Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cobra rádió interjú összefoglaló 1. rész

Fordította: FehérVándor

Portal-2012-main-image-small.jpg
S=Stephen Cook
C=Cobra

Stephen Cook: Sokat lehetett hallani az utóbbi napokban a tárgyalásokról és az esetleges megadásról, emellett különböző szavazások is megjelentek és az igazat megvallva kissé összezavarodtam és valószínűleg ezzel nem csak én vagyok így. Le tudnád tisztázni kicsit a helyzetet?

Cobra:  Ami azt illeti nem olyan bonyolult a helyzet egyáltalán. Ez egyszerűen egy óriási előrelépés az emberiség történelmében, mivel most először fontolgatják komolyan a háttérhatalom tagjai, hogy megadják magukat, szóval ez egy óriási lépés. Ez az első lehetőség, a valós béke elérésére a történelemben.  Nos ami történik az az, hogy egyes frakciói a háttérhatalomnak gondolkodnak a megadáson és szeretnék tudni mik a feltételei ennek a megadásnak. A blogomon és a más oldalakon található szavazások célja, hogy világossá váljék mi az óhaja az emberiség ‘felébredt‘ részének.

S: Kicsit még mindig össze vagyok zavarodva. Pontosan hogyan derült ki hogy megakarják adni magukat?

C: A Vénusz tranzit egy nagyon erőteljes, jelentős pillanat volt és 5000 év után visszatért az Istennői energia a bolygóra. Ha megnézed a történelmet, látni fogod, hogy az elmúlt 5000évet megelőzően egy hosszú békés időszak uralkodott a Földön, háborúk nélkül, és most hogy visszatért, nemcsak a fénymunkásokra, hanem mindenkire erős ráhatással van az energia, beleértve a háttérhatalmat is. Most először ismerték fel, hogy vesztésre állnak és elkezdték fontolgatni a megadást. Nem garantált, hogy meg is fogják adni magukat, de remek lenne ha megtennék.

S: Oké, szóval hogyan tudtad meg, hogy fontolgatják a megadást a Vénusz tranzit után, és pontosan hogyan történt mindez?

C: Hallottam már tárgyalásokról korábban is, de nem vagyok kapcsolatban azzal a csoporttal( itt a Benjamin Fulfordhoz köthető White Dragon Society-re ill. Neil Keenan-ra és Keith Scott-ra gondolt Cobra valószínűleg, akik az egész “balhét kirobbantották” a perükkel még decemberben.  Erről magyarul a vilaghelyzete.blogspot.com-on SBG Buddha összefoglalásában lehet olvasni, de anélkül, hogy bántani szeretném, az anyag nagysága és egyéb tényezők miatt kicsit zavarosan rakta össze a 3 cikket és számos fontos információ nem lett lefordítva, vagy félre lett fordítva emiatt esetleg földtől elrugaszkodott összeesküvés-elméletnek hat, de valójában nagyon komoly jogi lábakon álló, valódi és kivételes fontosságú ügyről/leleplezésről van szó, amely fontos szerepet játszik abban,hogy végül el lesznek kapva a rosszfiúk. A lényeget talán meg lehet érteni, ha lesz időm majd írok erről egy összefoglalót, de remélem mire nekikezdenék, már megadják magukat/elkezdődnek a letartóztatások és nem kell leírnom, hiszen minden ki fog derülni. Na,de itt van 3. részletben: 1. rész http://vilaghelyzete.blogspot.de/2011/12/az-evszazad-botranya-lehetne-1resz-11.html   2.rész http://vilaghelyzete.blogspot.de/2011/12/2resz-trillio-dollaros-per-es-nemzetek.html  3. rész http://vilaghelyzete.blogspot.de/2011/12/az-evszazad-botranya-lehetne-3resz.html . Angolul itt http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/995-lawsuit-end-tyranny itt  http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1022-lawsuit-end-tyranny-ii  itt http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1023-financial-tyranny és itt lehet olvasni róla, időrendi sorrendben:  http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1026-financial-tyranny-final. szerk megj.), amely irányítja őket. Először nagyon szkeptikus voltam, és úgy döntöttem megerősítést kérek a saját forrásaimtól és ők megerősítették, hogy valóban tárgyalások folynak. Nem voltam boldog, hogy a tömeges letartóztatások nem a tervezett módon fognak végbemenni, de aztán elmagyarázták, hogy ami most történik az igazából jobb  a letartóztatásoknál. Ami jelenleg történik az az, hogy van egy konkrét csoport a Rothschild frakción belül(nem az egész háttérhatalom), amely tárgyalásokat folytat a Keenan által vezetett csoporttal. Drake kapcsolatban áll Keenannel.

S: Amikor azt mondod Keenen, Neil Keenan-re gondolsz aki David Wilcock-kal és Benjamin Fulford-al áll kapcsoltban, az ásziai Fehér Sárkány Társaságot(White Dragon Society) képviseli és zálogjogot jegyeztetett be nemcsak a FED-re hanem a G7( G8 mínusz Oroszország, amennyire én tudom az orosz kormányzat nincs/nem olyan mértékben van Illuminátus befolyás alatt mint a vezető nyugati országok, miután a 90-es évek végén Putyin elzavarta őket az országból jónéhány oligarchával együtt pl: Berezovszkij, akik a magyarhoz hasonló gátlástalan privatizációban szétlopták az ország vagyonát, Hodorovszkij bebörtönzése mögött is ez állhat. Ezért a nyugati média elsöprő Putyin-ellenessége. Nem állítom, hogy egy ártatlan bárány, de a helyzet sosem fekete-fehér. szerk.megj.) országok központi bankjaira?( Angolul itt és http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1051-g7banks itt http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1047-liens lehet olvasni róla, a cikkek elejét leszámítva, bonyolult jogi anyag. szerk megj.)

C: Igen,rá.

S: Szóval ezt Drake-től tudtad meg, vagy a saját forrásaid is megerősítették?

D: Nem, a saját forrásaim erősítették meg.

S: Oké. Szóval van arról információ, hogy pontosan miképp állt elő ez a frakció a tárgyalási tervével, mit mondtak?

C: Kapcsolatba léptek Neil Keenan-el,Drake-el és másokkal és előálltak azzal, hogy szeretnék megadni magukat. Amikor én kapcsoltba léptem az Ellenállási Mozgalomnál található kontaktjaimmal akkor az EM hangsúlyozta, hogy szükséges egy konkrét dátumot meghatározni, ameddig megadhatják magukat és ez június 21-e, a nyári napforduló.

S: Rendben. Van fogalmad róla akkor, hogy pontosan hogyan fog megtörténni ez a megadás?

C:  Számos feltétel van szabva számukra, de még nincsenek véglegesítve,(június 11-én lett felvéve az interjú és 13-án került adásba..szerk.megj.), az Ellenállás szemszögéből az egyik fő feltétel az lenne, hogy a tömegmédiában meg kell jelenniük, elmondani kicsodák és mit csináltak. A másik fő feltétel pedig, hogy mindörökre feladják az összes hatalmukat, ezáltal  megadva számunkra a alehetőséget, hogy szabadon alakíthassuk a sorsunkat ezen a bolygón.

S: És akkor ez azt jelenti, hogy 2 feltétel van számukra szabva?

C: Ezek az Ellenállás által szabott feltételek, emellett sok egyéb lett meghatározva a tárgyaló csoport által. De nincs a birtokomban minden információ erről.

S:  Ühüm. És tudod, hogy kikből áll ez a tárgyalási csapat, mert amikor a the2012scenario.com számára készítettünk interjút emailváltás keretében, az egyik dolog amiről szó esett az az, hogy a múltban részt vettél tárgyalásokban amelyek a háttérhatalom bizonyos tagjaival történtek.?!

C: Igen, de az egy másik frakció volt. Én a jezsuita és néhány egyéb Arkhón megadási tárgyalásaiban vettem részt, szóval én nem állok kapcsolatban ezzel a csoporttal. Nem közvetlenül.

S: Oké, és akkor lehet tudni kicsodák voltak pontosan azok akiknek a tárgyalásaiban te részt vettél?

C: Erről nem beszélhetek.

S: Rendben. Amikor egy ilyen tárgyalás történik, tulajdonképpen te vagy aki levezeti ezeket és kvázi irányít?

C: Ezek tárgyalások olyanokkal, akik veled szemben állnak és meg kell tudnod, mi a legegyszerűbb módja a megközelítésüknek. Meg kell értened a gondolkodásmódjukat, lélektanjukat, hogyan fognak reagálni adott dolgokra, hol kell nagyobb nyomás alá helyezni őket, hol kell engedni.
Tudod ezek őrült, szociopata emberek, nem úgy gondolkodnak mint egy normális egyén, szóval fel kell derítened  a gyengepontjaikat.

S: Szóval ezek a tárgyalásokon bizonyos szinten szükség van lélektani hadviselésre. Téged erre kiképeztek?

C: Igen, az Ellenállásnál lévő kontaktjaim sok-sok évvel ezelőtt képeztek ki.

S: Oké, de mivan ha mégsem adják meg magukat? Volt egy időszak amikor mindannyian arra vártunk, hogy meginduljanak a letartóztatások, vártunk és vártunk április,május elment, aztán reménykedtünk, hogy a Vénusz-átvonulás idején fog megtörténni, de nem történt látható változás. Miért halasztódik el állandóan?

C: Azért, mert senki sincs mindennel tisztában és mint minden háborúban, nincs minden előre eltervezve. Ami azt illeti 2012 áprilisa mint a letartóztatások ideje, tíz évvel ezelőtt lett számomra mint céldátum megadva. És amikor nem történt semmi, megkérdeztem miért nem és aztán egyre több és több hátráltató tényezőre derült fény, amelyekről írtam is. Az egyetlen dolog ami biztos, az az, hogy meg fog történni vagy így vagy úgy. Ez a bolygó fel fog szabadulni. Azért kért fel az Ellenállás a blogom elindítására és a közvélemény tájékoztatására, mert most jött el az idő a bolygó felszabadulására és jómagam nem indítottam volna el a honlapot, ha ez nem lenne garantált.

S: Oké, de pontosan mi az ami lelassítja a dolgokat, mit tudsz erről mondani ami a színfalak mögött történik?

C: Az első tényező amit számításba kell venni az a népesség reakciója erre az ügyre. Pontosan senki sem tudja, miképp fognak azok reagálni a hírekre, akik korábban nem értesültek arról mi folyik a világban. Készültek modellek, computer szimulációk, de pontosan senki nem tudja mi lesz, mivel soha korábban még nem történt ehhez hasonló. Ezt a bolygó iszonyú nehéz felszabdítani, mivel a lakosság valami elképesztő mértékben lett agymosás áldozata és emiatt egy nagy részük talán ne működne együtt a tervvel. Ez az egyik fő faktor.

S:  Biztos vagy ebben? Mert például tudom, hogy a dolgok amikről beszélgetünk teljesen lesokkolják az embereket, beszéltem ilyenekről barátokkal és  a családommal is, felvázolva mik történtek és milyen lehetőségek állnak előttünk. A legtöbbjük azt mondja, hogy imádná ha az élete megváltozna,  nem élne állandó bizonytalanságban hónapról-hónapra, nem lennének háborúk, nem kéne adósrabszolgaként élnie és azon aggódniuk miképp és miből nevelik fel a gyermekeiket., stb. Szóval nem gondolod, hogy az átlagemberek nagyon is értékelnék ha végre felszabadulna a bolygó?

C: Ó, nagyon is értékelnék, de csak miután véget ér a folyamat, nem  feltétlenül közben, mivel néhol kicsit rázós lehet.

S: Múltkor említetted, hogy 300 tagja van az Ellenállásnak a felszínen, beépítve különböző szervezetekbe, katonaságokba.. Ez azt jelenti, hogy ezrek vannak a földalatt?

C:  Ebben a pillanatban 20 millió fő tartózkodik a földalatt.( Ez nem a (feltételezett) Belső Föld lakossága, hanem az Ellenállási Mozgalomé. Aki nem olvasta volna a cikkeket, ezekben található leírás róluk:  http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/29/latogatas_az_ellenallasi_mozgalomnal , http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/24/az_ellenallasi_mozgalom . szerk. megj.)

S: Wow, erről nem tudtam. (nevet)  És akkor ők aktívan részt fognak venni a háttérhatalom eltávolításában?

C:  Segédkeznek és segíteni fognak a jövőben is, de ez elsősorban a Pozitív Katonaság feladata. Az Ellenállás csak abban az esetben fog a felszínen aktivizálódni, ha szükség van erre.

S: Mit gondolsz, szükség lesz rájuk?

C: Előfordulhat, még nem tudjuk. Én azt gondolom, hogy 50-50 % az esély arra, hogy a háttérhatalom megadja magát vagy sem. Meglátjuk mi fog történni. Jelenleg több lehetséges jövő létezik, mindent megteszünk a békés átmenet érdekében, de semmit sem lehet garantálni. A Plejádiak készítettek  terveket, amelyek néhány nappal ezelőtt jutottak el hozzám, még nincsenek véglegesítve, ha véglegesednek, akkor írni fogok róluk és ezek a tervek potenciálisan nagyon sokat javíthatnak a helyzeten.

Folyt.köv. ez eddig az interjú kb. 1/3-a.

 

http://2012felemelkedes.blog.hu/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3089442
Hónap: 14304
Nap: 319