Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cobra rádióinterjú 3. rész

Fordította: FehérVándor 

S:  És hogyan vették fel veled a kapcsolatot a Plejádiak?

C:  Az életem egy bizonyos pontján kapcsoltba léptek velem, fizikailag. Éjszaka volt és egyszer csak egy űrhajóra teleportáltak. Körbevittek a Naprendszerben, elmagyaráztak dolgokat, és sokat beszéltünk a nukleáris háború veszélyéről. Nagyon aggódtak emiatt és nem is akartam visszajönni, de azt mondták: „Vissza kell jönnöd, mert a nukleáris veszélyt el kell hárítani”

És akkor instrukciókat kaptam ezzel kapcsoltban, de erről nem beszélhetek, és azóta is együttműködöm velük. 

S: Értem. Ugye azt mondtad egy normális családba születtél. A szüleidnek van/volt tudomása a különleges eredetedről? Tudsz ilyenekről beszélni velük? Segítenek neked?

C: Nem. Nem értenék ezt az egészet. Majd akkor hiszik el ha látják, nem beszélek velük ilyen témákról.

S. Az űrhajón milyen volt lenni?

C:  Ó, az energia nagyon kellemes, szerető volt. Otthon éreztem magam. Nem nagyon lehet leírni emberi szavakkal. A hajó amire kerültem, nem volt túl nagy, kb. 10 méter átmérőjű. 7 plejádi tartózkodott rajta és egy nagyon családias élmény volt ott lenni – egy igazi család, egy igazi lelki kapocs volt közöttünk. 

S: Wow.

C:  És annak ellenére, hogy szavakkal beszéltem hozzájuk, képesek voltak telepatikusan kommunikálni velem.  Aztán körbevittek a Naprendszerben, a Hold közelébe, a bolygókhoz. Elmagyarázták mi történik és beszélgettünk az emberi faj jövőjéről.

S:  Wow, irigy vagyok! Azt hiszem ezen a túrán én is szívesen részt vettem volna. (nevet).

C: Oh, igen. Tudod ez egy csodálatos élmény, de amikor visszajöttem nagyon nehéz volt újra alkalmazkodni az itteni helyzethez. Olyan különbség van a rezgésben, hihetetlen. 

S: Emlékszel pontosan hogyan történt? Azt mondtad este történt, teljesen tudatában voltál mi történik vagy inkább egy élénk álom volt?

C: Teljesen tudatos voltam, mivel a fizikai testemmel együtt kerültem a hajóra. Nem álom volt, hanem fizikai élmény. 

S: És hogyan- emlékszel, beszélhetsz arról miképp kerültél az űrhajóra? 

C: Teleportáltak.

309909_10150280963642900_3563_n.jpg

S: Értem.

C.: Egyszerűen elvittek onnan ahol voltam, megérkeztem az űrhajóra, elindultunk fel a légkörbe és aztán ki a nyílt űrbe.

S: Tudtad, hogy meg fog ez történni? Féltél amikor megtörtént?

C: Reméltem, hogy meg fog történni , de amikor tényleg lezajlott- az egy nagyon szép ajándék volt,mint egy kedves szülinapi ajándék.

S: Mázlista! (nevet) Azt is mondtad, hogy a Plejádiak és más fajok tömegesen meg fognak jelenni  közvetlenül a háttérhatalom megadása vagy a tömeges letartóztatások után, de nem azelőtt…És..

C: Nem közvetlenül azután, hanem a szükséges feltétele a megjelenésüknek a háttérhatalom eltávolítása és amikor ez megtörténik, elkezdődik az Első Kapcsolatfelvételhez vezető folyamat. Ehhez kaptam instrukciókat jómagam is, és ha megtörténik az áttörés, akkor be is fogok számolni az Első Kapcsolatfelvétel részleteiről.

S: Oké.

C: Ahogy a háttérhatalom eltávolításra került, én is többek között információkat fogok feltenni az Első Kaőcsolatfelvételről a honlapomra.

S: Szóval te…

C: Sok mindent a tudomásomra hoztak már a tervről, de amíg a háttérhatalom nincsen eltávolítva nem beszélhetek róla.

S: Valamit nem oszthatsz meg esetleg? Mivel annyi mindent hallani és nekem is volt két nagyon különleges, közeli találkozásom két teljesen különböző hajóval, de amennyire tudom még sosem volt közvetlen fizikai érintekezésem galaktikus rokonokkal.. Szóval tudsz valami támponot adni, tömeges űrhajóészlelésekre lehet számítani vagy netán tömeges leszállásra? Hogyan fog végbemenni..?

C: Ahogy a háttérhatalom eltávolításra kerül, a Plejádiak kapcsolatba fognak lépni néhány, előre kiválasztott egyénnel és felfogják fedni előttük a jelenlétüket. És miután megmutatták a hajóikat és eltelt egy kis idő személyes, fizikai találkozókra is sor fog kerülni.

Ezután egy bizonyos folyamat fogja kezdetét venni, amelyben szerepet játszik a tömegmédia/fősodratú média. A Plejádiak bizonyítékkal, fizikai bizonyítékkal fognak szolgálni a létezésükre a fősodratú médián keresztül, amely eddigre már mindenféle elnyomás, cenzúra, magyarul a háttérhatalom befolyása alól teljesen ki fog kerülni, fel lesz szabadítva. És amikor az emberiség készen áll - a háttérhatalom eltávolítása után nem sokkal - tömeges űrhajóészlelések lesznek, amelyek aztán tagadhatatlan bizonyítékul szolgálnak majd.

S:Oké.

C:  Ezek után az emberiség eldöntheti majd, hogy kívánjuk-e hogy a Plejádi rokonaink leszálljanak. Minden bizonnyal az Első Kapcsolatfelvétel, az első hivatalos kapcsolatfelvétel az új átmeneti kormányok képviselői, bármelyek is legyenek ezek és a Plejádiak között fog lezajlani. Úgy tájékoztattak, hogy ennek keretet valószínűleg az Egyesült Nemzetek Szervezete(ENSZ) fog adni. Tudom, hogy néhányaknak fenntartásaik vannak az ENSZ-el kapcsolatban és hogy egy korrupt szervezet, amely a háttérhatalom szervezeti struktúrájának a része..

S: Igen, épp ezt akartam mondani..

C: De eddigre az ENSZ át fog változni egy olyan szervezetté, amely szimplán az emberiséget képviseli. Nem lesz háttérhatalmi kontroll alatt. A hivatalos épület, amely New York-ban található meg fog maradni és nem lesz lebontva. Ezt a helyet lehet és minden bizonnyal fogják is használni az Első Kapcsolatfelvételhez, az első hivatalos kapcsolatfelvételhez.

S: Oké. Én úgy lettem tájékoztatva, hogy eredetileg Arktúriai származású vagyok. Te a Plejádiakról beszélsz. A Galaktikus Föderáció többi tagja is részt fog venni a Felfedés és az Első Kapcsolatfelvétel folyamatában?

C: Igen, bizonyos mértékben. A Szíriusziak is részt fognak venni, és valószínűsíthetően a Plejádiak fogják először felvenni a kapcsolatot és ennek az az egyszerű magyarázata, hogy ők állnak hozzánk legközelebb testfelépítésben, pszichológiailag és minden egyéb tekintetben. Egyszerűen nagyon hasonlítanak hozzánk, ezért ők lesznek az elsők.

S: És tehát..

C:  Ezután, sok más faj is be fog mutatkozni és aztán van a tervnek egy második része is amely a Galaktikus Konföderáció egészét magába foglalja.

S: Értem. A Plejádaiknál töltött látogatásod során láttál bármilyen olyan magasan fejlett technológiát, amelyekről hallani és amelyek a Földön is elérhetőek lesznek hamarosan?

C: Oh, igen. Sokfajta technológiáról van tudomásom. Néhányról beszélhetek. Az egyik például egy teleportációs technológia, amely nagyon megkönnyíti az utazást. Általánosan A pontból B pontba 20-30 másodperc alatt el lehet jutni(Itt nem tudom, hogy az adott bolygó területén, vagy intergalaktikus léptékekben beszélünk. Gyanítom az első. FehérVándor). A teleportáció érzése nagyon hasonlatos az ejtőernyőzéskor tapasztalhatóhoz. Egy nagyon-nagyon elragadó, pompás érzet.

A másik technológiai példának okáért a replikátorok, sokszorosítok, amelyek képesek bármilyen fizikai tárgyat sokszorosítani. Ezeket lehetséges hozzácsatlakoztatni egy computerhez, tervezni egy grafikus programmal egy tárgyat és aztán a fizikai síkra manifesztálni a program segítségével. Vagy például..

S: Ebbe belefoglaltatik az étel is..?

C: Igen. Van egy speciális szkenner, amelyen keresztülfuttatsz például egy nagyon ízletes ételt, a szerkezet beszkenneli és aztán sokszorosítja, olyan mennyiségben, ahogy szeretnéd. Ezzel a technológiával az éhezést a Földön egy pillanat alatt fel lehet számolni.

S: Hát, nagyon várom már, hogy ezek megjelenhessenek.

C: És ezek csak  alaptechnológiák – a nagyon közeli jövőben elérhetőek lesznek.

S: Az első „emailinterjúnkban” azt közölted, hogy világos terv van a Felemelkedés folyamatára, de a Plejádiak nem beszélnek erről, amíg a háttérhatalom nincs eltávolítva. Van valami amit mégis megtudnál ezzel kapcsolatban osztani?

C: Rendben. El tudom magyarázni, hogy a Felemelkedés alapvetően mit jelent. A Felemelkedés a tudatosság felszabadulását jelenti a 3D-s realitás alól. Felszabadulás a fizikai síktól. Felszabadulás az érzelmi és mentális síkoktól. Nagyon hasonlatos ahhoz, amit a keleti vallások, felvilágosodás névvel illetnek.

Indiában az emberek a felvilágosodásról beszéltek. A Felemelkedés komplett és abszolút felvilágosodás. Ez valami ami a jelenleg a bolygón lévő emberiség egy bizonyos részével meg fog történni. Mások viszont nem fognak keresztülmenni a Felemelkedés folyamatán, hanem a negatív programozás, agymosás alóli feloldáson/”deprogramozáson”(vallási,gazdasági,történelmi és egyéb hazugságok leleplezése és ezzel járó esetleges sokk feldolgozása. FehérVándor), felszabaduláson mennek majd át és ezután folytatni, fejleszteni tudják majd az életüket bármiféle negatív hatás, háttérhatalmi befolyás nélkül.

534016_483873831628943_870774413_n_1.jpg

S: Tudod annyiféle sztori kering erről, most te megosztottad egy részét annak, ahogy te hiszed, hogy a dolgok végbe fognak menni, megint mások azt mondják, hogy a döntő többség felemelkedik, maradunk az emberi testünkben, de a szénalapú DNS-t felváltja a kristály alapú, mások azt mondják fénykamrákba kell majd lépnünk a gyógyulás érdekében, van aki azt mondja  a Föld 2 vagy több „részre fog szakadni”- egy rész a harmadik dimenzióban marad a negatív orientáltságú emberekkel míg egy másik fellép az ötödik dimenzióba a pozitív, fényhez tartozókkal. Szóval nagyon nehéz igazából kideríteni mi a valódi igazság és mi fog történni, mivel senki közülünk még nem ment keresztül a folyamaton.

C: Tudom, sok sztori kering. Van amelyik igaz, van amelyik részben igaz és van amelyik egyáltalán nem. De ahogy említettem, azt az utasítást kaptam, hogy részletesen ne beszéljek erről, amíg a háttérhatalom nincs eltávolítva. A Felemelkedés nem történhet meg addig, amíg hatalomban vannak ezek az emberek. Amikor a felszabadulás megtörténik, jómagam is adatokat fogok közölni a folyamatról, és elmagyarázok mindent, mit jelent, hogyan megy végbe és sokkal tisztábban fog látni mindenki, egyértelmű lesz az egész, de ezt muszáj kivárni.

S: Sok helyen lehet olvasni arról, hogy létezik egy Mennyei Terv és mindenki december 21-ről beszél mint szignifikáns, fontos dátumról. Mit gondolsz, december 21 lesz az átváltozás pillanata, a momentum amikor mindannyian felemelkedünk?

C: Nem, a folyamat tovább fog tartani. Amit én hiszek, az az, hogy legkésőbb december 21-re a háttérhatalom eltávolításra kerül, mind a fizikai síkon mind pedig a nem-fizikai arkhónok. Amikor ez megtörténik és felszabadulunk, ettől a pillanattól kezdve elkezdhetjük gyógyítani magunkat, a bolygót és fókuszunkat a Felemelkedés folyamatára irányítani. De a folyamat tovább fog tartani és nem egyik pillanatról a másikra fog végbemenni.

S: Értem. Tehát ezek szerint nem hiszed, hogy december 21 lesz a kezdete az Aranykornak?

C: De igen, mivel a háttérhatalom el lesz távolítva. Ez egy olyan jelentős lépés, amelyet elképzelni sem tudsz. Olyan mértékben fogja az emberiség életét megváltoztatni, ami minden emberi elképzelést, várakozást felülmúl. Egy kvantumugrás, ami sosem történt meg korábban ezen a bolygón.

total-freedom_1.jpg

S: De néhányunk már keresztülment korábban a Felemelkedésen máshol ?

C: Igen, hosszú idővel ezelőtt, néhányakkal már megtörtént más planétákon. Aztán leereszkedtek ismét, lecsökkentették a frekvenciájukat annak érdekében, hogy ide leszülethessenek. Ez igaz.

S: Ez történt veled is?

C: Nem ebben a formában.

S: Rendben. Az elmúlt időben szó volt a Sötétség és a Fény egyensúlyáról, illetve, hogy ez az egyensúly a Fény irányába tolódik el. Hogy is van ez pontosan?

C: A mindennapi életedben is tapasztalhatod ezt a változást. A Fény egyre nő, erősödik, de a Sötétség nem adta meg magát. Kontrollálják a tömegmédiát és rajta keresztül az emberek nagy részének a gondolkodásmódját, és nagy részben a pénzügyi rendszert is.
Amikor a Fény győzelme elérkezik, ez drasztikusan meg fog változni. Egy áttörés lesz a Fény számára.

Ameddig ez nem történik meg, azt mondhatjuk egy látszólagos dinamikus egyensúlyhelyzet állt elő a Fény és a Sötétség között, amikor is úgy tűnhet nem változik semmi. De a helyzet az, hogy a háttérben rengeteg minden történik, ami a erre az óriási áttörésre való felkészülést segíti és magát az áttörést hozza létre lépésről-lépésre.

Compression_1.jpg"A kompressziós áttörés. Fény felülről és alulról."

S: Értem. Téged erre neveltek, vagy kiképeztek vagy csak egyszerűen követed a hitrendszered a Plejádiakkal való találkozásod után, hogy ezt az életutat választottad, amit akár úgyis jellemezhetnék, hogy a Fényt tartottad és tartod életben?

C: Az igazat megvallva soha nem vesztettem el a kapcsolatom a Forrással, mindig is tisztában voltam vele. Életemben kijutott negatív és pozitív élményekből is bőven. Nem befolyásolták a döntésem. A Fény segíteni próbált a célom elérésében a Sötétség meg minden erejével gátolni. Mindkét energia nagyon erős volt.

S. Szóval mit gondolsz van benned a Sötétségből és a Fényből is?

C: A Sötét oldalam nagy részét megtisztítottam, mivel meg akartam szabadulni tőle.

S: Néha úgy érzem mintha mérges lennél..

C: Hát néha valóban mérges leszek, de ez nem valami amit el kell nyomni, mivel ez átalakítható úgy, hogy  képes légy egy adott helyzetet pozitív irányba megváltoztatni. Mint minden embernek, nekem  is vannak ilyen érzéseim.

S: Tudnál nekünk kicsit mesélni arról milyen egy átlagos napod? 

C: Nem szeretnék erről beszélni egyelőre.

S: Ok. De például, hogyan lépsz kapcsolatba a kontaktjaiddal, és készíted el a cikkeidet?

C: Nem igazán van bármi is amit erről mondhatok. Többféleképpen is kapok információkat. De erről nem beszélhetek.

S: Az elmúlt hónapokban, talán a legjelentősebb hirdetője, szervezője lettél a tömeges meditációknak, jelentős szerepet játszik ezek szerint a mindennapi az életedben?

C: Igen. Van egy mód, talán nem úgy ahogy a legtöbb ember, megvan a saját módszerem a Forrással való csatlakozáshoz, és ezt mindennap használom is.

S: Amikor a Forrásról beszélsz, pontosan mit értesz alatta?

C: Néhányan Istennek nevezik, mások a Fénynek. Sok neve van. A Forrás szerintem remek név, amely jelzi, hogy valami olyasmihez csatlakozol, ami magasztos, ami hatalmasabb és amibe minden belefoglaltatik.

S: H azt kérdezném, hogy egy boldog ember vagy mit válaszolnál?

C: Azt, hogy igen. Abban az időben, amikor a Sötétség felől intenzív támadások értek, egyáltalán nem voltam az.

S: És mi tesz boldoggá?

C: Ó, hát sok minden. Néhányat szívesen megosztok. Például nagy örömmel tölt el, hogy ezeket az információkat megoszthatom a széles közönséggel. A privát életemnek is vannak olyan aspektusai, amelyek szintén nagyon örömteliek, de ezekről érthető módon nem beszélnék jelenleg.

S: És mit csinálsz ha ki szeretnél kapcsolódni?

C: Sétálok a természetben, zenét hallgatok, kutatok és még sok-sok mindent.

S: Köszönöm az interjút, egy hatalmas élmény volt!

C:  Köszönöm a lehetőséget.


 
http://2012felemelkedes.blog.hu
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 5
Összes: 3123111
Hónap: 15375
Nap: 420