Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csillagkapu Peruban?

puerta-del-hijo-marka.jpgMintegy 800 mérföldre dél-keletre Limától, a Titicaca-tó partján található egy rejtélyes látványosság, mely előtt értetlenül állnak a látogatók. A semmi közepén található egy tömör szikla, melybe egy tökéletes négyszöget vágtak. A helybéiek  a sziklafalat „Az Istenek Kapujának”, Puerta del Hijo Marka-nak nevezik. A sámánok nemzedékeken át jöttek a sziklafal alá imádkozni, ahogy teszik ezt most is. Az ősi civilizációkat kutató David Childress szerint rendkívül különös, hogy létrehozták ezt a „sehová sem vezető átjáró”-t. A kérdés, hogy miért akar valaki a semmi közepén egy ajtót? Az inka legenda szerint az első pap Amaro Muro keresztüllépett rajta. Azt mondta, hogy ez egy csillagkapu, melyet sikerült aktiválnia egy égből pottyant arany lemezzel. Az aranylemezt bele kellett helyezni a szikla ajtó egyik mélyedésébe, mely megnyitotta azt.

A sziklát vizsgáló régészek meg is találták ezt a mélyedést, de az aranylemez soha sem került elő többé. A lemez talán egy olyan fejlett technikai eszköz lehetett, mely aktiválta a portált? Elképzelhető, hogy a féreglyuk másik oldalán található földönkívüliek lehettek az Istenek? A Csillagkapu film nem is fikció és valóban képesek vagyunk utazni a hipertérben?

Peru mindig is az UFO és az ET tevékenység középpontjában állt. Annál is inkább rejtélyes, mert a helybéliek különös fényeket, magas, sápadt bőrű és fehérhajú lényeket láttak, akik teljes mértékben eltértek a helyi lakosoktól. Elképzelhető, hogy a fényeken keresztül léptek be a mi világunkba? Mindenesetre a Max Planck Intézet már képes materializálni, illetve dematerializálni a subatomi részecskéket, ami a teleportáció alapja.

Elképzelhető, hogy egy itt élő ősi nép ismerte és használta ezt a tudást.

 

http://www.ezotop.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3123887
Hónap: 15284
Nap: 581