Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


David Wilcock: Disclosure, "Daniel" színrelépése 2. rész

 

 

David Wilcock: Disclosure, "Daniel" színrelépése 2. rész
Írta: David Wilcock
Fordította: Benedictus&FehérVándor
Forráshttp://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1090-disclosurecamelot
(Ebben a részben sok helyütt tesz David említést nemrég megjelent könyvéről, „A Forrásmező kutatásai”-ról {The Source Field Investigations}, illetve utal annak tartalmára. Fehér Vándornak hála személyesen megkaptam a könyv angol változatát külföldről, és azt kell, hogy mondjam, valóban zseniálisan összeszedett és érthetően szavakba öntött,tudományos kutatásokkal alátámasztott munka. Látszólag különálló témákat tárgyal (pl.ingyen energia, univerzális tudat, tudatos álmodás, minden élőlény kommunikál mindennel, ősi szimbólumok és próféciák, tobozmirigy és harmadik szem, piramisok, gravitáció és idő, teleportáció, időutazás, reinkarnáció, maja kalendárium, földönkívüliek, stb.) mégis megtalálja közöttük a kapcsolatot. Azonban 500 oldalas terjedelme és a fejezetek egymásra épültsége miatt sajnos kicsi az esélye, hogy hosszabb fordításokat közöljünk belőle, magyarul pedig egyelőre nem elérhető - Benedictus)
A TORZIÓS MEZŐK KIKÜSZÖBÖLÉSE
A forgó gyűrűk által létrehozott gömb alakú elektromágneses pajzs kikapcsolja a „spin mezőket” a gravitációs terünkön belül.
Ezek a „gravi-spin” hullámok vagy „torziós mezők” ahogy orosz tudósok, mint pl: Terletsky nevezik őket, úgy néz ki jelentik a kulcsot a tér,idő,anyag,energia, biológia élet és tudatosság területeihez. ( Jelenleg ezt a kutatási  területet, elméletet a hivatalos tudomány „pszeudotudománynak” azaz, tudományosnak hangzó, de nem kellően bizonyított teóriának minősíti.)
Torsion Field.jpg
AZ IDŐ ÉS A GRAVITÁCIÓ
Az egyik legfurcsább dolog, amit az új tudomány keretin belül felfedezhetünk, az a gravitáció és az idő kapcsolata. A gravitáció teremti az anyagot és a gravitáció áramlása határozza meg az idő mértékét egy adott tárgyban vagy területen.
Ha valahogy kikapcsolod a „spin mezőket” vagy leárnyékolod őket, akkor a nyomás, ami az anyagot egyben tartja felszabadul.
Ezután minden anyag ami az érintett területen található átvált részecske állapotból hullámállapotba – és ott is marad. A tárgy láthatatlanná válik, ami azt illeti.
Ahogy megteremted ezt a „null zónát” a saját gravitációs teredben, automatikusan megnyitsz egy portált/kaput, amely lehetővé teszi, hogy bepillants a párhuzamos univerzumba.
Az idő és tér szabályai fejük tetejére állnak- és az idő 3 dimenzióssá válik.
Számtalan kísérlet, könyv, tudományos cikk foglalkozik a témával, amelyek megvédik ezt a tudományt. Éveket lehet eltölteni azzal, hogy kizárólag ezzel a területtel foglalkozol.
LARSON-i FIZIKA
A tudós, aki eredetileg az 1950-es években mindezt érthető formába gyúrta össze, Dr. Dewey Larson volt.
Dr. Don Elkins, az Egység Törvénye sorozat(http://www.exopolitika.hu/law_of_one.php)kérdezője Larson kollégája és tudományos eredményeinek kiváló ismerője volt – és sokkalta jobban értette azt, mint a legtöbb ember.
Most, hogy Daniel végre nyilvánosság elé állt, azt mondhatom, amellett hogy a hiper-titkos Brookhaven-i Nemzeti Laboratóriumok „fekete projektjeiben” dolgozott, a legkiemelkedőbb Larson-szakértő, akivel valaha is találkoztam.
Bevallom őszintén, Daniel gyakran számomra nehezen felfogható módon beszélt Dewey Larson 3D-s idő fizikájáról, melyet az Egység Törvénye írás kiemelten támogatott, mint a legpontosabb tudományos modell, amit megalkottak – eddig. 
Akkor értettem meg az egészet, mikor 2009-ben és 2010-ben le nem ültem magam előtt 30 évvel felérő kutatási anyaggal, és rá nem vettem magam, hogy összeillesszem a darabokat. Végül megtaláltam a módját hogyan is írhatnék erről a témáról – és hogyan rakjam össze az adatokat egy kerek egésszé.
Az egész munka célja az volt, hogy tegyem mindezt összefüggővé, aránylag könnyen érthetővé, és  támasszam alá az elérhető legjobb, legfrissebb tudományos bizonyítékokkal.
A TOBOZMIRIGY
Robert Lucien Howe volt az első bennfentes, aki tudtomra adta évekkel ezelőtt, hogy a Looking Glass („Kémlelő Üveg”) csupán egy ősök által lemodellezett, majd így leutánozva megépített tobozmirigy – amely az emberi agyban található.
Ez egy üreges, borsószem nagyságú mirigy mely belül vízzel van tele – alakja hasonlít egy fenyőtobozra vagy hordóra. Egy gömbölyű elektromágneses pajzsot hoz létre maga körül – így teljesen kizárja a belsejében lévő vizet a mi három dimenziós valóságunkból.
Dr. Dan Burisch, egy másik bennfentes akivel kapcsolatban álltam,  nem sokkal később közvetlen kérdésemre válaszolva megerősítette, hogy a Looking Glass egy nagyban megépített tobozmirigy.
Más bennfentesek, köztük "Clark," aki Richard C. Hoagland számára nyújtott információkat sok éven keresztül, ugyanezt állította – és még jópár dolgot hozzátett.
(Vannak, akik azt állítják, hogy a vízhez hozzáadott( tudtommal csak Amerikában és Európa egyes részein, nálunk nem) és a fogkrémekben található flourid elmeszesíti a tobozmirigyet, így elzárva a kapcsolatot a felsőbb szférákkal. A kedvenc oldalaim egyikén olvasható írásban kitűnően, alaposan, magas színvonalon összefoglalja Tiboru kolléga a „Flourid összeesküvést”, de az „elmeszesedésig” nem jut el, pedig lehet, hogy ez a kulcsa az egésznek. Mindenesetre ajánlom elolvasni.http://konteo.blogrepublik.eu/2011/08/19/a-fluorid-osszeeskuves/ A DM-ben egyébként kapható a Paradontaxot flourid-mentes fogkrém, elsőre nagyon furcsa gyógynövényes íze van, nem a megszokott édes, de 1 hét alatt megszokja az ember. Van aki azt mondja, hogy meggyengítette a fogzománcát, én ezt nem tapasztaltam.http://kremmania.hu/kremek/parodontax-fluoridmentes-fogkrem )
pinealgland.jpg
A NYILVÁNOSSÁG VÉDELEM
Tudtam, hogy mindezen információk szigorúan titkosak és igencsak veszélyes beszélni róluk, ezért Dr. Greer módszerét használva, vagyis a „nyilvánosság menedék” mellett döntöttem.
Mindezen adatokat egybegyúrtam egy eddig soha nem prezentált nyilvános beszéddé, előadtam a zsúfolt „Tudatos Élet Kiállítás-on” (Consious Life Expo), egy hónapon belül videóvá alakítottam, majd látványosan szétkürtöltem az interneten ingyenesen elérhető formában.
Most már kiszabadult a szellem a palackból – és nincs az a kormányzati trükközés vagy csűrés-csavarás, mely visszaállíthatta ezt az eredeti kerékvágásba.
Tavaly decemberben a 2012 Enigma lett az 1.számú legnézettebb videó a Google-ön egy egész napon át – mely igencsak meglepett. http://www.youtube.com/watch?v=o1Hw8DVLw-A
TE EGY CSILLAGKAPU VAGY
A legmegdöbbentőbb része ennek az információcsomagnak, az hogy bizonyítja, neked már most van egy saját, működőképes, egyedi építésű csillagkapud az agyadban.
A trükkös rész csak az, miképp kapcsoljuk be és használjuk.. Minden ősi vallás, beleértve a kereszténységet, tárgyalja ezt.
src.php_.jpg
Jézus azt mondja: „A test lámpása a szem. Ezért ha a szemed tiszta, az egész tested világos lesz.” Máté 6:22 (Érdekes az eredeti szöveg pontos fordítása így hangzanaA test lámpása a szem, ha tehát csak egy szemed lenne, az egész tested fényben ragyogna.)”. A Jelenések könyve a „Fenevad bélyegéről” úgy beszél, mint egy sötét területről a homlokon.
Azoknak az embereknek, akiknek nagyon csekély, vagy semmilyen kapcsolatuk nincs Felsőbb énjükkel, egy sötét folt jelenik a homlokukon amikor az aurájukat nézzük – melyet elég könnyen megtehetünk a 3D-s idő dimenziójában.
Számos jóslat úgy tartja, hogy tobozmirigyünk „aktiválódni” fog a 2012-es év végén bekövetkező energetikai változások következtében.
Végül talán képesek leszünk egy „fényudvart” alkotni a fejünk körül – majd belerepülni és elteleportálni magunkat bárhová, ahová szeretnénk eljutni. (A ciprusi mágus {írta:Kyriacos C. Markides} c.valós személyről – Daszkalosz - íródott könyv is beszámol róla, hogy a főszereplője – sok más csodálatos gyógyítása és fantasztikus képessége mellett - képes teleportációra.Drunvalo Melchizedek és mások szerint egy teljesen aktivált, működőképes Mer-Ka-Ba képes az embert bárhová elvinni.)
A NAGY VÁLTÁS
Időm jelentős részét avval töltöttem, hogy átvizsgáltam mindent, amit erről a lehetséges eseményről tudok és összegyűjtöttem az elmúlt két hónapban.
Még most sem tudom biztosra megmondani, mi fog történni – ha fog egyáltalán bármi is. Azonban biztos vagyok benne, hogy ez az időintervallum nem fog csak úgy jönni-menni, mint bármely másik.
Ami leginkább erről meggyőzött, az az Egység Törvényének átfogó újraolvasása volt – most először, mióta minden információt egybeillesztettem „A Forrásmező kutatásai”-hoz ( The Source Field Investigations).
ÖT ÚJ FEJEZET
Miután átnyújtottam „A Forrásmező kutatásai”-nak első vázlatát a kiadónak, megkértek, hogy egy külön fejezetben dolgozzam ki a tobozmirigy témáját.
Valójában ez egy jelentős átszerkesztéshez vezetett – melynek során egy jó nagy halom anyagot írtam bele, amit eredetileg egy folytatáshoz tartogattam, mely kiegészítő olvasmánya lett volna a „Konvergencia” (Convergence) c.filmnek.
Ez az új anyag lett „A Forrásmező kutatásai”-nak első öt fejezete.
source-field-robert-donaghey_1.jpg
A „HARMADIK SZEM”
Mikor megint csak elkezdtem összeilleszteni az adatokat, varázslat történt. Rengeteg információ azt mutatta, hogy a tobozmirigy olyan sejtekkel van tele, melyek pont ugyanúgy működnek, mint a pálcikák és csapok a szem retinájában.
Mégis mi a túrót lát tulajdonképp ez a „harmadik szem” - és hogy lehetséges, hogy az orvostudomány csupán az elmúlt tíz évben volt képes rá, hogy utolérje az ősi tudást?
Ezeket a kérdéseket válaszolom meg a videóimban – és a „A Forrásmező kutatásai”-ban.
A DMT EGY NANOTECHNOLÓGIÁN ALAPULÓ PROJEKTOR
(bővebben rólahttp://www.daath.hu/showSubstance.php?id=6 – az oldal nem hivatott tiltott szerek fogyasztására buzdítani, csak azért linkeltem be, mert érdekesen kiegészíti az itt írtakat)
Rábukkantam, hogy a dimetil-triptamin (DMT) kristályok természetes állapotukban színes fénycsóvákat lövellnek ki nagy mennyiségben, mikor nyomás éri őket, egy „piezokromatizmusnak” nevezett tulajdonság folytán. Ez teljes spektrumú fény, és a szivárvány bármely színében megjelenhet – ugyanabból a kristályból.
A DMT lehet a legmegfelelőbb molekula a természetben, hogy egy nano-méretű projektort állítsunk elő. Dr. Rick Strassman kutatása arra következtet, hogy az első számú hely a testben a DMT-szintézishez a tobozmirigyben kell, hogy legyen.
A DMT kristályok természetes módon rezegni kezdenek a vízben (a tobozmirigyen belül), mikor a tobozmirigy már elektromosan árnyékolt. Akárcsak a kristály rádióvevő, fotonokat lőnek ki mindabból, amit asztrális testünk lát a 3D-s tér-időben(Magyarul egy képet/képsorozatot látunk).
Ezt követően a retinasejtek a tobozmirigyen belül az agynak továbbítják ezeket a képeket – egy „fototranszdukciós lépcső”-nek nevezett hálózaton keresztül. Mikor meditálsz, e folyamatból származó kósza képeket fogsz érzékelni.
Dan Burisch továbbá elmondta nekem, hogy a felboncolt földönkívüli testekben a tobozmirigy és a szuprakiazmatikus sejtmag közti idegpálya sokkal erőteljesebb volt, jóval nagyobb információmennyiség közvetítésére volt képes sávszélessége révén, mint a mai embereké.
indigo_adzsnabig.jpg
HOGYAN TEGYÜK KÖZZÉ AZ IGAZSÁGOT?
Mindig törekedtem rá, hogy lehetőleg alátámasszam a bennfentesek nyilvánosságra hozott információit tudományos bizonyítékokkal.
Az anyag nagyon jó. Amiben eddig hiányt szenvedtünk – eddig -, az a nyilvánosság. Ez most kezd változni.
A hét epizódját az Ősi Idegeneknek (Ancient Aliens), melyben én is szerepeltem, még mindig sokszor leadják a Discovery Channel-en és History Channel-en – de az már két éve volt, és csak arról beszéltem, amikről ők epizódokat akartak forgatni.
A Project Camelot epizód, melyet ma éjszaka vetítenek először (az eredeti cikk megjelenésekor 2012. november 7-én) sokkal kényesebb/érdekfeszítőbb, mint az Ősi idegenek – alig várom, hogy lássam. (megtekinthető angolul itt:http://www.youtube.com/watch?v=slQD0rUqbGo )
Habár a Marson található bázisok témája igencsak ellentmondásos, több bennfentestől is információt kaptam ezügyben – és hiszek nekik.. Ez a központi témája a műsornak.
OLVASD EL DANIEL LENYŰGÖZŐ FELFEDÉSEIT
Miután megnézted a „Sötét műveletek : A Mars projekt”-et (Shadow Operations: The Mars Project), és többet szeretnél megtudni, elolvashatod Daniel megdöbbentő, új írásait a soldierhugs.com oldalon.
Sokat akartam még írni erről, és lehet ahogy haladnak a dolgok frissítem ezt az írásom – de most be kell szállnom a kocsimba és indulnom kell, mert holnap reggel konferenciám lesz Arizonában, Phoenix-ben.
Ez az utolsó nyilvános rendezvényem, amit még azon év vége előtt tartok meg, mely ki tudja még mit tartogat és mivel végződik – ennek ellenére minden bizonnyal igyekszem majd még egy videót készíteni és több cikket írni.
DOLGOZUNK A MAGYAR FORDÍTÁSON, SŐT PÁRHUZAMOSAN EGY A DANIEL TANULMÁNYOKRA  ÉRKEZETT LENYŰGÖZŐ VÁLASZCIKKEN IS. HAMAROSAN.
AZON TŰNŐDVE MI FOG TÖRTÉNNI...
Őszintén szólva, eltűnődtem rajta a múltban, hogy mi lenne ha egy teljesen abszurd esemény történne – egy földönkívüli anyahajón találnánk magunkat, vagy egy teljesen új Földön fákkal, hegyekkel, tavakkal – de épületek és a harmadik dimenzió maradványai nélkül.
Ehhez hasonló bizarr, kozmikus, pszichodelikus dolgokra kezdesz a végén gondolni, ha olyasmit olvasol, mint az Egység Törvénye.
Szabadidőmben ezúttal igen alaposan átolvastam az Egység Törvényét, és olyan új idézeteket találtam, melyek alátámasztották azt az elképzelést, hogy minden harmadik dimenziós anyagnak lesz egy negyedik dimenziós hasonmása.
Még sokat lehetne erről beszélni, de a lényeg, hogy szerintem az átmenet sokkal könnyedebb, boldogabb, és simább lesz, mint korábbi cikkeimbenesetleg sejtettem.
Már előre betáblázom magam rendezvényekkel a következő évre, mert szilárd meggyőződésem, hogy a világ továbbra is létezni fog – és addigra már egy jobb hely lesz, mint jelenleg.
AZ „ARATÁS”
Még egy jelentős pont az Egység Törvényében az „Aratás” fogalmának használata. Ez mindig is ellentmondásos volt.
Ez a kifejezés közvetlenül Máté evangéliumából származik, a 13.fejezetből. Most már tudom, az Egység Törvénye végig erre a részre akarta ráterelni figyelmünket. Le vagyok döbbenve, hogy ilyen sokáig tartott, míg rájöttem – és ennek megfelelően olvastam.
waiting-for-a-harvest.jpg
Az emberek a földön a maghoz hasonlatosak a bibliai analógia szerint. Az „ellenség” végigmegy a jó magvakon és elhinti a gonoszság  magvait, melyek aztán „bükkönnyé” nőnek. (sajnos számomra sem tiszta, milyen növényről van szó, az eredeti szó a Bibliában is használt „tare”, de a Wikipedia is megjegyzi, nem biztos, hogy pontosan ezt a növényt kell alatta érteni, elképzelhető hogy a perje az.)
A „bükköny” (angolul még „common vetch” néven ismeretes) olyan gyom, mely elrontja a búza ízért, és tönkreteszi azt ha belekerül az aratásba. Valószínűleg ez elég nagy problémát okozhatott a földműveseknek Jézus idejében.
Jézus érhetően elmeséli, hogy fognak az angyalok végigmenni, és szó szerint kihúzgálni a gyomokat/”bükkönyöket” egyenként a „világ végén”.
EGY ALTERNATÍV IDŐVONAL
Az Egység Törvénye igencsak alátámasztja ezt az üzenetet. Megjósolja, hogy hatodik dimenziós földönkívüliek szó szerint eltávolítják a romlott egyéneket a társadalomból – és áthelyezi őket egy alteratív idővonalra.
Az Egység Törvénye szerint a „negyedik dimenziós negatív aratás” „intenzíven diszharmonikus lesz”. Eszerint a csekély számú, erősen negatív beállítottságú ember, akik külön idővonalra kerülnek, egy kataklizmikus valóságot fognak megtapasztalni.
Objektívan nézve, lehet annak értelme, hogy akik másoknak a legtöbbet ártottak, a karmájuk kiegyenlítésének érdekében egy katasztrófán kell keresztülmenniük.
Ha ez valóban így lesz, akkor nagyon-nagyon kevés embert fog érinteni.
Még azok is, akik negatívan cselekszenek, de nem tudatosan gonoszak,”ördögiek”,  maradnak a sima, békés idővonalon.
Még egyszer, a tisztaság kedvéért, lehetetlen erre az idővonalra kerülni, hacsak nem jókedvűen kínoztál, gyilkoltál embereket.
Sokan, akik ugyan negatívan cselekedtek, de nem eleget ahhoz, hogy erre az extrém idővonalra kerüljenek, itt maradnak és nagy valószínűség szerint le lesznek tartóztatva és igazságszolgáltatás kezei közé adva.
(Személyes véleményem szerint még ez a negatív idővonal sem fog létrejönni, esetleg a helyrehozhatatlan, a piramis csúcsának a csúcsán lévő lelkek új lélekciklust kezdenek a Galaktikus Központi Napba kerülve.FV )
MÁR ELKEZDŐDÖTT
Az Egység Törvénye – amely valós tudományos állításokkal van tele, ahogy többször is bizonyítottam – egy „Kvantumugrást” jósol körülbelül 1981 után 30 évvel.
Az „Aratás” szó használata valamilyen Mennyei Beavatkozást vetít előre, amelynek keretében a legerősebb ellenállás el lesz távolítva – így esélyt teremtve nekünk egy jobb világ létrehozásához.
Lenyűgözve vettem tudomásul, hogy ez a folyamat nagy valószínűséggel már folyamatban van.
Számtalan földalatti bázis lett kitisztítva 2011 augusztusától kezdődően. Ez pontosan az az év, amikorra az Egység Törvénye megjósolta az Aratás kezdetét. (Ezt Cobra is megerősítette: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/13/a_felelmek_eloszlatasa
Ellenséges földönkívüliek invázójaez nem fog megtörténni azon egyszerű oknál fogva, hogy már réges-rég megtörtént és senkinek nem tűnt fel. A háttérhatalom tagjai olyan lelkek, akik már régóta megszállták a Földet más naprendszerekből, csillagrendszerekből érkezve, és folyamatosan itt reinkarnálódtak egészen mostanáig.
Minden fizikai és nem-fizikai reptilián, drakóniai, Arkhón mértékben el lett távolítva az egész univerzumból, galaxisból és a mi Naprendszerünkből, kivéve a Földet.
A Galaxisból a Galaktikus Konföderáció, a Naprendszerből az Ellenállási Mozgalom söpörte ki őket.Továbbá a mélyen földalatti katonai bázisokon sem maradt már egy sem. Néhány ilyen bázis azt a célt szolgálta,  hogy biztos menedék legyen a háttérhatalom számára vészhelyzet esetén.
Nincsenek reptiliánok vagy más ellenséges csoportok ott, csupán számítógépeket, felszereléseket, és néhány csúcstechnológiájú fegyvert találni ezeken a helyeken – ha még egyáltalán megmaradt azokból valami.)
Rendkívül pontos tájékoztatást lehetett kapni a különböző belsős forrásoktól ezekről az eseményekről. Valóságos sokk-hullámokat teremtett ez a folyamat.
Hiszem, hogy sokkal szembetűnőbb események is várnak ránk az átalakulás befejeződése előtt..
MEG FOGJA KÖNNYÍTENI A DOLGUNKAT
Azok száma, akik elég negatívak, ahhoz hogy a másik idővonalra kerüljenek, lehet annyira csekély, hogy észre sem vesszük, hogy bármi is történt elsőre.
Azonban hiszem, hogy ha  korrekten értelmezzük az Egység Törvényét, akkor ez a néhány ember eltávolítása jelentősen megkönnyíti az eseményeket és a lehetővé teszi a letartóztatásokat.
NAGYON IZGATOTT VAGYOK A JÖVŐT ILLETŐEN
Nagyon izgalmas mi minden történik. Alig várom, hogy láthassam a világot átalakulni és aktív részesévé válni a folyamatnak.
Mindenki, akit ismerek és spirituális úton van, maximális fájdalmon, nehézségen és beavatáson megy keresztül jelenleg. Egy rendkívül intenzív érzés van mindenkiben, hogy valami hatalmas történelmi jelentőségű esemény küszöbén állunk, itt van a levegőben.
A legjobb, amit tehetsz jelenleg, az az, hogy keresed a saját megvilágosodásodat atöbbiek érdekében.
Ennek a legjobb módja, hogy minden gyűlöletet, haragot, irigységet és szomorúságot,a mit feléd irányítanak szeretettel és megbocsájtással viszonzod.
Emellett fontos, hogy meglegyenek az egészséges határok és ne engedd, hogy kihasználjanak és manipuláljanak azok akiknek ez a céljuk.
Ez a bölcs szeretet művészete.. egy olyan gyakorlat, amit a harmadik dimenzióból való felemelkedésünk után is sokáig gyakorlunk még.
Earth-Heart-in-space-500-gif.gif
Úgy döntöttem, amikor a cikk hosszúsága, bonyolultsága megköveteli, egy összefoglalót írok a végére, az értelmezést megkönnyítendő. Íme a két részről egyben. FV:
1, Számos a Disclosure-hoz/Felfedéshez az utat megnyitó esemény történt mostanság. Daniel színrelépése kiemelkedő fontosságú, egyedülálló információkkal szolgál, lévén aktívan részt vett maga is szupertitkos projektekben.
2, Egyöntetű belsős információk szerint, az elmúlt évtizedekben aktívan használták, az ún. Project Looking Glass technológiát – amelynek mása egyébként a Kapcsolat c. filmben látható – a jövőbe való pillantás érdekében. A technológia december 21-én egy falba ütközik, senki nem tudja pontosan onnantól mi fog történni.
3, 2 idővonal( 2 fajta kimenetele az eseményeknek világszinten) is létezett ( van aki szerint több), amelyek közül a negatív az emberiség ébredésének és egyéb tényezők hatására teljesen megszűnt létezni. Ezt Cobra is megerősíti egy régebbi cikkében. Wilcock szerint néhány kivételesen gonosz entitás számára létezhet egy alternatív idővonal.
4, Az anyag természete állandóan váltakozik a részecske és a hullámtermészet között, ha a gravitációt ki tudjuk küszöbölni, akkor az anyag hullámtermészetű marad, egy parallel univerzumba kerülve. A Project Looking Glass-nak ezt sikerült elérnie egy portált/csillagkaput létrehozva. A parallel univerzum a 3dimenziós idő univerzuma, ahová álmaink során kalandozunk.
5, A Project Looking Glass gyakorlatilag egy ősi technológiát lemásoló eszköz, ami viszont az agyunkban található tobozmirigy-en alapul. A másnéven „harmadik szem”-ként is ismert szerv jelenti a kapcsolatunkat a felsőbb világokkal és úgy tűnik , hogy az energetikai folyamatok hatására a tobozmirigyünk ébredőben van, ennek az ébredésében is (lehet) egy fontos választóvonal december 21.
A következő cikk élménybeszámolókat fog tartalmazni Cobra konferenciáiról, emellett néhány rövid frissítést Cobrától. Friss információként december 5-6 körül fontos jelentős részleteket fog kitenni az Eseménnyel és a Tervvel kapcsolatban. Egyébként egy személyes jóbarátomat is „elküldtem” magam helyett a New York-i konferenciára, az ő élményei is szerepelni fognak.
Szép napot!
 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3123916
Hónap: 15280
Nap: 580