Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ERIS felemelkedett !!

Egy éven belül, ez a harmadik bolygó,mely dimenziót váltott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hamarosan a földünk következik!!!!!!!!

Drága Fények!

ERIS felemelkedett !!
Végre - éreztük végig az eseményeket - még ha nem is mindig a felszíni tudattal...és mostanra stabilizálódott a helyzete.


Legdrágább családom,

Planet Eris és a globális felmelegedésFelemelkedett az ERIS, és ez akkora erővel történt, hogy enormisan nagy rezgések keletkeztek a bolygóközi rácshálóban. Ezért ezt az információt valamennyire visszatartottam. Hogy Eris lakóinak legyen ideje csoportosulni, és egy erőteret létrehozni, és először információkat akartam gyűjteni.
A felemelkedés április 07-én történt meg, és a lakosok tudása és előkészületei ellenére teljesen meglepő volt. A tökéletes hangzás és a belső látás ca. 37 percig tartott.(földi idő szerint). Ez alatt annyi energia szabadult fel, hogy a bolygóközi rácshálóban egy un. TERIAENERGIA jelentkezett. Ezt az energiát elirányították és különösen a Föld fogadta be ezt az energiát. Ezáltal szédülés érzése jelentkezhetett és egy olyan érzés, mintha magunk mellett állnánk. Erőtereket hoztak létre, hogy stabilizálják Erisen az energiákat.
Egy nagyon mélyen ható felemelkedés volt, és most az un. igazodási fázisban tartózkodnak. Még csoportosulnak az Erisen az ott lakók, de nagyon jól vannak, és már kezdik ünnepeli a felemelkedésüket. Újabb információkkal jelentkezem majd.
Sabine Sangitar


Kapcsolódhattok Erishez és érzékelhetitek az energiákat. NOOHARES médium azt mondta nekem, különösen a Prosonodó fénynek és az Eleua energiának örülnek, de Sol'A'Vana kristálynak is nagyon örülnek. Most amúgy is sok Sol'A'Vana energia árad, de nincs kristályuk. Marajanas lényei is kristályokat küldenek!!


A Terriaenergia a bolygóközi rácshálón bizonyos energetikai pontok összekapcsolódó energiája és ezáltal az adott bolygó tökéletes hangzásánál az energetikai teljhatalom mintája, mely a tárolt mintákat felszabadítja. Most ez valószínűleg nem volt érthető, vagy..?
Planet Eris és a globális felmelegedés 
Amikor egy bolygó kiárasztja a tökéletes hangzást, akkor a bolygóközi rácshálóban az ezen bolygó számára tárolt energiák felszabadulnak. Ezeket az energiákat nevezik Terria-energiáknak.
Sangitar.
Legtöbbetek Avatár volt az Erisen, hogy Isten örökségét átvigyétek, engem nem lep meg, hogy ez a kollektív erő hatott az Erisre. A csoportenergiát nem szabad lebecsülni és ti vagytok a hordozói, és ezért még biztosan köszönetet mondanak nektek.
Hihetetlenül sok fényjelenség volt, és az öreg Istenek manifesztálódtak, hogy segítsenek energiájukkal létrehozni egy erőmezőt. Ezek az öreg Istenek ragyogó színekkel érkeztek és nagyon gyönyörűek voltak.
Sangitar
Legdrágább családom!
Noharees médium most Ashtarnál van és fogadom az üzeneteket és továbbítom felétek.
Az energiák hordozó erejével köszöntelek Benneteket Eris hangjaival, a fény nyelvén, Omar ta Satt. Noharees médium és galaktikus követ vagyok az Eris bolygóról. Mély tisztelet a számomra, hogy mindannyiótoknak megköszönhetem az univerzális energiarezgés nyelvén, An'Anasha. Sokan újra rögtön felismertek engem, és a felismerés tudását érzitek. Sok inkarnáció során dolgoztunk együtt és tiszteltünk téged, üdvözöltünk és és magas fényenergiádat befogadtuk. Fény lenyomatod ösvényei találhatóak az Erisen. Nagyon mély kapcsolódást érzek veletek és felemelkedésünk utolsó fázisáról szeretnék beszámolni.

Planet Eris és a globális felmelegedésOly sokáig készültünk elő, a fénylények energiáját magunkba fogadtuk, és bár az energetikai időablakot átléptük, bizakodóak voltunk az előkészületeinkben. Bolygónk valamivel nagyobb a Földnél, de Eris a lakosokat tekintve Eris csupán a felét fogadja be. Mi fényharcosoknak nevezzük magunkat. ( a női lényeket is- Sangitar megjegyzése) és nagyon mélyen kapcsolódunk az Emandras- raj ( csapat) hordozóihoz. ( Sangitar- ők az Öreg Isteneket értik ezalatt). Számunkra soha nem volt kérdés, hogy a felemelkedés megtörténik, de hogy mikor történik, azt csak sejthettük. Habár mindannyian előkészületeket tettünk, és jól hallottuk a tökéletes hangzást, mégis a felemelkedés meglepetésszerűen gyorsan érkezett. Fogadtuk Avatárjaink energiáját a bolygó erősítéséhez ( Sangitar: ez alatt ők a fesztivál kollektíváját értik) és hirtelen a bolygó extrém módon rezgett. Hirtelen egy hang volt hallható és ezután minden nagyon gyorsan következett. Eris lakói egy isteni bölcsességhez jutottak és hirtelen Eris lényei számára világos és érthető volt az érzékelés és a látás. ( isteni bölcsességgel a belső látás) 

Planet Eris és a globális felmelegedésAmikor a rezgés valamennyire alábbhagyott, egy mély béke jelentkezett és megváltoztak az energiák. Betekintést nyertünk az univerzális eseményekbe és angyalok fényserege manifesztálódott. De aztán kaptuk az üzenetet, hogy az energiák nem tudják tartani magukat és egy felhívás érkezett, hogy építsünk ki egy erőmezőt. A hordozó csoport segített ebben és most kezdünk ünnepelni.
Még ha sokminden tönkre is ment, közösen felhasználjuk az igazodási fázist arra, hogy Erishez végre méltóak legyünk. A Valóság megjelent. Senkinek nem kell félnie közületek, mert a felemelkedéssel minden (energia)minta felszabadul. Nincs kifejezés arra, mennyire megtisztelő, átélni ezt az eseményt. Mély szeretettel a Teljes Egész iránt búcsúzom nálatok.
Noharees.

 
https://sites.google.com
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 5
Összes: 3087545
Hónap: 15882
Nap: 615