Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ez személyes számaid jóslata

2012. március 22. 11:00
A számmisztika egy ősi mítoszon alapul, és a születési dátum, illetve a jelen dátum alapján azt mutatja meg, hol tartasz „földi életedben”, milyen lehetőségeid vannak, és milyen jövő vár rád.

Egy ősi mítosz szerint az egyetlen tökéletes szellemi ember. Adam Kadmon, aki a Mindenség kormányzója és uralkodója volt, egyszer csak azt gondolta, ő is tud olyan lenni, mint Isten, ő is képes lehet a teremtésre.


Mivel kétségei támadtak, az addigi lelki harmóniájából, vagyis egységéből a kétségbe zuhant, így jött létre az 1-es számmal leírható lelki állapotból, az egységből a 2-es számú, vagyis a kettősség. Adam Kadmon kizuhant tehát az egységből, és Ádámok és Évák milliárdjaiban eszmélt magára. Ennyi a mese.

Az ember, míg e földön él, kilenc periódusos ciklusokban fejlődik (a kilenc számjegy a világmindenséget jellemzi). Életünk minden egyes éve egy fejlődési szakasz része. Ha tudni szeretnéd, hol jársz éppen a fejlődés útján, kiszámíthatod saját személyes évedet.

 

Nincs szükség másra, csak a születési hónapra és napra, valamint arra az évszámra, amelyre kíváncsi vagy. Ha például K. Júlia szeptember 5-én született, és a 2008. év jellegére kíváncsi, össze kell adni a következőket: 2008+09+05=24=2+4=6 Júlia tehát az 6-os ciklusban tart.

Mit takarnak a számok?

1-es személyes év
Valami új kezdődik. Minden, amit most teszel, kihat a következő kilenc évre. Bíznod kell önmagadban, az erődben, az alkotótehetségedben. Muszáj kihasználni ezt az évet, mert ilyen lehetőségek nem túl gyakran adatnak meg.

2-es személyes év
A tervek ideje. Meg kell rajzolni a célokat, aztán haladni kell az előre vetített úton. A tervezgetés időszakában új kapcsolatok szövődhetnek, segítő emberek bukkannak föl. Légy kedves hozzájuk, de óvatos is, nem minden tanács szolgálja célod elérését.

3-as személyes év
A tanulás éve. Az alkotás, a művészkedés, és szerelem ideje. Ne pazarolj energiánkat fölösleges dolgokra, összpontosíts mindig a célra. Tarts gyakran önvizsgálatot, szűrd le a tanulságokat, meditálj. Fontos a mérsékletesség. Ez az év sikert hoz a pénzügyek és a szerelem terén.

4-es személyes év
A kapcsolatok ápolásának ideje. Most a legfontosabb a törődés, az igaz szeretet felismerése. Ne légy rest erőfeszítéseket tenni családod érdekében, légy türelemmel, áldozz időt meghallgatni a szeretteidet. A 4-es év a megpróbáltatások ideje is, de aki kiállja a próbát, számíthat a sikerre.

5-ös személyes év
A nyitottság, a boldog sodródás ideje. Bármilyen haszontalannak tűnhet is egy bulizással, tombolással töltött hétvége, nem az annak, aki az 5-ös személyes évét éli. Légy közvetlen, kedves és laza, hagyd magad sodródni. Sose tudhatod, mikor merre vet az ár, és abból milyen sikert kovácsolhatsz később.

6-os személyes év
A kihívások ideje. Életbe vágó történések, sorsfordító döntések időszaka ez. Most megtalálhatod végre a lelki társad, vagy a harmóniát a meglévő kapcsolatban. Akár kisbaba érkezésére is van lehetőség. Ne a karrierre, a pénzre koncentrálj, hanem azokra, akikre számíthatsz, akik szeretnek.

7-es személyes év
Az önelemzés ideje. Vonulj el egy kicsit a világtól, és nézz magadba. Ebben az időszakban nagyon hasznos felfedezéseket tehetsz. Ne törődj most a külvilággal, az anyagi javakkal, nem kell aggódni ezek miatt. Koncentrálj arra, hogy végre elfeledhesd a múltbeli sérelmeket, és tiszta, megbocsátó szívvel gondolhass ellenségeidre. Előfordulhat nem várt pénz érkezése is, akár valamilyen nyeremény, esetleg örökség.

8-as személyes év
A meggazdagodás ideje. . Vigyázat! Az elhamarkodott döntések akár csődhöz is vezethetnek! Megfontoltan cselekedj, s ne légy túlzottan szerény. Merj nagyot álmodni! Valóra válik.

9-es személyes év
A rend ideje. Tedd rendbe a dolgokat magad körül, tisztogass a szívedben, ne maradjanak lezáratlan ügyeid. Új dologba most nem érdemes kezdeni. Bár ez nem könnyű év, mégis közel a várva várt megkönnyebbülés.

 

http://www.astronet.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 4
Összes: 3122603
Hónap: 15730
Nap: 434