Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fehér Nemesség; Dreamland akció

Fehér Nemesség
Írta: Cobra
Fordította: Benedictus

Forrás:http://2012portal.blogspot.hu/2012/08/white-nobility-i-have-received.html

Eredetileg megjelent: 2012. augusztus 14

Utasítást kaptam, hogy hozzak nyilvánosságra néhány eddig titkos információt.

Ez az első az elkövetkező néhány írásom közül, amelyben a széles nyilvánosság elé tárok több pozitív csoportot akik eddig titokban működtek a bolygó felszabadításának érdekében, egyesek közülük évezredekig.

Az első ilyen csoport a Fehér Nemesség. Az emberi történelem során, nem minden arisztokrata család szövetkezett a háttérhatalommal. Sokan passzívan álltak ellen, néhányan tettlegesen is. A 'nemes kötelez/noblesse oblige' számukra nem egy üres frázis volt, hanem egy valós felszólítás, hogy segítsenek az emberiség kevésbe szerencsés, szegényebb rétegein. A leghíresebb tagjai a Fehér Nemességnek a Medici család, akik segédkeztek a reneszánsz korszak megszületésében, mely megalapozta a mai modern világunkat.

A közös e nemes családokban a titkos hagyomány, ami néhány ezer évre nyúlik vissza az ősi Róma, Görögország és Egyiptom misztériumiskoláihoz. Az Istennő misztériumai az ő legnagyobb titkuk és fő fegyverük a háttérhatalom ellen. Számos család a Fehér Nemesség közül erősen kötődik Mária Magdolna és a Grál misztériumaihoz, és kapcsolatban vannak a Pozitív Templomosok csoportjával.

WhiteNob.jpg
"Az Istennő él"

A Fekete Nemesség családjai - akik a jezsuitákhoz kötődnek – 'allergiásak' az Istennő energiájára. El szeretnék azt törölni a bolygó felszínéről, ahogyan azt több alkalommal is megpróbálták már az idők során. Az olyan családok, mint a Pallavicini, Orsini, Massimo, Borghese, Aldobrandini, Colonna, Pacelli, Odescalchi, Ortolani és Luzzatti tagjai közvetlenül az arkhónoktól kapják a parancsaikat és az Istennő elleni összeesküvés magját képezik. Titokban háborút folytatnak a Fehér Nemesség ellen, akik a Fényt próbálják terjeszteni és az olyan feminin minőségeket támogatják, mint pl.könyörületesség, érzékenység, kreativitás, szeretet...

A Rothschildok 'nemesség-vágyók' csak (ugyanis származásukat tekintve a családfájuk csak két és fél évszázadra tekint vissza, és a német Bauer családból származnak mely magyarra fordítva parasztot jelent) és nem értik teljesen a titokban zajló okkult háborút a legfelsőbb körökben, mivel ezen ismeretek köréből kihagyták őket. Ráadásul teljesen elmerültek az anyagi világban. A Rockefeller család tagjai hasonlóképpen nincsenek tisztában a legfelsőbb körökben zajló dolgokról.

Jelenleg a legtöbb család a Fehér Nemességből Olaszországban tartózkodik és a Fekete Nemesség ellenpólusaként tevékenykednek. Az elmúlt két században elvesztették vagyonuk jelentős részét, de a titkos,pozitív hagyományaik máig élnek. Neveiket még nem szabad nyilvánosságra hozni, fáradhatatlanul dolgoznak a háttérben az emberiség javára. Közvetlenül nem köthetőek a Savoyai családhoz a közvélekedéssel ellentétben. Néhányan közülük részt vesznek az új igazságos pénzügyi rendszer létrehozásában, amely majd leváltja a jelenlegit a nagyon közeli jövőben. Egy másik csoport a titkos tudás nyilvánosságra hozatalán dolgozik. Utasítást kaptam az Ellenállástól, hogy foglaljam bele a Fehér Nemességet a Dreamland akcióba(Operation Dreamland), amely része a bolygószintű felszabadítás tervének. Azok, akik részt akarnak venni ez utóbbi műveletben, felvehetik velem a kapcsolatot a cobraresistance@gmail.com címen.

A Fény győzedelmeskedik!

(Megjegyzés: Tudomásom szerint a Rákóczi család is a Fehér Nemességhez tartozott, illetve mostanában kaptam olyna információkat, miszerint nem haltak ki a 18. század során. Efelől egyelőre nem tudtam megbizonyosodni. Amit még tudok, hogy az Eszterházy család bizonyos tagjai kapcsolatban állnak a Pozitív Templomosokkal. FehérVándor)

Dreamland akció(Operation Dreamland)
Írta: Cobra
Fordította: Benedictus

Eredetileg megjelent: 2012. augusztus 20

Az Dreamland akció a Fény erőinek egy küldetése, melynek célja egy új reneszánsz korszak megteremtése a bolygó felszínen. Az első reneszánsz 500 éve lett elindítva egy bizonyos pozitív okkult csoport által a 15.századi Firenzében, akik a Fehér Nemesség mögött álltak.

A második reneszánszot világszerte ugyanaz a titkos csoport fogja elindítani és megkoronázza majd a szabad emberi lélek végső győzelmét a korlátozó erők felett.

Az Ellenállás felvette a kapcsolatot a Fehér Nemesség azon ágaival, melyek az első reneszánsz kialakulásában részt vettek, és segítenének a másodiknál is.

A Grál Fehér Nemességével való kapcsolatfelvétel a Magdalénai misztériumok helyreállítását jelenti az Istennői tradíció kinyilatkoztatására való felkészülés egyik lépéseként.

DL7.jpg

Az Ellenállási Mozgalom lesz a fő irányító erő az Dreamland akcióban az Eseményt követően. Az Dreamland akció célja kettős.

Először is, hogy helyreállítsa a Fénymunkások anyagi hátterét és bőséget teremtsen nekik. Sok Fénymunkás él abban a hiedelemben, hogy a spiritualitás egyenlő a szegénységben éléssel. Ez a hitrendszer egy elmeprogramozás a háttérhatalom részéről. Valójában a fizikai szintű gazdagság természetes kifejeződése az ide inkarnálódott Lélek szépségének és minden Fénymunkás megérdemli azt. A háttérhatalom így akarja távol tartani a Fénymunkásokat a pénztől, hogy akadályozza a Fény erőinek munkáját. A háttérhatalom módszerei széles skálát ölelnek fel: a mondhatni ártalmatlan kategória pl.a fizetett dezinformáló, félrevezető ügynökök akik időnként olyanokat terjesztenek, hogy „Cobra rendszeresen több ezer dollár adományt szed össze magának”, a komolyabbakon át, mint pl.nem-fizikai entitások általi blokkolása a Fénymunkások jövedelemszerző tevékenységeinek, egészen a legdurvábbakig, mint pl a Fénymunkások hozzáférésének blokkolása a vagyonukhoz, vagy annak egyenes ellopása.

A Saint Germain jóléti alapot a késői 18.században alapította Saint Germain gróf azzal a céllal, hogy segítse a Fénymunkásokat az eljövendő korszakváltás idején. A Saint Germain jóléti alap blokkolása megszűnik, amint a háttérhatalmat letartóztatják az Esemény idején. A Fénymunkások végre jólétben élhetnek majd.

A második célja az Dreamland akciónek az, hogy megkezdje a Felemelkedett Mesterek misztériumiskoláinak igaz, hamisítatlan okkult tanításainak terjesztését. Az elmúlt 26000 évben a bolygót karantén alá vonták és szinte teljes mértékben elvágták a Felemelkedett Mesterekkel való kapcsolattól, a spirituális tanítások eltrozultak és most gyakran vak vezet világtalant (azért ez nem minden esetben van így, de valóban nagy a káosz a tanítások terén... azért találni még jó tanítókat akik használható tudást adnak át – ford.megj).  Ilyen például a rengeteg „csatornázott” üzenet, amelyek elvileg a Felemelkedett Mesterektől vagy a Galaktikus Konföderációtól érkeznek. Ami valójában legtöbbször történik ilyen esetben az, hogy a valódi energetikai összeköttetés létrejön a fogadó fél és a küldő között, de a mentális síkon az arkhónok megjelennek a  technológiájukkal és olyan üzeneteket ültetnek be melyek látszatra szeretetteljesek és a Fényt terjesztik, valójában csak újrafogalmazott frázisok ismétlődése.

Az Esemény idején a Fény erői megkezdik a valós tanítások felfedését. Bizonyos esetekben ezek a tanítások kicsit különböznek majd attól, amit az emberek gondolnának, mivel a bolygó el van zárva a valódi Fénytől már 26000 éve és sok dolog régóta feledésbe merült.

Vannak bizonyos dolgok amelyeket felkészülésül a Dreamland akcióra még el kell végezni az Esemény előtt. A Fehér Nemesség tagjai közül néhányan már kapcsolatba léptek személyesen velem, a cobraresitance@gmail.com címen ezt meg lehet tenni.

Emellett több száz Fénymunkás is jelezte segítő szándékát. Megkérnék mindenkit, aki valamilyen módon részt szeretne venni az akcióban, hogy érthetően sorolja fel képzettségeit,erősségeit,miben tehetséges és a kapcsolati hálójukat, valamint az erőforrásaikat amelyekkel segíteni tudnak. Ha az Esemény előtti felkészülésbe bevonhatóak hamarosan fel lesz véve a kapcsolat velük. Ha nem, az Eseményt követően az Ellenállás kapcsolatba lép velük.

 

http://2012felemelkedes.blog.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Forrás - info@transcloud.tk

Ez a hablaty egy hetalmas hamis információ, ne hidd el!!!!!

 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 4
Összes: 3089437
Hónap: 14305
Nap: 318