Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fibonacci spirál - nincs egy a kettő nélkül

Tehát, mi a Mátrix? Információ, egy konfekcióvilág és hitrendszer, amit a DNS-nek sugároznak, mint frekvenciákat, és holografikus, háromdimenziós, kollektív valósággá dekódolunk. Olyan, mint egy fejünkben beszélő hang, ami megmondja, mit higgyünk valósnak.

A Mátrix filmekben, amikor a zöld jelekkel teli számítógép-képernyőkre néztek, utcai jeleneteket és embereket láttak. Ugyanez a helyzet illuzórikus valóságunkkal. Tudósok és ezoterikusok a természetben mindenfelé visszatérő matematikai kódokat azonosítottak, mint a Fibonacci számsor.Ebben a számsorban minden tagot az előző két tag összegeként képzünk, pl.: 1,1,2,3,5,8,13,21… Ezt a sorozatot megtalálhatjuk sokfelé, az emberi testarányaitól kezdve a bolygók növekedéséig. Más matematikai és mértani kódok és visszatérő sorozatok léteznek, beleértve a hi arányokat, az aranymetszést az úgynevezett „szent geometriai” számelméletet, a kínai I Chinget, az asztrológiát és sok egyebet.Ez a Mátrix matematikája, ami, legalábbis ezen a valóságszinten, lebontható számokra és kódokra, ugyanúgy, mint a DNS. Ennek megfelelően, és nem véletlenül, ez az, ahogy a számítógépek működnek. Minden, amit egy számítógép képernyőjén látsz, beleértve a színeket, a kettes számrendszeren alapuló,0-ból és 1-ből álló számsorozat.

Ez a Mátrix kettősségének kifejezése, mint a negatív és pozitív, a jin és a jang, jó és rossz. Az Illuminátusok jelképei közül sokat azonosítottam más könyveimben, mint pl. az egyenlő szárú ötszög (pentagramm) kódok, amelyek a Mátrix matematikájához kapcsolódnak, és kihatnak a DNS valóságértelmezésére. Ezeket a kódokat mindenfelé elhelyezik, hogy manipulálják a módot, ahogy valóságunkat holografikus tapasztalatokká dekódoljuk.

Mint ahogy én és mások régóta rávilágítunk, a városok, mint Washington D.C., a valóság letöltése, a Mátrix geometriájának megfelelően épültek. A bolygó csakrapontjai és tökéletes energiaháló mintája szintén e matematikai építmény része, és a Mátrixot manipulálni lehet ezeken a helyszíneken.

A kőkörök, mint Stonehenge és Avebury, és az Illuminátusok titkos társaságainak templomai ezeken a csakrapontokon épültek, és ezeken a helyeken hajtják végre sátánista rituáléikat. Mindent ki lehet fejezni számokban a Mátrixon belül. Stephen Marquardt, egy amerikai orvos, aki a Fibonacci számokat tanulmányozta az emberi arcon, helyesen vonta le a következtetést: „Minden élet biológia. Minden biológia fiziológia. Minden fiziológia kémia. Minden kémia fizika. Minden fizika matematika.” Hozzátehette volna, hogy minden matematika energia, és minden energia tudatosság.

A DNS/RNS hálózat a hullámformák „megfigyelésekor” átalakítja azokat holografikus illúzióvá, és az ógörög filozófus, Pláton helyesen mondta, hogy az emberi lények olyanok, mint a barlangban ülő emberek, akik mindig a fal felé fordulnak. Az univerzum a falra vetített árnyékok – az illúzió, amit az emberek tévesen valóságnak hisznek. Ez tökéletes leírása mindannak, amit itt felvázoltam. Minden, amit látni vélsz, beleértve saját testedet, egy hologram, egy háromdimenziós illúzió, amit belédtáplálnak, hogy a megbabonázott rabszolgaság csapdájába ejtsék tudatosságodat. Gondolj a molylepkére. Gondolj a fényre. Ezek vagyunk mi, és az a Mátrix.

Forrás: Paramoral http://www.fenyportal.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3089435
Hónap: 14309
Nap: 318