Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Figyelem : A kozmikus átalakulásról nem lehet sem fényképet, sem videót készíteni!

Figyelem :

A kozmikus átalakulásról nem lehet sem fényképet, sem videót készíteni!

 

Ezt már most tisztázni kell, mivel a szokásos szkeptikus-kifogások zsákutcájába nem szeretnénk bemenni!

Ugyanis az egész globális kozmikus ( naprendszerbeli ) átalakulások előtti szájtátó értetlenség - mind a hivatalos hazugság-tudomány, mind a legtöbb alternatív kutató részéről - abból magyarázható, hogy a mai embernek még mindig a 3D-s, durvaanyagi rezgéssíkból indul ki a szemlélete, sőt, rögeszmésen csakis ezen nagyon alacsony szinten megnyilvánult földi és kozmikus jelenségeket ismeri el "objektív valóságnak", azaz bizonyítéknak, mely után állandóan kajabál.

( Olyan bizonyíték viszont nincs, és soha nem is lesz, amivel egy alacsonyabb dimenzionalitás bizonyíthatná a magasabb dimenzionalitás létét - mert pont ezt az agyrémet követelik meg! Hanem tetszenének végre a szemléletüket  - azaz a  tudatukat - egy magasabb dimenzióra váltani, és majd lőn! )

És ez egyáltalán nem filozófiai kérdés, hanem nagyon is a mindennapi létünket alapvetően befolyásoló tényező!

Ez ugyanis nem jelent sem többet, sem kevesebbet, mint hogy valójában az egész emberiség még mindig nem távolodott el a Földtől, azaz még mindig geocentrikus világnézete van, akkor is, ha azt hiszi, hogy roppant fejlett tudománya és metafizikája! van, és akkor is, ha azt hiszi, hogy kémiai meghajtásos ócska bádogdobozokkal már néhányszor elhagyta a Föld vonzásterét - de dimenzionálisan még soha sem hagyta el! Azaz továbbra is egy geocentrikus Laposföld rabja! - Csak kitágítva, és rögeszméjét kiterjesztve a 3D-s Földdel megegyező más naprendszerbeli területekre!

Melyek mi másak lennének, mint halott, millió éve halott világok! Ugyanis a Naprendszerünkben ( is ) megtalálható számtalan életforma fejlődése már millió évekkel ezelőtt túllépett a 3D-s szinten, és pl. olyan magasztos civilizációk, mint a vénuszi, vagy a marsi, vagy a Szaturnuszi már rég az 5D-s szintre léptek, azaz számunkra ők abszolút észrevehetetlenek.

Ennek ellenére, ha ők akarják, akkor látjuk őket. Főleg akkor, ha valamit jelezni akarnak nekünk, vagy éppen üzenetet akarnak átadni, melynek a klasszikus korszaka az ötvenes években volt.

Mi volt vele a céljuk?

Ahhoz, hogy erre válaszoljunk, először is szembesülnünk kell bizonyos alapvető tényekkel, azzal a hihetetlenül drámai kozmikus helyzettel, amit eddig a földi tudomány tudatosan elhallgatott előlünk :

1945 nyarán a Földön egyből három atombomba robbant fel, egy Nevadában, kettő Japánra, mely azonnal éteri láncreakciót okozott ( mivel a Naprendszer egyetlen éteri rendszer ) az egész Naprendszerben, sőt, azon túl, az egész galaxisban is!!!

Ez a láncreakció kozmikus tűzvészként terjed át a Naprendszer más bolygóira, majd más csillagrendszerekre is! Ez a tűzvész meg is semmisítette volna a millió éve létező magasabb civilizációk éteri szféráját is ( mivel egy atomrobbanás nem csak 3D-s szinten pusztít ), ha nem teszek óvintézkedéseket idejében!

Vegyük csak ehhez példának a Marsot! Ott is - meg egyébként minden más fejlett bolygón - folyamatosan figyelemmel kísérték a földi társadalom "fejlődését", pontosabban visszafejlődését, elfajulását, így pontosan érzékelték azt is, hogy nagyjából a 19. század közepe táján a földi társadalom 100%-ban az önpusztítás útjára lépett!

17. században megjelent ideológiai materializmus, melyet nemes egyszerűséggel mai napig "tudománynak" neveznek, a 19. század közepére gyakorlati természet- és társadalompusztításra váltott át, amelynek a vége már akkor sem lehetett kétséges ( ahogy ezt már a romantika nagy alakjai is érezték ) : a Föld teljes pusztulása!

Nos, a marsi civilizáció abban az időben, a 19. században, sőt még a 20.század elején is, habár rezgésszintje magasabb volt, mint a földi társadalomnak, nyíltan meg tudta mutatni magát, azaz távcsövekkel látni lehetett a marsi civilizáció nagyobb építményeit, csatorna-rendszereit, mesterséges tavait stb.

Viszont mikor a marsiak észlelték - a vénusziakkal, a szaturnusziakkal és másokkal együtt -, hogy gyakorlatilag az egész emberiség, a bűnöző elitje vezetése alatt, már a 20. század elején olyan kozmikus energiák felé nyújtja a kezét, amihez még nem lenne joga, azonnal megvonták az emberiségtől azt lehetőséget, hogy közvetlenül betekinthessen a magasabb civilizációk életébe és csak egy halott, kiürült mindenség képével szembesülhet, mely önnön lelkének tükörképe!

Mert ki mit vet, úgy arat - ez a karmikus törvény a kozmoszra is érvényes!

Most pedig, amikor az emberiség a Vízöntő-korszak határához érkezett, megkezdődik az emberiség szétválasztása.

Mi ebben a meglepetés? Minden szent könyv már ezred évekkel ezelőtt megjósolta, tehát ne tegyünk úgy, mintha valami extra dologról lenne szó!

A Naprendszerünk magasabb bolygóin lakó testvéreink pedig erre az aratásra készülnek 1945 óta! Azért dolgoznak, azért vannak itt űrhajóikkal, azért épülnek be titokba a földi társadalmunkba, hogy a nagyobb katasztrófát ( mely elkerülhetetlen ! ) elhalasszák legalább 2012-ig, hogy az emberiség érett része fel tudjon emelkedni az ő magasztos társadalmuk rezgésszintjéig!

És erről a rezgésszint-emelkedésről bizonyosan nem készülhet sem fénykép, sem videó ( mivel az ezeket létrehozó műszerek szigorúan a 3D-s tartományra vannak korlátozva ), csak utalásként, jelzés-értékként!

Legtöbbször festmény vagy rajz formájában, mivel minél szubjektívabb egy emberi alkotás, annál jobban tudja - ha spirituális szemléletű az illető - a magasabb dimenziók valóságát érzékeltetni! - Ami persze még nem maga a magasabb dimenzió!

Ha viszont csak kép vagy videó áll rendelkezésünkre, hogy érzékeltessünk egy magasabb rezgésszintű bolygót, pl. a Nibirut ( amely csak egy kicsivel magasban tartományban van, mint a Föld ), akkor azt választjuk ki, mely a legjobb illúziót tudja nyújtani nekünk - ahogy erre a videóra az előző cikkünkben is utaltunk :

http://www.youtube.com/watch?v=6CWcWX5BmOY&feature=related

Vagyis értelmetlen az a vita, hogy valódi-e a videó, vagy csak photo shoppal készítették, hanem a benyomás a lényeg, az, hogy ha Nibirut valóban látnád, nagyjából mit tapasztalnál, azaz az eljövendő események, már nem érnének meglepetésként, hanem teljesen tudatosan - mert erről van szó!

 

http://spiritufo.ditro.hu


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 13
Összes: 3123279
Hónap: 15350
Nap: 452