Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kérjük a tudatalattink tanácsát – ingatechnikával

Fiatal szőke nő zsinórra felfüggesztett nehezebb medált tart a szem elé, várja az inga kilengéseit.

Minden ingamozgásnál egy erős intuitív erő figyelhető meg, amely az ingán keresztül hasonló kifejezési formát ölt.

Az ember mindig is kereste azokat az információforrásokat, amelyek mindent tudnak, és minden tudást képesek átadni is. Ezért jósokat kérdeznek, kártyát vetnek vagy csontot dobnak. A probléma ezekkel a módszerekkel azonban mindig ugyanaz: a jóslatok rejtélyesek, és az interpretációjuk egy szerencsejáték. Jóval „felhasználóbarátibbak” azok a „tudakozók”, amelyek egyértelmű kérdésekre világos válaszokat adnak. Aki most azt gondolja, hogy ilyesmi nem létezik, az foglalkozzon az inga technikájával. Mert az ingázás nem értelmetlen hókuszpókusz, hanem a saját intuíciónkhoz vezető út.

Hogyan működik az ingázás?

Erre a kérdésre két különböző válasz létezik, amely csak első pillantásra tűnik ellentmondásosnak. A spirituálisan nyitott emberek minden bizonnyal azt mondanák, hogy a dolgok mindenütt jelenlévő rezgései tevődnek át a „médiumon” keresztül az ingára. Így az inga által megfogalmazott segélykérés úgyszólván egy kozmikus morzejellé válik. Akinek ez túl ezoterikus, az nyugodtan állhat a tudomány biztos talaján. Ott vár az inga kilengéseinek tisztán fiziológiai magyarázata a „Carpenter-hatás” szakfogalmában, amit alkalmanként pszichomotorikus hatásnak is hívnak. Ezalatt a legapróbb izommozgásokat kell érteni, amelyek olyan kismértékűek, hogy az emberi érzékelés küszöbe alá csúsznak. Ugyanakkor ezek a minimális izomösszehúzódások az inga fizikai rezgésérzékenységében összeadódnak  úgy, hogy a kilengés valamikor láthatóvá válik.

És hogy illik össze határozottan ez a két magyarázat? Ezt gyorsan megválaszolhatjuk, ha a „deus ex machina”-t keressük. Mert ha az ingamozgásokért magasabb hatalmakat vagy a tudatalattit tesszük felelőssé, végülis ugyanarra megy ki a dolog. Minden esetben egy erős intuitív erő figyelhető meg, amely az ingán keresztül hasonló kifejezési formát ölt. Az, hogy a hitünk szerint a kezünket idegen, vagy a saját szellemünk vezeti, csupán technikailag nézve teljesen másodrangú. Mégis az egyszerűség kedvéért induljunk ki abból, hogy a saját tudatalattink, és ezzel a saját intuíciós erőnk tolja a lengő ingát a megfelelő irányba.

Ingázás kezdőknek

A kíváncsi kezdők a legegyszerűbb eszközökkel ingyen fordulhatnak az ingázás hétköznapi művészetéhez. Szükség lesz egy kicsi masszív tárgyra (például egy tekintélyes üveggyöngyre), amelyre gond nélkül rögzíthetünk egy alkarhosszúságú zsinórt, valamint egy papírra, amelyen egy kereszt áll az „igen” és „nem” rezgési tengelyekkel.

Az alsókart a könyökkel támasszuk meg az asztalon. Az ingát a hüvelykujj és a mutatóujj között tartjuk, és a metszéspont fölé lógatjuk. Nos, tegyük fel hangosan a kérdésünket és koncentráljunk az ingára. Az hamarosan elkezd lengeni. A lengések egyre erősebbek és egyértelműbbek lesznek, míg végül a kérdés minden kétséget kizáróan megerősítve vagy tagadva lesz. Ha az inga hosszabb idő után sem tud egyértelműen dönteni, akkor ez egy „nem tudom” a tudatalatti mélyéről. Ilyen könnyen lehet a saját intuíciónkat játékosan szóra bírni.

 

http://impulsermagazin.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3088070
Hónap: 15807
Nap: 409