Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lenyűgöző gabonakör megfejtés

 

2012.05.11. 21:55 FehérVándor
Forrás: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/11/lenyugozo_gabonakor_ertelmezes

 
 
 
Update:A videó egy remek dekódolása az egyik legfantasztikusabb gabonakörnek(jelen esetben  inkább négyzet),amelyet valaha kaptunk, ráadásul közvetlenül egy rádióantenna melletti mezőn található,illetve az 5:05 től hallható második üzenet megfejtése pedig, világos figyelmeztetés a negatív, ártószándékú földönkívüliek hamis ígéreteire és egyben jelzés,hogy vegyük tudomásul, jószándékuak is vannak kinn a végtelen Kozmoszban.

Sokaknak az egész oldalunk értelmetlen halandzsának tűnhet, őrült összeesküvés-elmélethívők fantáziálásának.
Aki így érez, azok számára mindenképpen ajánlanám megtekintésre a Thrive c. dokumentumfilmet, illetve a Pénz Mint Adósság c. fantasztikus alkotást, a jobb oldali linkek között az első két helyen szerepelnek, garantálom, hogy ezek megtekintése után, másképp fogják nézni a világot és elkezdenek magyarázatot keresni a felmerült kérdéseikre.
Hasonlóan, a földönkívüli(nem szeretem ezt a szót, hiszen számos faj közülük a Galaktikus családunk része) témában, ez a rövid kis film  remek kezdeti gondolatébresztő lehet. (Forrás: emberiseg.hu)

Emellett ez az összeállítás tartalmaz még rengeteg hiteles észlelést kicsit összesűrítve, érdemes rákeresni a benne látható felvételekre külön-külön. http://www.youtube.com/watch?v=RjGYSGbAEUM
Az általam legjobbnak ítélt, rendszeresen firssített, UFO témával foglalkozó csatorna: AnonymousFO http://www.youtube.com/user/AnonymousFO?ob=0
Legyünk nyitottak, készüljünk fel, hogy hamarosan Galaktikus szomszédaink létezése mindenki által elfogadott tényként lesz kezelve és csodálkozva fogunk visszatekinteni, hogy hogyan is lehetett elhitetni az emberiség egy jelentős részével, hogy kizárólag a Földön fejlődött ki az élet, véletlenszerű kémiai reakciók eredményeképp... Olyannak fog ez tűnni, mint számunkra jelenleg az, hogy 500évvel ezelőttig az emberek úgy hitték, a Föld lapos, körülötte kering a Nap vagy hogy a Francia Tudományos Akadémia kijelentette 1903-ban, hogy bárki aki azt képzeli, hogy a levegőbe lehet emelkedni egy tárggyal, ami sűrübb a levegőnél, bolond..

Jó ébredést! 
 
http://tudatvaltas2012.blogspot.com
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 5
Összes: 3089418
Hónap: 14308
Nap: 315