Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mennyei Beavatkozás: Első fejezet/Első rész - A pénzügyi zsarnokság legyőzése

Kedves Olvasók,

David Wilcock számunkra az egyik leghitelesebb forrás, és egyben az egyik úttörője korunk társadalmának.  Azon kevés ember közé tartozik akik igyekeznek áthidalni a látszólagos ellentmondásokat spiritualitás és tudomány között, hiszen ugye a kettő az ősi időkben még szorosan összetartozott.

Tavaly decemberben, miután Benjamin Fulford hosszú időn keresztül jelezte a közeledtét, ő hozta nyilvánosságra annak a keresetnek a részleteit, amely a háttérhatalom bukásának, lelepleződésének egyik fontos előidézője lehet/lesz. Ezek után kutatásában felfedte, hogy a hivataloson elismertnél nagyságrendekkel több arany lett kibányászva az évezredek folyamán; hogy ennek nagy része a kereskedelem révén, hogyan áramlott Ázsiába a középkorban (Selyemút= aranyért cserébe kaptunk fűszereket, puskaport,porcelánt,kávét és egyéb luxuscikkeket)ennek összefüggései a pénzügyi rendszerrel és hogy miért nincs a papírdarabok mögött amelyet elfogadunk értékközvetítőnek valós fedezet;ill. hogy miképpen lett finanszírozva az Egyesült Államok felépítése az ázsiai aranyból.. Ezután Pénzügyi Zsarnokság (Financial Tyranny), című cikksorozatában, amelyről tényleg csak szuperlatívuszokban tudok beszélni, felfedte a háttérhatalom megalakulásának történetét; a FED létrejöttének körülményeit; hogy igazából 26billió dollárt pumpáltak a bankokba a bankmentő csomagok keretében, amelynek töredéke van beismerve; az okkult gazdaságot; számtalan képi dokumentációval igazolta, hogy több száz milliárd dollár értékben van különböző személyeknél és csoportosulásoknál egyenként akár egy milliárd dollárt érő amerikai kincstárjegy, amely anno a 30’as években Ázsiából Amerikába szállított arany ellentételezéseként lett kibocsájtva. Januárban a fősodratú média is írt az ügynek egy részletéről, azonban az ügy valós hátteréről semmit sem tudtak  http://nol.hu/kulfold/20120220-vulkannal_az_al-morganthauk_ellen

David Wilcock kutatási területe rendkívül szerteágazó, melynek egy kis részét kívánjuk most Nektek magyarra fordítva átadni, - kiterjedtsége miatt - több részletben. Sajnos mivel időnk,energiánk és képességeink korlátozottak, nem tudunk mindent lefordítani a legfontosabb írásai közül illetve feliratozni a youtube-on fellehető előadásait. Próbálunk a leginformatívabb, legpozitívabb kutatásokra koncentrálni. Ha valaki aki magas szinten beszél és ír angolul és úgy érzi, hogy szívesen áldozna valamennyit a szabadidejéből, hogy segítsen nekünk fordítani, akkor írjon valamelyikünknek, nagy segítség lenne, mert fordítandó anyag az akad bőven.

Végezetül hadd idézzek néhány méltatást a Source Field Investigations c. könyvéről( A Forrásmező Kutatásai), amelyben szintetizálja a tudását azoknak a kutatóknak, akik az elmúlt 30-40 évben a fősodratú tudományon kívül tevékenykedve úttörő felfedezéseket tettek és ezeket összeköti az ősi tudással, spiritualitással, illetve 2012 várható eseményeivel. Balogh Béla A végső valóságához tudnám talán hasonlítani, csak sokkal több információval és olyan területekkel benne, amelyeket Balogh úr nem érintett az írásában:

“David Wilcock egy úttörője a mai világnak, egy vezető gondolkodó aki csodálatos felfedezéseken vezet keresztül minket könyvében és feltárja, hogy valóban egy Aranykor eljövetele előtt állunk, amennyiben úgy döntünk,hogy megteremtjük" Graham Hancock

“Nem vagyunk egyedül az Univerzumban és itt van nekünk David Wilcock aki mindezt be is bizonyítja és végigvezet minket egy varázslatos felfedezőúton”

“A SFI a kulcs, hogy megértsük a számtalan misztériumot és végül választ találjunk a nagy kérdésre: kik vagyunk, honnan jöttünk, hogyan kerültünk ide, és merrefelé tartunk.”

“Földi sorsunk alakulásában gondoskodóan  részt vesz egy rejtett intelligencia- egy élő energiamező, amelyből az egész Univerzum fel van építve”

“Fantasztikus tudományos bizonyítékokkal alátámasztott felfedezés, amely bizonyítja egy Energiamező létezését. Ugyanaz a szent geometria fedezhető fel a DNS-ünkben, mint a természetben, a Naprendszerben, a Galaxisban és az Univerzum távolinak tűnő csillagködjeiben”

Aki tud angolul annak ajánlom DW cikkeinek az alábbi sorrendben való tanulmányozását, jó mélyre be lehet kukkantani a nyúl üregébe:
1, http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/995-lawsuit-end-tyranny
2, http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1022-lawsuit-end-tyranny-ii
3, http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1023-financial-tyranny
4, http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1026-financial-tyranny-final
5, http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1043-massarrests
6, http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1051-g7banks


A cikket DW szerkesztési gyakorlatát követve közöljük. Ha megosztanád a saját oldaladon, kérlek tüntesd fel a forrást. Köszönöm.

FehérVándor

U.i:Wilcock gyakran megismétel, tudatosít bizonyos állításokat a cikkeiben, nem kell meglepődni, ilyen az ő egyedi stílusa. Elnézést előre is ha maradt hiba, magyartalan kifejezés, mondatszerkezet a fordításban, hajnal óta folyamatosan dolgozom vele, hogy még ma olvasni tudjátok, körülbelül 8 órája és korábban Benedictus is rengeteget energiát rakott bele. Majd délután,miután aludtam újraolvasom. 9:45

Mennyei Beavatkozás: Első fejezet/Első rész - A pénzügyi zsarnokság legyőzése

írta: David Wilcock

Eredeti nyelven megjelent: 2012.márc.28
Forrás: http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1035-divineintervention1

Fordította: Benedictus & Fehér Vándor

 et.jpg

Több bennfentes informátor, hírszerzési forrás szerint masszív, váratlan földönkívüli beavatkozások akadályoznak meg mindenféle tervet a III.világháború kirobbantására. Ezen események és további lenyűgöző fejlemények engednek arra következtetni, hogy a 2012-es év valóban beteljesíti a számtalan ősi nép próféciáját egy Aranykor beköszöntéről.

[FONTOS MEGJEGYZÉS: Ez a nyomozás/kutatás folyamatosan frissül és bővül új részletekkel, melyek a szerző erre fordítható idejének függvényében kerülnek feltöltésre - az eredeti cikk szerzőjének megj.]

 

A SÖTÉT ERŐK LÉTEZÉSE VALÓSÁG - AKÁRCSAK AZ  ELLENÁLLÁS

Akár tetszik akár nem, mindenki kénytelen szembesülni olyan bizonyítékokkal, melyek alátámasztják, hogy a világot rendkívüli hatalmú, titkos, sötét erők irányítják a háttérből.

A Pénzügyi Zsarnokság című (eredeti nyelven: Financial Tyranny http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1023-financial-tyranny. Ez az általam ismert legkomolyabb összefoglalás a háttérhatalmi erők eredetéről, céljairól. szerzői megj.) e-bookomban mindent összegyűjtöttem erről az ellentmondásos témáról – felhasználva minden információt, amit 1992-es kutatásom óta felleltem róluk és amit magas beosztású bennfentesek, oknyomozó riporterek, és egyéb informátorok megosztottak velem.

Ha már olvastad a Pénzügy Zsarnokság c. könyvem, a probléma teljes spektruma, amellyel ebben az írásban szembenézünk sokkal érthetőbb lesz számodra, ahogy egyre jobban elmerülünk a kutatás részleteiben. Egy része tisztázódni fog, ahogy elolvasod ezt az első részt.

Ez a Pénzügyi Zsarnokság c. könyv folytatása - ahol a dolgok "jó oldaláról"  beszélünk.

 

TÖMEGES LETARTÓZTATÁSOK

Számtalan bennfentes forrás, akik egyenként le lettek ellenőrizve  hitelességük és szavahihetőségük alapján, megerősítette, hogy a gigantikus háttérhatalom több ezer kulcsfigurájának letartóztatása hamarosan meg fog történni.

Egy hihetetlen méretű, precízen szervezett akció - az emberiség érdekében - hamarosan megindul.

A "jófiúk" a Pentagonban teljes politikai és logisztikai együttműködésben állnak egy figyelemreméltó, 134 nemzetből álló szövetséggel - hogy bíróság elé állítsák az elkövetőket és felszabadítsák a bolygónkat.  (És mivel Cobra április elején lépett a nyilvánosság elé, a cikk írásakor március végén, DW még jó eséllyel nem is tudhatott az Ellenállási Mozgalomról, illetve ha tudott nem beszélhetett róla. szerzői megj.)

Rendkívül fokozott biztonsági intézkedések övezik ezt a kiterjedt akciót. Még azoknak sem, akikre ez közvetlen hatással lesz - akik le lesznek tartóztatva -, sincs fogalmuk arról, hogy  milyen hihetetlenül nagy jelentőségű lesz mindaz, ami a nyilvánosság előtt felfedésre kerül.

Nemrégiben volt alkalmam négy órán át beszélgetni egy frissen a színre lépő, magas beosztású, pozitív, bennfentes informátorral a hamarosan sorra kerülő tömeges letartóztatásokról. (Drake. szerzői megj. Angolul a beszélgetés meghallgatható itt: http://www.youtube.com/watch?v=KjZgsRt8PBc

Ennek az embernek az állításait és szavahihetőségét teljes mértékben megerősítette az egyik legrégibb és legmegbízhatóbb segítőm, informátorom, akit bevontam a beszélgetésekbe.

Tucatnyi lényeges kérdés, amit egyelőre nem lehet nyilvánosságra hozni, alátámasztásra került ebben az ellenőrzési folyamatban.  

 

22 KAMIONNNYI DOKUMENTUM

Most már tudjuk, hogy a terv a tömeges letartóztatásokra nagyon aktívan készülődik immár legalább 33 éve. Egy öt inch (kb.13 cm - a szerk. megj.) vastag dokumentumot mutattak meg az egész akció részletes tervével az új  bennfentesünknek még 1979-ben. (Cobra is utal erre ebben a cikkben: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/24/az_ellenallasi_mozgalom szerzői megj.)

Megdöbbentő mennyiségű értékes, megcáfolhatatlan bizonyíték szolgál alapjául a tervnek, beleértve több mint 22 kamionra való dokumentumot, amelyek le lettek digitalizálva és katalogizálva és jelenleg biztonságos helyeken vannak tárolva.

Azt az információt kaptuk, hogy egyetlen irattartónyi dokumentum elég bizonyíték lenne ahhoz, hogy az egész korábbi olasz kormányzatot börtönbe juttassa, ahogy itt is olvasható:

Ügyészek 5 évnyi börtönbüntetést követelnek Berlusconinak szemtanú befolyásolása miatt:

http://rt.com/news/line/2012-02-15/#id26529

„Ügyészek 5 évnyi börtönbüntetést követeltek a korrupciós vádakkal illetett előző olasz miniszterelnöknek, Silvio Berlusconinak.

Fabio De Pasquale ügyész arra kérte a bíróságot szerdán (2012.febr.15-én - a szerk. megj.), hogy nyilvánítsa a korábbi miniszterelnököt bűnösnek, amiért 600 000$-t fizetett egy brit ügyvédnek, hogy hazudjon más tárgyalásokon.

Az ellene folyó eljárások adócsalási és hamis könyvelési vádakat is tartalmaznak amelyeket Berlusconi feltételezhetően üzleti pályafutása alatt követett el.

Továbbá más, jelenleg felfüggesztett, a Milánói bíróságon ellene folyó tárgyalások egy olyan vádat is tartalmaznak, mely szerint egy fiatalkorú prostituáltnak fizetett szexuális szolgáltatásért. Berlusconi  előző év novemberében mondott le miniszterelnöki posztjáról.”

 

MINDEN TŐLÜK TELHETŐ MEGTESZNEK,HOGY MEGNYUGTASSÁK ÉS MEGÓVJÁK AZ EMBEREKET

Azok, akik ezt az akciókat tervezik, természetesen nagyon is tisztában vannak minden aggodalmaddal - minthogy valószínűleg már tájékozott ’igazságkutató’/ébredő vagy, és több ilyen témájú oldalt és írást olvastál.

Statárium NEM lesz bevezetve, mikor az események beindulnak.

A katonaság NEM fogja átvenni az irányítást a kormánytól.

Az ártatlan civileket NEM fogják bebörtönözni, sem bántalmazni bármilyen módon.

Bármelyik katona, aki megkísérli ilyen parancsok végrehajtását a „rossz fiúk” utasítására, le lesz fegyverezve és felelnie kell cselekedeteiért.

Minden erőfeszítés arra fog irányulni, hogy megoldják a problémát - valamint, hogy  azonnali hatállyal visszaadják a hatalmat az embereknek, rendezett körülmények között.

Új választásokat fognak kiírni mivel rengeteg - bár nem az összes - politikus az Egyesült Államokban bűnösnek tekinthető  közvetlenül, vagy cselekvés hiánya miatt.

Ez a szövetség mindenki számára elérhetővé kívánja tenni az  ingyen/nullponti energián alapuló technológiákat és számos egyebet, melyet elzártak, elhallgattak az évek folyamán. A fosszilis energiahordozók ipara biztosította a háttérhatalomnak a kontrollt, ráadásul további használata a fosszilis energiahordozónak a bolygó módszeres pusztulását eredményezné.

 

NEM A BANKÁROK KÉNYELMÉÉRT ESKÜDTEK FEL AZ ÉLETÜKRE

Most már tudjuk, hogy az amerikai katonaság 90%-a valamilyen formában tudatában van a tervnek - és legalább 60%-uk támogatja is azt. Emellett számos szövetségi ügynök,tiszt, rendőr, szolgálatban levő vagy leszerelt katona, és rengeteg civil fog segíteni, amint rájönnek, hogy mi is történik.

A harcosaink arra esküdtek fel, hogy megvédenek bennünket. A világ nem egy mesebeli harc a "jó" és a "rossz" között, ahol minden kormányzati, vállalati, médiabeli és katonai személy a "sötétség" oldalán áll.

Bátor és vitéz katonáink tettek egy esküt: hogy megvédik az Egyesült Államok Alkotmányát és annak népét, minden ellenség ellen - legyen az idegen VAGY  belföldi.

Nem arra esküdtek fel az életükkel és vérükkel, hogy szociopata, népirtó bankárokat támogassanak a bolygó, és annak népének ill. erőforrásainak irányításában,birtoklásában.

Mindnyájunknak itt kell élnie. És ha a vezetőink módszeresen pusztítják a bolygót, akkor ők nem a vezetőink.

Hasonlatosak egy komoly fertőzéshez, amit rendkívül erős gyógyszerekkel kell kezelni – még mielőtt elpúsztítaná a gazdatestet.

Mostanra már mindenki elegendő Illuminátus filmet látott már ahhoz, hogy tudja, ha ezeknek az embereknek dolgozik, lényegtelen, hogy milyen magasan van, vagy milyen fontosnak hiszi magát, minden kétséget kizáróan el fogják árulni.

 

IDEJE ÉRTELMEZNI A JELEKET

Nagyon-nagyon sok tábornok,katonai vezető felhagyott az aktív szolgálattal idősebb Bush kormányzása óta, mert rájöttek, mi is történik valójában - de viszont egyáltalán nem vonultak vissza.

Mindannyian óriási hálával tartozunk nekik.

Rohamtempóban közelítenek az események.Kezd összeállni a kép.

A jelek lehet, hogy titokzatosak, de egyre nyilvánvalóbbak.

Ezeknek egy részét ebben a kutatásban/nyomozásban fogjuk áttekinteni.

 

LEHET, HOGY NEHEZEN HIHETŐ MINDEZ

Teljesen megértem, ha nehézséget okoz elhinni, hogy egyáltalán lehetséges egy ennyire kiterjedt, átgondolt, megszervezett akció.

Ha valódi  katonai személyekkel beszélsz, és pontosan megérted, milyen szerepet töltenek be, felmerül a kérdés: miért is NE vinnék ezt véghez?

Hogyan lenne lehetséges, hogy tétlenül nézzék, amint az egész bolygó majdnem a teljes lakosságával együtt megsemmisül?

Ha egy anyukát és a gyerekét halálra kínoznák az orrod előtt, és meglennének az eszközeid, hogy megakadályozd, tudnád csak úgy tétlenül nézni?

Hacsak nem egy szociopata vagy, biztosan tennél valamit. És a legtöbb ember - ide értve a katonáinkat is - nem szociopaták. A szociopaták aránya kb. 1 a 100-ból, ahogy később látni fogjuk.

 

NEM LETT VOLNA LEHETSÉGES EGY SZIGORÚAN "ZÁRT" RENDSZERBEN

Mindazonáltal, a sötétség erőinek olyan kiterjedt befolyása van és olyan hatalom összpontosul a kezükben, hogy lehetetlennek tűnt, hogy le lehessen őket győzni – vagy akár, hogy ellenállhassunk nekik.

Ha a bolygónk teljesen "zárt" rendszert alkotna, ahol külső szereplők és magasabb dimenziós spirituális lények nem szólhatnának bele az eseményekbe, akkor nekem is teljes mértékben egyet kéne értenem azzal, hogy  a sötét terv annyira kigondolt, annyira erőteljes, annyira masszív és kiterjedt, hogy tényleg lehetetlen győzedelmeskedni felette.

Azonban az Mennyei Beavatkozás - ami nem egy mese, hanem egy nagyon is valós és kézzelfogható támogatás – biztosítja, hogy az átmenet a valós szabadsága és békébe meg fog történni, a lehető legkevesebb áldozat hozásával.

Tucatnyi ősi kultúra tesz említést arról az időszakról, melyben most vagyunk. Ezek a jóslatok mind egy kb. 26 000 éves Föld ciklusra hívják fel a figyelmet, ami a kulcsmomentuma az egész kutatásnak.

Ahogy azt korábban már felfedtem A Forrásmező Kutatásaiban (eredeti címe: The Source Field Investigations - a szerk. megj.), a maja naptár, az egyiptomi csillagászat, görög csillagászat, és hindu csillagászat mind a 2012-2014-es időszakot jelöli meg mint a kb. 26000(25920) éves ciklus végét- bevezetve minket a békés, mindenki számára bőséget biztosító Aranykorba.

[ Technikailag a hinduk az egyetlenek akik 2014-et említették, egy Jupitert is érintő ritka együttálláshoz kötve az eseményeket]

A legrégebbi, eredeti jóslatok egyáltalán nem voltak sötétek és baljósak. Azt vetítették előre, hogy bár nehézségeken fogunk keresztül menni, mint ahogy azt eddig megtapasztalhattuk, a végeredmények minden várakozást felülmúlóan pozitívak lesznek.

 

MINDENKI TUD RÓLA A PENTAGONBAN

A legmegbízhatóbb bennfentesek erősítették meg, hogy már mindenki tud a Pentagonban arról, hogy valamilyen Mennyei Beavatkozás történik - függetlenül attól, hogy melyik oldalon állnak.

Legtöbbjük nem tudja, ki a felelős. Még a "rosszfiúk" is azt mondják, valami "angyalok vagy földönkívüliek" művelhetik mindezt.

Senkinek sincs jelenleg a Földön olyan technológiája, amivel mindaz végrehajtható, amiket most  tapasztalnak - függetlenül attól, mennyire titkos technológiáról is van szó.

Megdöbbentő, hogy még a "rosszfiúk" is egyetértenek abban, hogy ez valami angyali közbeavatkozás lehet.

Nagyon kevesen merészelték felfedni a valóságot, hogy mi áll a történések mögött, ugyanis ez az információ rendkívül bizalmas.

Tudják, hogy ha beszélnek, elkaphatják őket és a családjukat, majd megkínozzák és megölik őket.

Én személy szerint úgy döntöttem vállalom az ezzel járó kockázatot, azért, hogy segíthessek eloszlatni a félelmeket - és hogy segítsek megérteni, mi is történik. (Nagyon komoly halálos fenyegetéseket kapott David, decemberben amikor nyilvánosságra hozta a „Billió dolláros kereset” részleteit, olyan komolyak voltak a fenyegetések, hogy élő műsorban 5 percen keresztül sírt ez a bátor férfi, annyira megtörte, hogy lehet, hogy órák vannak már csak hátra az életéből. Azonban én úgy vélem, némelyek, akárcsak ő védelem alatt állnak és nem történhet velük semmi komoly. szerzői megj.)

 

SOHA NEM HAGYTAK EL BENNÜNKET

Az Mennyei Beavatkozás nagyon is valódi.

Meg leszel lepve amikor felfedezed, hogy mennyire kiterjedt lett mostanra ez a beavatkozás, és hogy mennyire messzire nyúlnak vissza az időben a bizonyítékok.

A világ egyes nagy vallásai mögött álló erők nem mitológiai, kitalált lények. Ők nem történelmi ereklyék akikkel immáron kizárólag tekercseken és szövegeken lehet találkozni, amelyeket egyre kevesebben és kevesebben olvasnak.

Végig itt voltak. Nyíltan köztünk jártak minden ősi kultúrában – és őseink igen nagyra becsülték őket.

Megvannak az ő saját törvényeik, saját irányító szerveik, és saját erkölcsi kódexük.

Kerültek minden egyértelmű, világszintű, nyilvános feltűnést immáron több, mint 1000 éve.

Mindazonáltal, egész idő alatt a háttréből részt vettek az eseményekben- segítve és terelve evolúciónkat.

Ez a kritikus lépés tette lehetővé, hogy "modernné" váljunk, és adta meg számunkra a lehetőséget, hogy elfelejtsük, hogy ők valaha is léteztek – még akkor is ha a háttérből továbbra is segítettek bennünket és felügyelték az evolúciónkat.

És most - a nagyon közeli múltban - a szabályok megváltoztak... fel lettek hatalmazva, hogy sokkal, de sokkal többet segítsenek a Földnek és lakóinak a magasabb tudatossági szintre való fejlődésben.

 

A KUTATÁS RÖVID ÁTTEKINTÉSE

Nem értheted meg teljesen az igazságot, ha még mindig tagadásban élsz.

A legerősebb ellenállás azon emberek részéről tapasztalható, akik még mindig azt hiszik, hogy a "rosszfiúk" állnak győzelemre - és nem hajlandóak vagy nem képesek látni a bukásuk egyértelmű jeleit.

Ugyanezen oknál fogva, a kutatás első részében, végigmegyünk jópár aktuális bizonyítékon - bemutatva, hogy a Pénzügyi Zsarnokság már nagyon, nagyon közel van az összeomláshoz.

Az egyik leginkább sokkoló eleme a bizonyítékoknak a nyilvános szakítás az egyes Illuminátus frakciók között - név szerint a JP Morgan/Federal Reserve és a titkos erők közt, amelyek észrevétlenül megszállták a Vatikánt és átvették annak irányítását. http://www.huffingtonpost.com/2012/03/19/vatican-bank-image-hurt-closed_n_1363432.html

Miután áttekintettünk pár hasonló aktuális példát, elsőként mutatunk be egy vadonat új  informátortól származó vallomást - mely alátámasztja, hogy 9/11 valóban egy bennfentesek általi kitervelt és véghezvitt akció volt(inside job).

Ez értékes körítést ad az egész Pénzügyi Zsarnokság téma tárgyalásához - és még több bizonyítékot szolgáltat arra, hogy a hivatalos sztori egy hatalmas hazugság.

Felfedjük a sokkoló bizonyítékokat arra vonatkozólag is, hogy a 7.4-es erősségű földrengés Mexikóban március 20-án mesterségesen lett előidézve - aljas szándékból, egy olyan csoport által, aki tudja, hogy már nincs sok ideje hátra.

 

A II. ÉS III. FEJEZETEK NAGYMÉRTÉKBEN KISZÉLESÍTIK MAJD A NYOMOZÁS,KUTATÁS TERÜLETEIT

A II. fejezetben kifejtjük majd a bennfentesek által, saját életük veszélyeztetésével megosztott rejtélyeket, melyek felfedik, hogyan is zajlik ez az Mennyei Beavatkozás, hogy megelőzzék a III. világháborút és legyőzzék a Pénzügyi Zsarnokságot.

Az anyagok egy része már meg lett osztva online. Emellett olyan információkat, adatokat fogok felfedni, amelyek szigorúan bizalmasak és a nyilvánosság számára elérhetetlenek voltak eddig.

Majd ahogy áttérünk a III.fejezethez mondhatni feltárjuk a kincseskamrát - és kielemezzük azt a hatalmas mennyiségű információhalmazt, amely segít majd megérteni, kik is csinálják ezeket az egyre furcsábbá váló beavatkozásokat - és miért.

 

IDŐ-KÓDOLT JÓSLATOK

A III.rész hihetetlen körítést fog adni mindannak, amit egészen eddig tárgyaltunk... biztosan nem akarod majd kihagyni. Magam sem vettem észre eddig, valójában mennyi információ áll rendelkezésre egészen addig, míg "meg nem csináltam a házi feladatom", és utána nem jártam.

Az információk egy része igen okosan kódolt jóslatok formájában érkezett, amelyeket nem lehet teljes egészében megérteni és értékelni, míg maga a dátum el nem jön.

Mint ahogy kiderült, a 2012.március 13-ai dátum már évekkel korábban meg lett adva, mint a Régi Világrend legyőzésének egy sarkalatos momentuma. Ezt mind lejegyezték - és könnyen ellenőrizhető.

Ledöbbentem, mikor először fedeztem fel ezt 2012. március 11-én. Szívem szerint már rákövetkező nap megosztottam volna amilyen gyorsan csak lehet, de egy ilyen kutatást nem lehet elkapkodni.

Március 13-a volt az a nap, amikor a maja naptár ősi ciklusai teljesen tökéletes szinkronba kerültek egymással - függetlenül attól, hogy melyik számrendszert alkalmazzuk a három közül.

Ezek a ciklusok most már harmonikusak maradnak - egészen a naptár 2012. december 21-es végződéséig.

Persze az örök-szkeptikusok nevetnek egy jót az egészen - és ez rendben is van - de a Forrásmező Kutatásaiban, a 16. fejezetben, a 337-358.oldal között bizonyítottam, hogy a maja naptár ciklusai szorosan összefüggenek a bolygószintű és galaxisbeli történésekkel.

Tudományosan alátámasztott tények bizonyítják, hogy a bolygók mozgása hogyan hat az emberi viselkedésre és érzelmekre, amiket  a szinkronitási kulcs című (eredeti nyelven: The Synchronicity Key - a szerk. megj.), most ősszel megjelenő művemben taglalok.

 

LÉLEGZETELÁLLÍTÓ KAPCSOLAT A JÓSLAT ÉS A VALÓSÁG KÖZÖTT

Egy nagyon érdekes esemény történt az előrevetített március 13-i dátum körül.

Egyből a rákövetkező napon, ahogy ez a szinkronizáció megtörtént - 2012.március 14-én - az egyik legfelső vezetője a Goldman Sachsnak kitálalt a Pénzügyi Zsarnokságról, óriási lavinát elindítva ezzel, ami csak most kezdődik el igazán.

A Goldman Sachs mögött állók a legfontosabb Federal Reserve-hez kötődő bankár családok tagjai  - a Morgan, a Rockefeller, és a Rothschild családok mellett.

 

AZOK, AKIK KÍVÜL ÁLLNAK AZ IDŐN

Már többször is volt alkalmam személyesen megtapasztalni "angyali" és "földönkívüli" erőket, ahogy az időn túllépve pontos jóslatokat adtak nekem. Ezek többsége dokumentálva lett ezen az oldalon.

Egy a közelmúltban történt példa, amikor előző februárban nagyon intenzív álmaimról számoltam be, melyek azt vetítették előre, hogy a BP fúrótornyának Mexikói-öböli katasztrófájához hasonló súlyosságú esemény fog történni a közeljövőben, mire 3 hétre rá lecsapott a földrengés és cunami Japánban és a fukushimai erőmű egy része felrobbant.

Már húsz éve minden reggel feljegyzem az álmaim. Figyelemre méltó, mennyire pontosnak bizonyultak a jövő megjóslásában. Négy évvel azután, hogy elkezdtem a gyakorlást, közvetlen kapcsolatot sikerült kiépítenem azokkal az emberekkel, akik "felülről" segítik a bolygót.

Ugyanezen okból kifolyólag, nem látok különbséget "angyalok" és "földönkívüliek" között.

A média programozott bennünket arra, hogy azt higgyük, a földönkívüliek félelmetes lények.

Amint az emberek rájönnek, hogy legnagyobb részük emberi lény - sok esetben olyannyira, hogy megjelenésükben lehetetlen megkülönböztetni őket tőlünk - a félelem jelentősen el fog tűnni.

 

MÁR MOST EGY CSILLAGKÖZI FAJ VAGYUNK

Az évek folyamán sikerült felépítenem egy csapatot megbízható és szavahihető hírszerzési forrásokból, bennfentes informátorokból- olyan emberekből, akiknek bejárásuk van a  titkos, szigorúan bizalmas részeihez a bennfentes világnak.

Az UFO-ügy leplezése mindvégig kulcsfontosságú volt ennek a bennfentes világnak. A modern számítógépes technológia csak egyike azon sok eszköznek, melyet a szándékosan lezuhantatott, "égi ajándéknak minősülő" (ez érdekes feltételezés, logikusnak hangzik, de én nem vagyok abban biztos, hogy direkt zuhantak le. szerzői megj.) csészealjakból fejtettek vissza, és azok alapján alkottak meg mérnökök.

Ha a Roswellhez hasonló események nem történtek volna meg, talán egyáltalán nem tudtuk volna kifejleszteni a számítógépes technológiát. Szerencsére ennek következtében, fel vagyunk vértezve az Internet erejével, ahogy keresztülhaladunk az érdekesnek ígérkező 2012-es éven.

Továbbá, azok a technológiák, amikről a nyilvánosságnak nincs tudomása, olyannyira fejlettek, hogy minden, amit a Star Trekben, Csillagkapuban, vagy bármilyen sci-fi filmben láthattunk -  használva vannak, vagy használatra készen állnak.

Több bennfentes is megerősítette ezt. Láthatod, hallhatod őket, és találkozhatsz velük konferenciákon. A legfőbb fórumai a Felfedésnek(Disclosure) Dr.Greer Disclosure projektje és Kerry Cassidy és Bill Ryan Project Camelotja. Szorosan együttműködtem mindkét csoporttal.

Nevetés és gúnyolódás az eredménye annak a kifinomult agymosó kampánynak - mely már 1940 óta zajlik - és a félelemben gyökerezik. Ez a félelem programozott - mégpedig a xenofób hollywoodi filmeknek köszönhetően, melyek a földönkívülieket folyton ellenségként mutatják be.

Függetlenül attól, hogy a legtöbb ember képtelen hinni ekkora méretű összeesküvések létezésében, a földi emberiség már most egy galaktikus/csillagközi faj. Egyszerűen csak nem lett a nyilvánosság tudomására hozva… még.

 

NEM SZÁNDÉKOS KÖVETKEZMÉNYEK

Brilliánsan manipulálva lettünk egy óriási, titkos, több száz, ha nem ezer évre visszanyúló összeesküvés által.

A felsőbb erőknek nem szabad közbeavatkozniuk egy bizonyos szinten túl, és egy bizonyos időpont előtt. Ez a pillanat elérkezett - és ezt megjósolták már több ezer évvel korábban.

A tömeges, nyilvános Mennyei Beavatkozás pillanata előtt a Földön lévő negatív erők meg lesznek zavarodva - mivel sok aljas trükkjük még működhet, de sok más - a jóval pusztítóbbak - már egyáltalán nem.

A sötét elit 9/11-et szánta a kegyelemdöfésnek amely minden lehetséges ellenállást felmorzsol- és belevisz minket az Új Világrendbe. Viszont a történelem elég ironikus, hiszen 9/11 volt az a kritikus hiba a rendszerben, ami beindította a globális felébredést - és biztosítja a háttérhatalom legyőzését - saját magának köszönhetően.

Szinte teljesen biztos, hogy ezért engedték, hogy megtörténjen – azonban azok az erők akik ezt passzívan megengedték, most aktívan közbeavatkoznak sokkal borzalmasabb atrocitások elkerülésének végett.

Az elképesztő mérete ennek a beavatkozásnak, amely a nukleáris kor hajnala óta tart világossá fog válni előtted, ahogy elolvasod a II. fejezetet.

Ahhoz, hogy a Mennyei Beavatkozások megtörténhessenek szignifikáns - tudatos vagy nem tudatos - támogatását kell élvezniük a lakosság által. Ezek a szabályok. (A nukleáris kockázat más kategória, mert az nem csak az adott bolygót veszélyezteti. A Jupiter  a Mars között található Aszteroida-öv egy korábban nukleáris háborúban elpusztult bolygó, a Marduk maradványa. szerzői megj.)

 

EZ MÉLYREHATÓ VÁLTOZÁS LESZ - ÉS MÁR ELKEZDŐDÖTT

A  tömegek ezen akarata végre megszületett - és a világ katonaságainak változás mellett elkötelezett részei biztosítani fogják, hogy a nép akarata teljesüljön.

Hamarosan láthatjuk az összeesküvés több kulcsfigurájának tömeges letartóztatását mind a kormányzatban, a katonaságban, a pénzügyi vállalatoknál, honvédelmi szállítóknál, a médiában, a gyógyszervállalatoknál és még sorolhatnánk.

A bizonyíték, ami mindezt alá fogja támasztani, semmilyen kétkedésnek nem ad majd helyet - kivéve talán azokat, akik teljesen beleragadtak a tudatos félelemkeltés csapdájába, akik automatikusan az ellenkezőjét gondolják mindannak, amit látnak, hallanak, vagy olvasnak - függetlenül a bizonyítékoktól.

Benjamin Fulford, aki korábban a Forbes magazin ázsiai-csendes-óceáni körzet irodájának volt a  vezetője, már több, mint három éve hétről-hétre göngyölíti fel a folyamatosan kibontakozó sztori szálait - és ezalatt már több forrás is színre lépett.

Fulford egy évvel ezelőtt beszélt egy perről, ami segíthet nyilvánosság elé tárni ezt az óriási összeesküvést - és véget vetni a Pénzügyi Zsarnokságnak. A kereset benyújtásának konkrét dátuma meg lett adva, ahogy közelebb kerültünk hozzá.

Kevesebb, mint egy héttel ezt követően - 2011. november 23-án - a keresetet regisztrálták, és bárki számára olvashatóvá, elérhetővé vált. A jogi felkészülés, amely megelőzte ezt a keresetet elképesztő méreteket öltött. Ezután Fulford hitelessége nagymértékben megnőtt. Megígért valamit - és a forrásai teljesítettek.

Akkor még nem tudhattam, hogy hiányosságainak és gyengeségeinek kutatása és a nyilvánosság elé való tárása után, fel leszek keresve azon szövetség által, mely benyújtotta a keresetet és az egyik legerősebb támogatójukká válok.

 

DRÁMAI ÚJ FEJLEMÉNYEK

Biztosan állíthatom, hogy ez a 134 országból álló tömörülés támogatja egy azonnali, globális geopolitikai paradigmaváltás bekövetkeztét - a szabadság irányába.

Ősi testvéreink, akik a felszínről tekintve úgy tűnhet kivonták magukat a történelmünkből az elmúlt néhány ezer évben, kritikus fontosságú segítséget nyújtanak – többek között direkt beavatkozással katonai műveletekbe - hogy ez a  példa nélkül álló akció sikeres legyen.

Tehát nem merészség kijelenteni, hogy minden a tervek szerint történik.

Lehet, hogy őrülten hangzik ez most számodra. Megértem. Én is hasonlóan éreznék, ha nem találtam volna számtalan bizonyítékot, amely az őrültség ellenkezőjét bizonyítja a Source Field Investigations c. könyvemhez való kutatásom alatt.

 

FIGYELMEN KÍVÜL HAGYTUK AZ EGYÉRTELMŰ JELEKET

Ha figyelembe vesszük, hogy eredetünk sokkalta összetettebb mint korábban gondoltuk és hogy a rokonaink egy Elsődleges Irányelvet követnek, meglepő lesz mennyi egyértelmű jelet hagytunk figyelmen kívül.

Az elmúlt 1200 évben ősi szövetségieseink egy egyedülálló módszert alkalmaztak a velünk való kommunikációra -  mindegyik ilyen jelzés arra vonatkozott, ami most történik.

A legutóbbi 30 évben ez a  kommunikáció felerősödött, az üzenetek száma megnőtt – többek között megtudhattuk az évek folyamán, hogy kicsodák, mit csinálnak és miért vannak itt.

Mindez a III. fejezetben lesz kifejtve.

Most pedig vegyük az egyértelmű, publikus jeleket arra vonatkozólag, hogy milyen események vannak a láthatáron.

MÁR ELKEZDŐDÖTT– 611 VEZÉRIGAZGATÓ(CEO), VÁLLALATIRÁNYÍTÓ, MAGAS BEOSZTÁSÚ SZEMÉLY NYÚJTOTTA BE A LEMONDÁSÁT 2011 SZEPTEMBER ÓTA

A döntő többségét a világ problémáinak egy okkult, rejtőzködő, titkos elit okozza megbújva a G5 országokban (USA, Egyesült Királyság, Japán, Franciaország, Németország. Olaszországgal kiegészülve szerzői megj.) – manipulálva a pénzügyi rendszert, politikusokat és a hadseregeket a színfalak mögött.

Egyre több leplezetlen jele vannak annak, hogy a tömeges letartóztatások a küszöbön állnak. Vállalatigazgatók és top vezetők nagy számban nyújtják be lemondásaikat( a cikk eredeti megjelésekor 450 CEO és magas beosztású vezető lemondása szerepelt azóta ze a szám 611-re változott, de a lista készítője, American Kabuki áprilisban felhagyott a további bővítéssel. A gondosan katalogizált lista itt elérhető : http://americankabuki.blogspot.co.uk/p/131-resignations-from-world-banks.html

Csak decembert és januárt összehasonlítva 48 százalékkal nőtt a lemondások száma. (Nyilván ezek közül vannak olyanok, amelyek ütemezettek voltak, azonban maga a jelenség nem írható a lejárt szerződések számlájára. szerzői megj.)

A szkeptikusok azzal írják le ezt, hogy ez csak egy hétköznapi hatalmi átrendeződés része a pénzügyi világban. Azonban egy február 23-I Fiscal Times cikk ennek az ellenkezőjét bizonyítja.

KÉNYSZERÍTETT CÁFOLAT

A tömeges lemondások nem kerülték el a figyelmét a Fiscal Times olvasóinak. Ez egy nagyon is valós történet – komoly feszültséget okozva a rendszerben.

Michelle Hirsch így próbálta nyugtatni a kedélyeket a február 23-i cikkében: http://www.thefiscaltimes.com/Articles/2012/02/23/What-CEO-Musical-Chairs-Means-to-the-Job%20Market.aspx#page1

Itt Wilcock részleteket közöl a cikkből. Összefoglalva a cikkíró elemzi a helyzetet, a szokatlanul magas lemondási mutatókat, és az okok között a süllyedő hajó elhagyását, visszavonulást vagy kikényszerített lemondást emleget., illetve hogy a CEOk tömeges távozása nem jelenti azt, hogy leépítésekre kell számítani az adott cégeknél.

Lenyűgöző változások vannak készülőben

A 611 lemondás jól dokumentált, bizonyított és nem lehet lesöpörni az asztalról.

A Fiscal Times cikke jól mutatja, hogy az ügy elérte a fősodratú média ingerküszöbét is és ugyanakkor semmi esetre sem a normális „forgalom” része a vállalati világban.

Megemeljük a kalapunkat a  Fiscal Times előtt, amiért lemerte hozni a cikket erről a folyamatban lévő ügyről.

Ami a legjobb hír, hogy ezek a lemondások egy kis mozaikját képezik csak egy sokkal hatalmasabb folyamatnak.

A cikk második része hamarosan felkerül az oldalra.


http://2012felemelkedes.blog.hu/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Barbara - hirlevelek100@gmail.com

Sajnos nem úgy néz ki, hogy a globális magánpénzhatalom valaha is megbukik! Ha bukni fog, akkor vele együtt pusztulunk mi is. Nem véletlen volt már ezen a bolygón több civilizáció, amely elbukott és elpusztult.

 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 4
Összes: 3122608
Hónap: 15728
Nap: 437