Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mennyei beavatkozás 2: Első fejezet/ Második rész – A Pénzügyi Zsarnokság legyőzése

Kedves Olvasók,

elkészült a Mennyei Beavatkozás első fejezetének, második része, jó hosszú lett, tele valószínűleg ismeretlen információkkal,  érdemes koncentrálva elolvasni. Számtalan linket tartalmaz, a fontosakat(magyar linkek) kiemeltem sárgával a könnyebb láthatóság érdekében.
Aki nem olvasta volna az első részt, az mindenképpen először azzal ismerkedjen meg: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/26/isteni_kozbeavatkozas_elso_resz_a_penzugyi_zsarnoksag_legyozese

Elnézést ha maradt a fordításban hiba, majd délután újraolvassuk, csak szerettük volna, ha még ma megjelenik.

Tudom, hogy néhányaknak problémát okoz, tehát kezdő számítógép felhasználóknak tipp: A kavarodás elkerülésének érdekében érdemes a linkeket új lapon megnyitni. Ennek kétféle módja van: 1, Az egér jobboldali klikkelőjével rákattintunk az adott linkre és az  elsőként megjelenő "Link megnyitása új lapon(Chrome)/Megnyitás új lapon(Firefox)"-ra kattintunk a bal klikkelővel. 2, Az egér görgetőjét lenyomva rákattintunk az adott linkre és ekkor automatikusan új lapon nyitja meg a kívánt oldalt.


Írta: David Wilcock

Fordította: FehérVándor&Benedictus

Forrás: http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1035-divineintervention1

et.jpg

A LETARTÓZTATÁSOK MÁR ELKEZDŐDTEK

A Fox tulajdonban lévő Sun újság, magas beosztású munkatársait vették őrizetbe 3 különböző akció keretében.

Ha esetleg nem követted volna a sztorit, Fox(News Corporation, egyike annak a 6 mamutvállalatnak, amely Amerikában uralja a médiát. Míg 1980-ban ez a szám még 50 körülire volt tehető, mára a Viacom,Time Warner, Walt Disney, News Corporation, CBS, NBC kontrollál szinte mindent amit néznek vagy hallgatnak az amerikaiak és természetesen nagyrészt amit a világ is, lévén a Hollywoodi stúdiók{Warner Brothers, Miramax, 20th Century Fox, Paramount,stb} világszerte fogható csatornák{Disney channel, Cinemax, HBO, CNN, Cartoon Network, MTV, Comedy Central,Nickelodeon,ABC,NBC,CBS,stb }mindenhol elérhető magazinok,újságok{Marie Claire, Wall Street Journal, Washington post, NY Times, Newsweek, Fortune,stb} az irányításuk alatt állnak. Ugyanígy az, hogy ki mit hallgat, kik az aktuális sztárok 4 vállalat dönti el{Sony Music Entertainment, Emi, Universal Music Group, BMG}. Amellett, hogy a világ hírcsatornái mind a Reuters és az AP híreit veszik át, el lehet képzelni, hogy milyen hatalom koncentrálódna azok kezében, akik valójában mindegyik cég mögött strómanokon vagy direkt kapcsolaton keresztül állnának és milyen tudatos, módszeres, szerteágazó agymosást, propagandát lehetne megvalósítani. Na hát pontosan ez történik, ezek mögött a cégek mögött végső soron ugyanúgy a Rothschildok, Rockefellerek, Morganek, és még néhány család állnak, mint a bankok, a FED ,a legnagyobb olajcégek, a gyógyszeripari cégek, a hadiipari cégek, az élelmiszeripari,háztartási és kozmetikai konglomerátumok mögött. Minden a kezükben van. Pénznyomtatás joga, erőforrások, a hatalom a tömegek felett a médián keresztül szerk. megj.) rendőrökkel és politikusokkal együttműködve lehallgatta emberek beszélgetéseit és hangpostáját – és becsmérlő információkat közöltek az így megszerzett információk alapján számos hírességről és közéleti szereplőről.

Ha belevesszük az Operation Weeting mellett az Elveden és Tuleta kódnevű akciókat, akkor a letartóztatottak száma eléri a 47 embert.

„Dailymail: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2114290/Rebekah-Brooks-arrested-husband-Charlie-Operation-Weeting-phone-hacking-probe.html

A Weeting akció keretében január óta  21  embert vettek eddig őrizetbe.

Ezenkívül két ehhez kapcsolódó akció keretében – Elveden akció, amely a korrupt rendőrökre fókuszált és a Tuleta akció, amely a computer hekkelésekkel  foglalkozott – még 26 ember lett letartóztatva.

(Magyar linkek: http://www.origo.hu/nagyvilag/20120214-sun-brit-bulvarlap-es-a-korrupcios-ugyek-lehallgatasi-botrany-a.html, http://index.hu/kulfold/2012/02/11/brit_sajtobotrany_nyolc_embert_orizetbe_vettek/ a letartóztatottak száma változó, mivel különböző időpontban jelentek meg az írások. szerk. megj.)

 

JAMES MURDOCH LEMONDOTT A NEWS INTERNATIONALNÁL BETÖLTÖTT FELÜGYELŐ BIZOTTÁGI ELNÖKSÉGÉRŐL

Rupert Murdoch fia, James Murdoch lemondott a News International felügyelő bizottsági elnökségéről február 29-én – jelezve az ügy súlyosságát.

A jövőben erre a lemondásra, mint mérföldkőre fognak visszatekinteni – az egyik legfontosabb előjeleként annak, hogy a tömeges letartóztatások hamarosan megkezdődnek.

Az amerikai olvasók talán nincsenek tisztában az Egyesült Királyságban folyó ügy erejével és fontosságával – de a következő szemelvények talán rávilágítanak a jelentőségére.

 

AZ IDŐN KÍVÜLI NAP

Talán annak is van jelentősége, hogy Murdoch a lemondását február 29-én jelentette be.

Ahogy a képen látható, 2012 február 19.-e egy „Időn Kívüli Nap”, közvetlenül megelőzve a kulcsfontosságú március 13.-át, amikor is a maja naptár alapján a különböző ciklusok teljes szinkronizációba kerülnek. 

Ennek az „Időn Kívüli Napnak” jelentős szerepe van a maja naptárban és erre bővebben kifogunk térni a III. fejezetben.

maya_2012_solar-seals.jpg

Néhány kutató úgy vélekedik, hogy a ez az „Időn Kívüli Nap” rendkívül különleges és még soha ezelőtt nem fordult elő és nem is fog a jövőben a maja rendszer alapján – és közvetlenül előkészíti a március 13.-i szinkronizációt.

 

JAMES MURDOCH LEMONDÁSA

Itt az a cikk amely beszámol Murdoch lemondásáról –és tartalmaz olyan dolgokat, amelyeket az amerikai média kényesen ügyelve kihagyott a tudósításaiból.


James Murdoch lemondott a felügyelő bizottságbeli elnökségéről

http://www.independent.co.uk/news/media/press/james-murdoch-steps-down-at-ni-7464770.html

Ma jelentették be, hogy James Murdoch nem viseli tovább a News International felügyelőbizottságának az elnöki tisztségét. 

Az anyavállalat indokként azt jelölte meg közleményében, hogy Mr Murdoch innentől kezdve a vállalat nemzetközi TV érdekeltségeire fogja helyezni fókuszát.

Mr Murdochnak intenzív, minden részletre kiterjedő vizsgálattal kellett szembenéznie a News of the World féle telefonlehallgatási botrány kitörése óta.

Chris Bryant munkáspárti(Labour) képviselő, aki 30000fontos jóvátételt kapott azért, mert lehallgatták a telefonját, így nyilatkozott: “Azok után, amit hallottunk, Mr Murdoch lemondása több mint időszerű volt.  1720 óta a legnagyobb vállalati botránnyal nézünk szembe és olyan patinás nevek mint a Sun kerültek vizsgálat alá. Mr Murdoch nem a megfelelő ember a továbbiakban az irányításra.”

Ex-miniszter és a Nemzeti Újságíró Szövetség volt elnöke Denis MacShane, aki 32500 fontos jóvátételt kapott azt mondta: “ A Murdoch birodalom, mintha csak egy görög tragédiát néznénk, a szemünk előtt omlik össze. A koronás herceget feláldozták a közvélemény nyugtatásának érdekében azok után, hogy fény derült a birodalom teljes korruptságára, erkölcstelenségére, nevén nevezve, hogy rendőröket és politikusokat vettek meg válogatás nélkül”.

 

KÉT MAGAS BEOSZTÁSÚ ÚJSÁGÍRÓ ÖNGYILKOSSÁGOT KÍSÉRELT MEG

Sajnos, az immáron 47 főre rúgó letartóztatások és James Murdoch lemondása mellett, két vezető újságíró megpróbált véget vetni az életének.

(Itt Wilcock idéz egy cikket, amely összefoglalja, hogy milyen kaotikus állapotok uralkodnak a vállalatnál, a dolgozók úgy érzik elárulták őket és hogy általános lincshangulat van. Emellett kiemeli, hogy egykor Murdochhoz közel álló politikusok, köztük David Cameron miniszterelnök most hátat fordítottak neki. A dolgozók körében pattanásig feszült a helyzet és a vállalat pszichiátriai segítséget ajánlott fel nekik. szerk. megj.)

Én biztos nem szeretnék egy vizitet az irodámba akármilyen News Corporation pszichiátertől, tudván az MK-Ultra technikákról, amelyeket a 70’-es évek Kongresszusi meghallgatásaiból is ismerhetünk többek között. (Magyarul a projektről:http://konteo.blogrepublik.eu/2011/02/07/a-tokeletes-katona-projekt/  ill. egy rövid szemelvény Drábik János írásaiból: http://mek.niif.hu/06800/06897/html/0509.htm. Emellet egy interjú Jesse Ventúrától egy valóságos „mandzsúriai jelölttel”, elmeprogramozott MK-Ultra ex-katonával. Ezek valóságos dolgok, százezrek,milliók estek áldozatul elmeprogramozásnak, a módszereket többek között Dr. Mengele az auschwitzi tábor hírhedt orvosa fejlesztette tovább, miután a II. világháború útán az Operation Paperclip keretében, számos más náci tudóssal és háborús bűnössel együtt az Egyesült Államokba szállították és onnantól kezdve a CIA-nak dolgozva folytatta tevékenységeit. http://www.youtube.com/watch?v=CX6gkyTKOzY&feature=plcp)

(Kiegészítés: megrázó vallomás Cathy O’Brientől, aki az Illuminátus körök szexrabszolgája volt, köztük Hillary Clintoné. Szerepel még benne Britney Spears is.http://www.youtube.com/watch?v=GrxuChwwJOk&feature=player_embedded szerk. megj.)

David Cameron miniszterelnök hátat fordított Murdochéknak, abban a reményben, hogy menteni tudja a saját bőrét – mivel vastagon benne volt a korrupt ügyletekben.

Az ügynek várhatóan az Egyesült Államokban is lesznek következményei. Nyilvánvalóan a kifogásolt információszerzési módszerek nem korlátozódtak az Egyesült Királyságra.

Érdekes, hogy gyakorlatilag semennyit nem lehet olvasni erről a súlyos ügyről a szigorúan kontrollált amerikai fősodratú médiában.

 

KERRY CASSIDY MÉG TÖBB INFORMÁCIÓT HOZOTT NYILVÁNOSSÁGRA  A BLOGJÁBAN

Bennfentes források újabb csavarra hívták fel  a figyelmet az ügyben, Kerry Cassidyn keresztül- akivel én hosszú évek óta együttműködöm a Project Cameloton keresztül az igazság keresésében.

Ez a kritikus információ nem került be a köztudatba..még, de a bírósági tárgyalások épphogy csak elkezdődtek. Ha a tömeges letartóztatások lezajlanak, amit most fogsz olvasni semmiség ahhoz képest, mint ami fel lesz fedve a tisztítás után.

http://projectcamelotportal.com/index.php?option=com_content&view=article&id=541:int-intranet&catid=31:kerrys-blog&Itemid=218

Rejtett árnyék telefonhálózat, más néven nemzetközi intranet.

A forrás szerint: A hagyományos telefonhálózat mögött megbújik egy sötét árnyékhálózat, amelyhez csak meghívás útján lehet hozzáférni.

Használói leginkább bűnözők és kétségkívül kormányzati és egyéb ügynökségek,  akik lehallgatnak telefonbeszélgetéseket aztán eladják őket  a fekete piacon hatalmas összegekért.

Például ún. high frequency tradereknek( olyan kereskedők, akik különböző algoritmusokat használva, számítógépek segítségével kereskednek a piacokon, rendkívüli mennyiségű információval dolgozva. szerk. megj.), akik aztán felhasználják az információkat valutakereskedelemhez, ügyletekhez, stb..

Ez a hálózat nagyon jövedelmező azok számára akik profitálnak belőle.

Továbbá ez kapcsolatban áll a Murdoch féle telefonlehallgatási botránnyal.. mivel, ami eddig nem derült ki a vizsgálatok folyamán az az, hogy a Murdoch fiúknak nem kellett közvetlenül lehallgatnia a telefonokat.

Ehelyett egyszerűen kapcsolatba léptek valakivel, aki hozzáférést adott nekik a rejtett hálózathoz.

Elmondták nekik mely hívásokra van szükségük, amiket aztán megvettek a valódi lehallgatóktól..

 

„MUPPETGATE” EGY ÚJABB HÓPEHELY A HAMAROSAN BEKÖVETKEZŐ LAVINÁBÓL

Greg Smith, egy korábbi magas beosztású Goldman Sachs dolgozó kiteregettte a szennyest a New York Times március 14-i kiadásában – elindítva egy forradalmi tömeges ébredést, amely jelenleg „Muppetgate” néven fut. ( A muppet szó jelentésének, nem nagyon van magyar megfelelője tudomásom szerint, leginkább úgy lehetne definiálni, mint egy tudatlan személyt, akinek halvány lila gőze sincs semmiről, ezáltal könnyen irányítható. Egy bábu. szerk. megj.) http://www.nytimes.com/2012/03/14/opinion/why-i-am-leaving-goldman-sachs.html?_r=2

Egyelőre nagyon kevesen bogozták ki a szálakat és fedezték fel, hogy a Goldman Sachs az egyik főszereplő a Federal Reserve banki konglomerátumban – de kétlem, hogy ez sokáig titokban maradhatna. ( A FED NEM egy állami intézmény, magánkézben lévő, különböző bankok által tulajdonolt társaság, ami kamatra ad pénzt az Egyesült Államok kormányának. Tehát minden egyes papír vagy elektronikus pénz, csak újabb adósságot termel, ezért van az, hogy a forgalomban lévő összes pénz sem lenne elég a világ hiteleinek a kifizetéséhez, mivel az adósság bele van építve a rendszerbe. A jobboldalt a linkek között megtalálható Pénz Mint Adósság c dokumentumfilmben ez kitűnően el van magyarázva. John F. Kennedynek többek között azért kellett meghalnia, mert aláírta a 11110-es elnöki rendeletet 1963 június 4-én, amelyben a pénzügyminisztériumnak engedélyezte ezüst fedezetű pénz nyomtatását. David Wilcock egyéb írásaiban lehet még Kennedy meggyilkolásának okairól olvasni, reméljük egyszer eljutunk oda, hogy lehozzuk más cikkeit is.. szerk. megj.)

Smith szerint a Goldman Sachs fejesei a klienseiket „bábuknak” nevezik és szánalmas véglényekként kezelik őket- kizárólag arra valónak, hogy kihasználják őket és ellopják minél több pénzüket. Ezt kitűnően rávilágít a szociopata Illuminátus gondolkodásmódra és végre a közvélemény is értesült róla.

A Goldman Sachs az ügy kipattanása óta 2 milliárd dollárt vesztett az értékéből.

(Magyarul cikk: http://www.origo.hu/gazdasag/20120320-greg-smith-kipakolt-a-new-york-timesban-a-goldman-sachsrol.html )

 

TOXIKUS KÖRNYEZET

Ez a szemelvény egy MSNBC cikkből kítűnően megvilágítja, hogy milyen lélekromboló a Goldman Sachsnál dolgozni – és azt az általános sötétséget, amiben a dolgozók találják magukat.

http://bottomline.msnbc.msn.com/_news/2012/03/14/10682553-goldman-sachs-exec-greg-smith-quits-saying-environment-at-firm-is-toxic

Egy nyilvános és maróan kritikus lemondási levélben,  Greg Smith vezető igazgató a Goldman Sachsnál tapasztalható általános atmoszférát rombolónak és toxikusnak írja le.

“A mai az utolsó napom a Goldman Sachsnál”, írta Smith egy New York Times cikkben, aki a cég derivatívákkal foglalkozó osztályát vezette Európában, a Közel-Keleten és Afrikában. Smith aki Londonban dolgozott az elmúlt 12 évben, a cégnél tapasztalható általános kultúrát elkorcsosultnak írja le, ahol az ügyfeleket “bábunak” nevezik és az érdekeik teljesen figyelmen kívül vannak ahgyva.

“A vállalat olyan mértékben eltért attól az iránytól, amit  az egyetemi utáni csatlakozásomkor tapasztaltam, hogy többé nem tudok tiszta lekiiesmrettel azonosulni a céggel.”(Valószínűleg kezdőként még nem látta át a valós helyzetet, ezért a lassú fájdalmas felismerés.. szerk. megj.)

“Hányingerem van attól, hogy milyen érzéketlenül beszélgetnek a dolgozók egymás között a kliensek kifosztásáról. Az elmúlt 12 hónap során 5 különböző managert láttam/hallottam az ügyfeleikre mint “bábukra” hivatkozni, részben belsős emailekben. “ írta Smith.

 

UK TELEGRAPH AZ ILLUMINÁTUS GONDOLKODÁSMÓDRÓL

Ez a részlet egy UK Telegraph cikkből bemutatja az Illuminátus gondolkodásmódot a Goldman Sachson belül, amelyre a Muppetgatenek köszönhetően derült fény – egy nappal a maják naptár által megadott váltópont után, amely évek óta előre volt jelezve.

http://www.telegraph.co.uk/finance/comment/damianreece/9142970/The-time-for-Goldman-Sachs-to-split-the-top-job-is-long-overdue.html

..A totális érzéketlenség folytatódott. Ha egy üzlet profitot termel és szabályos akkor bele lehet vágni. Erkölcs, morál, érzelmi intelligencia és a jó öreg józan ész nem számítanak egyáltalán…

A Goldman egy olyan bank, amelynek ex-munkatársa többek között két volt amerikai pénzügyminiszter, köztük Hank Paulson.. (Ezen felül Mario Monti, Olaszország kinevezett, NEM megválasztott miniszterelnöke; Lucas Papademos kinevezett, NEM megválaszott görög miniszterelnök{a mandátuma most ért véget}; Mario Draghi az Európai Központi Bank elnöke; Jon Corzine a legutóbbi botrányhős MF Global elnöke; Mark Canrey a Kanadai Központi bank elnöke; William C. Dudley a New York-i FED elnöke, Romano Prodi Olaszország volt miniszterelnöke; Robert Rubin volt amerikai pénzügyminiszter; és Robert Zoellick volt Világbank elnök, néhány kivétellel mind tagjai a 300-ak Tanácsának és a Bilderberg csoportnak. http://www.boldognapot.hu/cikkek/152/london-es-a-titkos-tarsasagok szerk. megj.)

A Goldman tagadásban van és az összeomlás felé robog. Nem hiszem, hogy bármelyik elnök a Godlmantól toborozna a jövőben, a múltjuk alapján. És ha a dolgok nem változnak a bank el fogja veszíteni az ügyfeleit. „

Emlékeztetőül, ha a Goldman Sachs becsődöl, akkor az a FED végét is jelenti egyben.

 

10-BŐL 1 WALL STREETI BANKÁR  KLINIKAI PSZICHOPATA

2012. március 2-án - két nappal a kritikus február 29-ei, maja naptár szerinti "időn kívüli nap" után - a Huffington Post közreadott egy cikket, mely úgy tűnt, elővetítette azt a botrányt, amit Greg Smith készült kirobbantani a Goldman Sachsnál.

Ez most talán úgy hangzik, mint egy csattanó a vicc végén - csak épp ha a bolygó pusztításáról van szó, akkor ez nagyon nem vicces. Ezeket az embereket meg kell állítani.

 http://www.huffingtonpost.com/2012/03/02/psychology-book_n_1315990.html#s747885HYPERLINK "http://www.huffingtonpost.com/2012/03/02/psychology-book_n_1315990.html"&HYPERLINK "http://www.huffingtonpost.com/2012/03/02/psychology-book_n_1315990.html"title=Inhumane_or_simply

10-ből 1  wall streeti alkalmazott klinikai pszichopata, állapította meg a CFA Intézet (egy befektetési- és pénzügyi elemző szervezet) a CFA Magazin egyik korábbi számában.

Ezek szerint 10-szer gyakrabban találni pszichopatákat a new yorki pénzügyi elit köreiben, mint köztünk, hétköznapi emberek között, mivel a normális arány 1 a 100-ból.

A kutatás szerint a pszichopatákban "nincs semmi empátia, és abszolút nem érdekli őket, mások mint gondolnak vagy éreznek".

"Ugyanakkor rendkívül vonzó, karizmatikus, intelligens, hiteles személy benyomását keltik, valamint példátlan képességük van a manipulálásra, emellett keresik a minél izgalmasabb, adrenalin növelő helyzeteket”

Az, hogy a Wall Streetnek nem csak egy rakás pszichopatából kéne állnia, immár nem jelent újdonságot azoknak, akiknek elegük van az egy százalék kapzsiságából és kitüntetett helyzetéből.

A tanulmány még megállapította azt is, hogy a mindezek ellenére a pszichopaták milyen egyszerűen el tudnak vegyülni a mindennapi életben, mint munkatársak, barátok, vagy akár párkapcsolati partnerek.

 

A JP MORGAN ALKALMAZOTTAIT FIGYELMEZTETTÉK, HOGY NE KOMMENTÁLJÁK A “MUPPETGATE ÜGYET”

A Goldman Sachs egyike a Federal Reserve bankjainak. Akárcsak a JP Morgan Chase.

Az alsóbb szintű beosztottak valószínűleg ezt nem tudják, a felsővezetők viszont  teljes mértékben tudatában vannak, hogy egy Goldman Sachs elleni támadás egyben a JP Morgan, a Federal Reserve, és az Illuminátusok elleni támadást is jelenti.

Tehát a "pofádat befogod" figyelmeztetés a felső körökből érkezett.

JP Morgan munkatársainak hallgatást rendeltek el a “Muppetgate” ügyről

http://uk.reuters.com/article/2012/03/15/uk-jpm-goldman-idUKBRE82E09820120315

Reuters) - A JPMorgan befektetési bank csütörtökön fékezni próbálta a Wall Steet hírnevének rombolását és utasította az alkalmazottakat, hogy ne próbáljanak meg hasznot húzni a rivális Goldman Sachs kínos helyzetéből, melyet egy a New York Times-ban  megjelent, kemény hangnemben íródott felmondási levél okozott.

A származtatott részvényügyletek üzletkötője(http://hu.wikipedia.org/wiki/Sz%C3%A1rmaztatott_%C3%BCgylet), Greg Smith szerdán hatalmas vihart kavart levelével a bankszektorban, melyet nyílt véleményformálásnak szánt és benne a Goldman Sachsot egy "bomlasztó, destruktív" munkahelynek titulálta, ahol a vezetőség az ügyfeleket “bábuknak” tekinti.

A JPMorgan Chase vezérigazgatója, Jamie Dimon figyelmeztette a beosztottakat egy belsős körlevélben, nehogy megpróbáljanak hasznot húzni a Goldman Sachs "állítólagos ügyeiből", és kérte őket, hogy koncentráljanak a cég irányelveire, ne pedig a Smith által kavart botrányra, melyet a média és a bloggerek "Muppetgate"-nek neveztek el.

"Tisztán és érthetően megmondom, nem akarom, hogy bárki is hasznot húzzon egy versenytárs állítólagos ügyeiből - soha. Ez egyszerűen nem a mi üzleti stílusunk." - mondta Dimon az üzenetben, melynek másolata eljutott a Reutershez.

Dimon üzenete, mely már csütörtök reggel email-fiókjukban várta az ázsiai alkalmazottakat, a vállalat globális szintű irányító szervéhez lett küldve eredetileg, és csak később továbbították a JP Morgan alsóbb köreibe, mondta a forrás, akitől a körüzenet származott.

A JPMorgan nem kommentálta az esetet.

 

MEGLEPŐ, HIRTELEN JÖTT NYILVÁNOS SZAKÍTÁS A JP MORGAN ÉS A VATIKÁN KÖZÖTT

Öt nappal a "Muppetgate"-botrány után, JP Morgan bejelentette, hogy a hónap végétől örökre megszüntetik a Vatikáni Bank privát bankszámláit.

Ez óriási jelentőséggel bír az ügyben. A Federal Reserve szó szerint mindent hátrahagyva menekül a Vatikánnal kapcsolatos bárminemű pénzügyektől - amilyen gyorsan csak tud. A szakítást március 19-én jelentették be - és március 30-ra már be is fejeződik. Ha semmi nem fog történni, miért is látunk ilyen sürgős lépéseket?

Számos kutató megállapította, hogy a Vatikán legfelsőbb szintjei az Illuminátusok befolyása alá kerültek. Ez nem feltétlen jelenti azt, hogy a Vatikán maga gonosz lenne, vagy a legtöbb ott élő és dolgozó személy az lenne, de az biztos, hogy nagyon komoly megoldandó gondjaik vannak.

 

VIHAR ELŐTTI CSEND

Az összes Illuminátus csoport eddig egyazon oldalon állt - de most, akárcsak a tömeges CEO (vezérigazgató. szerk. megj.) lemondások esetén, egymás ellen fordulnak és menekülnek a süllyedő hajóról. Járjuk körbe ezt a jelentőségteljes eseményt.

http://www.huffingtonpost.com/2012/03/19/vatican-bank-image-hurt-closed_n_1363432.html

Vatikán város, március 19. (Reuters) - JP MorganChase zárolja a Vatikáni Bank számláit a Szentszék pénzintézetének tevékenységével kapcsolatos átláthatósági hiányosságok miatt - adták hírül olasz újságok.

Az eset nagy csapást jelent a Vatikán számára, akik szerettek volna felkerülni az európai “fehér listára”, ahol azok az országok szerepelnek, akik teljesítik a nemzetközi adócsalás és pénzmosás elleni normákat.

A korábban az IOR néven ismert bank ( jelenleg Vatikáni Bank) nagyszabású reformokat rendelt el előző évben abból a célból, hogy elnyerje Európa elismerését, és végre túllegyen már a pénzmosási és csalási vádakkal teli botrányokon.

Olaszország vezető pénzügyi folyóirata, az Il Sole 24 Ore bejelentette a hétvégén, hogy a JP Morgan Chase február 15-én, Milánóban levélben közölte az Vatikáni Bankkal, hogy zárolja annak számláit.

A levél szerint a Vatikáni Bank Olaszország üzleti központjában nyilvántartott számlája fokozatosan megszüntetésre kerül, kezdve március 16-án, legkésőbb március 30-ig befejezve.

Se a Vatikán, se a JP Morgan Chase Milánóban nem kommentálta az történteket. Az Vatikáni Bank  képviselőit nem lehetett elérni, mert a hétfő szabadnap volt a Vatikánban.

Az Il Sole folyóirat azt írta, hogy a JP Morgan Chase bejelentette, hogy a Vatikáni Bank számlája zárolásra fog kerülni, mert az amerikai bank milánói leányvállalata úgy gondolja, a Vatikán Bankjának nem sikerült kellő részletességű információkat nyújtania az átutalásairól.

A pénzügyi folyóirat, mely megadta a Vatikáni Bank számlaszámát, azt állítja, hogy 1,5 milliárd € haladt rajta keresztül az elmúlt 18 hónapban.

Emellett azt állítják, hogy a számla egy pénzmosoda volt, vagyis minden nap végén kiürítették, és a rajta lévő egyenleget átutalták a Vatikáni Bank egy másik németországi számlájára.

 

BOTRÁNYOK SOROZATA FEKETÍTI BE A VATIKÁNT

Svali és Leo Zagami, az Illuminátusok sötét titkainak feltárói egybehangzóan állítják, hogy a Vatikán az Illuminátusok "spirituális irányítója". Ezért olyan fontosak ezek a hírek a bennfentes  körökben.

A Greg Szymanskival folytatott rádióinterjújában Svali felfedte, hogy minden tagot(az illuminátusok között. szerk. megj.) arra kényszerítenek, hogy emberáldozati rituálékat nézzenek végig, melyeket a Vatikánban művelnek titkos föld alatti termekben, ahová egy hatalmas festmény mögé rejtett ajtón keresztül lehet bejutni. (angolul,http://divinecosmos.com/Illuminati_Defector_Svali_Speaks.mp3)

Emiatt bármilyen ügy, ami célkeresztbe állítja a jövőben a Vatikánt, jó eséllyel hatalmas, szörnyű igazságokat fog feltárni.

Senki nem tudta, hogy nézett ki Svali, amíg Ed Koni nemrégiben meg nem osztotta a az új http://svalispeaks.com/ oldalt - és mellékelte a fent látható fotót. Azt viszont nem árulta el, milyen műsorból származik a kép, és azt mikor adták le. Az oldalon semmilyen felvétel nem érhető el a műsorról.

Miután megosztottam ezt, egyik merész kommentelőnk elárulta, melyik is ez a felvétel. A BBC 2001-es Összeesküvések című műsorából származik, melynek címe: Sátáni pánik. 2000-ben írta Svali a legaktívabban a cikkjeit. (az eredeti cikkben David Wilcock megad ként Youtube linket, melyen megtekinthető a videó, de ezeket már azóta törölték - a szerk. megj.)

Svali egyáltalán nem kereste a rivaldafényt - illetve nem sokat profitált abból, hogy megosztotta a titkait. Ehelyett megkínozták - és talán meg is ölték.

Még nagyon közeli barátnője, Ed Koni sem tudja, hogy életben van-e még egyáltalán. Ha igen, teljesen rejtőzködő életmódot folytat.

 

A HIVATALOS SZAKÍTÁS

Most, hogy már kellő háttérinformációnk van a témáról, folytassuk a boncolgatását a megdöbbentő szakításnak, mely a Federal Reserve és a Vatikán között történt.

http://www.huffingtonpost.com/2012/03/19/vatican-bank-image-hurt-closed_n_1363432.html

 „A JP Morgan Chase által végrehajtott zárolási eljárás, melyet két vezető napilap is közölt hétfőn - a Corriere della Sera and La Stampa - további csapást jelentett a Vatikáni Banknak (IOR), melynek hírnevét az utóbbi időben több botrány is megtépázta.

2010 szeptemberében olasz nyomózók 23 millió €-t fagyasztottak be két olasz bankban, miután pénzmosás gyanújával nyomozást indítottak ellenük. 

A bank azt állítja, semmi törvénysértést nem követett el, csak átutalt egyik saját számlájáról a másikra. A pénz zárolását 2011 júniusában feloldották, de a római rendőrbírók tovább folytatják a vizsgálatot.

A bank nyilvános megítélését még az úgynevezett "Vatileaks" botrány is tovább rontotta, melyben igen érzékeny dokumentumokat, benne XVI.Benedeknek írt leveleket hoztak nyilvánosságra az olasz médiában.”

 

FÉNY DERÜL A TITKOS GAZDASÁGRA

A tömeges letartóztatásokat szervező "jófiúk" felkértek, hogy írjam meg a nagyszabású Pénzügyi Zsarnokság című cikksorozatot. Ezen információk egy része figyelmet kapott és terjedésnek indult az alternatív médiában.

Az Activist Post ezen cikke megemlíti pár izgalmasabb részét a kutatásunknak:

Titkos "okkult gazdaság" tűnik elő az árnyékból?

(angol,http://www.activistpost.com/2012/03/secret-occult-economy-coming-out-of.html)

 

LORD JAMES OF BLACKHEATH KITÁLAL

Továbbá néhány napra rá, hogy publikáltuk a Pénzügyi Zsarnokság c. írást,  Lord James of Blackheath  nyíltan kitálalt egy 15 billió dolláros csalásról a Brit Parlament előtt - bizonyítva mindazt, amit itt írtunk.

Blackheath háromszor 5 billió dollárról beszél, mely összesen 750 000 tonna arany értékének felel meg. Ez jóval több aranyat jelent, mint amennyit eddig hivatalosan létezőnek nyilvánítottak a gazdaságban regisztrálva - mert az csupán 160 000 tonna.

Lord James továbbá elmondta, hogy a bizonyítékai között van egy Alan Greenspan (Federal Reserve volt elnöke.  szerk. megj.) és Timothy Geithner (Egyesült Államok pénzügyminisztere   szerk. megj.) által aláírt eredeti dokumentum, melynek birtokában van.

Ez egy elképesztő és robbanásveszélyes vád - és még egyáltalán nem látjuk a teljes képet.

Az eredeti link itt található - 17:20-hoz kell tekerni, hogy hallható legyen Blackheath beszéde: http://www.parliamentlive.tv/Main/Player.aspx?meetingId=10093HYPERLINK 

Itt a videó Youtube-ra feltöltött változata:

Az angol Lord James Blackheath feltárja a $15 billió dolláros csalást:

http://www.youtube.com/watch?v=4Map2wVJmDg

 

LORD BLACKHEATH BESZÉDÉNEK AZ ÁTIRATA, ELSŐ RÉSZ

Itt egy link a 2012.február 16-ai Blackheath-beszéd nem hivatalos átiratához - egy rövid kiemelt részlettel együtt. (Innentől Lord Blackheath beszéde olvasható, természetesen E/1-ben. szerk. megj.)

http://www.rayservers.com/blog/lord-james-of-blackheath---15-trillion-dollars-and-750-thousand-metric-tonnes-of-gold

Már közel két éve foglalkozom ezzel a témával, szóval nem akarom tovább bizonyítgatni...

Az egész 2009 áprilisában és májusában kezdődött, az állítólagos 5 billió $ átutalásával az Egyesült Királyság-beli HBSC-hez( Az HSBC egy angol bank. szerk. megj.).Hét nappal később, további 5 billió $ érkezett, majd három hétre rá megint ugyanennyi.

A teljes 15 billió $ állítólag a HSBC-re lett bízva, hogy továbbítsa azt a Royal Bank of Scotland-be(Skót Királyi Bankba).

Meg kell vizsgálni, honnan érkezett a pénz, és hogyan került ide. Már egy ideje próbálom kideríteni, hogy miféle módon teremtődött ez a pénz, és honnan származik.

Úgy tűnik Yohannes Riyadi tulajdonaként indult, aki egyes állítások szerint a világ leggazdagabb embere.

Legalábbis az lenne, ha mindaz a pénz, amivel tartoznak neki, kifizetésre kerülne -  habár láttam pár számlát, amely szerint 36 billió dollárja van egy bankban.

Ez nevetségesen sok pénz. [David Wilcock: a világ összesített GDP-je 62 billió $]

Mindazonáltal, a 36 billió $ teljesen elképzelhető lenne tekintetbe véve, mely dinasztiából származik - ugyanis a dinasztia biztosította Indo-Kína császárait a múltban.

Az évek folyamán ennek a pénznek óriási részét az ő beleegyezésével vette el az amerikai pénzügyminisztérium- kifejezetten azzal a céllal, hogy ezzel támogatást nyújtson a dollárnak.

 (A következőkben illusztrálni fogom mennyi is 15 billió dollár, a képeket egy másik Wilcock cikkből vettem át. FV)100_dollars.jpg

100 dollár

ten_thousand_dollars.jpg

10000 dollár

one_million_dollars.jpg
1 millió dollár

one_hundred_million_dollars_1.jpg
100 millió dollár

one_billion_dollars_1.jpg

1 milliárd dollár

one_trillion_dollars_1.jpg

1 billió dollár


one_trillion_dollars2_1.jpg

1 billió dollár összehasonlítva egy Boeing 747-essel ill. egy focipályával

fifteen_trillion_1.jpg

15 billió dollár

BLACKHEATH BESZÉDÉNEK AZ ÁTIRATA, 2.RÉSZ:

http://www.rayservers.com/blog/lord-james-of-blackheath---15-trillion-dollars-and-750-thousand-metric-tonnes-of-gold

Mr Riyadi küldött nekem egy figyelemreméltó 2006. februári dokumentumot, amelyben az  amerikai kormány egy találkozóra hívta őt a Federal Reserve New Yorki Bankjával, ami tulajdonképpen nem is  Federal Reserve, és nem is egy bank, de ez egy másik téma.

Kicsit olyan, mint a Celeb Big Brother.  Három neve is van, és egyik sem valós.

Ezen megdöbbentő dokumentum szerint volt egy találkozó, amelyen jelen volt Mr Alan Greenspan, aki a Federal Reserve New Yorki Bankjának nevében írt alá, mint annak elnöke, és egyben a Washingtoni Federal Reserve nevében is, annak is elnökeként.

Mr Timothy Geithner  tanúként írta alá, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) képviseletében. Az IMF-nek két tanúja volt jelen, a másik Mr Yusuke Horiguchi volt.

A két úriember azt tanúsította aláírásával, hogy mindez egy korrekt, legális megállapodás volt. Csomó másik aláírás szerepel a dokumentumon. Nincs fénymásolatom; a szerződés eredeti változata van nálam.

 

LORD BLACKHEATH BESZÉDÉNEK AZ ÁTIRATA, 3. RÉSZ: A KIVÁSÁRLÁS

A szerződés értelmében, a pénzügyminisztérium(Treasury) utasította a New York-i FED-et, hogy ajánlják fel Mr Riyadi-nak a kötvényei felvásárlását – cserébe a készpénzért, amit az elmúlt 10 év során tőle kaptak.

Ez 500 millió dollár készpénzt jelent az értéktelen kötvényekért cserébe. Ez benne a szerződésben és azt kell mondjam, nagyon figyelemreméltó.

Annak megállapítása, hogy a kezemben lévő dokumentum valós-e vagy sem, mindössze két telefonhívásba kerülne – egy Mr. Geithnernek(jelenleg az USA pénügyminisztere) és egy Mr. Greenspannek, mindekttőjük él és virul. Könnyen megerősíthenék, hogy aláírták-e vagy sem.

Mr Riyadi, a kötvények átadásával, egyben a pénzügyminisztériumk adta a teljes vagyonát, amely  a 15 billió dollárjának a  fedeztéül szolgált.

A birtokomban van egy levél az Indonéz Nemzeti Banktól, amely azt állítja, hogy az egész ügy úgy ahogy van egy hazugság. Nincsen birtokában az a 750000 tonna arany, amely állítása szerint a fedezete a pénznek, hanem csak 700tonna(„csak”.. szerk. megj.) Ez egy totális koholmány.

 

LORD BLACKHEATH BESZÉDÉNEK AZ ÁTIRATA, 4.RÉSZ: IGAZSÁG VAGY FIKCIÓ?

Végül birtokomban van egy levél Mr Riyaditól magától, amelyben azt állítja kényszerítették erre, semmi nem igaz belőle, és hogy minden pénzét ellopták.

Kész vagyok elfogadni, hogy az is egy eshetőség, hogy Mr Riyadi találta ezt ki, hogy visszanyerjen valamennyit az elvesztett pénzéből.

De komplikáltabbá válik az ügy, mivel minden egyes 5 billió dolláros átutalás, amely befutott a HSBC-hez el lett fogadva és átvételi elismervény lett róla kiállítva magas beosztású munkatársak által.Ezek a birtokomban vannak.

A kérdés az, miért bocsájtana ki bármelyik bank is 3X5 billió dollárhoz átvételi elismervényt, ha a pénz ami beérkezett nem létezne?

A pénz útja a következőképp nézett ki: Riyadi számlájáról a New York-i FED-hez került, ahonnan átkerült a JP MorganChase-hez szintén New York-ba és onnan lett átutalva Londonba.

Ha egy valós számlára lett utalva, akkor annak kell hogy legyen egy SWIFT kódja, amely az Angol Nemzeti Banknál regisztrálva van.

 

LORD BLACKHEATH BESZÉDÉNEK AZ ÁTIRATA, 5.RÉSZ: EGY IJESZTŐ PAPÍRKÖTEG

Amikor ez kiderült, elvittem a nemes barátomhoz, Lord Strathclyde-hoz, és megkérdeztem mit kéne vele kezdenünk.

Ő azt válaszolta. „Nézesd meg Lord Sassoon-nal. Az ő hatásköre”. Szóval megmutattam Lord Sassoon-nak.

Azonnal rávágta:” Ez marhaság. Ez túl sok pénz. Elég feltűnő lenne, de nem lehet a Royal Bank of Scotland számláin megtalálni”.

Majd folytatta: „Az aranyfedezet nevetséges. Összesen 160000tonna arany lett kibányászva a világtörténelemben( na ez az ami korántsem igaz. szerk. megj.), szóval nehezen lehetne a birtokodban 750000 tonna.” És ez valóban igaz. (Lord Blackheath szerint. szerk. megj)

A harmadik dolog amit mondott az ez: „Ez egy csalás.” A probléma az, hogy ezzel el is lett intézve az ügy, ahelyett, hogy további nyomozásra került volna sor. 

Nem oldottuk meg az ügyet.

Itt van velem ez az ijesztő papírköteg, ami igazolja, hogy én ma felhoztam ezt a témát.

Elérhető az interneten, és nem értem, hogy a Pénzügyminisztérium(Treasury) miért nem ásta még elő – mivel minden riasztónak az országban szólnia kellene ha mégis kiásták volna.

 

A „PIACONKÍVÜLI” ARANY, LETÉTBEN

A „piaconkívüli” arany sokkal, de sokkal több mind a hivatalosan kibányászott aranymennyiség. Blackheath és kollégái nem értik mivel állnak szemben, ezért természetesen az első reakciójuk az, hogy figyelmen kívül hagyják az egészet. 

Mindazonáltal, a kritikus  fontosságú dokumentumok birtokában vannak amelyek bizonyítják, hogy a valóságban sokkal több arany létezik a hivatalosan elismertnél. Ugyanakkor láthattátok a képeket a ládákról, amelyekben több milliárd dollár értékű amerikai kincstárjegyeket tárolnak, illetve a képeket óriási tárolókról, tele arannyal – túlzottan sok forrásból valók a képek ahhoz, hogy hamisítványok legyenek és az információk tökéletesen összevágnak.(A képek itt tekinthetők meg:, kicsit le kell görgetni http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1023-financial-tyranny?start=3 . szerk. megj.)

Ahogy a Pénügyi Zsarnokságban felfedtem, a „piaconkívüli” arany titokban el lett rejtve Ázsia különböző részein a FED által, illetve a Nemzetközi Fizetések Bankjának a  tárolóiban.

Elég sokkoló lesz, amikor kiderül, hogy valójában mennyi arany létezik – és hogy miképp lett a világ kifosztva.

Az országoknak, amelyek megszabadultak az aranykészleteiktől azt ígérték, hogy  az óriási vagyon a világ békéjének és az általános jólétének a megteremtését fogja szolgálni. Ez mint tudjuk nem következett be.

Ehelyett az arany elkobzásával világszerte – Európából, Amerikából és 85%-át Ázsiából ellopva – megteremtették a lehetőséget a Federal Reservenek, hogy a levegőből állítson elő pénzt, fedezet nélkül. (Ennek a pontos leírása és az egész folyamat, történelem, adatok,  minden a Pénzügyi Zsarnokságban le van vezetve.)

Ez a „mágikus nyomdagép” képessé tette a háttérhatalmat, hogy nagyjából mindenkit tönkretegyenek, ellopják a természetes erőforrásokat, megvegyék a médiát, kiéheztessenek szegény országokat, bábkormányokat állítsanak és megpróbálkozzanak egy az egész világra kiterjedő diktatúra kialakításával.

 

AZ OLASZ KÖTVÉNYBOTRÁNY

Blackheath nem az egyetlen aki előállt egy hatalmas pénzügyi csalás leleplezésével közvetlenül a Pénügyi Zsarnokság megjelenése után.

Miután Blackheath elmondta a beszédét, olasz hatóságok, 6  billió dollár értékű Federeal Reserve kötvényt foglaltak le.
Ez a sztori futótűzként terjedt szét aztán a médiában.

http://www.msnbc.msn.com/id/46428102/ns/business-world_business/t/italian-police-seize-trillion-fake-t-bonds/#.T8VattWNgi0

Magyar link http://www.vg.hu/gazdasag/elkepeszto-kotvenyhamisitas-hatezer-milliard-dollar-egy-zurichi-raktarban-369148

Ezek olyan Chicago-i Federal Reserve-höz kapcsolható ládákban voltak, amik pontosan megegyeznek azokon a képeken láthatókkal, amelyeket a 134 ország szövetségének a képviselői adtak nekem, hogy publikáljam őket.

Ez lenyűgözte még a legkeményebb szkeptikusokat is.


http://2012felemelkedes.blog.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 11
Összes: 3123108
Hónap: 15379
Nap: 421