Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mennyei Beavatkozás 3: Második fejezet/Első rész – Galaktikus rokonaink részvétele

 Mennyei Beavatkozás 3: Második fejezet/Első rész – Galaktikus rokonaink részvétele

 Írta: David Wilcock

Fordította: FehérVándor
Forrás: 
http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1054-divineintervention

Eredetileg megjelent: 2012. május 9-én (11:11-kor..)

A Galaktikus rokonaink fizikailag avatkoznak be az események menetébe annak érdekében, hogy megakadályozzák a háttérhatalmi erőket a III. világháború kirobbantásában és hogy káoszba taszítsák a Földet. A háborús gépezet minden szegmense blokkolva van.

 anahata.png

SOHA NEM HAGYTAK EL MINKET

Jelenleg elképesztő, példa nélkül álló volumenben történik a Mennyei Beavatkozás – világszerte.

Ez a háborús gépezet komplett, szisztematikus meghibásodását és működésképtelenségét eredményezi, minden téren.

Fegyverek nem sülnek el. Rádió és kommunikációs műholdak mondják fel a szolgálatot – pont akkor amikor szükség lenne rájuk. Vadászgépek és tankok nem indulnak be. Bombák nem aktiválódnak.

Még inkább meglepő módon, több tucatnyi földalatti bázis lett teljesen kitisztítva, kiürítve – 2011 augusztus 23-tól kezdődően.

Ez rendkívül ijesztő a háttérhatalom(Cabal) számára, akik sikerrel magukhoz ragadták az évtizedek folyamán a pénzügyi rendszer teljes irányítását, és a legjelentősebb országok közül számtalannak a törvényhozó, végrehajtó és igazságszolgáltatási ágait manipulálják kényük-kedvük szerint.

A terjedelmes hosszúságú és rendkívüli mélységű Pénzügyi Zsarnokság c. munkámban felvázoltam a problémákat amikkel szembesülünk, és hogy ki a felelős értük – számtalan meggyőző erejű bizonyítékkal alátámasztva.

 

A HÁTTÉRHATALOM PONTOSAN TISZTÁBAN VAN AZZAL MI TÖRTÉNIK

A háttérhatalmi erőket közvetlenül megkeresték azok a galaktikus testvéreink akik felelősek mindezért. Ezek a beavatkozó csoportok emberek, pontosan olyanok mint mi – egyesek kicsit talán magasabbak nálunk, de a helyzet az, hogy ők a régóta elveszettnek hitt rokonaink.

Mi földi emberek egy hibrid faj vagyunk – számtalan, független behatás érte a genetikai készletünket az elmúlt 200000 évben( 12 körülire teszik a DNS-ünk mai formájának kialakulásában közreműködő fajok számát. szerzői megj.)

A háttérhatalmi erők tudomására lett hozva, hogy fel kell adniuk a uralmukat az emberiség felett – annak érdekében, hogy a Földet és annak lakóit, köztük az embereket ne érje több sérelem.

Úgy tűnik nem véletlen, hogy miért pont most avatkoznak be a rokonaink – ehhez foghatót korábban nem tettek.

Az ősi civilizációk pontosan tisztában voltak annak a ciklusnak a létezésével, ami ennek a példa nélkül álló beavatkozásnak a hátterében áll.

Az végső kimenetele ennek a ciklusnak úgy tűnik nem más, mint egy spontán kvantumugrás az evolúciónkban.

A Mennyei Beavatkozás úgy tűnik azt hivatott biztosítani, hogy az átmeneti folyamaton úgy menjünk keresztül, hogy közben ne süllyedjünk teljes káoszba és pusztulásba világszerte.

 

A 25920 ÉVES CIKLUS

Amennyiben az elménk egy részének működése  egy bizonyos energiától függően funkcionál, mi történne ha ez az energia felgyorsulna?

Mi lenne ha a tudatosságunkban fellépő változásoknak köze lenne bizonyos ciklusokhoz – és ezek a ciklusok nem csak ránk hanem az egész galaxisra hatással lennének?

Ahogy azt a Source Field Investigations( a Forrásmező kutatásai) c. munkámban bemutattam, több tucat ősi civilizáció mitológiájában „kódolva” van az információ, amely arra utal, hogy egy 25920 éves ciklus határozza meg az evolúciónk ütemét a Földön.

Ez a tudás lett az ősi misztériumiskolák nagy titka – mindegyik közülük úgy vélte a tanításaik jelentik a kulcsot, hogy végül elérjük az „Apoteózist” http://hu.wikipedia.org/wiki/Apote%C3%B3zis - amikor is a földi emberek egy spontán energetikai evolúción mennek keresztül.

A könyv kézzelfogható tudományos bizonyítékok tárházaként szolgál – jóval 1000 fölötti akadémiai hivatkozással – amelyek azt mutatják valóban egy óriási kvantumugráson megyünk keresztül jelenleg az evolúciónkban. Itt kifogok emelni néhányat a kutatás eredményei közül.

Például az IQ tesztek eredményeiben 3%-os javulás volt tapasztalható évtizedről-évtizedre több mint száz évre visszanyúlóan. Az írni-olvasni tudók számának emelkedése ezt nem magyarázza, mivel olyan országokban is hasonló a változás, ahol nagyon magas arányú az analfabetizmus a lakosság körében.

 

A DNS ÉS A TUDATOSSÁG CIKLIKUS EVOLÚCIÓJA

Dr. John Hawks megállapítása szerint az emberi DNS evolúciója az elmúlt 5000év során 100-szor gyorsabb ütemben történik a korábbinál. A jelenlegi és a Kr.e. 3000-ben létező emberi DNS-t összehasonlítva megállapítható, hogy 7%-os eltérés mutatkozik – világszerte.

Továbbá, körülbelül 25000 évvel ezelőtt, a neandervölgyi emberszabásúak hirtelen eltűntek a Földről(Hivatalosan egy 55000 évvel kezdődött jégkorszak hatására szívódtak fel,amely 30000évvel ezelőtt tetőzött, azonban még a kutatók is elismerik, hogy érthetetlen miért vezetett ez a kihaláshoz az olyan enyhébb klímájú területeken mint például a Közel-Kelet. Más kutatók azt állítják, hogy a modern ember szorította ki őket, vagy esetleg valami vírus, de a lényeg, hogy mindegyikük csak találgat, mivel megmagyarázhatatlan a teljes kipusztulás. szerk megj.). Számos olyan állatfaj, ami közvetlen veszélyt jelentett az emberekre, ugyanígy hirtelen eltűnt.

Ráadásul, 50000 évvel ezelőtt a homo sapiens képviselői világszerte egy kvantumugráson mentek keresztül amely kihatással volt az intelligenciájukra és kifinomultságukra , ekkor jelenik meg ugyanis a zene, művészet, ékszerkészítés az emberek körében, a korábbi leletekben nem található semmilyen erre utaló nyom. Ez lenyűgözi a tudósokat, többek között John Fleagle antropológust. http://www.livescience.com/158-oldest-human-skulls-suggest-brow-culture.html

Ezt megelőzően az eszközök amiket készítettek kizárólag a túlélési célokat szolgáltak. Ezután hirtelen a kreativitás, művészet, spiritualitás virágzását látjuk.

Ez nem egy “összeesküvés elmélet”, hanem szigorúan dokumentált, tudományos tény.

Valami történt 50000 évvel ezelőtt, ami egy figyelemreméltó növekedést eredményezett az IQ-jukban és a spiritualitás tudatosságukban az akkori embereknek.

Ezután 25000 évvel a neandervölgyiek és különféle az emberre veszélyes állatok egyszer csak eltűntek a Föld színéről. És most, hogy megint csak közelítünk a ciklus végéhez, a DNS-ünk  eszméletlen sebességgel változik – és a kollektív IQ eredményeink gyorsan emelkednek.

 

A BIZONYÍTÉKOK SZÁMA LEHENGERLŐ

A bizonyítékok sokkal régebbre nyúlnak vissza annál amit az elmúlt 50000 évben tapasztaltunk.

Több tudományos kutatás bemutatta,  hogy egy faj teljes mértékben átalakítható egy másik fajjá –szigorúan csak energetikai behatások következtében. A kutatásokat végzők többek között Pier Luighi Ighina, Dr. Dzang Kangeng, Dr. Peter Gariev és a Ciba-Geigy cég.

Ez teljesen megdönti a darwini evolúció modelljét. A random mutációkat korrigálják az evolúciós behatások – tehát nem a random mutációk okozzák magát a változást.

Továbbá, a fosszilis maradványok, egészen a „kambriumi ugrásig”, 542 millió évig visszamenőleg, két kulcsfontosságú ciklust mutatnak, amelyek időről-időre ismétlődnek.

A legtöbb teremtmény a Földön nagyjából ugyanolyan marad millió és millió éven keresztül. Aztán hirtelen világszerte változások következnek be és számtalan új faj jelenik meg.

Ezek a ciklusok  azonos időközönként ismétlődnek. A legrégibb, leghosszabb ciklus 62 millió éves. A legutóbb megjelent ciklus azonban először 250 millió évvel ezelőtt figyelhető meg és 25-26 millió évig tart.

EXTINCTION GRAPHS_NEW_1.jpg

 A vízszintes tengely, a millió éveket jelöli, visszafelé haladva az időegyenesen. A függőleges, az újonnan megjelenő fajok mértékét, adott időegységre bontva. A behúzott, azonos hosszúságú vonalak a bal oldaltól indulva a 26 millió éves ciklusokat jelölik, míg aztán a 250 millió évhez elérve, 62 millió éves ciklusokkal találkozunk. FehérVándor

Semmilyen körülöttünk keringő égitest nem képes ilyen hosszúságú változások indukálására. Kénytelenek vagyunk arra a következtetésre jutni, hogy galaktikus ciklusok kellenek, hogy felelősek legyenek mindezért.

A könyvemben rendkívül alaposan kielemzem a fizikai bizonyítékokat ezekre a ciklusokra – honnan erednek, mit eredményeznek és miképp tudjuk megmérni őket ill. tudományosan bebizonyítni létezésüket.

 

BOLGYÓKÖZI KLÍMAVÁLTOZÁS

A 62 és a 25-26 millió éves ciklusok nyilvánvalóan rendkívül hosszú idő alatt fejtik ki hatásukat – míg a 25920 éves ciklus sokkal rövidebb idő alatt eredményez változásokat.

Most, hogy egy ilyen ciklus végén járunk a DNS-ünk átalakulásban van. Mérhető energetikai irányjelzők/jelek vannak, amelyeket megfigyelhetünk a folyamat végbemenetelével – nem csak a genetikánkban, hanem szerte a Naprendszerünkben.

A NASA nyilvánosságra hozott az utóbbi időben számos olyan információt, ami bizonyítja, hogy a klímaváltozás nem korlátozódik a Földre, hanem minden egyes bolygón zajlik a Naprendszerben, akárcsak a Napon. Egyszerűen nem kapcsolják össze az információkat –  mindig egyedileg elemezve, az adott bolygó szezonális változásaként kategorizálják az átalakulásokat.

Ha megvizsgáljuk az adatokat egyértelműen megállapítható, hogy a Nap és az összes bolygó egyre világosabbá, melegebbé és mágnesesebbé válik.

A 2012-es évnek a vége az a momentum, amikorra az ősi próféciák a  ciklus váltópontját jósolták.

Még egyszer, több tucat ősi mitológiában „kódolva’ van világszerte ez– és mind azt  jósolta, hogy az Aranykor köszönt be a Földön a váltópont után.

 

A FELFEDÉS(DISCLOSURE) LEHET, HOGY FONTOS TÉNYEZŐ

A Felfedés, a nyilvánosságra hozatala annak, hogy nem vagyunk egyedül az Univerzumban, előfordulhat, hogy egy fontos része ennek a megjósolt, mindenre kiterjedő változásnak.

Egy rendes Felfedés részét képezné az a figyelemre méltó mennyiségű információ, ami a bolygón sok-sok ezer évre visszamenő földönkívüli építészetre vonatkozik.

Rokonainknak a miénknél jelentősen fejlettebb technológiájuk van. Ilyen fejlett technológiát használtak a hatalmas több száz tonnás kövek levitációs mozgatásához és a „megalitikus építmények” kreálásához. ( Hát igen, a rabszolgák által hurcibált több száz tonnás kőtömegek már gyerekként sem voltak túlzottan hihetőek..:) szerk megj.)

Ha ilyen építményeket könnyű lenne felállítani, akkor valószínűleg ma is megtennénk. Amikor japánok megpróbálkoztak a Nagy Piramis megalkotásával, azonban ráadásul sokkal kisebb léptékben, a jelenlegi legmodernebb technológia felhasználásával, csúfos kudarcot vallottak.

 

HATALMAS KOPONYÁK – ÉS A HARMADIK SZEM

Hatalmas koponyákat és csontvázakat a világ számos pontján találtak – olyanokét, amelyek nem átlagos emberektől származnak. Még a Discover Magazin is foglalkozott a Boskop koponyákkal, amelyeket Dél-Afrikában és másutt fedeztek fel. http://discovermagazine.com/2009/the-brain-2/28-what-happened-to-hominids-who-were-smarter-than-us

Számos legenda foglalkozott ugyanakkor a tobozmirigy szerepével az emberi agyban.

A kutatásaim felfedték a meggyőző erejű bizonyítékokat, amelyek arra utalnak, hogy a tobozmirigy egy ún „harmadik szemként” funkcionál, és követlen összeköttetésben áll a látókéreggel.

A harmadik szem úgy tűnik képes az asztrális test által küldött hatások vételére – amelyeket álom, testen kívüli élmény, távolbalátás közben ill. halálközeli élményeknél tapasztalunk.

Ez a részünk, az asztráltest mindig „ott van kinn”, csak egyszerűen nem vagyunk vele tisztában.

Az ősi tanítások tisztán jelezték, hogy amikor eljön az idő és keresztülmegyünk a Nagy Változáson az Aranykor felé, akkor megfogjuk erősíteni a kapcsolatunkat ezzel az asztrális testtel.


Hamarosan folytatódik.

 

 http://2012felemelkedes.blog.hu/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 3
Összes: 3089466
Hónap: 14295
Nap: 320