Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Néhány apró pénzvonzó gondolat

 

Néhány apró pénzvonzó gondolat

Aki szereti a pénzt, azt a pénz is szereti, és fut utána. Aki elutasítja a pénzt, gyűlöli azt, állandóan gondjai vannak vele, attól a pénz is elmenekül, szétolvad a keze között. Ez nem babona, hanem egy régi bölcsesség, ami a vonzás törvényén alapul – és ez most felerősödve hat.

 

Van, akinek a pénz lesz a végzete - illusztráció (Northfoto)

A pénz egész mágikus energiája kibontakozik, mert nemcsak a Nap, hanem a pénz bolygója, a Merkúr is a misztikus Halak jegyéből világít. Kedden pedig az Újhold is a Halak jegyében kel fel. Mágikus erejük van a bolygóknak, ami vonzza a pénzt.

A pénz jön hozzád, és nem te mégy a pénzhez. Ez kell, hogy a célod, belső beállítottságod legyen ezekben a napokban. Csak késznek, nyitottnak kell lenned a csodára, ami most történik. A vonzás törvénye, a rezonancia egy egészen egyszerű felismerésre épül: a pozitív gondolatok pozitív válaszokat vonzanak magukhoz.

Már egy ősrégi népi bölcsesség erre az eredményre jut: amit bekiabálsz az erdőbe, az hallatszik vissza belőle. Röviden, a pénzre vonatkoztatva: becsülnöd kell, hogy hozzád jöjjön. Úgy, ahogy egy megbecsült barátot vonzol magadhoz. Ez első hangzásra egyszerűnek hangzik, de mély bölcsességen alapszik.

Csak azt kapjuk meg, amit tényleg akarunk, igazán kívánunk. A pszichoterápiában gyakran arra az eredményre jutnak, hogy azok a betegek, akik pszichoszomatikus betegségekben szenvednek, akiket egy trauma, negatív élmény, vagy negatív életkörülmények betegítenek meg, nem akarnak igazán meggyógyulni. Problémáik elől a betegségbe menekülnek, mert betegként gondoskodnak róluk. Ez csak a pszichológiai háttere a mostani napok jelenségének.

Nem a mágikus erők eredete, amelyek a túlhangsúlyozott Halak-energiák befolyásából indulnak ki, amik a lélek hatalmát erősítik. A Nap a Halak jegyében arra indít, hogy önmagunkba hallgassunk, finomítja érzékeinket. A Merkúr a Halak jegyében valamennyiünknek pontos intuitív megérzéseket ad, fejleszti telepatikus hajlamainkat.

Pontosan ezért van szükségünk önmagunkban való szilárd hitre. Aki úgy gondolkodik, mint sokan mások: ez nekem úgysem sikerül, annak nem is sikerül. Ez is része a vonzás törvényének. És a hit is abban, amit magunkhoz akarunk vonzani.

A hit a pénzben, talán azt fogod most mondani, hiszen én hiszek benne, kívánom magamnak, de ez nem változtat kétségbeejtő anyagi helyzetemen. Tényleg hiszel a pénzben, valóban akarod, vagy nincs benned mélyen egy megvetés az anyagi dolgok iránt, amit beléd neveltek, beléd sulykoltak?

A pénzről nem beszélünk, ezt mondja jó neveltetésünk – mintha a pénz valami becstelen, erkölcstelen dolog lenne. "Csak a pénzre gondol" mondjuk az olyan emberekről, akiket megvetünk, zsugorinak, egoistának ítéltünk el. Társadalmunk a pénzt hajszolja, és ellenségként kezeli.

Meg kell barátkoznod a pénzzel, el kell képzelned, hogyan változna meg az életed, ha belelépne ez a barát. Képzeld el, mennyi kívánságodat, álmodat váltaná valóra. A pénzt szívesen fogadni, ez az arany kulcs a nagy mágikus pénz-varázslathoz.

 

http://eletmod.msn.mainap.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3089447
Hónap: 14303
Nap: 318