Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Reflektorfényben Telos Városa

 


telos.jpegAz Agharta Hálózat 

Úgy gondolj Kisebb Shamballára, mint Egyesült Nemzetekre, hogy több, mint 100 földalatti város formálja az Agharta Hálózatot. Shamballa valóban a belső föld kormányának székhelye. Amíg Kisebb Shamballa egy belső kontinensen van, az ő szatelit kolóniája kisebb bekerített ökoszisztémákban helyezkedik el a Föld kérge alatt, vagy diszkréten a hegyeken belül. Minden város az Agharta Hálózatban fizikai és a Fény városa is egyben, mely a felszíni misztériumiskolák tradíciója és olyan létezőket tisztel, mint Jézus/Sananda, Buddha, Ízisz és Ozirisz... minden Felemelkedett Mester, akiket mi a felszínen ismerünk és szeretünk, akik a régóta fennálló örökségük spirituális tanítói. Miért döntöttek a földalatti élet mellett? A geológiai Föld magnetikus változásait miatt, melyek 100.000 évvel ezelőtt végigsepertek a felszínen. A hosszadalmas Atlkantiszi-Lemúriai háború és a termonukleáris fegyverzet ereje miatt, mely végül elsüllyesztette ezt a két magasan fejlett civilizációt. A Szahara, a Góbi-sivatag, az Ausztrál Vadon és az Egyesült Államok sivatagjai, csak pár példa a pusztítás eredményére. A földalatti városokat menedékként alkották az emberek számára és, hogy mennyei védelmet biztosítson a szent feljegyzések, tanítások és technológiák számára, melyeket etek az ókori kultúrák kedveltek és odaadóan ápoltak. A Fővárosok POSID: Az első Atlantiszi előörs, Brazília vidékén a Mato Grosso síkság alatt helyezkedik el. A lakossága 1.3 millió. SHONSHE: Az Uighur kultúra menedéke, a lemúriaiaknak egy ága, akik ezt a formát választották saját kolóniájuk számára 50.000 évvel ezelőtt. A bejáratot egy Himalájai Lámakolostor őrzi. A lakossága: 3/4 millió. RAMA: A felszíni Rama város maradványa, Indiában, Jaipur közelében található. A lakosság klasszikus Hindu vonásokkal rendelkezik. Lakosok száma: 1 millió. SHINGWA: Az Uighurok északi vándorlásának maradványa. Mongólia és Kína határán helyezkedik el. Lakossága: 3/4 millió TELOS: Az első Lemúriai előörs letelepedési helye a Shasta-hegy (Kalifornia) alatt. Van egy hozzá tartozó másodlagos kisvárosa a kaliforniai Lassen-hegy alatt. Telos lefordítva azt jelenti, hogy Kommunikáció a Szellemmel. Lakossága: 1.5 millió. 

Reflektorfényben: Telos 

Hogyan tud több, mint egymillió ember a Shasta-hegy alatt otthonra lelni? Amíg mi a képzeletünket tágítjuk, a Japánok már földalatti városokat terveznek válaszul a földfelszíni problémáik megoldására. A földalatti városok, ezer évekkel ezelőtt természetes közegnek számítottak az emberi evolúcióban. Ez a szöveg, most egy kis betekintés nyújt egy jól működő ökoszisztémába. 

Ennek a kupolával fedett városának a méretei: Telos 1.5 mérföld (kb. 2,4 km) szélesen, 2 mérföld (kb. 3,2 km) mélyen és 5 szinten terül el: 


1. SZINT: A legfelső szint, mely a kereskedelem, az oktatás és a közigazgatás központja. A piramis alakú templom a központi épület és 50.000 embert képes befogadni. Ezt veszik körbe a kormányzati épületek - melyek egy törvényszéki épülettel egyenértékűek és egy felvilágosult döntéshozó rendszert képviselnek - , a feljegyzések csarnoka, a művészeti és szórakoztatási intézmények, egy palota, amely Ra és Rana Mu (Lemúriai származású uralkodó Király és Királynő, akik Felemelkedett Mesterek) lakhelye, egy kommunikációs torony, egy űrrepülőtér, iskolák, élelmiszer és ruhaküldők és sok lakóhely. 


2. SZINT: Egy ipari központ és szintúgy lakószint is. A házak körkörös alakúak és emiatt pormentesek is. Hasonlóan a felszíni élethez, vannak házak egyedülállóknak, pároknak és nagycsaládoknak is, mely ott a normális. 


3. SZINT: Hydroponikus kertek. A magasan fejlett hydroponikus technológia segítségével élelmezik a teljes várost, mely nélkülözi a városközi kereskedelmet. Az összes terméshozam, a nagyobb és ízletesebb gyümölcsök, zöldségek és szójatermékek, változatos és örömteli diétát biztosítanak a telosiak számára. Jelenleg teljesen vegetáriánusok, az Agharta Városok húshelyettesítőket alkalmaztak új testmagasságuk fejlődéséhez. 


4. SZINT: Mégtöbb hydroponikus kert és mégtöbb ipari és természetes park. 


5. SZINT: A természet szintje. A belső felszín alatt egy mérföldre helyezték el ezt a szintet, mely egy nagyon természetes környezet. Ez ad teret az állatok változatos fajai számára, beleértve sok olyat is, mely a felszínen már kipusztult. Egész fajok élnek egy erőszakmentes atmoszférában és melyek a felszínen ragadozók lehetnek, ott most a szójaszeleteket és az emberekkel való kapcsolatukat élvezik. Itt féktelenül tudsz hancúrozni egy Kardfogú Tigrissel is. A többi növényi szintekkel együtt, elég oxigén termelődik, hogy fenntartsa a bioszférát.

NYELV: A tájszólások várostól városig változnak, de mindenhol a Solara Maru nyelvet beszélik, melynek jelentése A Nap Nyelve. Ez az alapja a mi szent nyelveinknek is, pl. a Sanskrit-nek, vagy a Héber-nek. KORMÁNYZAT: Egy Tizenkettek Tanácsa, mely hat férfi és hat nőből áll, együtt Ra és Rana Mú-val oldják meg a kollektív problémákat, valamint vezetőkként és őrzőkként szolgálják az embereket. Az olyan királyi pozíciók, mint amit Ra és Rana Mu képvisel, az Isteni tervet felelősek támogatni. A Főpap, aki egy Felemelkedett Mester és Adamának hívják, szintén egy hivatali képviselő. SZÁMÍTÓGÉPEK: Az Aghartai számítógépes rendszer aminosav alapú és funkciók óriási sorát szolgálja. Minden földalatti város összeköttetésben áll ezzel a magasan spiritualizált információs hálózattal. A rendszermonitorok városközi (inter-city) és bolygóközi (intergalaktikus) kommunikációval egyidejűleg szolgálják az egyén szükségleteit az otthonában. Ez képes például tájékoztatni a tested vitamin, vagy ásványanyaghiányáról amikor csak szükséges, vagy képes a személyes fejlődésed szempontjából éppen odaillő információt nyújtani az Akasha krónikából. PÉNZ: NEM LÉTEZIK. Gondoskodnak minden lakos alapvető szükségleteiről. Az ezen felüli luxuscikkek és luxuséletmód, egy kifinomult cserekereskedelmi rendszer segítségével megváltható. SZÁLLÍTÁS: Mozgó járdákon, szintek közötti liftek és elektromágneses szánok segítségével történik a városban. A városok közti utazásra, a lakókat egy A Cső, vagyis egy elektromagnetikus földalatti rendszer szállítja, mely képes 3.000 mérföld (4.828 km/h) sebességre is felgyorsulni. Igen, az Aghartaiak jól tapasztaltak az intergalaktikus etikettben és tagjai a Bolygók Szövetségének. Az űrutazást hibátlanul használják, mivel képesek interdimenzionális váltásra, mely észrevehetetlenné teszi a hajót. 

SZÓRAKOZÁS: Színház, koncertek és művészetek széles skálája. Olyanok, mint a Trekkies és a Holodeck-ek (mint a StarTrek c. filmben a Holo-fedélzet, mely egy szimulációs szoba, ahol hologramok bevetítésével egy valósághű esemény részesévé tudunk válni). Így a műsor lehet a kedvenc filmed, vagy akár fejezeted a Föld történelméből, melynek részesévé is válsz! GYERMEKSZÜLETÉS: Fájdalommentes három hónap, nem kilenc. Ez egy rendkívül szent folyamat, rögtön azután, hogy megfogan, a nő elmegy a templomba három napon át, ahol csodálatos zenével, gondolatokkal és képekkel üdvözli a gyermeket. A vízben szülés mindkét szülő társaságában az elfogadott. 

TESTMAGASSÁG: A kulturális különbözőségeknek köszönhetően, a földalatti polgárok átlagos testmagasságai különbözőek. Telosban általában 6,75 (kb. 2 m) - 7,5 (kb. 2,3 m) láb, míg Kisebb Shambala-ban 12 láb (3,7 m). ÉLETKOR: Határtalan. Halál általi elkorcsosulás egyszerűen nem létezik Telosban. Sok aghartai választotta azt, hogy 30 és 40 év közötti kinézetű marad, míg valójában több ezer évesek. Mivel nem hisznek a halálban, ez a társadalom nem korlátozott általa. Amikor beteljesítette a kívánt tapasztalást, inkarnálódás nélkül képes továbblépni. FELEMELKEDÉS: Természetes, sokkal könnyebb és hétköznapibb, mint a felszínen. A felemelkedés a végső célja a templomi felkészítésnek. 

Miért maradtak egész idő alatt a föld alatt? Részben azért, mert az aghartaiak tanultak a háború és az erőszak értelmetlenségéről és türelmetlenül várnak ránk, hogy mi is levonjuk ezt a következtetést. Ők egy olyan nemes nép, hogy még a mi ítélkező gondolataink is fizikailag ártalmasak rájuk. A titoktartás volt az ő védelmük. Egészen mostanáig, létezésük igazságát a Szellem fátyla borította. 

Mikor láthatjuk meg őket? A földalatti városokba való bebocsájtásunk függ a szándékaink tisztaságától és a pozitív gondolkodási képességünktől. Kellemes fogadtatást kell nyilvánítani mindkét világból egymás számára és nem csak a fénymunkás közösségek által. 

Jelenleg, párszáz bátor földalatt lakó munkálkodik a felszínen. Azzal a céllal jöttek, hogy keveredjenek a tömegekkel, ezért ideiglenesen átmentek sejtszintű változásokon, hogy ne tűnjenek ki a többiek közül. Felismerhetőek kedvességük, érzékeny természetük és kissé különleges beszédstílusuk által. 

Be kívánunk mutatni titeket Sharula Aurora Dux Hercegnőnek, a Telosi Ra és Rana Mu lányának. Sharula alapította meg az Agharta Hálózat hivatalos Nagykövetségét a felszíni világ számára. Ő 267 éves és 30-nak néz ki. Ez a cikk is első kézből tőle származik és az ő nagylelkűségéről tanúskodik. 

Az ő Nagyköveti megbízatásának célja, az út előkészítése a két világ összeolvadása érdekében... hogy eszméket hozzon, információt és az új archetípusokat, melyek segítenek egységesíteni a bolygót. Sharula eljött bemutatni a békés változáshoz egy tervrajzát azok számára, akik meghallgatják. Az aghartaiak elértek egy olyan pontot, ahol nem tudnak továbbhaladni spirituálisan, hacsak ez az egyesülés meg nem történik. Lényünkben mi, egy egész és nem egy fél bolygó felemelkedése vagyunk. 

Ez Isten akarata, hogy együttesen tegyük meg a következő lépést. 

Hamarosan, meghívjuk ezt az egységet és a káprázat nemsorára szertefoszlik. A Hierarchia csinálta földalatti városok felbukkanása egy elsődleges terv. Azt kérik tőlünk, hogy vegyünk részt szeretett hittestvéreink üdvözlésében. Az időzítés mindemellett nagyban függ a szívélyességünktől és a befogadóképességünktől. A sikeres egyesülés a becslések szerint az elkövetkező 10 - 20 éven belül (a cikk 1993-ban íródott) várható. Kedveseim, nincs miért félnetek, csak hasznotokra válhat. Az aghartaiak számos ajándékot hoznak. A halhatatlanság titka, születéseteknél fogva megillető jogotok. Szabadságban és bőségben élni szintén születéseteknél fogva megillet benneteket. Nem éltetek, amíg meg nem ízleltetek egy hydroponikus paradicsomot és nem mókáztatok a Holodeck-en.A cikk forrása: http://members.tripod.com/~k_two/mysteries/underworlds.htm

http://tudatvaltas2012.blogspot.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3125258
Hónap: 14985
Nap: 624