Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerelem befogadása

A mámor elégetése

kissing

Figyelte, hogyan játszik a férje a gyerekekkel. A vasárnapi ebéd illata elvegyült a kertből beáramló virágok és a kertben zöldellő fenyők, tuják nedves illataival. A függöny meg-meglebbent a tikkasztó melegben. Elgondolkodva szeletelte a salátához az uborkát. Értetlenül állt a lelkében dúló vihar forgatagában. Mi történt? Tudta magáról, hogy nagyon gyorsan kialakul benne vonzalom a szimpatikus férfiak iránt annak ellenére, hogy határozottan boldogan élt a férjével, de most mégis valami történt, amire nem talált magyarázatot.

Megtámadta egy olyan érzés, ami a gyomra tájékából indult és felkúszott a szívébe. Először azt hitte, ez is majd átlényegül egyszerű szimpátiává, mint a többi hirtelen fellángoló vonzódások, de nem így történt. A munkahelyén nap, mint nap találkozott a férfival. Beszélgettek. Mély dolgokat érintettek és észrevették, hogy alapvetően nagyon hasonlítanak egymásra. Lehet, hogy egy évezredekkel ezelőtti szerelem vagy barátság vagy testvéri kapcsolat kötötte össze őket. Kezdetben elhessegette az összes erőteljes, a férfihez fűtődő vonzalmát, mégis tudni akarta, hogy a férfi is érzi-e ezt. Hát persze, hogy így volt. Csak hogy amikor ő már nem akart tovább játszani és átlépett volna a barátság kedves légkörébe, észre vette, hogy a férfi titkon vonzalommal átfűtve, sokszor lopva méregeti. Nem barátként, viccelődve, hanem komolyan. És a nőben újra elindult a vonzalom – fájdalmasan, gyötrően. Annyira beleszédült a férfitől áramló érzésbe, és az érzés abszurditásába – azt érezte, addig soha át nem élt lángolással szerelmes –, hogy belefájdult a szíve. A tagadás, az érzés legyőzése akkora energiával járt, hogy a keze remegni kezdett. Mi történt vele? Nem szereti már a férjét?

Lefuttatott egy programot magában. Elképzelte, milyen lehet a férfivel, és egyszerre látta a mindennapokban a szerelmüket. Engedte repülni a szerelmet. Engedte, hogy átélje az összes gyönyörét. Majd módszeresen elégette a gondolatban átélt minden egyes mámoros pillanatot. Az felszabaduló energia pedig fantasztikus erőt adott neki.

A szívverése visszaállt eredeti ritmusában. Az ebéd elkészült, az asztalt körbeülte a család. Az asztalfőn a férje foglalt helyet. Szerelemesen egymásra néztek, megcsókolták egymást, a gyerekek szüleik szerelmében megfürödve békében fogtak hozzá a vasárnapi ebédhez.

Illés Sarolta

Fotó forrása: www.freedigitalphotos.net "Kissing" by pat138241

http://goldspirit.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3123910
Hónap: 15282
Nap: 585