Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tárgyalások,Meditáció ma(06.10) este 9 órától,Helyzetjelentés

Kedves Olvasók,

vannak nagyon jó hírek és olyanok is amelyek első olvasásra ijesztőnek tűnhetnek. A lényeg, hogy soha, semmilyen körülmények között ne engedjetek a fél-elemnek, hiszen  nagyon kevés van már hátra a dualitás idejéből, az emberiség elnyomásának, a háborúknak, szegénységnek, nélkülözésnek, agressziónak,terrornak a végéhez érkeztünk és egy leírhatatlanul csodálatos jövő áll előttünk. Ahogy a bolygó rezgése/frekvenciája emelkedik és erősödik a Fény jelenléte a Földön, rendkívül erőteljes változások történnek, hiszen a negatív energiáknak, félelemnek, uralkodásnak, elnyomásnak nincsen helyük a magasabb rezgésszámú létsíkon, dimenzióban amely felé közelítünk. 
Ha szeretettel vagy önmagad és mások iránt, együttérzéssel, megbocsájtással feltöltve éled az életed, nemcsak, hogy megkönnyíted a magad helyzetét és fontos lépéseket teszel a Felemelkedéshez vezető úton, hanem befolyásolva a környezeted az energiáiddal és tudatosságoddal, lehetővé teszed, hogy a hőn áhított pozitív jövő, minél hamarabb manifesztálódjon.
Amennyiben deklarálod, hogy nem vagy hajlandó tovább félelemben élni, felismered önnön egyediséged és csodálatosságod, pozitív energiákat szétküldve a morfogenikus/Forrásmezőn keresztül, azzal a legnagyobb csapást méred a jelenlegi elnyomókra, akiknek minden erőfeszítésük a média agymosásán és a pénzügyi rabszolgatartáson keresztül arra irányul, hogy félelemben, megosztottságban, egymás elleni gyűlöletben tartsanak minket.

Mint mindig, használjátok belső iránytűtöket/ítélőképességeteket, az üzenetek hitelességének eldöntésére!! Bármilyen kérdés felmerül,kérjük írjátok le kommentben.
Ja és, hogy tisztázzunk egy félreértést amely néhányakban a kapott emailek alapján felmerült, ezek NEM  Benedictus és FehérVándor információi, mi csak lefordítjuk és kiegészítjük őket a saját gondolatainkkal.
Néhányan kérdezték: az oldalra klikkelő egyéni látogatók száma attól függően,hogy teszünk-e ki cikket vagy sem, 800-1600 között mozog, az oldalletöltések pedig 2000-4000 között ingadoznak.

Elnézést az esetleges helyesírási,értelmezési hibákért, magyartalan kifejezésekért, nem volt egyszerű összerakni ezt a bejegyzést,és rengeteg időt felemésztett, majd délután átolvassuk még néhányszor.

Na akkor csapjunk a lovak közé, 3 üzenet következik:
 

Meditáció a háttérhatalom békés megadásának érdekében

Írta: Cobra
Fordította: Benedictus&FehérVándor

Forrás: http://2012portal.blogspot.ca/2012/06/normal-0-microsoftinternetexplorer4_08.html

Eredetileg megjelent: 2012. június 8

A  Istennő visszatérésének érdekében folytatott meditáció óriási siker volt. Elértük a kritikus tömeget a szükséges lélekszámmal, így 5000 év  száműzetés után az Istennő visszatért a Földre. Ez azt jelenti, hogy a Kali Yuga (a hinduk szerint egy emberi civilizáció 4 világkorszakból épül fel, amelyek akárcsak az évszakok, váltakoznak. 1.Szatya-Yuga az ’Igazság Kora’, az Aranykor, 2. a Trita-Yuga, az Ezüstkor 3. a Dvápara-Yuga a Bronzkor és végül a 4. a sötét korszak, Kali-Yuga, a Vaskor – a szerk. megj.) hivatalosan véget ért. Vagyis a Forrás női aspektusa végérvényesen és visszavonhatatlanul megtelepedett a bolygó minden fizikai, éterikus, asztrális, és mentális elemében, és örökre itt is fog maradni. Mostmár bármikor akadálytalanul rácsatlakozhatsz az Istennői energiákra.
Isis.jpg

Az Istennő békét akar. 5000 év őrült háború után, mely a női-férfi energiák kiegyensúlyozatlanságából eredt, a valódi béke lehetősége itt van a kapuban. Az Istennő békét akar és meg is fogja kapni. Közvetlen a Vénusz átvonulása után a háttérhatalom felajánlotta, hogy önként megadja magát. Ekkora erővel bír a kollektív tudat és a tömeges meditáció.

Ennek érdekében megint egységes meditációt hirdetünk most vasárnapra, június 10-re. Kérlek, ez alkalommal is pontosan kövesd az instrukciókat, hogy a tudatossági energiánk összeadódhasson.

Így csináld:

1. Lazítsd el a tested és az elméd úgy, hogy pár percig a légzésedre figyelsz.

2. Vizualizálj egy kékes Fényoszlopot kiáramlani a Galaktikus Központi Napból, keresztül ragyogva a testeden egészen a Föld középpontjáig. Tartsd aktívan ezt a Fényoszlopot néhány percig,majd vizualizáld, hogy a háttérhatalom tagjai békésen megadják mgaukat. Vizualizáld, ahogy a tömegmédián keresztül bejelentik vereségüket, lemondanak hatalmi pozícióikról és beismerik tetteiket. Képzeld, ahogy az emberiség sebei végre begyógyulnak, és hogy végre visszanyerjük a tényleges szabadságunkat.

3. Vizualizálj az emberiségnek ragyogó,fényes új jövőt. Képzeld el,ahogy a jóléti alapok bevezetésre kerülnek egy átlátható pénzügyi rendszerrel együtt, amely mindenki számára fair feltételeket biztosít, az ingyenenergián alapuló technológiák végre elérhetővé válnak, a média felszabadul a cenzúra alól és eredeti céljának megfelelően, hasznos okatatási eszköze lesz az emberiségnek.

Pontos időpontok időzónánként:

9:00 HAST június 10. (Hawaii)
11:00 AKDT június 10. (Alaszka)
12:00 PDT június 10. (Los Angeles)
13:00 MDT június 10. (Denver)
14:00 CDT június 10. (Houston)
15:00 EDT június 10. (New York)
16:00 BRT június 10. (Rio de Janeiro)
20:00 BST június 10. (London)
21:00 CEST június 10. (Párizs)
21:00 CEST június 10 (Budapest)
21:00 SAST June 10th (Dél Afrika)
22:00 EEST június 10. (Bulgária)
23:00 MSK június 10. (Moszkva)
0:30 IST június 11. (India)
3:00 CST június 11. (Beijing)
4:00 JST június 11. (Tokió)
5:00 AEST június 11. (Sydney)


Most pedig következzen egy frissítés a jelenlegi helyzetről, a végén információval a Drake féle szavazásról. David Wilcocknak is megjelent közben egy cikkelőzetese, amelyet jövő héten alaposan ki fog egészíteni, természetesen azonnal lefordítjuk majd és megjelentetjük. 
 

Frissítés a tárgyalásokkal kapcsolatban

Írta: Cobra

Fordtította: FehérVándor&Benedictus
Forrás:http://2012portal.blogspot.ca/2012/06/normal-0-microsoftinternetexplorer4.html
Eredetileg megjelent: 2012. június 7

 

Kapcsolatba léptem a forrásaimmal, akik megerősítették Drake értesüléseit, amelyeket legutóbbi interjújában hozott nyilvánosságra.*

A Pozitív Katonaság magasrangú vezetőinek( magyarul tábornokok az USA katonaságán belül. szerk.megj.) kétségei és fenntartásai kezdtek lenni május elején a tömeges letartóztatások helyességével kapcsolatban, mivel felmerült valami ismeretlen tényező ami megzavarta a terveiket. Ez az ismeretlen tényező, mint később kiderült az Arkhónok, mind a fizikai mind pedig a nem-fizikai formában lévők(itt lehet olvasni róluk:http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/26/frissites_helyzetjelentes_a_jelenlegi_arkhon_szituaciorol_helyzetrol) . Az eredeti terv a tömeges letartóztatásokra nem számolt az Arkhónokkal, mivel egészen a legutóbbi időkig a Pozitív Katonaságnak nem volt tudomása róluk.(Felmerül a kérdés, ha az Ellenállásnak volt tudomása, "miért nem szólt fel", hogy gyerekek van egy kis bökkenő. Esetleg ők is nemrégiben szereztek tudomást a létezésükről. szerk. megj.)

A fizikai Arkhónok egy erőteljes csoportot képeznek a jezsuita frakcióban.(Természetesen itt néhány tucat egyénről van szó, illetve egy korábbi bejegyzésben 10% körül tette Cobra a sötét erőkhöz tartozókat a jezsuitákon belül, de ezek közül csak egy töredék Arkhón. szerk. megj.) Ezeknek az entitásoknak közvetlen hozzáférésük volt a legutóbbi időkig atomfegyverekhez és azzal fenyegettek, hogy a tömeges letartóztatások megkezdésének esetén, bevetik őket a civil lakosság ellen. Ahogy ez a veszély elhárult egy most keddi akciónak köszönhetően és a továbbiakban nincs hozzáférésük nukleáris fegyverekhez, a háttérhatalom(Cabal) tagjai pánikba estek, mivel nincs innentől olyan komolyabb adu a kezükben, amellyel a bukásukat elodázhatnák, így most kegyelemért könyörögnek. Sarokba vannak szorítva és immáron nincs mit veszíteniük. Ha az egyetlen szóba jöhető alternatíva számukra a tömeges letartóztatások és ennek a nagyon súlyos következményeivel való szembenézés lenne, akkor ebben az esetben  az utolsó emberig harcolnának. Ha adunk nekik egy esélyt a békés megadásra, az esetleges enyhébb bánásmód ellenében, akkor van motivációjuk az együttműködésre. Több háttérhatalmi tagnak a megadási tárgyalásán részt vettem és megfigyelhető, hogy mindegyikük azonos séma alapján cselekszik: ameddig van némi hatalmuk a ’rosszfiúknak’, addig megtévesztenek, csalnak, hazudnak amennyit csak tudnak. Ahogy végül sarokba szorítják őket, a legtöbbjük nagyon együttműködővé válik és néhányuk hitelesen elkezdni a Fényt támogatni.

A nem-fizikai Arkhónok komoly problémákat okozhatnak a tömeges letartóztatások esetén. Ez a folyamat nem indulhatna meg a pénzügyi rendszer teljes lenullázása nélkül, annak érdekében, hogy a háttérhatalmat elvágjuk a megmaradt forrásaiktól. Amikor ez megtörténne a nem-fizikai Arkhónok felhasználnák minden befolyásukat, hogy pánikot keltsenek, erőszakot és véres tüntetéseket provokáljanak és a civil lakosságot a katonaság ellen hergeljék.. Ebben az esetben az események nagyon csúnyává és kezelhetetlenné válhatnak.

beke.jpg

Tehát a legelőnyösebb opció számunkra az, ha a háttérhatalom békésen megadja magát. Amennyiben a háttérhatalom manipulálni kívánja a tárgyalásokat, továbbra is életbe léphet a tömeges letartóztatások forgatókönyve. Ha ebben az esetben elfajulnának a dolgok, és az események háborúba torkollnának, az Ellenállási Mozgalom ígéretet tett, hogy támogatni fogja a Pozitív Katonaságot ill. az embereket minden tőlük telhető eszközzel megvédik, felküldik  katonáikat a földalatti bázisaikból.

Az alábbi megadási feltételeket javasolja az Ellenállási mozgalom, melyek nem képezhetik vita tárgyát :

1. A vezetői a háttérhatalomnak, akik a köz számára is ismertek kötelesek bejelenteni a megadásukat a tömegmédiumokon keresztül, egy bizonyos határidőn belül. Az Ellenállási Mozgalom által javasolt legkésőbbi határidő június 21(nyári napforduló). Ha a háttérhatalom ezt nem teszi meg, a tömeges letartóztatások forgatókönyve  lép életbe.

2. A bejelentést követő 24 órán belül, véglegesen le kell mondaniuk minden hatalmi poziciójukról. Át kell adniuk minden vagyonukat és erőforrásukat. A túléléshez szükséges élelmet, ruhát, és egy menedéket megtarthatnak maguknak. Ezután szabadon megteremthetjük magunknak a kívánt jövőt a NESARA  életbe léptetésével(jóléti alapok kiosztása és az adósságok eltörlése – szerk. megj.), ingyen energiát nyújtó technológiával, átlátható pénzügyi rendszerrel, cenzúrától mentes szabad médiával, stb...

3. Nyíltan be kell ismerniük a bűneiket. Egyes esetekben amnesztiát kaphatnak, de néhányukat továbbra is le fogják tartóztatni.

Fontos megjegyezni, hogy a háttérhatalom megadásával, a nem-fizikai Arkhónok még nem fognak automatikusan eltűnni. Ez egy másik probléma, mely külön megoldást igényel.

A cikk vége

 

*Drake, aki a Pozitív Katonaság szóvivője, arról tájékoztatott mindenkit június 6-án, hogy a háttérhatalom tárgyalásokat kezdeményezett és egyben felhívta a figyelmet, hogy a tömeges letartóztatások mindkét fél esetében nagyon komoly áldozatokkal járhatnak, mivel súlyos harcokra lehetne számítani. Egy szavazást indított, amelyben az emberek 6 pontban voksolhatnak arról mi az amit szeretnének, hogy történjen. Idézve Cobrát: "További magyarázat az ezen és más oldalakon található szavazásról: ennek célja nem az emberiség jövőjének eldöntése néhány ezer ember voksa alapján, hanem, hogy a Fény erőinek tárgyalási alapként és támpontként szolgáljanak."
Itt megtekinthető a szavazás, komoly, néhol komplikált jogi nyelvezettel: http://www.soldierhugs.com/cabal-surrender-poll-vote/ (június 12-ig lehet szavazni)

Összefoglalva a háttérhatalom békés megadásáról szóló szavazást a fent említett 'soldierhugs' oldalról átvéve(nem életem fordítása, délután javítok rajta. FehérVándor):

Mi a Föld bolygó népessége ezennel nem-tárgyalható feltételeket szabunk annak, hogy elfogadjuk a háttérhatalom különféle sötét és kontrolláló frakcióinak a teljes és visszavonhatatlan megadását, akik illegálisan és aljasan bitorolták eddig a hatalmat számos társadalom felett, azzal a célzattal, hogy kontrollálják, manipulálják, elnyomják, leigázzák és végül megsemmisítsék az emberiség nagy részét. Ezek a sötét kontrolláló frakciók számos névvel, struktúrával, címmel, szervezettel rendelkeznek. Néhány közülük: Az Illuminátusok, P2 szabadkőműves páholy, a Háttérhatalom(Cabal), a 300-ak Tanácsa, Bilderberg csoport, az Új Világrend, Rothschild csoport, Rockefeller csoport, Neonáci Bush frakció, Federal Reserve jegybankok, Európai jegybankok,Árnyékkormány, stb..ezekután mint "Háttérhatalom".

Alapvetően szükséges feltétel a békés megadás elfogadásához:

A lentebb felsorolt feltételek mellett előfeltétel, hogy a Háttérhatalom tagjai megadják magukat és engedjék egy új globális pénzügyi rendszer beiktatását és bejelentését, amely az eddigi fiat pénzt/nemesfémre nem váltható pénzvalutát és a résztartalékokon alapuló bankrendszert felváltja egy tőke és érték alapú rendszerrel. Emellett a valuták globális újraértékelésre kerülnek az emberiség közös érdekeit és kívánságait szem előtt tartva. Ezen felül követeljük minden olyan prosperitási,jóléti és egyéb alapok elindítását, amelyeket a Kongresszus részben már elfogadott, de mégsem léptek életbe.
 

(Rövidített feltételek. szerk megj.)
1. feltétel. Igazságszolgáltatás:
Amellett, hogy a háttérhatalom teljesen, békés keretek között megadja magát,  minden cselekedetükért felelniük kell bíróság előtt, akármilyen pozicióban is követték el őket.

Semleges(Neutral)
Nem értek egyet(Disagree)
Egyetértek(Agree)

2. feltétel. Feloszlatás: 
Minden a háttérhatalommal kapcsolható szervezet,hierarchia,struktúra azonnali hatállyal kerüljön feloszlatásra és soha többé nem jöhet létre. Ennek a feloszlatásnak a betartatásával az emberek által megbízott rendfenntartó és végrehajtó erőket bízzuk meg.

Semleges(Neutral)
Nem értek egyet(Disagree)
Egyetértek(Agree)

3. feltétel. Részvétel és interakció:
A Háttérhatalom tagjainak és beosztottjaiknak teljes, békés megadása után, az emberiség védelmének érdekében, az igazságszolgáltatás által tisztázott és szabadon bocsájtott egyének és közvetlen családtagjaik, nem vehetnek részt és semmilyen ráhatással nem lehetnek olyan területekre, amelyek befolyásolják az emberiség jólétét, biztonságát, evolúcióját,stb.( Itt listázva van, hogy pl: semmilyen választott hivatalt nem tölthetnek be, pénzügyi szervezetben nem vehetnek részt, igazságszolgáltaási, közlekedési, mezőgazdasái,stb szektorkból ki vannak tiltva. szerk megj.)

Semleges(Neutral)
Nem értek egyet(Disagree)
Egyetértek(Agree)

4. feltétel:Az Amerikai Egysült Államokra vonatkozik.
NESARA beiktatása,1787-es Alkotmány visszaállítása az eredeti 13-as kiegészítéssel, Bill of Rights-al,stb.

Semleges(Neutral)
Nem értek egyet(Disagree)
Egyetértek(Agree)

5. feltétel. *Csakis az igazság szabadíthatja fel az emberek lelkét és engedheti meg számukra, hogy teljesen szuverén egyénekként létezzenek.*

A,Minden korábban eltitkolt,elnyomott fejlett technológia nyilvánosságra hozása.

B,Azonnali Felfedése a galaktikus rokonaink létezésének az űrben és magasabb dimenziókban. A diplomáciai kapcsolatok felvételének a kezdeményezése.

C,Minden titkos társaság,rend, elmeprogramozás,okkult tudás,VALÓS történelem felfedése.

Semleges(Neutral)
Nem értek egyet(Disagree)
Egyetértek(Agree)

6. feltétel. Ártó szándékú tevékenységek azonnali beszüntetése.
Azonnali beszüntetése az összes ártó szándékú tevékenységnek, amely káros a bolygóra és a lakosságra.
Többek között: HAARP,Chemtrailek,környezet rombolás,mérgező oltások és gyógyszerek, éheztetési programok, eugenetika,óceán és ívóvíz szennyezés és minden olyan tevékenység amely a bolygó és a rajta lévő élőlények károsodásához vezet.

Semleges(Neutral)
Nem értek egyet(Disagree)
Egyetértek(Agree)

 

És akkor íme a harmadik, kérdéseket letisztázó üzenet, a végén Benedictus megjegyzésével:

Erőviszonyok a Fény és a Sötétség erői között

Írta: Cobra
Fordította: Benedictus&FehérVándor
Forrás:http://2012portal.blogspot.ca/2012/06/normal-0-microsoftinternetexplorer4_09.html

Eredetileg megjelent: 2012. június 9

Ezen írás célja, hogy magyarázatot adjon a Fény és Sötétség erőinek egyensúlyáról a bolygón, így választ adva több kérdésre, amely a kommentek közt merült fel. További hozzászólásokat és kérdéseket szívesen fogadok, de kérlek benneteket, higgadt, tisztességes hangnemben tegyétek fel  a kérdéseket, érzelmi kitörések nélkül( ez a Cobra blogjára vonatkozik, nálunk ugye alapból az összes komment megválaszolásra kerül. szerk megj.).

A Fény és Sötétség egyenlő, egymással szemben álló erők, ebből ered a jelenlegi status quo. A Sötétség erői meg vannak akadályozva, hogy az embereket FEMA koncentrációs táborokba(http://www.boldognapot.hu/cikkek/209/fema-taborok) zárják és III.világháborút robbantsanak ki...mert a Fény szemben áll velük. A Fény erői akadályozva vannak, hogy bevezessék a NESARA-t és az ingyenes energián alapuló technológiákat... mert a Sötétség szemben áll velük. Ez a helyzet  egy bizonyos pontig állhat fenn, egészen addig, míg a kompressziós áttörés (COBRA) megtörténik, a Fény erői győzedelmeskednek és a Sötétség megadja magát/ legyőzik őket.

A Pozitív földönkívülieknek megvan a technológiájuk, hogy az atombombákat hatástalanítsák a távolból – a legtöbb esetben. Az ok, amiért nem minden egyes esetben tudnának közbeavatkozni,az a kvantumanomália ezen a bolygón, ami néha üzemzavart okozhat a technológiájukban(mint például a roswelli UFO lezuhanásánál).Ezért a fennmaradó atomrakétáiktól az Ellenállás  tagjainak kellett elvágni a háttérhatalmat. A Rothschild és Rockefeller frakcióknak 2011 decemberéig teljes hozzáférése volt a nukleáris fegyverekhez. Csak miután 2012 januárban megoldódott ez a probléma, lehetett előrelépést tenni a tömeges letartóztatások irányába. Egészen néhány nappal ezelőttig, a Jezsuita frakciónak  hozzáférése volt  atomfegyverekhez. Mivel ez a probléma is megoldódott és a továbbiakban ez a veszély sem fenyeget, a tényleges béketárgyalások most kezdődhettek meg.

Megvannak jelentősen gyengítve, de nem vesztették el minden hatalmukat. Még mindig van hozzáférésük hagyományos ill. biológiai és vegyi fegyverekhez. (Tudatlanságból vagy tudatosan. szerk. megj.) a katonaság 20 a lakosság 40%-a támogatja őket. Még mindig teljes uralmuk van a tömegmédia felett és a ’Rothschild  kaszinók’(a bankok szerk. megj.) még mindig nyitva állnak. Még ha a galaktikus rokonaink be is avatkoznának, akkor sem tudnának minden támadó akciót meghiúsítani a lakosság ellen. Elképzelhetitek, hogy egyetlen vegyi fegyveres támadás milyen pusztítást végezne.

A bolygó felszabadítása sokkal könnyebb lenne, ha a lakosság túlnyomó többsége nem lenne olyan súlyosan programozva, mint amennyire sajnos programozva van, a manipuláció nélkül szinte mindenki együttműködne a Terv végrehajtásában. A kulcs jelen esetben az, hogy a tömegmédia uralmát elvegyük a háttérhatalomtól. Ez az első feltétele a megadásuknak.

Jelenleg a tömegmédiára alapozva azzal az illúzióval kell az embereknek szembesülni, hogy nem történik semmi, ezáltal elkedvtelenítik az embereket attól, hogy bármit is tegyenek a változások felgyorsításának érdekében. Az igazság az, hogy rengeteg minden történik a háttérben, ahogy Drake,Wilcock,Fulford és én is beszámolunk róla.

További magyarázat az ezen és más oldalakon található szavazásról: ennek célja nem az emebriség jövőjének eldöntése néhány ezer ember voksa alapján, hanem, hogy a Fény erőinek tárgyalási alapként és támpontként szolgáljanak.
 

Szerkesztői megjegyzés:

Az előző meditáció sikeressége és a nukleáris fegyverektől való elvágásuk arra késztette a háttérhatalmat, hogy elkezdjen tárgyalni a megadásról..A tárgyalások tényét Fulford is megerősítette a legutóbbi bejegyzésében, idézem az első sort: "A háttérhatalom(Cabal), amely magához ragadta a hatalmat a Nyugati világban és kísérletet tett egy fasiszta globális diktatúra létrehozására, amelyet úgy ismerünk, mint az Új Világrend, jelenleg tárgyalásokat kezdeményezett a békés átmenet érdekében."
Indult egy szavazás Drake kezdeményezésére több internetes oldalon is, hogy megkérdezzék az emberek véleményét néhány kérdésben: elsősorban arról, hogy adja-e meg magát a hátérhatalom  békésen, vagy harcoljunk ellenük tárgyalás nélkül, egészen a tömeges letartóztatásokig, megkockáztatva, hogy az események véres fordulatot vesznek(ez aztán kiegészült a fenti 6 kérdéssel). Az utóbbi esetben garantálják a háttérhatalom tagjai, hogy – mivel az egész világ ellenük (fog) fordult(ni) és a büntetés garantált – nincs vesztenivalóják már, így szándékosan még több kárt és káoszt teremtenek mielőtt legyőzik őket.
Természetesen mi is, mint nagyjából mindenki más is (a szavazás végeredménye Cobra oldalán 95%-5% lett a békés megoldás javára) a békés megoldást támogatjuk, senki nem akar már több háborút és veszteséget. Az emberek békére vágynak, de akkor miért propagálták eddig ennyire a tömeges letartóztatásokat, mint egyetlen megoldást az érzelmekre képtelen, javarész javíthatatlan szociopaták ellen? Maga Cobra mondta, hogy egy részük menthetetlen és csak ártani akar...és másképp nem lehet megoldani a helyzetet. Azt láthattuk már, hogy a háttérhatalomnál a szép szó nem ér semmit. A világtörténelem során rengetegszer rúgtak már fel szerződéseket, megállapodásokat, melyeket kizárólag azért kötöttek, hogy időt nyerjenek, eltereljék a másik fél figyelmét, majd hátbatámadják. Előfordulhat, hogy újabb időhúzásról van szó pillanatnyi előnyök elérése végett, és megint nem fogják tartani a szavukat... 

Benedictus

Kérünk mindenkit aki teheti, hogy vegyen részt az esti meditációban! A legjobb az lenne szerintünk, hogy így a cikk végére érve, újraolvasnátok a meditációról szóló részt, kis felüdülésképp a sok információ után.

A jóslatokkal összhangban, nagyon intenzív időszak elé nézünk, amint van fejlemény munkához látunk és fordítunk, természetesen ha valami nagyon rendkívüli történik, akkor összefoglalva az eseményeket, azonnal beszámolunk róla.
FehérVándor&Benedictus

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3123104
Hónap: 15378
Nap: 418