Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Töltődj fel a hosszú hétvégén - Irány az energiamező

Újabb hosszú hétvégének örülhetünk, ami remek alkalom arra, hogy a mindennapi élet rohanó, túlhajszolt világából elmenekülve, olyan hazai energetizáló helyeket keressünk fel, ahol felfrissülhetünk, feltöltődhetünk és derűsebbek lehetünk. Hazánkban ugyanis számos olyan pozitív energiával bíró táj van, ami gyógyító hatással van ránk, testi és lelki vonatkozásban egyaránt. Most az időjárás is kedvez nekünk, hogy ezeken a különleges helyeken feltöltsük kimerült energiatartalékainkat.

A Földet, ahogy testünket is, energiavonalak hálózzák be. Ezeket egyesek a Föld meridiánjának vagy Szent György-vonalaknak nevezik, amik különböző rezgéssel bíró energiarendszerek. Ahol ezek a vonalak keresztezik egymást, ott jótékony energiák összpontosulnak. Magyarország pedig rendkívül gazdag ilyen jótékony erőhelyekben, ahol különböző mennyiségű és minőségű sugárzásokat, rezgéseket észlelhetünk.
Az, hogy számunka mi bizonyul erőhelynek, energiamezőnek, úgy tudjuk megállapítani, ha megtapasztaljuk, hol érezzük magunkat igazán jól, mikor érezzük, hogy lelkileg és szellemileg is töltődünk és még akár egészégi állapotunk is javul. Az energiarezgések megtapasztalása során észlelhetünk a kezünkön, a lábunkon, vagy akár az egész testünkön melegséget, bizsergést.

Az utóbbi időben újra felerősödött az érdeklődés eme tájak iránt, hiszen ma már nem csak a természetgyógyászati körökben vallják, hogy a betegségek energiahiányos állapotokban alakulnak ki. Mivel az ember és a Föld folyamatos kölcsönhatásban van, így ezeken a jótékony erőhelyeken a hiányzó testi energiamezők feltöltődnek, segítve ezzel is a gyógyulást vagy a betegségek megelőzését.

Ha a hosszú hétvégén egy igazán energiadús kirándulásra vágyunk, akkor érdemes ezeket a helyeket felkeresni. Sokan állítják, hogy az erőközpont a Pilis szívében található. Dobogókő a Föld szívcsakrája, ami archaikus energiát őriz. Az egyik legismertebb energiaközpontként tartják számon, ami egyenrangú lehet a Stonehenge, a Machu Piccu vagy akár delphoi jósda jelentőségével is. Itt megújul, gyógyul és feltöltődik az ember. Egyúttal remek hely a túrázók és a pihenni vágyók számára is, hiszen gyönyörű a kilátás és tiszta a levegő. Mivel rendkívül magas az energiaszint, a pilisszentkereszti ciszterci kolostor romjait ugyancsak erőhelyként tartják számon.

A Tápiószentmárton határában emelkedő Attila-domb a test- és lélekregeneráló hatásáról ismert, ami egész lényünket bizsergeti, így a teljes szervezetünkre jótékony hatással van.

Hazánkban található Európa legnagyobb buddhista szentélye a zalaszántói sztúpa, amit a Dalai Láma avatott fel. Itt már nem csak energetikailag, hanem érzelmileg is töltődünk, hiszen a szívcsakránkra van nagy hatással. A Zala megyében található Lenti egyedülálló Európában abban a tekintetben, hogy itt nemcsak a természetes gyógyító sugárzás van jelen, hanem a gyógyvíz is megtalálható. A Szent György Energiaparkban ható földsugárzások harmonizálják az energia áramlását és helyre állítják a testi-lelki egyensúlyt.

Bükkszentkeresztet a különleges energiát sugárzó, gyógyító kövek és fák zarándokhelyeként tartják számon, ugyanis a Bükkben van egy energia háromszög és ezen háromszög csúcsain a legnagyobb a sugárzás. Ezen csúcsok közül a legismertebb a Boldogasszony kövének gyógyító hatása.

Feltöltődésre alkalmas energiaközpontban számít Gyula is. Az itt található energiapontok beindítják az öngyógyulás folyamatát, ezáltal energikusabbak leszünk és önbizalmunk is növekszik.

Persze számos hely van még hazánkban, ahol energiát gyűjthetünk. Ha mindenki nem is érez azonnal változást, illetve gyógyulást, valószínű, hogy immunrendszere közben megerősödik és a jótékony sugárzások hatására beindulnak a test öngyógyító folyamatai. Arra azonban figyeljünk, hogy több napon, héten át ne tartózkodjunk ezeken a helyeken, mert előfordulhat az is, hogy a szervezetünk túltöltődik energiával. Ez az energiatöbblet pedig már akár káros is lehet. A jótékony hatások ellentétét, nyugtalanságot, idegességet válthat ki.

http://www.pecsistop.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 5
Összes: 3089477
Hónap: 14293
Nap: 322