Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Új evolúció: A tizenkét spirál

A jelenlegi evolúciós rendszer, amelyet a teremtő istenek terveztek, hogy néhány dimenzióval vagy rezgésszámmal feljebb juttassanak, a tizenkét - hét testen belüli és öt testen kívüli - energiaközpontnak megfelelő tizenkét spirál evolúcióján alapszik. így hozható működésbe a rendszer. A spirálok emberi testen belüli fejlődéséhez létre kell hozni egy közös frekvenciát, amelyet még a legmélyebben fekvő állomásokon lévők is el tudnak érni.

Olyan emberek is vannak, akik képesek meghaladni a tizenkét spirált. Az emberiség tudatossági állapota azonban általában nem képes elérni ezt a gyorsulást. Az embereknek éppen elég nagy ugrás az, hogy a kettős spirálról a tizenkét szálú spirál rendszerére álljanak át.

 

Néhány ember nagyon rövid időn belül a tizenkét szálas spirál birtokában lesz, míg másokban a váltás csak valamikor az évtized egy későbbi szakaszában következik be. Ez azért van így, mert minden lény arra van kódolva, hogy akkor kapja meg a frekvenciát, amikor azt már képes önmagába olvasztani. Sokan már most, a terv kezdeti szakaszában is elég nehéz időket élnek át a változások feldolgozása miatt. A földiek nagy többsége meggyőzte magát arról, hogy csak egyféle valóság létezik, másik nincs. Ez az emberi faj bukásához vezethet.

Amint egy emberben teljes erőre kapnak a spirálok, felébred az illető belső tudása, a tudás, amely messze meghaladja mindazt, amit korábban tanult. Ez a belső tudás az önismeret, a tudás, amely azt mondja, sokkal több dolog létezik,
mint ez a fizikai világ.

Hidd el ezt! Tudd! Értsd meg!

A fizikai lét a spirituális világ kapuja. A lélek világa és az önfejlesztés egy információrobbanás szélén áll: olcsó energia, ingyen energia - mindent megkaptok. A piciny rostok millióiból és milliárdjaiból álló fénykódolt szálak fejlődése által fogtok hozzájutni.

A bolygóra érkező és hatalomra kerülő fosztogató teremtők egy bizonyos életformára akartak beállítani benneteket, hogy irányíthatókká váljatok. Ki kellett kapcsolniuk az intelligenciátokat, amit a DNS-etekben a spirálokat formáló fénykódolt szálak szétszórásával és szétkapcsolásával meg is tettek. Ezek a szálak most ismét spirálokba szerveződnek, azok pedig hármas egységekben fejlődnek, amíg a ki nem alakul a tizenkét nyaláb vagy spirál. Amikor a sok fénykódolt szál tizenkét szálas nyalábja vibrálni kezd a testben, minden egyes szál egy-egy energiaközpontnak felel meg. "

Barbara Marciniak: Hajnalhozók

Forrás:Paramoral

http://www.fenyportal.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3088051
Hónap: 15822
Nap: 433