Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Valóban annyira fontos a tudatosság az emberi fejlődésben?

A GHV Klub meghív Téged a következők alapos megfontolásáraDöbbenetes a felismerés, hogy egy 2009-es ENSZ jelentés értelmében a világ lakosságának 1%-a birtokolja a világ vagyonának 99%-át.

Ez a sokkoló adat világosan tükrözi a tényt, hogy valahol homokszem került a gépezetbe. Méghozzá a gyönyörű, bőséget árasztó világunk rendszerébe, amelyről ma már tudjuk, hogy léteznek benne bizonyos, az ember által –legalább is a nagy többség által – még alig ismert törvényszerűségek. A Föld őstörvényei kimondják, hogy mindenkinek jár a végtelen bőség, az egészség, a siker, az elismerés, a szeretet.

Ne hidd, hogy ezek utópisztikus gondolatok, sokkal inkább bizonyos természeti erők, jelenségek hatásaiként tekintendők, amelyeket bár nem a horizonton, vagy az időjárásunkban ismerhetünk föl, mégis relevánsan és ékesen működtethetőek.

A ragyogó természetük folytán soha nem mások és a Föld kincseinek a kizsákmányolása árán juttatnak javakhoz. E jelenségek működtetéséhez alapfeltétel az embertársaink szabad akaratának tiszteletben tartása. Ezen kívül újgenerációs energiahordozókat bocsátanak a rendelkezésünkre, újfajta kommunikációs eszközökkel operálnak, helyreállítják az emberi test öngyógyító képességét, hozzáférést biztosítanak egy olyan tudásbázishoz, amelyről csak a mesékben hallottunk eddig… és mindez csak ízelítő a választékból.Hol és hogyan lelhetünk akkor hát rájuk? – hangzik az azonnali logikus kérdés. A válasz erre egyértelmű és kategorikus: Az emberben, önmagában létezik a képesség e természeti erőket megismerni, befogadni, elsajátítani és működtetni. A honlap számos eszközt ad hozzá segítségül.

Ha a fenti állítás igaz, akkor miért van az, hogy eddig nem ismertük fel, nem használtuk a saját javunkra ezeket az erőket és hagytuk, hogy ilyen mérvű diszharmónia uralkodjék el a világon? – kérdezhetnénk erre sokan.


Nos, erre a válasz már összetettebb.

Noha a törvényszerűségek használatára való képesség mindvégig megvolt az ember természetében, sajnálatos módon ez idáig túlnyomó részt rejtve maradtak. Ennek egyik oka az, hogy a megszerzett tudást az emberiség egy maroknyi csapata titkosította, és saját önző, jól kiszámított érdeke szerint használta föl. Ugyanakkor a tudás által meghívott képességeik erejével és a megszerzett hatalmuknál fogva a társadalom többi rétegét a homályba száműzte.

Kezükbe vették az oktatást, és az ellenkezőjét nevelték a társadalomba, mint ami az igazság. Kezükbe vették a vagyont, a Föld aranykészletét, a Föld már ismert energiahordozóit és a jól ’lebutított’ tömegekkel elhitették, hogy a javak egyetlen helyes elosztási módja az, amit ők diktálnak. Félelmet hintenek szét, hogy sajnos egyre csak fogy a készlet, ugyanis a félelemmel telt tömeg jobban irányítható. Kezükbe vették a betegségek vezérlését a gyógyszeripar és az élelmiszeripar uralásával, hogy függővé tegyék a már térdre kényszerített embert. Folytassam?

Csak egy fontos dologgal nem számoltak, méghozzá azzal, hogy a természeti törvényeknek mindig két pólusuk van. Lehet élni velük és akkor az ember barátaivá szegődnek, valamint lehet visszaélni velük, viszont akkor igencsak megkeserítik az életet.A Teremtő szabad akaratot adott az embernek. Rendelkezésére, használatára bocsátotta, megteremtette a világunkat alkotó, mozgató erőket. De abban a pillanatban, ahogy az erőkkel tudatos visszaélés történik – felrúgva az Egyességet, ami nem más, mint a Szeretet Törvénye – számolni kell a következményekkel. A Világegyetem, ugyanis a Rend, a Szabad akarat és az Egyetemes Szeretet elvén keresztül működik, nem lehet büntetlenül megszegni azokat.

Nem gondolom hogy az a bizonyos 1% figyelembe vette volna e fontos tézist.
.
Tapasztaljuk, hogy lassan elérkezik az idő, amikor – a fagyi visszanyal. Saját hálójukba gabalyodva omlik össze alattuk a saját rendszerük. Ennek szemtanúi vagyunk manapság a gazdasági, a banki, az oktatási, az egészségügyi szférában is, hiszen eresztékeiben recseg-ropog a rendszer.

Nyílván nem veszélytelen ez a helyzet az ártatlanokra nézve sem. Az omladozó szisztémák sokukat maguk alá temethetnek.

De! Ha ébredezünk a homályban, és a keresésnek szenteljük akár csak egy kevéske időnket is, busásan megtérül az idő és energia befektetés. Rádöbbenünk arra, hogy nem kell mást tennünk, csak keresnünk és találunk, kérnünk és kapunk, kopogtatnunk és kinyílnak az ajtók. Ennyire fantasztikusan egyszerű.

A tudatosodás nem más, mint tudni akarás, a megszerzett tudás használatba állítása és működtetése.Miért rendkívül sürgős a magasabb tudatosság elterjedése?

A világ egyensúlytalanságát kirobbantó erők rendkívül alacsony frekvencián fejtik ki hatásaikat. Ezen az alacsony frekvenciájú csatornán programozottak, hiszen a tömegek is ehhez a csatornához igazodnak. Minél hamarabb váltasz csatornát, annál előbb kerülsz ki az alulkalibrált adósávból. Minél nagyobb a száma az emelkedettebb tudatossággal bíró embereknek a társadalomban, annál hatékonyabban lehet kiemelni akár egy országot is a kártékony elemek közül, a békéért, az egészségért, a bőségért, a sikerekért, a jóért síkra szállva.Néhány kérdés

- Tudtad, hogy alacsony frekvencia sugárzásával az éteren és a műszaki cikkeken keresztül az ember egy éber halott állapotában tartható, aki akaratok nélkül bambul egy TV vagy számítógép képernyőjére? Tudtad, hogy ez ma már általános hadviselés és a lakosság ellen vethető be?

- Tudtad, hogy ugyanilyen módon befolyásolni lehet az időjárást, és a beavatkozással károkat lehet okozni a Föld különböző pontjain?

- Tudtad, hogy egyszerűen sávot lehet váltani ezekről az alacsony frekvenciákról a tested, a lelked, a szellemiséged, a gondolataid frekvencia növelésével?

- Tudtad, hogy a hasonló gondolkodású emberek társaságát keresve a tudatosság hatványozottan fejti ki hatását?

- Te milyen célokat tűznél ki, ha tudnád, hogy a társadalmak egyetlen problémája az alacsony szintre kényszerített emberekben gyökerezik?

- Milyen szavakat használnál, ha tudnád, hogy a nyelv ereje a legélesebb fegyver, és mély sebeket okoz, de ugyanakkor a szavakkal gyógyítani is lehet?

- Te mire gondolnál, ha egy szép napon kiderülne, hogy a gondolataid nem csak rád, de másokra is hatással vannak?Nagyon jól tudjuk, hogy az elmúlt háromezer évben kb. ötvenezer háború volt. Az emberi viaskodás nem új keletű probléma. És minden évszázadnak megvoltak a saját prófétái, akik a másokkal való nagyobb együttérzésről, a békéről, és a toleranciáról prédikáltak. És nagyon jól tudjuk azt is, hogy a legtöbbször nem jártak sikerrel.Egyetlen eszköz viszont nem állt a rendelkezésükre. Egy olyan eszköz, ami most mindenkinek a rendelkezésére áll. Ez pedig a tudatosság emelésének a módja.

Ez a honlap azért jött létre, hogy segítsen a tudatosodás felé vezető úton, méghozzá több szinten. A test, a lélek, a szellem szintjén. Segít a ragyogó kapcsolatok kialakításában, a bőség és sikerek megélésében, az egészség megőrzésében, a gyógyulásban, a tisztulásban, az újfajta energiák, képességek kifejlesztésében. Ha úgy döntesz, hogy velünk tartasz, vegye hát kezdetét egy csodálatos utazás, amelyből csakis nyertesen távozhatsz!


Sok szeretettel:


Holló-Szabó Julianna és a GHV Csapata

http://atitoksikerkulcs.shp.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3089433
Hónap: 14309
Nap: 316