Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A benned lévő istenség ébredezésének tizenkét jele


A benned lévő Isteniség ébredezésének tizenkét jele

 

2010.01.07. - 20:28

 

1. Fájdalom jelentkezik az egész testedben, különösen a nyakadban, válladban és a hátadban. Ez a DNS-ed szintjén végbemenő intenzív változások eredménye, melyek a Krisztusi Tudatod ébredezésének mértékében jelentkeznek. Ne nyugtalankodj - ez elmúlik.


2. Mély szomorúságot érzel mindenféle látható ok nélkül. A múltadtól szabadulsz meg ( ezen és múltbeli életedtől ) és ez vált ki benned szomorúságot. Ez ahhoz hasonlítható, mint amikor elköltözöl egy házból, ahol hosszú ideig éltél, egy másikba. Már nagyon menni akarsz, de sajnálsz megválni az emlékeidtől, az energiáktól és mindentől, amit átéltél ebben a házban. Ez is elmúlik.

3. Ok nélküli könnyek. Ugyanaz a magyarázata, mint a 2. pontban. Nagyon jó és hasznos, ha kisírod magad, mivel ez segít elengedni a téged visszatartó energiákat.

4. Hirtelen munkahelyet vagy foglalkozást váltasz. Ez nagyon tipikus szimptóma. Ahogy Te magad változol, körülötted is minden változik. Ne igyekezzél azonnal tökéletes munkát vagy tevékenységet találni magadnak. Ez szintén elmúlik. Most átmeneti állapotban vagy és még jó párszor válthatsz munkát, mielőtt megtalálod azt a tevékenységet, ami kedves a szívednek.

5. Eltávolodsz a családi kapcsolatoktól / viszonyoktól. A biológiai családodhoz régi karmikus kötelékek fűznek. Amikor befejezed ezt a karmikus ciklust, a régi kötelékek gyengülni kezdenek. Először úgy fog tűnni, hogy eltávolodsz a családodtól és a barátaidtól. Ez is elmúlik és egy bizonyos idő után teljesen új kapcsolatot létesíthetsz velük, ha erre szükség van. Ezek az új kapcsolatok azonban már új energiákra épülnek, a karmikus kötelékek nélkül.

6. Az alvási szokásaid felborulnak. Nagyon valószínű, hogy sok éjjel felébredsz és nem tudsz elaludni hajnali 2 és 4 óra között. Hatalmas munka folyik benned és ez gyakran arra kényszerít, hogy felébredjél és pihenjél. Ne nyugtalankodj. Ha nem tudsz elaludni, jobb, ha felkelsz és valamivel lefoglalod magad, minthogy csak fekszel és a mindennapi gondjaiddal foglalkozol. Ez is majd elmúlik.

7. Fényes, mozgékony álmok. Álmodhatsz háborúról, harcokról, üldözésekről és szörnyekről. Szó szerint a régi energiáktól szabadulsz meg és ez a múltbeli energia gyakran fejeződik ki szimbolikusan háborúként, valaki vagy valami szörnyűségestől való menekülésként. Ennek szintén el kell múlnia.

8. Fizikailag néha nehezen orientálódsz. Időnként nagyon földeletlennek érezheted magad. A térbeli tájékozódási képességed megromolhat és olyan érzésed lehet, hogy nem tudsz szilárdan, két lábon állni a földön vagy mintha két világ között lebegnél. Miközben a tudatod már belépett az új energiákba, a fizikai tested még néha itt marad. Töltsél több időt a szabadban. Ez segít leföldelni az új energiákat.

9. Több belső párbeszédet folytatsz magadban. Azt veszed észre, hogy többet beszélgetsz magaddal. Néha azon veheted észre magad, hogy már fél órája társalogsz magaddal. A lényedben az önmagaddal való társalgás új szintje fejlődik ki - ez azonban csak a jéghegy csúcsa. Az ilyen beszélgetések száma csak növekedni fog, egyre szabadabbá válnak, a pillanatnak megfelelőek és néha nagy megvilágosodást hoznak. Ne gondold, hogy megbolondultál - egyszerűen csak egyike vagy a Felébredteknek, akik az új energiákba lépnek be.

10. Magányosnak és másoktól eltávolodottnak érzed magad, még mások társaságában is. Valószínűleg el akarod kerülni a nagy csoportosulásokat, tömegeket. Mint minden Felébredtnek, így neked is az utad szent és magányos. A magányosság érzése nyugtalanít és nehézségeket emel a másokkal való kapcsolatok kialakítása elé. A magányosság érzése abból is fakad, hogy a lelki vezetőid kezdenek elhagyni. Ők végig melletted voltak az előző életeidben, de most már itt az ideje, hogy elmenjenek. Így tudod megtölteni a belső világodat Istennel. Ez a szimptóma is elmúlik és a belső ürességed szeretettel és a Krisztusi Tudat energiáival telik meg.

11. Szenvedélytelenné / érdektelenné válsz. Teljes érdektelenséget érezhetsz bármilyen dolog iránt. Ez normális - ez csak a folyamat része. Fogadd el ezt a nem-cselekvés idejeként. Ne akard ezt leküzdeni, mivel ez is elmúlik magától. Ez ahhoz hasonlít, mint amikor a számítógépet újratöltik adatokkal. Először ki kell kapcsolni, hogy új, jóval összetettebb adatokkal - jelen esetben a Krisztusi Tudat új energiáival - lehessen feltölteni.

12. Mély Honvágy. Talán ezzel a legnehezebb megbirkózni. Mély és mindent elöntő vágyat érezhetsz, hogy elhagyd a bolygónkat és Haza térjél. Ez nem öngyilkossági kísérlet. Ez nem harag vagy csalódottság. Nem akarsz valamiféle drámát csinálni ebből magadnak vagy valaki másnak. Csak van egy részed, ami Haza vágyik. Ennek a fő oka nagyon egyszerű. Befejezted a karmikus ciklusodat. Elvégezted az élettel kötött megállapodás rád eső részét és kész vagy arra, hogy új életet kezdj - még ebben a testben tartózkodva. Az átmeneti állapotban tartózkodva megőrzöd a belső emlékét annak, hogy milyen is az, mikor a másik oldalon vagy. Mennyi időre vagy még hajlandó itt maradni a Földön, hogy folytasd az utazásodat és új kalandokba kezdj? Készen állsz-e arra, hogy elfogadd a kihívást és belépjél az Új Energiákba?

Valóban, már akár most is Haza mehetnél. De olyan messziről jöttél ide, olyan sok életen keresztül. Most mennél el, a film vége előtt? Ezen kívül, Minden Létezőnek szüksége van rád, hogy segítsél másoknak az Új Energiákba való átmenetnél. Nekik szükségük van emberi alakban lévő szellemi vezetőkre, pont olyanokra, mint amilyen Te is vagy, aki már átjutottál a régi energiákból az újakba. Az út, amelyen most haladsz, megadja a szükséges tapasztalatot ahhoz, hogy az Új Isteni Emberiség Tanítójává válhass. Akármilyen magányosnak és sötétnek is tűnik néha az utad, emlékezz, hogy Te sohasem vagy egyedül.

 

Geoffrey Hoppe és Tobias

 

Ezt az anyagot a Bíbor Kör (The Crimson Circle) nevű csoport kapta a szellemi vezetőjétől, Tobiastól.

 

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 10
Összes: 3121303
Hónap: 17196
Nap: 478