Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Felemelkedés

Felemelkedés

 

 http://lendvaykati.gportal.hu/portal/lendvaykati/image/gallery/1265316439_94.jpg

 

Egy nagyon illékony periódus kezdeti szakaszában vagyunk most, amely tele van rendkívüli potenciális lehetőségekkel, de ugyanakkor telve van kockázattal is.
Finom energia testünk, melyet az ősi egyiptomiak KA testnek, a jógik pedig éteri testnek neveztek, igen szenzitíven érzékeli és reagál a nap plazma hatásaira.
A nap áramlatok növekvő áramlása és minősége megemeli a KA test rezgés szintjét. Ez igen jótékony és kedvező lehetőség azok számára, akik tudatosan is részt kívánnak venni a felemelkedési folyamatban. Mi is pontosan a felemelkedés?
A felemelkedés egyszerűen azt jelenti, hogy feljebb lépni a tudatosságban.
TE nem "mész" sehova. TE nem "távozol" sehova. Azonban a távlataid, az érzékelésed, az észlelésed gyökeresen módosul. Elkezdesz átlátni az evilági illúziókon. A felemelkedési folyamat során megérted, hogy TE teremted mind azt a tapasztalatot, amit "világ"-nak nevezel. A felemelkedés nem azt jelenti, hogy távozol ebből a világból, hanem azt, hogy túlléptél a korlátain, azaz átlényegítetted - habár a része maradtál - de már egy olyan lencsén keresztül érzékeled, amelyen át látod, hogy az élet egy színjáték, amit TE vetítesz ki.
Azt mondhatjuk, hogy keresztúthoz értünk.
Megemelkedik minden ember KA testének a vibrációja. Míg egyeseknél ez zavarodottságot okozhat és bomlasztóan hathat, addig másoknál a felemelkedéshez vezethet, azaz feljebb léphetnek a tudatosságban. Ez az üzenet azokhoz szól, akik a felemelkedő spirált választották. Ez lényegében rezgés szint kérdése, amellyel tiszta szándék és hit párosul.
Hatalmas mennyiségű energiára van szükség ahhoz, hogy átalakítsuk a ránk nehezedő negatív állapotokat, vagy korlátozásokat. A kollektív tudatosságunk a valóság rögzült, kényszerűen elkülönült, korlátozó - úgymond fogságban tartó – látásmód jelenleg.
Amikor már átlátunk a hazugságokon, a manipulációkon a régi világot másként fogjuk látni, de a hazugságok észlelése még senkit sem szabadít meg tőluk. A hazugságoknak saját életük van, és azt folytatni is akarják. Ahhoz, hogy kilépjünk a letargiából és a tehetetlenségből, új megnövekedett rezgésszintű energiára van szükség. Azok számára, akik ezt elfogadják, vagy legalább is ébredeznek, azaz kezdenek átlátni a korlátozás hazugságain, amik ránk lettek kényszerítve, és a felemelkedési folyamatot választják, ez egy gyönyörű folyamat lesz. Azok számára viszont, akik nem a felemelkedést, hanem azt választják, hogy a korlátok börtönében maradnak, akik másokat hibáztatnak saját szerencsétlenségükért, akik bűnbakot keresnek a boldogtalanságukért, akik a konfliktusok régi világában akarnak élni, a megemelkedett rezgésszint nem fog áldásnak bizonyulni; ellenkezőleg… Kemény munka vár rájuk, hogy megtartsák a régi állapotokat.
Megvan a benső hatalmunk és képességünk arra, hogy új valóságot szőjünk magunknak, a lélek és a szellem új szabadságát, tekintet nélkül arra, hogy mi történik körülöttünk.
Ez a helyzet tovább erősödik az elkövetkező néhány évben, ez egy kettős állapot, amelyben sokan közülünk felemelkednek, azaz feljebb lépnek a tudatosságban, míg mások lefelé zuhannak. Ez azonban az egyének választásától függ.
Mindannyiunknak megvan a képessége és a felelőssége is, hogy azt gondoljuk és teremtsük, amire vágyunk. Sokan közülünk a szabadságot választjuk - mert képtelenek vagyunk már elviselni a bezártságot - a hazugságok terhe túl nagy. Mások a bezártságot fogjak választani, mert félnek a szabadságtól és a felelősségtől a személyes választásaikért.
Ahogy a valóságunk egyidejűleg feloldódik és újra teremtődik, és most a gazdasági, az ökológiai valamint a szociális kihívásokról van szó, amikkel szembe kell nézni, néhányan közülünk nagyon nehéz időként éljük meg. De soha ne veszítsük szem elől azt a tényt, hogy mi teremtjük a saját életünket, és azt bármelyik pillanatban újra teremthetjük, függetlenül a körülményektől. Azok, akik manipulálnak minket, teszik azt a félelmek által és a kulturális korlátozások állandósításával azt a hitet táplálva, miszerint életünk bizonyos külső tényezőktől függ.
A felemelkedési folyamat során rá fogunk jönni, hogy ezek a külső tényezők tulajdonképpen a legbelső tudatosságunk kivetülései.
Küzdelem folyik azok között, akik a konfliktusok világát akarják állandósítani, ahol ők magukhoz tudják ragadni és gyakorolni a hatalmat, és azok között, akik életüket együttműködésben kívánják élni megértve, hogy minden élet egymáshoz kapcsolódik.
A spirituális felemelkedés energiája az összes élet javát szolgálja és hozzásegít az együttműködés oldalára billenteni a mérleg serpenyőjét a régi konfliktusok helyett.

(Tom Kenyon csatornája nyomán.)

 

 

 

 

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3123135
Hónap: 15368
Nap: 427