Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mi is az a felemelkedés?

Mi is az a felemelkedés?

Többféle megközelítésben, fogalmakkal beszélünk arról a változásról, ami a Földet, az Embereket érinti ezekben a nehéz, de spirituálisan mindenképpen nagyon meghatározó időkben. Mindenki felfogásában van valami más, mint a többiekében annak ellenére, hogy a lényeg ugyanaz. Van, aki várakozással, mások pedig félelemmel tekintenek a változások elé. Havasi Mia nagyszerű írásait találtam erről a témáról.
A Föld és mi Emberek egy olyan kivételes átalakuláson megyünk keresztül, amelyre még sem a bolygó, sem pedig az emberek történelmében soha nem volt példa. Rendkívüli élet ez ma a földi ember számára, megismerni a teremtés folyamatait, saját teremtő nagyságunkat, az Univerzum általunk eddig ismeretlen erőivel Kép összefogva megélni megküzdeni ezt a hallatlanul izgalmas felemelő feladatot.
A Felemelkedés tulajdonképpen egy kvantumugrás, mind a Föld, mind pedig az emberek számára.Már az eredendő Terv is az volt, hogy a bolygónk egy Fényváros legyen, egy kozmikus információs központ, és biológiai könyvtár. A Felemelkedés során egy nagyon mély szellemi érés által, most megvalósulhat ez a Terv, velünk, általunk. Így a Felemelkedés folyamata, nem "belügy" hanem az egész Univerzumot érintő változás, melyet nemcsak szellemi, hanem fizikai folyamatok is kísérnek a Galaxisban éppen úgy, ahogy bennünk, emberekben ill. szeretett Földünkön.

Itt és most, arról szeretnék néhány szót szólni, hogy nekünk embereknek mit kell tennünk ebben a folyamatban, egyáltalán hogyan lehetünk méltó részesei a Felemelkedésnek.

A folyamat lényege a szellemi érés, fejlődés, és mint minden fejlődést ezt is meg kell, hogy előzzön egy tisztulás, és ez is igaz a bolygóra éppen úgy, ahogy ránk, emberekre is. Nem is lehet ezeket a folyamatokat szétválasztani. És ahogy Gaia leveti magáról mindazt, ami visszatartja a Felemelkedésben, mindazt, ami elmérgezte a testét, ugyan úgy meg kell ezt tenni nekünk embereknek is. A kollektív és egyéni tudattalanból, lelkünk legmélyebb szakadékából kell felszínre hoznunk sok olyan dolgot, melyek nagyon hosszú ideig rejtőzködtek. Szükséges mindez azért, hogy meggyógyuljanak, átalakuljanak, megtisztuljanak, hogy ne legyünk a tudattalan erők áldozatai.

".az emberi alapállás.a tudás, hogy valaki, bárki, a sötétségből világosságot teremtsen, a gyűlöletből szeretetet, a bőszültségből áldozatot, a görcsből oldottságot, az elrejtőzésből megnyilatkozást."
/Hamvas Béla /
 
Korunk valódi történései bennünk zajlanak, ezért nagyon fontos, hogy belülre figyeljünk. Tudom, hogy nem könnyű, hisz az ellenerők aktívan működnek, hogy eltereljék a figyelmet saját magunkról, a valódi történésekről. Teszik ezt fizikai szinten, például mesterségesen fenntartott válsághelyzetekkel, amit a média igyekszik még jobban elferdíteni és felnagyítani. Hamis értékrendekkel, melyekkel a reklámok manipulálnak, de a szellemi erők közül sem mindegyik szolgálja a Felemelkedést.

A legnagyobb béklyó az emberiségen azonban, az a mesterségesen fenntartott félelem, amely nagyon mélyen befészkelte magát minden sejtünkbe, a lelkünk legmélyére.
Nem merünk a saját értékrendünk szerint élni, a legrosszabb, ha ki sem alakítjuk ezt az értékrendet, mert csak az számít, amit elvárnak tőlünk, meg akarunk felelni, mert ki vagyunk éhezve a szeretetre és - tévesen - azt hisszük, ha "megfelelünk" akkor szeretni fognak. Így nem lehet élni, mert megbetegszünk, elsorvadunk és ez pedig, egyszerűen méltatlan az Ember nevű csodához.

A nők keresik kifosztott nőiségüket, a férfiak összetört férfiasságukat, még mindig meg akarnak felelni egy általánosan elvárt képnek, de pont azért a kétségbeesés, mert a régi értékrend, a régi minta hitelét vesztette, nem működik. És itt is belőlünk indul a gyógyulás. Meg kell találnunk a bennünk élő férfit és nőt, mindenkinek meg kell találni, hogy számára, az ő adottságaival mit jelent nőnek, vagy férfinak lenni. Mindegy mire tanítottak eddig, "hogyan illik". Keresd meg a saját kérdéseidre a saját válaszaid, ne a dogmák irányítsanak, még ha több ezer évesek is. Félelmetes? Igen. Felelősséggel teli? Igen!

Soha ne felejtsd el, hogy egy új korszak új embere vagy, és születésed nehéz folyamat.

El kell engednünk a félelmet, bűntudatot, a kishitűséget, a haragot, azokat a játszmákat, amelyeket idáig játszottunk, mert innentől csak nyíltan, őszintén, szívünket kitárva fordulhatunk a világ és egymás felé.

Igen, ez nem veszélytelen, sebezhetőbbé tesz, de pont ebben a sebezhetőségben rejlik az erőnk is, mert ezáltal bontjuk le a szívünket beburkoló korlátot. Mélyebben és többet érzünk, mint valaha, de ha elengedjük az érzelmi torzulásainkat, éppen ez segít majd, hogy jobban megtartsuk az egyensúlyt a legnagyobb érzelmi viharokban is.

Azért született meg a Fénytemplom - Szellemi műhely, hogy ebben a folyamatban minden rendelkezésünkre álló eszközzel segítsük, támogassuk a Felemelkedés útját választó Fénytestvéreinket.

Szeresd önmagad, azt a csodálatos létezőt, aki vagy. Tégy meg mindent önmagadért, és ne feledd, hogy minden cselekedeted, érzésed, gondolatod hatással van a többi emberre, és az egész Univerzumra.

Havasi Mia

forrás: www.fenyportal.hu

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3121319
Hónap: 17197
Nap: 485