Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miért érezzük oly gyakran fáradtnak magunkat?

Miért érezzük olyan gyakran fáradtnak magunkat?


A fáradtság, kimerültség okairól, amit sokan megtapasztalunk az átmenet során...
2 évvel ezelőtt én úgy éreztem, összeomlottam, és belehalok "valamibe", aminek az okát sem tudtam.
Kineziológiára jártam, majd diapozitív stresszoldásra, ezzel egyidejűleg holisztikus módszerekkel próbáltam "gyógyulni". Homeopátiás és természetes táplálékkiegészítők, teák tartottak egybe.
Hiába használtam méregdrága - izületekre ható - szereket, kimerítő, fájdalmakkal és szorongással terhes időket éltem meg.
Mára már tudom, a folyamat természetes volt, átmenet.
A mélypont igazán ott volt, amikor szellemi vezetőim váltották egymást. Más tudatszintre kerülve, le kellett cserélődniük mellettem. DE akkor teljesen magamra kell maradnom hónapokra.
Azt hiszem a neurológiának nincs szava arra, amit akkor él meg az ember.
A pokol minden bugyra fizikailag és érzelmileg egyaránt. Mivel, akkoriban mégjobban meg kellett ismernem magamat, hogy tudjam a tüneteimet kezelni, rengeteget olvastam, és próbáltam "észnél maradni". Ilyen, és ehhez hasonló cikkek segítettek megérteni, hogy a Shaumbrává válásnak "ez az ára". DE ma már, semmiért sem adnám azt a mély időszakot sem. Nem, nem.
A tapasztalások mélysége, és az utána következő felemelkedés értéke miatt.

 

Sokan, akik keresztülmennek az Indigó-Kristály átalakuláson, azt tapasztalják, hogy a változás két fő tünete a nagyfokú kimerültség és fáradtság. Egyfolytában kimerültnek érzik magukat, és csak aludni akarnak. Ha pedig alszanak, akkor mélyen alszanak, és nem akarnak felkelni.

 

Mi történik, és miért érezzük ezt?

Michael Arkangyal magyarázata szerint három különböző folyamat okozza a kimerültséget. Ezek a következők:

Érzelmi test tisztulása

A fizikai és a finom testek méregtelenítése
Teljes multidimenzionális tudatosság
Az ezekkel a folyamatokkal járó dolgokat különböző módon lehet kezelni.

Érzelmi test tisztulása

A folyamat kezdetén egy erőteljes érzelmi test tisztuláson megyünk keresztül. Ez azt jelenti, hogy megtisztítjuk pszichénket és tudatalattinkat a traumák, sérülések és az önszabotálás összes régi mintájától. A folyamat intenzitása attól függ, mennyi tisztító munkát végeztél előtte, ahogy felkészültél a felemelkedésre. Én gyógyító vagyok, és sok embernek segítettem a felkészülésben, ám igazából soha nem éreztem azt, hogy már teljesen felkészültem volna a folyamatra, így amikor elkezdődött nálam az átalakulás, néhány hónapig egy heves érzelmi test tisztulási folyamatban volt részem. A dolgok csak ömlöttek elő a tudatalattimból, és hátborzongató és különös álmaim voltak, valamint szorongási és félelemrohamaim, ahogy küzdöttem azzal, hogy feldolgozzam belső gyermekem sérüléseit.

A sérülések elengedésének ez a módja nagyon kimerítő! Néhányan nincsenek teljesen tudatában annak, mi történik, mert ők az elengedés nagy részét éjjel végzik, míg álmodnak. Ám azok, akikre szorongásrohamok törnek rá, ezt a folyamatot gyakran napközben végzik.

Ebben a szakaszban szükséged lehet segítségre, hogy el tudd engedni a Belső Gyermeked régi mintáit. Ez az a fázis, amikor valóban dolgoznod kell Belső Gyermekeddel. Keress egy jó terapeutát, menj el egy tanfolyamra, vagy keress egy jó könyvet, ám engedd, hogy sérült gyermekeid mintái távozzanak!

Szükséges, hogy megértsd, hogy amíg ezt csinálod, kimerült leszel. Életed nagy részét azzal töltötted, hogy elnyomtad ezeket az energiákat. Nehéz munka feldolgozni őket. De megéri! Ha végeztél vele, akkor pszichédet megszabadítottad az önszabotálás összes tudatalatti mintájától, és képes leszel a szándék egy tökéletesen világos és tiszta helyéről működni.

A fizikai és a finom testek méregtelenítése

A mély tisztulásnak ez a folyamata összefüggésben van a fent említett folyamattal. Ahogy elengedjük az érzelmeket, úgy elengedjük a velük kapcsolatos összes régi mentális és fizikai blokkot és mintát is.

Ezek a régi "toxikus" energiák áthaladnak a finom testen, és a fizikai testen keresztül távoznak. Ezzel összefüggésben, minden régi méreganyag, melyet a fizikai test tárol, szintén kitisztul és távozik a testből.

A tisztulás és méregtelenítés folyamata jelentős terhelést ró a kiválasztás szerveire, a vesére és a májra. Ezért sokaknak vannak táskák a szemeik alatt, ami a vese igénybevételére utal, és sokaknál lépnek fel emésztési zavarok, mint például gyomorégés vagy felfúvódás, amik a máj fokozott igénybevételének a jelei. Ezenkívül sokan ízületi fájdalmakat érzenek, ami szintén a méregtelenítés tünete, ahogy a felesleges savak kioldódnak és távoznak onnan, ahol eddig a fizikai test tárolta őket.

A kiválasztás ezen folyamatai szintén fáradttá tesznek benneteket, és lehet, hogy hajlamosak lesztek a fejfájásra - ezek mind a méregtelenítés tünetei. Ezért van szükség arra, hogy sok tiszta vizet igyatok, és próbáljatok olyan egészségesen étkezni, amennyire ez lehetséges.

Teljes multidimenzionális tudatosság

Ez a legizgalmasabb rész, és a folyamat egész ideje alatt zajlik. Ez a felelős a "kótyagosságért", amit oly sokan éreztek.

Michael Arkangyal arra kért, hogy ezt az agyhullámok frekvenciájának kifejezéseivel magyarázzam el nektek. Ahogy elérjük a multidimenzionális tudatosságot, kitágítjuk a tudatossági tartományokat, amivel a testünk bánni tud, és szélesítjük a módjait, ahogy ezekkel bánunk.

Az agyhullámok frekvenciái a következők:

Béta - "normális" ébrenléti tudat
Alfa - könnyű meditáció

Théta - mély meditáció

Gamma -REM fázis (rapid eye movement - gyors szemmozgásokkal kísért álomszakasz),
vagy az alvás/hipnózis legmélyebb szakasza, ahol fájdalom nélkül el lehet végezni az operációkat
A háromdimenziós létező Béta állapotban működik, és kreatív tevékenységek végzése és imádkozás közben Alfa fázisba kerül.

Az ötödik dimenziós létező a Béta/Alfa/Théta szintek között mozog a normális ébrenléti állapotban!

A multidimenzionális tudatosság lehetővé teszi, hogy a tudatod ezeket a szinteket is elérje, míg ébren vagy! Ám ez okozza a "fáradtságot". A tested a Théta állapotot mindig a mély relaxáció alvást megelőző szakaszaként ismerte fel, így amikor az agyhullámok a Théta frekvenciára váltanak, ez olyan üzenetet küld a testednek, hogy fáradt vagy, és ideje aludni menni! És mivel úgy vagyunk kondicionálva, hogy erre az állapotra fáradtsággal és alvással reagáljunk, így azt érezzük, hogy aludni kell mennünk.

A hatodik dimenziós létező, aki később képes lesz a teljes 9D-s Krisztusi Tudatosság elérésére, meg fogja tanulni, hogyan váltson Delta szintről Gamma szintre az ébrenléti állapotban!! Ekkor a tested feltétlenül azt gondolja, hogy alszik!! A trükk az, hogy meg kell tanulni ezekkel az állapotokkal együtt mozogni, anélkül, hogy bepánikolnánk, vagy "elvesznénk" egy álomszerű állapotban. Azok közülünk, akik ezt gyakorolják, gyakran úgy érezzük, mintha egy lassított álomvilágban élnénk, ami voltaképpen igaz is. Álomállapotban élünk, míg tudatunk ébrenléti állapotban van.

Beletelik egy időbe, míg sikerül ezt tökéletesen megtanulni, ám ha egyszer sikerült elsajátítani, akkor megtapasztaljuk, hogy ez a kulcs a mérhetetlen kreativitáshoz és a "csodák" manifesztálásához. A tudatnak ebben a mély állapotában szó szerint képesek vagyunk alakítani és formálni az időt és az anyagot pusztán a tiszta szándékkal. Tehát értsétek meg, hogy testetek próbál alkalmazkodni a különböző agyhullámok frekvenciáihoz.

Mire ügyeljünk?

Kérlek, figyelj oda a következőkre, ha észreveszed, hogy a fent említett állapotok valamelyikében vagy:

Maradj földelt. Dolgozz azon, hogy testedben maradj. Ne füvezz és ne használj drogokat ebben az időszakban, mert ez megbolygatja és megakadályozza a tudatosság természetes tágulását.
Tegyél különbséget a valódi fáradtság és a táguló tudatosság között. Légy gyengéd magadhoz. Ha fáradtnak érzed magad - pihenj. Ahogy keresztülmész ezen a folyamaton, jelentős mennyiségű pihenésre lesz szükséged. Ha túlzásba viszed a dolgokat, akkor túlpörgeted magad, majd valószínűleg letaglóz a kimerültség.

Légy óvatos. Ha autót vezetsz, koncentrálj és összpontosíts. Sokan szenvednek balesetet, mert nincsenek tudatában annak, mi történik, amikor az agyuk megváltoztatja a frekvenciáit. Ez földelés és koncentráció kérdése. Mondd meg a testednek és a vezetőidnek, hogy az utazás során képesnek kell lenned arra, hogy tökéletesen arra koncentrálj, amit csinálsz.

Lazíts - el fog múlni. Hamarosan hozzászoksz ahhoz, hogy ezekkel a különböző frekvenciákkal dolgozz. Számomra elkezdett sok mulatságot okozni ez az álomszerű állapot, és elkezdtem megtanulni, hogyan használjam a kreativitást, amit előidéz. Azt is tanulom, hogyan tudjak szándékosan frekvenciát váltani. Igen, valóban Kristály vagy Krisztusi Létezőkké válunk.
Celia Fenn cikke

 

A cikk webcíme:
http://shaumbra.wire.hu/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=25

 

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 21
Összes: 3176517
Hónap: 37241
Nap: 750