Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FELEMELKEDÉSI POGGYÁSZELLENŐRZÉS

A FÉNY GALAKTIKUS SZÖVETSÉGÉNEK ÜZENETE 2012. 08. 06.


Idővel minden amit megbeszéltünk veletek le fog tisztulni és nem lesz többé semmilyen zavar, rejtély vagy megválaszolatlan kérdés amire keresitek a választ, ahogyan az ma lehetséges. Ennek most így kell lennie. Kérjük, tartsátok szem előtt, Drágáink, utazásotok még nem ért véget, még nem fejeződött be a képzelet minden szakaszán. Sokatoknak még mindig hátravan jó néhány leckéje tanulni és egy rövid idő áll rendelkezésükre megtanulásukhoz, mielőtt a záróvizsga papírjait egy szólást alkotva be kell adnotok. Ha mi, a Galaktikus Parancsnokság, most közbelépünk és átnyújtjuk nektek a válaszokat ezüst tálcán, az megzavarhatna, megfoszthatna, véget vethetne a sok leckének, aminek sokan közületek a kellős közepén járnak a tanulásában és megtapasztalásában.

Értitek ezt? Megértitek, hogy igen, tudjuk sok mindenre a választ, amivel szeretnétek, hogy ellásunk benneteket vele, halljuk kéréseiteket ezekre a válaszokra, és elég gyakran halljuk őket, de ez nem a mi feladatunk és nem jogunk a válaszokat megadni nektek, mert ezek a válaszok nem azok, amik a legtöbbet fognak nektek segíteni. A ti személyes küldetésetek felfedni a válaszokat, a titkokat, a kincseket amik rátok várnak. Most értitek ezt már egy kicsi világosabban, hogy nem a válasz az ami értékes legtöbbetek számára, hanem azok keresése a legértékesebb díj? Most, hogy ezt egy kicsit világosabban megértitek, javasolnánk, hogy töltsetek több időt keresve ezen válaszokat magatoknak, ahelyett hogy kértek bennünket ezen kérdések megválaszolására, amivel rendelkezhettek önmagatokban. Ez minden amit erről mondhatunk, Drágáink, most lépjünk tovább külvilágotok dolgaihoz.

Szolgálatunk folyamán találkozunk sok új fordulattal és csavarral, akadályokkal, nehézségekkel és problémákkal, de egy pillanatig sem haboztunk soha, mert látunk minden egyes akadályt, ami jelentkezik, mint újabb csodálatos lehetőség megcsillogtatni tehetségünket, egységünket, egyéni bölcsességünket és okosságunkat legyőzésükhöz. Ez az, amit szeretnénk látni, hogy egyre többen így tesztek, amikor felmerül egy kitérő az úton átmeneti változást okozva nektek haladásotokban és találtok egy megfelelő eszközt a kormányzásra az akadályon keresztül vagy akörül. Látjuk sokan közületek ezt teszik, bár amit ma javasoltunk az, hogy inkább alkalmazzatok egészségesebb hozzáállást, amikor a problémák felmerülnek a kishitű és negatív hozzáállás helyett, mert ez sokatoknak lehetővé teszi, hogy felemésszék önmagukat, amikor a kihívások jelentkeznek. Végül is a legtöbb ilyen kihívást ti teremtettétek magatoknak korábbi vagy néha éppen jelenlegi inkarnációtokban, kínálva nektek kihívást és lehetőséget felülemelkedni rajtuk, próbára téve észjárásotokat, kitartásotokat, erőtöket, megfejtési készségeteket, energiátokat, elszántságotokat, bátorságotokat, szíveteket és képzeleteteket. Ezen próbák nélkül nem tudnátok hogyan álltok és milyen messzire jutottatok el utazásotokban.

Ezek a próbák szükségesek, nagyon gyümölcsözőek, nagyon értékesek oly sok szempontból számotokra, és azt mondjuk nektek, egyszerűen csak kis megváltoztatásával hozzáállásotoknak és tekintve ezen kihívásokat újabb áldott lehetőségnek és ajándéknak számotokra, sokkal könnyebbé fogja tenni nektek egy válasz teremtésének elkezdését minden egyes kihívásra, teljesen más lesz gondolkodásmódotok is, sokkal pozitívabb, engedve több pozitív energia áramlását, ami nagyban segíteni fog nektek az összes akadály átugrásában. Értitek ezt? Értitek, hogy csak egy apró változtatással nézőpontotokon a felmerülő kihívások és akadályok közül sok lehet és lesz oly sokkal képlékenyebben kezelhető és leküzdhető? Reméljük látjuk majd, hogy sokan elkezditek szemügyre venni ezen próbákat és kihívásokat – amik felmerülhetnek előttetek – az új megvilágításban, mert a haszna figyelésüknek ezen élesebb perspektívában felbecsülhetetlen, és lehetővé fogja tenni sokatok számára a megfelelő megoldások megtalálását ezen kihívásokra, melyek ezek után engedni fogják továbblépéseteket a következőre, majd az azt követőre és ez az, ahogyan a valódi előrelépés történik. Túl sokáig megengedve magatoknak a leragadást egy problémánál nem előnyös számotokra és oly sok értékes időt, energiát és figyelmet pazaroltok el vele.

Mint már mondottuk, sokatoknak immár nagyon rövid ideje maradt a sok maguknak megtervezett kihívás megoldására, sok kihívást magatoknak, ami rajtatok áll. Nem sok holnap maradt hátra megoldott befejezéséhez ezeknek a kisebb terveknek. Mindegyiküket megfelelően kell kezelni, mielőtt továbbléptek újabb kihívásokra, talán magasabb dimenziós kihívásokra. Értitek ezt? Megértitek, hogy a végső vizsgák – ha úgy tetszik – kezdődnek és többé nincs idő elaprózódni, elvesztegetni, elcserélni vagy kereskedni? Itt az idő, hogy hozzálássatok és ezt úgy értjük nagyon kezdjetek el dolgozni. Sokatoknak kell sietni, ha akarjátok, „legyőzni a határidőt”, ahogyan mondjátok, mert ezen előadás függönye ereszkedik lefelé, és nem lesz, mert nem lehet többletidőt kiosztani azoknak, akik szeretnék elhagyni egy új előadás kedvéért ezt a színházat.

Ez egy nagyon fontos ügy és kívánjuk mindannyiótoknak, hogy olvasva ezeket a sorokat vegyétek komolyan azt, amiről ma beszéltünk. Azt ajánljuk nektek vizsgáljátok meg mi az az életetekben, amiről azt érzitek önmagatok jellegei, ami nem magasabb rezgésű jellegetek, de tulajdonságotok, szokásotok, tendenciátok, vagy szenvedélyetek, amik nem kedveznek a magasabb dimenziós létnek és találjatok egy módot arra, hogy foglalkozzatok velük, elengedjétek őket, hogy elsétáljanak, odébbálljanak és hagyjátok őket magatok mögött, ott ahová most tartoznak, mert többé már nem szívesen látott részei utazásotoknak, amennyiben a magasabb dimenziós birodalomban található az a hely, ahová utazni szeretnétek.

Értitek ezt? Megértitek, hogy amiről beszélünk az egy bizonyos mennyiségű ember közületek, akik olvassák ezeket a sorokat és akik úgy nyilatkoztak, hogy szeretnének most elutazni a harmadik dimenziós valóság határain túlra, fel magasabb birodalmaiba ennek a Világegyetemnek, egyúttal szorongatva a nehéz csomagot ami lehúz benneteket, ezt az utazást lehetetlenség, valószínűtlenség így megtenni ebben az időben? Találnotok kell mélyen legbelül egy módot és megkeresni a kioldó fogantyút, ami leejti ezeket a táskákat lábatok elé, miközben ti tovább haladtok. Meg tudjátok ezt csinálni? Meg fogjátok még próbálni ezt – amire kértünk benneteket – ebben az időben?

Sokan közületek gondosan megterveztek maguknak bizonyos próbákat, amiről kinyílvánították hogy akarják és szükséges számukra, hogy átmenjenek rajtuk, mielőtt elhagyják ezt az alacsonyabb dimenziós valóságot. Nagyon világosan kinyílvánítottátok ezt, és most itt, ma néhány ezen tesztekből megoldatlan maradt. Ti magatok tettétek világossá, amennyiben ez volt a helyzet, hogy nem voltatok felkészülve elhagyására ennek a valóságnak és maradni kívántatok, amíg ezeket a leckéket meg nem tanuljátok. Mi, magasabb dimenziós vezetőitek, barátaitok és családotok nem hatálytalaníthatjuk irányelveiteket, utasításaitokat, rendelkezéseiteket, ez nem a mi jogunk, nem fogjuk túllépni a határokat és tenni bármit is, mert ti utasítottatok arra bennünket, hogy ne tegyük. Nem távolíthatjuk el nektek ezeket az akadályokat, nem jöhetünk hozzátok és mondhatjuk meg pontosan mi az ami ma lehúzásotokra szolgál és nem láthatunk el benneteket ezen problémákra a válaszokkal. Mindez szigorúan rajtatok múlik.

Senki sem ismer benneteket jobban, mint ti önmagatokat, habár van madártávlatunk sok mindenről ami történik világotokon és életében azoknak, akiket mi kalauzolunk, de mélyen legbelül senki sem ismeri gondokodási folyamataitokat, amik napi rendszerességgel keresztülfutnak agyatokon, ez a ti szent menedékhelyetek és mi nem követünk el birtokháborítást. Ti vagytok és csakis egyedül ti, akik tudják mi történik bennetek és ti, egyedül ti vagytok, akiknek kell találni egy hajszálpontosan rögzített módot célbavételére ezen területeknek, ezen problémáknak és megtalálni a módját megoldásuknak.

Fogjuk, ahogyan mindig is tettük, kinálni minden szeretetünket nektek, támogatásunkat, tanácsadásunkat, bölcsességünket, megértésünket és segíteni fogunk nektek minden módon, ahogyan tudunk, de nem végezhetjük el ezt a munkát helyettetek és nem is fogjuk. Ezt a munkát nektek kell befejezni, mert ezek voltak konkrét utasításaitok és parancsaitok. A legjobbakat kívánjuk erőfeszítéseitekhez és azt mondjuk nektek, folytatni fogjuk kínálni mindent amit tudunk, és tudatjuk veletek, ha látunk érezhető javulást ezek közül néhány területen. Ez az amit tenni fogunk és folytatjuk útmutatásunk felajánlását, ott ahol tudunk.

Idegenvezetőitek vagyunk a Fény Galaktikus Szövetségétől.


Csatornázta – Greg Giles
Fordította – Katherine
Website – ascensionearth2012.blogspot.com

http://hungariangg.blogspot.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 16
Összes: 3061977
Hónap: 15244
Nap: 466