Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FELEMELKEDETT KUTHUMI MESTER-AGRIPPA ÜZENETE AZ ŐSZI/TAVASZI NAPÉJEGYENLŐSÉG IDEJÉN MICHELLE MANDERS KÖZVETÍTÉSÉVEL

FELEMELKEDETT KUTHUMI MESTER-AGRIPPA ÜZENETE AZ ŐSZI/TAVASZI NAPÉJEGYENLŐSÉG IDEJÉN MICHELLE MANDERS KÖZVETÍTÉSÉVEL      
Írta: KUTHUMI MESTER-AGRIPPA/MICHELLE MANDERS   
 

2003. Szeptember 21. óta az egész bolygó egy olyan kibontakozási folyamaton ment

keresztül, amikor a SZÍRIUSZI KORSZAK ÚJ FÉNYE MEGSZÜLETETT.”

A Szíriusz most felkínálja azt a lehetőséget mindannyiótoknak, hogy a Lélek Tanulásának Egy Új Világába Költözzetek, hogy Megtapasztalhassátok a Teremtő Erőtöket!

„Az igazat szólva, ti azok közül a legbátrabb lelkek közül vagytok, akik eddig valaha is éltek ezen a Földön.”

„Nem azzal a szándékkal jöttetek ide erre a bolygóra, hogy kiegyensúlyozzátok a fényt és a sötétséget. Azért jöttetek ide erre a bolygóra, hogy összeolvasszátok a férfias és nőies énetek, hogy egésszé, teljes lénnyé váljatok. Ez nem a fény és a sötét kiegyensúlyozásáról szól. Arról szól, hogy kiteljesedjetek és teljes mértékben, a saját fényetekben legyetek, így amikor a tükrözéseitekre tekintetetek, akkor a tiszta fényetek tükrözitek vissza minden irányba.”

„Isten mindig nyer, ha tetszik, ha nem, de ez nem azt jelenti, hogy a lélek nem rendelkezik döntéssel. Ahogy most is mondjuk: van egy Isten/Istennői Akarat, amely a Lelketek Akaratával egyesülve sokkal erősebb és messzebb nagyszerűbb, mint a félelmetek.” 

fel.-mesterek-forras.jpgVilágotok az egyik legsötétebb és a megvilágosodás legmélyebb folyamatán keresztül megy át a mostani időkben. Ez a folyamat egy szükségszerű utazása közületek minden egyes személynek, külön-külön is, és ugyancsak egy szükségszerű utazása a bolygótok közösségi, kollektív tudatosságának. Az Anyaföld, aki szintúgy egy tudatosságot hordoz, keresztülmegy ezen az átalakuláson. Létezése legbelső magváig megnyílik esszenciájával, és olyan rezgéseket áraszt ki magából, amelyek egyesülve a Világegyetem legbelső lényegi magvával, hogy az egy különleges energiát vetít ki a bolygótok felé. És ez az egyesülés, mind a sötét és mind a világos önvalótokat képviseli. 

Szeretteim ez az egész folyamat arról szól, hogy felszabaduljon belőletek a félelem és átöleljen bennetek a fény. Eljött annak az ideje, amikor már nem ingázhattak a kettő között, mint csak a félelem útja, vagy a szeretet útja között. Az elmúlt 200 évben a bolygó már átesett egy gyökereig ható tisztító-eltávolító folyamaton, amely nagyon hasonlít egy hagymához, amikor annak a háját, rétegeit leválasztják. Mi történik akkor, amikor a hagymai rétegeit leválasztják? A szemetek megnedvesedik, folynak a könnyeitek. Így szóval, ahogy egyre inkább lehántolják rólatok a személyes hagymátok rétegeit, ó igen, megjelennek a könnyek, de ott a szemetekben ugyanekkor egy tisztulás történik meg.

Ez most egy különleges időszak, így, ahogy szembe kell néznetek azzal, hogy milyen sokan hagyják el most a bolygótokat ebben az időben. Néhányan egyszerűen eldobják maguktól az életüket, és ez az embereket sokkolja, az, amiért ezek a lelkek ezt az eltávozást választották. De ez mind része a Vízöntő kori felébredéseteknek, amiért folyamatosan dolgoztok. Az igazat szólva, ti azok közül a legbátrabb lelkek közül vagytok, akik eddig valaha is éltek ezen a Földön. Mindegyikőtök egy hatalmas feladatot választott, és tudtátok azt, hogy szembe kell néznetek ez alatt az időszak alatt egy hatalmas erejű sötétséggel. De ti mégis elszegődtetek arra szerződésetek szerint, hogy véghezviszitek ezt az utazást. Mindannyiótok, és azok is, akik hasonlítanak ebben hozzátok, a tudatlanság és a félelem sűrű sötét erdején keresztül lángotokkal világítani meg egy járható ösvényt, mint Isteni Mesterek, akik azért reinkarnálódnak újra meg újra megint, hogy a világotokat a Fény Új Ciklusába vigyétek.

2000-ben az az energia lett lehorgonyozva ide, melyet a Szeretet Tudománya-ként lett közismert, és mindezt Soltec Szoláris Nagyúr felügyeli és irányítja. Ez azt jelenti, hogy ettől kezdve már nem elsődleges meghatározó energia itt, a sötét és fény energiák kettőssége, a jó és a rossz, a helyes és helytelen szabályzó, irányító energia.

Elérkezett az az idő, amikor minden a Fényt tükrözi. Fény a Fényt, és nem a Sötétség a Fényt. Nem azzal a szándékkal jöttetek ide erre a bolygóra, hogy kiegyensúlyozzátok a fényt és a sötétséget. Azért jöttetek ide erre a bolygóra, hogy összeolvasszátok a férfias és nőies énetek, hogy egésszé, teljes lénnyé váljatok. Ez nem a fény és a sötét kiegyensúlyozásáról szól. Arról szól, hogy kiteljesedjetek és teljes mértékben, a saját fényetekben legyetek, így amikor a tükrözéseitekre tekintetetek, akkor a tiszta fényetek tükrözitek vissza minden irányba.

Tagadhatatlan az, hogy a szőnyeget kihúzták a lábatok alól. 2003. Szeptember 21. óta az egész bolygó egy olyan kibontakozási folyamaton ment keresztül, amikor a SZÍRIUSZI KORSZAK ÚJ FÉNYE MEGSZÜLETETT. A báb kitörte burkát és a Szíriuszi aspektusaitok kezdetek el kibontakozni. Szíriuszi Nagyurak és Úrnők és Mester Lények lettek felelősei a Föld felügyeletének már az idők eonjai óta, úgy is nevezhetnénk őket, mint: Egyetemes Kormány (Universal Goverment). Ezek közül a Szíriuszi lények közül sokan fizikai formában vannak jelen a bolygón. Néhányukat, delfin, bálna, elefánt, nagymacskafélék formában is, ismerhetitek fel. Ezen kívül még szép számban vannak itt Mester Tanítók. Többen közülük 0 és 28 év körüli idősek most a bolygón Ők számos ismeret értékeit hordozzák, gyógyítanak és ébresztenek. Többen közülük a ti gyermekeitek vagy unokáitok. Jelenlétek lehetővé teszi azt, hogy a szíriuszi aspektusotok kibontakozásával folytassátok a fejlődéseteket, amely során újra birtokba vehetitek magatokban a DNS-etek 12 szálát. Ezek a ti Mesteri önvalótok fonalai. A következő 3 napon keresztül ezeknek az aktiválásával egy újabb szolgálat kezdődik. Szeptember 21-től kezdődően a fátyol a világotok és más világok között annyira vékonyodik el, mint még soha.

Az az igazság, hogy ez a fátyolvékonyodás minden oldalon, így bal, jobb oldalon és kettőjük közt is meg fog jelenni. Amit egyénként megtapasztaltatok, mint illúziók sokasága, annak a széttörése következik be.

Most minden kiolvad a térbeni el-hidegülésetekből (szójáték: Ice-olation: az Isolation: elkülönülés és ice: jég, jegesedés szavak összevonásával) és a Napcsakrátok fénye sugárzik beléjük. Valamikor beszéltünk már nektek a Napcsakrátokról, amely azért felelős, hogy megtaláljátok önmagatokat, és amely lehetővé teszi azt, hogy kialakuljon valódi identitásotok, úgy ahogy és akik valójában vagytok. Sokatok egy identitás válságon mentek keresztül, nem ismeritek fel, hogy miért vannak jelen az életetekben, és mit is akarnak jelenteni. A válságaitok annyi kérdést vetettek fel eddig bennetek, de most itt egy mélyebb értelmét keresi mindezeknek az emberiség a lelkén belül. Az emberek választ várnak, nem csak Istentől, hanem a hatalomtól, a kormányoktól, s mindezek kihívásokat hívnak létre a válságot kezelni kívánó vezetők felé is. Ti már tanúi vagytok a Föld országainak, kormányai és vezetőinek leváltásában.

Amikor felolvadtok az el-hidegülési állapototokból, csoportokba fogtok tömörülni, hogy fény-közösségekké egyesüljetek, mert ezekben fogtok mindig találni számotokra szükséges erőt. Legyetek óvatosak, amikor megpróbáljátok megfogalmazni a gondolataitokat arról, hogy hogyan alakuljon meg egy csoport, mert nem a klikkek, vagy követők, vagy szekták létrehozásáról szól mindez. Ez egyszerűen arról szól, hogy olyan emberek jöjjenek össze, akik hajlandóak tenni az egészért annak érdekében, hogy egységes elképzelés nyilvánuljon meg, és támogatóan lépjenek fel a legfőbb jóért. Kérjük, tartsátok ezt a szemetek előtt. Nem az elit csoportok és szekták felállításáról szól. Ezek a rendszerek mind össze fognak omlani. Arról szól, hogy a teljes világ dimenzióit egyesítsétek, mert ezzel együtt lesztek képesek úgy együttműködni, hogy a támogassátok a tömegtudatosság megváltozását, és hogy ezek a változások teljes mértékben meg is nyilvánulhassanak.

Hatalmas mennyiségű energia létezik és szabadul fel a testetek sejtjeinek valódi magvaiból, amelyet most sokatok intenzív fáradtságként és levertségnek tapasztaltok meg. Sokatok elveszettségnek és egy nagyon mélyről jövő, a jövőtől való félelemnek érzitek meg, többen meg úgy, hogy nem képesek előre lépni, de így vagy úgy egyikőtök sem léphet vissza. Már csak egy dolgot tehettek, amit én személyesen annyi ideje mondogatok, és ez pedig az: „Mindez nem számít! - és azt is, hogy: Abbahagyom az aggódást, a jövőtől való félelmeket!” Ez az egyetlen dolog, amit tehettek, nemcsak Istenben bízni, hanem megbízni magatokban és saját képességeitekkel megnyilvánítani pontosan azt, amire szükségetek van, amikor az időszerű.

Alapjában véve, félelmetek az, ami lekorlátoz bennetek. Most van itt az ideje mindegyikőtöknek, hogy átöleljétek a BIZALMAT. A BIZALOM: A SZERETET, A BIZALOM AZ ÉLET, A BIZALOM A FÉNY. A Félelem a Tudatlanság, A Félelem a Sötétség és a Korlátozás. A Bizalom és Félelem, két nagyon is tisztán kivehető megtapasztalható aspektus. Most csak annyit kellene tennetek, hogy meghozzátok e kettő közötti választásotokat. Bár a félelem annyi alkalommal, csáberővel hatott rátok. Vegyétek észre mennyivel könnyebb az energiátokat befektetni a félelembe és mennyire nehezebb a bizalomba. Ne legyetek bolondok ezen annyit gondolkodni, ez most történik az életetekben!

Szeretteim! A változások elkerülhetetlenek! Egyetlen módja ennek, hogy átöleljétek a változásokat és átadjátok magatokat annak, nekik, ahogy ezek az életetekben megjelenik. Különbség van a között, hogy hogyan haladtok előre céljaitok megvalósítására, mint küzdő Istenek. De Isten mindig nyer, ha tetszik, ha nem, de ez nem azt jelenti, hogy a lélek nem rendelkezik döntéssel. Ahogy most is mondjuk: van egy Isten/Istennői Akarat, amely a Lelketek Akaratával egyesülve sokkal erősebb és messzebb nagyszerűbb, mint a félelmetek.

Az alsó egotok túl sok hatalmat adott át a félelmeiteknek és így hozta létre az illúziókba vetett hiteteket, azt hogy a félelem sokkal hatalmasabb annál, hogy képesek legyetek megszüntetni a korlátozásokat. Cseréljétek fel ezt a helyzetet és tanuljatok ebből. A Szíriusz most felkínálja azt a lehetőséget mindannyiótoknak, hogy a Lélek Tanulásának Egy Új Világába Költözzetek, hogy Megtapasztalhassátok a Teremtő Erőtöket!

Amikor rájöttök arra, hogy a Lélek hogyan mozgat, lelkesít bennetek, akkor rájöttök arra, hogy ebben a világotokban, ebben a testetekben nem mind azok vagytok, aminek hiszitek magatokat. Legyetek hát odaadással most és tegyétek lehetővé, engedjétek meg a Fény és Szeretet Forrásának, hogy utat mutasson nektek. Engedjétek meg azt, hogy a Fény Forrása, az alagutatok végénél a fény útját mutató lámpásotokká váljon. Mondjatok köszönetet ezért az életért és engedjétek el a túlélésért vívott harcotokat, cserébe az igazságotokba növekvésért.

Megáldalak bennetek, erővel és bátorsággal, és vegyétek észre, hogy gyógyulásotok folyamatának a befejezéséhez érkeztetek. Tudjátok meg azt, hogy ti mind isteni vezettetést és védettséget élveztek és határtalanul szeretve vagytok. Bízzatok azokban láthatatlan karokba, melyek megtartanak bennetek, mert ha még időben a lábatok elé néztek a viszályok idejében, akkor azt is láthatjátok, hogy ott mindig van egy pár lábnyom, ami nem a tiétek, hanem a miénk, mert mindig követünk bennetek. Felismerhetitek erről azt, hogy csak mi vagyunk itt veletek, mert meglehet, hogy a gondolat rögtön elszáll, de mi mindig itt vagyunk veletek.

 

Béke Veletek

 

Én vagyok Kuthumi és Örömmel és Szeretetben üdvözöllek és megáldalak bennetek

 

Adonai

 

Soltice Message  -acended Master Kuthumi-Agrippa -through Michelle Manders Johannesburg. September 2012

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3061989
Hónap: 15238
Nap: 466