Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Felemelkedett Mesterek: "Ti mind a Teremtés Dicsőséges Istenei vagytok!"

Felemelkedett Mesterek: 
"Ti mind a Teremtés Dicsőséges Istenei vagytok!"


http://fenytevo.blogspot.com/2011/08/felemelkedett-mesterek-ti-mind-teremtes.html


Felemelkedett Mesterek: 

"Ti mind a Teremtés Dicsőséges Istenei vagytok!"


The Ascended Masters: "You are All Glorious Gods of Creation"
Csatornázta: C Wes Annac
2011. augusztus 24.
http://aquariuschannelings.wordpress.com

Wes: Drága Felemelkedett Mestereim és barátaim, szeretnék beszélni veletek ezen a szép napon. Van néhány kérdésem ma, és tudom, egy pár dolgot el szeretnétek mondani ti magatok is.

FELEMELKEDETT MESTEREK: Hello, Drága Wesley! Örömünkre szolgál ma kapcsolatot létesíteni veled. Oly nagyon büszkék vagyunk mindnyájatokra, Fénymunkásokra, akik folytattátok a vonalak [frontok] megtartását és oly sok csoda megjelenítését minden nap, miközben a Földön a felszíni Élet nehézségeivel foglalkoztatok. Most, mit szeretnél tudni drága lélek?

WES: Köszönöm, barátaim, íme az első kérdés:

"Mi a legüdvösebb cselekedet, melyet tehetünk az emberiség kollektív tudatának elmozdítására a fény felé, anélkül, hogy megsértenénk a többiek szabad akaratát?
Van meditáció, melyet megtehetnénk, ami segítséget nyújt az Anyaföld és az emberiség javára?"

FELEMELKEDETT MESTEREK: Drága lelkek, ahogy előtte már mondták, végtelen számú dolgot tehet meg az egyén segítendő a Föld tudatosságának elmozdulni a Fénybe. Azt mondhatjuk, hogy a legnagyobbrészt, a kollektív tudat már elmozdult a Fény oldalára, és ez az összes Drága Fénymunkás fáradhatatlan erőfeszítéseinek köszönhető, akik ez időben megtestesültek a Földön. Mindannyitok erőfeszítése volt, hogy ezt a változást életre keltettétek, és oly büszkék vagyunk rátok, hogy földi szavak nem képesek ezt hatékonyan kifejezni. Most, mialatt a kollektív tudatotok lényegesen elmozdult a Fény felé, még mindig van sok dolog, amit az egyén megtehet, ahogyan az előtte említésre került. A legjobb dolog, amit az ember tehet, hogy mindig a Szeretetben él. Ne fogadjátok be a félelmet, fájdalmat, vagy bármiféle negativitást, hiszen amikor ti, Fénymunkások teszitek ezt, hathatós asztráltestetek kisugározza ezt a negatív energiát - és ennek az ellenkezője is igaz. Amikor örömtelinek érzitek magatokat, asztráltestetek az Öröm és Szeretet olyan tiszta érzelmét sugározza, aminek egyszerűen nincs párja. Amikor ezt a Szeretetet érzitek, a kollektív tudatotok minden más jellegébe kikülditek, és azoknak a lelkeknek van választása, hogy vajon át akarják-e érezni Örömötöket, vagy sem. Számos lélek választja, hogy az említett Örömöt érezze, és ez a folyamat következik be valami jó megjelenítésén [manifesztációján] keresztül mindegyikőtök életében. Ha közületek tízen összegyűlnétek egy csoportba, és Fényeteket és Szereteteket kisugároznátok Gaia magjába, és kollektív tudatotok minden más jellegébe - és nem túlzunk, amikor ezt mondjuk - csodákat jelenítenétek meg!

Kollektív hatalmatok / erőtök páratlan. Egyénileg ti mind nagy erőt hordoztok önmagatok vonatkozásában, azonban kollektív hatalmatok messze felülemelkedik egyéni hatalmatokon. Most, szintén sok dolog van a meditáció módjában, mely megtehető a Fény megsegítésére. Az egyén által választott meditáció módja [stílusa] nem igazán óriási tényező, egyszerűen rá kell találnotok arra a módra, mely számotokra működik. Amit ajánlunk az, hogy az egyén menjen le mély meditációba, olyan mélybe, amibe megengedi magának elmenni, és kezdjen kapcsolatba lépni [kommunikálni] saját tanácsadóival. Segíteni fognak a további lelki [spirituális] célokban, mellyel bírhattok. Az a mód, ahogy az ember Fényt ad Gaianak, teljesen az említett Fényt adó egyéntől függ, melynek okán a (legüdvösebb) mód a tanácsadóival történő kapcsolat. Drága lelkek, tanácsadóitok többet tudnak rólatok, mint ti magatok, olyan közeli és erős kapcsolatot éreznek veletek, ez a kapcsolat inkább egy testvéri kötés, mely nem szakítható el, és nem is törték meg, még a nehéz évezredig tartó időszak során sem a Földön. Szeretetetek átadása Gaianak a legjobb megteendő eljárás, amikor a kollektív tudat elmozdul a Fénybe, azonban ahogyan előtte említettük, a leginkább ajánlott az, hogy vegyétek fel a kapcsolatot lelki tanácsadóitokkal, hiszen segíteni fognak nektek ebben a törekvésben, és bármi más igyekezetben, mellyel szemben találhatjátok magatokat.

WES: Köszönöm barátaim, hogy válaszoltatok erre a kérdésre. Van még egy kérdésünk egy olvasótól:

"Megkérdeznétek ET barátainkat, mit gondolnak az Orgone-ról? Segít nekünk megemelni rezgésünket? Védenek minket az alacsonyabb asztrál [csillag] lényektől? Mit gondolnak erről?"

FELEMELKEDETT MESTEREK: Az orgone egy dolog valóban. Akár működik számotokra, akár nem, saját személyes történeteteken és genetikátokon fogtok alapulni. Számos faj van ebben a világegyetemben, melynek az orgone működött; a világegyetemben számos bolygó körül megtalálható, és vannak mások, ahol a legkevésbé sem találják jótékonynak. Képes rá, és tudott róla, hogy az alsóbbrendű asztrál [csillag] lények ellen véd, azonban elég szomorú, hogy túl sok lélek használja ezt, és sokan mások ezt annak az eszközének hiszik, hogy maguknak nem kell a munkát elvégezni. Számos lélek ezt az egy elméletet csodának tekinti, gyógyírnak minden elgondolás probléma típusára, amikor valójában nem az. Jó az orgone elgondolása felé tekinteni lelki segítség okán, ha működik nektek, azonban most van itt az ideje elkezdeni, hogy bízzatok magatokban saját rezgésetek megemeléséhez, és hogy távol tartsátok magatokat az alsóbbrendű asztrál [csillag] lényektől. Ez a világért sem egy könnyű feladat, és emiatt hozták működésbe az olyan "energiákat", mint az orgone, hogy segítsen és támogatást nyújtson lelkiségük útján azoknak, akiknek ez segíteni tud. Bár ismételten, az orgone elgondolása esetleg nem üdvös mindenkinek, és nagyon komolyan, senkinek sem ajánljuk, hogy csupán külső forrásra támaszkodjék kizárólagosan rezgése megemelésében, vagy hogy megvédje magát az alsóbbrendű lényektől, hiszen Drágák, ez a dolgotok, és ez a sok ok közül az egyik, amiért eljöttetek a Földre!

WES: Köszönöm, hogy válaszoltatok, barátok. Azt kell mondanom, igazán élveztem beszélgetésünket. A Szeretet tisztasága, melyet kiáradni érzek szavaitokból és a benyomásokon keresztül, elegendő számomra, hogy örökre kapcsolatban akarjak veletek maradni.

FELEMELKEDETT MESTEREK: Örömmel halljuk Drága lélek! Nagy örömünkre szolgált beszélni veled, és sok más lélekkel, aki nemrég nyílt meg a velünk való kommunikációra! Szeretnénk megragadni a lehetőséget, hogy most elmondjuk ezt. A Föld bolygó drága lelkei, mindnyájatoktól szeretnénk, hogy kezdjétek el felvenni velünk a kapcsolatot. Nektek mind vannak felemelkedett barátaitok és lélek családtagjaitok, akik egyszerűen rátok várnak, hogy felvegyétek velük / velünk a kapcsolatot - most van itt az ideje! Nagyon sok emelkedés volt az energia tisztaságában, melyet az Anyaföldre küldenek, és ezek az energiák elérték az összes csakrátokat, és megtisztítottak titeket olyan magasságokig, hogy közületek sokan most képesek nekilátni, hogy felvegyék velünk a kapcsolatot!! Oly türelmetlenül várunk benneteket, hogy rátaláljatok jelenlétünkre, és szeretnénk, ha tudnátok, hogy közületek sokan most úgy találjátok magatokat, hogy telepatikus képességeitek, melyekkel rendelkeztek most valóságosabbak, mint elképzelhetnétek!! Egyik lélek sem fontosabb, vagy nagyobb, mint a másik lélek, ti mind egyenlők vagytok az Anya / Apa Teremtő szemében. Ti mind a Teremtés dicsőséges Istenei vagytok, akiket Isteni lélekfelettitek [oversoul] kiterjesztéseként alkottak, hogy megtestesüljetek a földgömbön, és segítsétek a Föld népét felemelkedni egy olyan szintre, mely már számotokra nagyon ismerős. Szeretnénk mindnyájatoktól, hogy mélyen gondolkozzatok el és elmélkedjetek szavainkon.

Közületek sokan kapnak megérzésen [intuíción] alapuló útmutatásokat, melyek gondolataitokat és cselekedeteiteket egy bizonyos irányba lökik, Drágák, ez a velünk való kapcsolat!! Végtelenül sok Felemelkedett Mester és Isten van itt a mennyei síkokon, és többségünk a Földön naponta mutat utat mindegyikőtöknek. Kérünk titeket, hiszen most van itt az idő, kérünk, kezdjétek el felvenni velünk a kapcsolatot, és ismerjétek fel ezt akként, ami: a kommunikációt a felemelkedett tanácsadóitokkal és barátaitokkal! Érzékeljük, hogy Wesley készen áll beburkolózni most, tehát ezekkel a szavakkal távozunk: ha egyszer rájöttök, mennyire gyakoriak vagyunk a mindennapi életetekben, egy kicsit ostobán érezhetitek magatokat, hogy valaha is kételkedtetek saját személyes lelkiségetekben, és felemelkedési folyamataitokban. Küldjük egész Szeretetünk legtisztább rezgéseit.

WES: Köszönöm, barátok, ez egy gyönyörű üzenet volt. Ismét, kapcsolatban maradnék veletek örökre, ha tudnék. Sok Szeretettel. :)

Csatornázta: C Wes Annac
http://aquariuschannelings.wordpress.com

Magyar fordítás: Clarissa
http://univerzumitudatossag.blogspot.com/
http://fenytevo.blogspot.com/

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3043375
Hónap: 11166
Nap: 340