Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fény Galaktikus Szövetsége 2012-04-30

 

Üzenet a Fény Galaktikus Szövetségétől

2012. április 30.

© Greg Giles

Message from the Galactic Federation of Light 4/30/12


Két azonos vagyonnal rendelkező teszt alany azonos értékű vagyont ajánlott fel együtt. A legmagasabb elit osztályotok egy tagja becserélte a vagyonát egy anyagi javakban kevésbé bővelkedő személy vagyonáért cserébe. A világotokban az efféle sok világkorszakon átívelő kísérleteket (tudatosan) felügyelték. Amit mi megpróbáltunk az, hogy figyelmesen tanulmányoztuk a motivációkat, és az emberi psziché viselkedésének fejlődését a hosszú éveken át tartó utazásotok során, a mesterséges ingerkeltésen keresztül, néha a pénzügyi nyereségekre illetve veszteségekre, és néha egyéb helyzetekre vonatkozóan, melyek különféle módokon teszteltek titeket, és mérték a növekedéseteket, és fejlődéseteket.

Nem azért vagyunk itt, hogy felelőtlenül játszadozzunk, vagy beavatkozzunk az életetekbe. Azért vagyunk itt, hogy komoly tudományos felméréseket, és kísérleteket felügyeljünk, hogy jobban megértsük az emberi létet, és hogy jobban felkészítsünk benneteket a galaktikus lényekké és galaktikus társadalommá való fejlődésetekben. Nem esik jól látni, hogy bármelyikőtök méltánytalanul szenved e kísérletek során, melyekhez teljes körű engedélyeteket kaptuk, mielőtt bármilyen folyamatot végrehajtottunk volna. Soha egyikőtöket sem választották ki az ilyen feladatokra anélkül, hogy pontosan meg ne lett volna beszélve előre, hogy ezek a kísérletek mit vonnak maguk után, sem az önkéntesség kinyilvánítása nélkül, hogy együttműködjetek ezeken a (helyszíni) teszteken. Mindegyikőtök, aki részt vett e tesztekben, vagy meg lett, vagy meg lesz jutalmazva valahogyan, melyet szintén megbeszéltek veletek, és ezek az időszakok is le voltak egyeztetve veletek még az e kísérletekben való részvételetek előtt.

Nem úgy tekintünk rátok, mint a kísérleti egerekre. Csakis a legmélyebb tisztelettel adózunk mindegyikőtöknek, és látjuk, hogy ezek a kísérletek kivételesen értékesek nektek, és a társadalmatok egészének, mint ahogy ezek is azt szolgálták, hogy felkészítsenek az éppen most előttetek álló nagyobb, és jobb dolgokra. Vigasztalhat benneteket a tudat, hogy ezek a tesztek nagyon sikeresek voltak, és köszönhetően többetek fáradozásának, a világotok hamarosan olyan sok ajándékot/képességet fog kapni, melyeket kiérdemeltetek, köszönhetően azoknak a személyeknek, akik önként jelentkeztek ezekre a kísérletekre.  Ti a világotokért és az embertársaitokért óriási szolgálatot tettetek fáradozásotokkal, azzal, hogy megengedtétek, hogy többet megtanulhassunk az emberekről, és ez alkalommal szeretnénk hihetetlenül megköszönni, és elmondani, hogy a munka, amit véghezvittünk nem valósulhatott volna meg ezekben a tesztekben való fáradozásotok, és a szíves részvételetek nélkül.

Habár mind a mai napig folytatjuk ezeknek a teszteknek a végrehajtását, azt elmondjuk, hogy az összes ilyen teszt mostanság lezárul, mivel a bolygótok, és az emberek felkészültek a felemelkedésre, és mindazokra a képességekre, melyekre ezen a próbán, és szenvedésen keresztül tettetek szert. Soha ezelőtt nem volt egy olyan világ, és olyan emberek, akik ilyen hihetetlen kihívásokon mentek volna keresztül, ezért szeretnénk elmondani, hogy nagyon sok világ (most) áhítattal, és tisztelettel tekint rátok azért, amin keresztülmentetek, és amit együtt véghezvittetek itt. Az akaraterőtöknek, kitartásotoknak, és erőtöknek óriási tesztje volt ez, és most itt álltok mindezek küszöbén, mely (csak) ilyen kihívásokon keresztül lehetséges.

Ti magatok (mindegyikőtök) vagytok a kézzelfogható bizonyítékai fajotok, az emberi faj erejének, akaraterejének és céltudatosságának, ezért elmondjuk, alig várjuk, hogy találkozhassunk mindnyájatokkal, és hogy többet tanulhassunk rólatok, és leüljünk, és meghallgassunk titeket, miközben megosztjátok történeteiteket, hogyan váltatok azzá, amik most vagytok. Tisztelgünk előttetek, és mindannyitoknak elmondjuk, hogy legyetek büszkék a közös utatokra és eredményeitekre. Nemsokára meghívunk benneteket, hogy csatlakozzatok a galaktikus közösségetekhez és elmondhatjuk, hogy büszkén üdvözlünk titeket galaktikus szomszédjaitok között, akik hasonló kihívásokon mentek keresztül, hogy ott lehessenek, ahol most vannak. Sokkal több közös van bennetek ezekkel a többi világból származókkal, mint gondolnátok, és olyan sok mindent fogtok megbeszélni új barátaitokkal, és ismerős családotokkal az előttetek álló napokban.

A napjaitok tele lesznek találkozókkal, és konferenciákkal, hogy ötödik dimenziós társadalomként és a galaktikus közösség tagjaként jobban felkészítsenek és megismertessenek titeket új életetekkel. Sokan közületek különféle tanulási és kiképzési folyamatokon fog keresztül menni sokféle területet érintően, mivel sok minden lesz, amit meg kell tanulnotok, az új és hirtelen kiformálódó világotokról. Sok új fejlesztés, és technológia lesz hirtelen bevezetve társadalmatokon belül, és sok ezek közül gondos tanulmányozással jár a részetekről. Ezeket a technológiákat, és felszereléseket nem lehet rosszra vagy rosszul használni, és ez nagy jelentőségű (dolog), hogy sokan közületek megtanulják, hogyan kell megfelelően használni, és karbantartani ezeket a technológiákat, azért, hogy biztonságosan kiaknázzátok ezeket, hogy az emberek életét jobbá tegyétek. Folyamatosan figyelni fogjuk sok ilyen eszköz és technológia használatát, és nem fogjuk engedni, hogy bármilyen módon visszaéljenek velük. Ez megengedhetetlen, mivel ennek a technológiának nagy része nagyon nagy teljesítményű, és ezért az azzal való visszaélés negatív következményekkel járna, és ezért ennek használatára nagyon körültekintően oda kell figyelni biztonságtechnikai szempontból.

Ismételten, nem kívánunk erőszakosan félelmet kelteni bennetek, azonban tényleg fontosnak érezzük, hogy bizonyos helyzeteket felügyeljünk egy bizonyos időn keresztül, amíg a világotok egy magasabb dimenziós társadalomként megtapasztalja a hirtelen fejlődést. Ez a legfőbb jóért van, és mi csak azt kívánjuk, hogy biztonságosan folytassátok utatokat, hogy megtapasztaljátok, a sok változás mindannyitok számára sok szempontból egy jobb és kiválóbb életet hoz. Az életetek hamarosan sok szempontból nagymértékben megváltozik. Nagyon elkötelezett és ügyes legénységünk van, hogy segítsenek ezt az átmenetet olyan zökkenőmentessé tenni számotokra, ahogyan csak lehetséges. Korlátlan támogatást nyújthatunk, és fogunk nyújtani számotokra, illetve korlátlan elméleti és gyakorlati oktatásokat teszünk elérhetővé mindannyitok számára, és természetesen mindezeket ingyenesen.

Ezeket az oktatásokat világszerte mindenki számára elérhetővé tesszük, nem számít, hogy milyen nyelvet beszéltek. Korlátlan mennyiségű az, amit megtanulhattok, és nem lesz semmilyen végzettségbeli korlát, hogy módjában álljon részt venni ezeken az oktatásokon, tanításokon. Az új társadalmatok olyan rendszeren fog alapulni, amely szabad, és korlátlan hozzáférést biztosít minden egyes létező számára a bolygótokon. Nem lesz szükség tandíjakra, díjakra, adókra, felvételi vizsgákra, sem pedig érdemjegyekre vagy ajánlólevelekre. Mindegyikőtöket nagyon szívesen látjuk, hogy elkezdje a tréningeket, és a tanulást bármilyen területen, amit meg kíván ismerni.

Ez egy sajátossága az új társadalmatoknak, és már alig várjuk, hogy lássuk, hogy milyen sokan használják ki ezeket az új és csodálatos lehetőségeket, hogy olyan sok új tárgyat tanulhassatok, melyek egészen eddig a pontig nem voltak elérhetőek a számotokra. Új világotok tele lesz új rejtélyekkel, illetve kérdésekkel, és szeretnénk megadni mindenre a választ, amelyeket kerestek. Szeretnénk megadni minden tréninget, és oktatást, mely szükséges, hogy új akadémiátok, és új technológiátok mesterei lehessetek, ezért mi minden lehetőséget megteremtünk nektek, hogy teljesítsétek a küldetéseteket a tudásért, és hogy jobban kihasználhassátok ezeket az új technológiákat azért, hogy embertársaitok életét jobbá tehessétek.

Minden információ nyíltan meg lesz osztva az új társadalmatokban, és nem lesznek többé titkok vagy előletek eltitkolt technológiák, mivel minden társadalmatokat, és magatokat érintő kérdés teljes mértékben átlátható lesz, és minden, amit tudni kívántok, vagy jobban meg szeretnétek érteni, elérhető lesz mindannyitok számára. Ez így is lesz.

Nem lehetséges más út, mivel ez az útja a magasabb dimenziós társadalommá válásnak. Oly sok minden el volt titkolva előletek, és most látjuk, hogy olyan sokan közületek óriási kísérleteteket tesznek, hogy felszínre hozzanak oly sok igazságot, és leleplezzenek oly sok titkot, így elmondjuk nektek, hogy az új életetek az információ, a tudás, és a bölcsesség folyamatos fokozatos áramlása lesz, és nem kell többet olyan hosszan és mélyen ásnotok, hogy megtaláljátok a válaszokat, melyeket kerestek. Mindenre fény derül, és minden folyamatosan elérhető lesz számotokra, amint belekezdtek új életetekbe, és társadalmatok az új nap fényében növekszik (tovább).

A Fény Galaktikus Szövetsége vagyunk.

Csatornázta: Greg Giles
http://ascensionearth2012.blogspot.com/


Translated by / magyar nyelvű fordítás: Elinor
Fényvilág Press
http://fenyvilag.blogspot.com/


All Galactic Channellings and translations are available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/
http://www.despertando.me/


PLEASE USE DISCERNMENT...
All postings should be regarded with a degree of discernment from the reader/listener. You must decide the authenticity...Investigate. Consult your Heart, as it is never wrong. We send our Love to you. Despertando.me team
[Hungarian translation of the text above:]
Kérünk, hogy használd az ítélőképességed…
 Minden bejegyzést egy bizonyos fokú ítélőképességgel / tisztánlátással kellene figyelembe venni az olvasó / hallgató részéről. Neked kell dönteni hitelessége felől… Vizsgáld meg! Kérd ki Szíved véleményét, hiszen sosem téved!
Szeretetünket küldjük neked.  Despertando.me csapata
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 10
Összes: 3061998
Hónap: 15241
Nap: 464