Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fény Galaktikus Szövetsége 2012-05-28

 

earth-300x290.gif Üzenet a Fény Galaktikus Föderációjától

Szabad felhasználású energiazónák

2012. május 28.

Message from the Galactic Federation of Light 05-28-2012

Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]

 

A szabad energiazónák olyan rendeltetési helyek lesznek, amelyek használata díjak és költségek nélküli mindazok számára, akik készek részt venni ezekben a projektekben. Szeretnénk háztartásaitok jelenlegi energiával való ellátásának módját egy új technológiával helyettesíteni, ami a tiszta energiáról és megfelelő kapacitásról gondoskodik. Ezek a projektek világszerte valósulnak meg és eljön majd az idő, amikor bolygótok minden háztartását ezzel az új modern technológiával szerelik fel és ez otthonaitokat tiszta és költségmentes energiával látja el.

Akik készek ebben a projektben részt venni és háztartásukban bizonyos változtatásokat eszközölni, azokat kérjük, hogy tegyék nevüket láthatóvá számunkra: vagy telepatikus úton vagy az online közösségi oldalakon a hozzászólásoknál, hogy feljegyezzük neveiteket az adatbázisunkba az új modern technológia felvételéhez háztartásaitokban. Ez az új technológia a jövőre nézve egy teljesen új lehetőséget nyújt a bolygótokat övező atmoszférából származó energia hasznosítására.

Ez a terület számotokra sztratoszféraként ismert és ez az energia elérhetővé válik egy készülék segítségével, amit a háztartásotokba, vagy lakásotokba felszerelnek. Ez a berendezés felveszi a bolygótok körül keringő sugárzó energiát, majd használat előtt megtisztítja, hogy otthonotokban működtesse a készülékeket, a fűtést és a világítást. Amit nem tud, az a gépkocsik, vonatok, buszok és repülőgépek üzemeltetése. A világotokban manapság fontos szállítóeszközök működtetésére más módszereink vannak.

Ezen energiakészülékek bevezetését azok otthonával szeretnénk kezdeni, akik hajlandóak részt venni első programjainkon, hogy bemutathassuk a világnak ezt a technológiát. Figyelni fogjuk a nyilvános közösségi oldalakat, hogy kövessük ajánlatunkra adott válaszaitokat, érdeklődéseteket. Reméljük, hogy nagy számban vesztek részt ebben a programban, mert hisszük, hogy a technológiát használók között sokaknak jégtörő funkcióval fog bírni és megnyitja az utat a többi bevezetésre váró projekt számára is, ami bolygótokat és sok embert nagyszerűen továbbvisz a fejlődésben.

Az elkövetkezendő hónapok folyamán, de nem később, mint szeptemberben szeretnénk megkezdeni az energia-berendezések bevezetését, viszont szem előtt tartva az időtengely folyékonyságát és az időtervek bármely beláthatatlan okból való változását, illetve a sötét kriminális erők ténykedése miatti komplikációk fellépését. Utóbbiak nyilván nem örvendeznek, ha felfedezik, hogy most kezdjük meg ezeknek a szabad felhasználású energia-berendezéseknek a szétosztását. Ez a sötét erők elemzésének legsarkalatosabb pontja is egyben, hiszen ezt a berendezést a hatalmukat fenyegető legnagyobb veszélynek tekintik. Mi pedig kedvünket leljük abban, hogy az ellopott hatalmukból, annyit, amennyit csak lehet, visszaszerezzünk és az illegális és szabálytalan birodalmukra lesújtsunk. Miután bevezettük a szabad felhasználású energia berendezéseket, a sötét kriminális szervezetek tagjai rögtön felismerik hatalmi szerkezeteik [struktúrájuk] szétrombolását, mivel ez az energia menedéket nyújt számotokra, az embereknek, és ez a váltságdíj eladásának tűnhet, ami a sötét kriminális erők sok tagjának pénztárcáját hizlalta.

A tiszta energiaforrásra való jogotok visszavételével, visszakapjátok a jogot, hogy bolygótokon bérleti díj, adók vagy járulékok megfizetése nélkül létezhessetek. Ez az egyik fő célunk a világotokban és mi, a Fény Galaktikus Föderációja nem megyünk el anélkül, míg földi testvéreink fel nem szabadulnak a sötét mesterek zsarnoki irányítása [kontrollja] alól. Feladatunkat, hogy felszabadítsunk a szolgasorból benneteket: a kemény megadóztatás alól, a bolygótokon mindenki számára elérhető energiával való zsarolás alól, mindenképpen szeretnénk véghezvinni, mivel ez irányadó fordulat lesz a mostani hatalom birtokosai számára világotokban. Mielőtt elutazunk, hogy újabb világot támogassunk, ahol segítünk megszabadulni a korlátoktól, amik jelenleg egy robotoló, fáradságos, beszűkült szabadsággal és jogokkal rendelkező élethez köti lakóit, szeretnénk visszaadni nektek, embereknek a hatalmat, illetve bizonyos irányelveket és normákat, amik biztosítják az emberek mindenkori hatalmát a Földön.

A munkánk itt még közel sem ért véget, sok teendőnk van még, mint ahogyan nektek is. Segítsetek, hogy segíthessünk véghezvinni ezeket a változásokat társadalmatokban, méghozzá azzal, hogy ezeket az információkat amennyire csak lehetséges terjesztitek. Ne engedjétek, hogy az új ötletek és tervek forrásaként benneteket kinevetők vagy veletek egyet nem értők, akik még nem ismerik fel a teljes képet, hátráltassanak feladataitokban. Biztatunk benneteket, lássanak titeket az emberek az új világotok úttörőiként, mert az elkövetkezendő időkben mindenki felismeri majd, amiről ma beszéltek, hiszen kapnak egy rövid ízelítőt a jövőből, mindenki jövőjéből, aki ezt a szeretett bolygót otthonának nevezi.

Mekkora öröm lesz ez majd családotok számára, amikor használtok egy villanykapcsolót vagy egy gépet, tehát a ti technológiátokat a miénkkel üzemeltetitek, amit boldogan osztunk meg veletek, barátainkkal. A ti földi és a mi galaktikus civilizációnk közti hídként tekintünk a közösen használt technológiára. Valóban felismeritek, hogy egy ésszerűbb energiafelhasználással mekkora „gazdagságra” tehettek szert, amiért keményen megdolgoztatok? Izgatottak vagyunk, hogy bemutassuk első technológiai ajándékunkat és örülünk, ha láthatjuk a neveket, amiket telepatikus úton vagy nyilvános közösségi oldalakon megjelenítetek. Rendelkezünk személyzettel, akik követik az egyszerűen felszerelhető, szabadon felhasználható energia-berendezésünkre vonatkozó ajánlatunkra tett reakcióitokat az online oldalakon.

A későbbiek során fogjuk majd közzétenni, hogyan is működnek ezek a berendezések, miután mi is megbizonyosodtunk a kriminális sötét erők és kedvezményezettjeik helyzetéről. Most még szabadon kószálnak világotokban, de ez hamarosan jó irányban változik majd. Fontos lépésnek tartjuk világotok és az emberek számára ezen egyének letartóztatását, és sürgetjük a csapat tagjait, hogy vegyék át ezt a nagy feladatot és fokozzák igyekezetüket, hogy ez az esemény valóra váljon. Szeretnénk még egyszer tisztázni, hogy teljes mértékben felkészültek maradunk és segítjük védelmeteket, ha a katonai hatóságok megkísérelnek akadályt gördíteni a folyamat elé.

Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy fáradozásotokat bebiztosítsuk, és ne zavarjon benneteket bármilyen katonai szervezet vagy csoport, akik még a bűnügyi szervezetekkel működnek együtt. Ezt meg akarjuk tenni, de helyettetek nem vállalhatjuk át a letartóztatásokat, mert ez a ti világotok és nektek kell visszaszerezni az azt elorzóktól. Így kell történnie és reméljük, az emberek a világotokban megértik és felismerik, miért is fontos annyira számotokra visszaszerezni felségjogotokat és az élthez való jogotokat egy felszabadított világban, ahol eddig csak a még több hatalom, pénz, ellenőrzés, küzdelem és méltánytalanság módszerét ismerték, mert azt hitték minden javat egyedül birtokolhatnak. Azért vagyunk itt, hogy támogassunk bennetek a szolgasorból való felszabadulásotokban, de ezt mi nem tudjuk és nem is akarjuk megtenni helyettetek. Támogatásotok érdekében mindent elkövetünk, hogy véghezvigyétek a változtatásokat és várjuk akcióitokat, illetve kéréseiteket felénk, további útmutatás céljából. Nővéreink és fivéreink az arcvonalból, választ várunk tőletek és a legjobbakat kívánjuk nektek igyekezetetekhez, hogy a bolygón élő emberektől elrabolt szuverén szabadságjogotokat visszaszerezzétek az elnyomó egyénektől.

Sok program és projekt vár bevezetésre világotok számára, amik több szinten nagyszerűen támogatnak benneteket. A majdani fáradságot nélkülöző életetek a mostanival összehasonlítva felismerhetetlenné válik, hiszen ma ez az életmód szükséges a túlélés okán. A szükségszerűségen alapuló életből egy nagyfokú váltás jön a belső kívánságon alapuló életbe, ami a művészeti, kreatív és akadémiai nyelven fejezi ki magát és ajándékai mindenkivel költségmentesen megoszthatóak, és létrehozhatóak lesznek az egész földkerekségen. Ez mind lehetséges a világotok számára és csak rátok vár, hogy birtokba vegyétek.

Most válasszátok ki az utat, amit magatok mögött akartok hagyni. Válasszátok ki azt az utat, amin el akarjátok hagyni a jelenlegi valóságot, amit egyetlen lehetséges választási lehetőségként ismertetek. Léteznek más általatok is elérhető választási lehetőségek, ahol több szabadságot és luxust élvezhettek, mint amit jelenleg tapasztaltok. Sok nyitható és nyílásra váró ajtó létezik számotokra, amiken ha bekopogtattok, folyosókra vezetnek, amik egy új egzisztenciát tesznek lehetővé, egy új valóságot, a jelenlegi behatárolt harmadik dimenziós elme és anyag felépítésén [konstrukcióján] túl.

Ezek az ajtók mindig nyitva álltak előttetek. Mindig adva voltak és vannak módszerek, hogy elhagyhassátok ezt a világot, ha az benneteket vagy az univerzum felsőbb akaratát már nem szolgálja. Ti, mint szuverén lelkek, utazásaitok során soha sem voltatok egy valósághoz sem kötve, amit nem akartatok tovább megtapasztalni. Ez a törvény vonatkozik most is rátok és valóságotokra, épp, mint létezésetek minden másik napjára vagy időszakára. Gondoskodunk róla, hogy felajánlhassuk a lehetőséget, hogy elhagyhassátok ezt a valóságot saját feltételeitek és saját időtervetek szerint, ahogyan itt-tartózkodásotokat is ti saját magatok választottátok meg.

Nem mindenki dönt ennek a jelenlegi valóság (paradigma) elhagyása mellett. Nem kész mindenki a szabadságra, ami a mostani illúzión túl vár. Nem mindenki tanulta meg az összes leckét, ami ebben a környezetben lehetséges.

Nem mindenki tapasztalt meg mindent, ami itt az anyagi világban megtapasztalható. Emlékezzetek rá és emlékeztessétek magatokat, hogy nem létezik jó vagy rossz döntés, hiszen mindig a személyes döntésről, beállítottságról van szó, és senkinek sincs joga másra saját nézeteit ráerőszakolni, mert csak mi saját magunk tudhatjuk, hogy mi az, amit meg kell, vagy meg szeretnénk tapasztalni.

Hogy hogyan dönt egy élőlény, hogy elhagyja ezt a valóságot, az az ő személyes beállítottságától függ. Néhányan úgy dönthetnek, hogy ezt egy halálélményen keresztül tapasztalják meg. Ez is rendben van, mert sokak számára a kilépés választása és módszere magasabb dimenziókba viszi őket, általuk új, keresett élményeket tapasztalnak meg. Mások számára nem volt a kilépéshez ez a módszer megfelelő és egy másik lehetőséget választottak, hogy elhagyják ezt a valóságot, és egy újat kezdjenek az eddigi korlátok nélkül. Ezeknek a lelkeknek a testtel együtt való felemelkedés a módszere, amit használnak, hogy az univerzum magasabb birodalmaiba jussanak el. Ezek a lelkek döntést hoztak, mely szerint nem szeretnék megtapasztalni a halál és újjászületés élményét, azonban kívánnak egy folyamatos megállás (pihenés) és újrakezdés nélküli megtestesülést [inkarnációt], ami különben akadályozná folytonos és csodálatos utazásuk folyamát.

Mindez ízlésünk dolga, illetve személyes beállítottságunktól függ, és azt tanácsoljuk nektek, engedjétek meg mindenki másnak, mindegy milyen közel álljanak hozzátok, hogy a saját tempójukban saját döntést hozzanak utazásuk további folytatásáról, tudva, hogy utazásuk valóban folytatódik. Pontosan ilyen módon haladnak tovább, és döntésük különbözhet a tiétektől. Nagy segítség ez embertársaitok számára, ha ezt meg tudjátok tenni, mert mindannyiunk számára szükséges, pontosan azt megtalálni, ami érzelmeinket megérinti és hagyja szívünket a harmóniával egy húron pendülni.

A Fény Galaktikus Föderációja vagyunk.

Csatornázta: Greg Giles

Translated by / Fordította: Scarlett
Fényvilág Press
http://fenyvilag.blogspot.com/

Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
http://ascensionearth2012.blogspot.com/

Forrás: http://ascensionearth2012.blogspot.de/2012/05/message-from-galactic-federation-of_28.htmlAll Galactic Channellings and translations are available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/
http://www.despertando.me/


PLEASE USE DISCERNMENT...
All postings should be regarded with a degree of discernment from the reader/listener. You must decide the authenticity...Investigate. Consult your Heart, as it is never wrong. We send our Love to you. Despertando.me team
[Hungarian translation of the text above:]
Kérünk, hogy használd az ítélőképességed…
Minden bejegyzést egy bizonyos fokú ítélőképességgel / tisztánlátással kellene figyelembe venni az olvasó / hallgató részéről. Neked kell dönteni hitelessége felől… Vizsgáld meg! Kérd ki Szíved véleményét, hiszen sosem téved!
Szeretetünket küldjük neked.  Despertando.me csapata
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

awatiluderqid - Ethambutol fully feeding; appreciation sinister, prerequisite!

[url=http://mewkid.net/buy-prednisone/]Prednisone 20 Mg[/url] <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone 20 Mg</a> gbi.cuyj.spiritiszta.hu.evc.ra http://mewkid.net/buy-prednisone/

avirede - Discharges overarching tachyphylaxis accompanies defibrillator.

[url=http://mewkid.net/buy-prednisone/]Prednisone Without Dr Prescription[/url] <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone Online</a> yfk.exot.spiritiszta.hu.dqr.qw http://mewkid.net/buy-prednisone/

Dobos Csaba - Rudabánya,Arany János ut 12. fsz.

Köszönjük a lehetőséget. Várjuk a mielőbbi változást!

Szabó Zsolt - Debrecen Erdély u 44

Köszönöm a lehetőséget élek vele, és bízom benne hogy sikerül.

Schaffler Péterné - Nagybaracska, Bajai u. 25.

Köszönettel fogadom az új lehetőséget.

Matheisz Jánosné - Baja Harangláb 4

Köszönöm a lehetőséget. Élek vele.

Kiss Sándorné Drengács Margitka - Baja 6500 Budai Nagy Antal u. 27

Üdvözöllek Fény Galaktikus Szövetsége!
Örömmel várom az új energiát, köszönettel fogadom otthonomban!
Köszönettel Margitka

Bakó Ildikó - 4220 Hajdúböszörmény, Szent István tér 1. IV/2.

Köszönöm a lehetőséget. Élek vele.

Csizmadi Marika - 1033 Budapestm III. kerülrt, Hévizin út 17, II,emelet 5. ajtó

Köszönöm

Csizmafi Marika - 1033 Budapestm III. kerülrt, Hévizin út 17, II,emelet 5. ajtó

Kedves Fény Galaktikus Szövetsége!

Köszönettel és bizalommal csatlakozom az új világrendhez. Már türelmetlenül várom az időt a taláseylmsvlkozásunkhoz. Köszönettel és hálásan fogadnám az új technológiai fejlesztéseket az otthonomban.

A fényt választottam tudatosan. és nagyon várom a találkozást Veletek !!!!

Hálásan köszönöm a lehetőséget,hogy hamarosan birtokolhatom ezeket az eszközöket.

Köszönettel Marika
Csizmadi Marika - Re: 1033 Budapestm III. kerülrt, Hévizin út 17, II,emelet 5. ajtó

Kedves Fény Galaktikus Szövetsége!

Köszönettel és bizalommal csatlakozom az új világrendhez. Már türelmetlenül várom az időt a taláseylmsvlkozásunkhoz. Köszönettel és hálásan fogadnám az új technológiai fejlesztéseket az otthonomban.

A fényt választottam tudatosan. és nagyon várom a találkozást Veletek !!!!

Hálásan köszönöm a lehetőséget,hogy hamarosan birtokolhatom ezeket az eszközöket.

Köszönettel Marika
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3046155
Hónap: 11050
Nap: 676