Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fény Galaktikus Szövetsége 2012-06-09

 
Üzenet a Fény Galaktikus Föderációjától


Az örök fiatalság ajándéka

 2012. június 09.

Message from the Galactic Federation of Light 6/9/12 'The Gift of Youth'
Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]

 
Mit jelent számotokra a vitalitás és a fiatalság? Milyen hatással vannak ezek az ajándékok életutatokra és mindennapjaitokra? Elgondolkodtató kérdések. Milyen lenne, ha a valóságban is folyamatosan életerősek és fiatalosak lehetnétek? Ez egy teljesen új, de járható életmód lenne, amely nélkülözi az eddigi problémákat, korlátokat és egy sokkal tisztább és élhetőbb életet biztosítana.

Ebben a kérdésben a Fény Galaktikus Föderációja egy dolgot elérhetővé tud tenni számotokra, méghozzá olyan fejlett technológiákat tudunk biztosítani, amik segítenek fiatalos külsőtöket, vitalitásotokat, erőtöket és kitartásotokat, egészségeteket,motivációtokat, eltökéltségeteket és összpontosító képességeteket visszaszerezni és megőrizni. Az imént felsorolt jellegek sok esetben nem egy öregedő vagy idős, hanem egy fiatalabb fizikai lény tulajdonságai. Technológiánkkal megoldható, hogy az öregedésből külsőleg sok évet eltöröljünk, közben természetesen megőrizve a megszerzett személyes tapasztalataitokat, tudásotokat és bölcsességeteket. Ez egy gyönyörű ajándék, amit az elkövetkező időkben fel tudunk nektek ajánlani és csak tőletek függ éltek-e ezzel a lehetőséggel vagy sem.

Egészségetek relatív könnyen helyreállítható, ha az évek során elhasználódott fizikai ereket visszaállítjuk eredeti állapotukba. Ezeknek az éveknek az eltávolítása, olyan, mintha biológiai órátokat visszatekernénk, miközben értékes emlékeiteket, mélyreható élményeiteket és fontos leckéiteket megőrzitek. Ennek a módszernek a biztonságát magasan kvalifikált, erre specializálódott technikusok biztosítják, akik
sok éves tapasztalttal rendelkeznek és az univerzum minden lehetséges élőlényének testműködését visszaállították már a legoptimálisabb és leghatékonyabb szintre, függetlenül attól, hogy az adott faj átlagos élettartama, milyen rövid vagy hosszú.

Kedves testvéreink, ugyanez vonatkozik az emberi fajra is, és fölajánljuk nektek az örök fiatalságot, feltételek nélkül, „apró betűs” rész nélkül, vagy ha úgy tetszik az ördöggel kötött szerződés nélkül.
Ezzel kapcsolatban nincs ok a gyanakvásra. Tudjuk az emberi pszichének van egy része, ami szerint ez túl szép, hogy igaz legyen. Meg is vizsgáltunk ezt a fajta gondolkodásmódotokat és levontunk néhány következtetést, mi miatt gondolhatjátok néhányan, hogy tapasztalataitok tele vannak alkalmazkodásra képtelen korlátokból és önmagának határt szabó elemekkel. A megfelelő időben szívesen átbeszélnénk veletek, hogyan lehetséges a hiányról, a korlátokról, a szükségről és a szabályokról alkotott rossz gondolkodásmódot leküzdeni, hogy világosabban megláthassátok, univerzumotok és életetek máshogyan is képes működni, beleértve fizikai testeteket is.

Utazásotok ezen pontján, nincs értelme öregednetek. Mostani tapasztalásotokból sok minden egy illúzió része, amihez inkarnációtok előtt ti is beleegyezéseteket adtátok. Mostani életetek sok paramétere radikálisan meg fog változni az elkövetkezendő időkben és szeretnénk most ezekre a szükségszerű változásokra és ajándékokra felkészíteni benneteket, amik mindig is jogosan megilletettek benneteket. Ezek számotokra és fajotok számára egyáltalán nem „Istentelen” vagy „szentségtelen” természetűek, hiszen az örökifjúság, az egészség és a vitalitás mindenek teremtőjének ajándéka.

Igyekszünk mindenkinek segíteni, kiutat találni régi gondolkodásmódja fogságából, hogy az öregedés és az azt kísérő tünetek, mint az erőtlenség, betegségek és különböző zavarok megléte szükségszerűek. Ezt soha, senki nem rendelte így el. Senki sem véste kőbe ezt a törvényt és ti, mint az emberi faj képviselői nem vagytok kötelesek ehhez igazodni. Úgy látjuk, ez a hír sokaknak nagy örömet fog okozni és osztozunk lelkesedésetekben és emlékeztetünk benneteket, hogy ez nem túl szép, hogy igaz legyen, mert ez az ajándék valóban a tiétek is, hiszen ebben az univerzumban ez is mindenkit megillet.

Szeretnénk nektek pontosabban elmagyarázni, hogyan is működik testetek felkészítése a fiatalságra, vitalitásra, erőre és a képességre, hogy megóvjon benneteket minden bántalomtól, betegségtől, vírusoktól és brutális elemektől, mint Napotok sugárzásától, sőt saját előállítású kémiai vegyszereitektől, ami szervezeteteket folyamatosan, jelenleg is károsítja. Szeretnénk a számunkra rendelkezésre álló ajándékokat megosztani veletek is, ezek segítenek az emberi lényeknek az élet virágává való kiteljesedésben, azzá válni, amik hosszú utatok során már vagytok és mindig is voltatok. Kedves testvéreink, engedjétek meg, hogy családotok és barátaitok megoszthassák veletek az örök fiatalság ajándékát.

Ha szemtől szemben találkozunk, vagy ha képesek vagytok más módon velünk kapcsolatba lépni, azonnal észre fogjátok venni, hogy sokan közülünk fiatalos külsővel rendelkeznek, amit meg is őriznek, függetlenül a sokéves tapasztalattól, amit mi is a világegyetem lényeiként utunk során eltöltünk, úgy ahogyan ti is. Felismeritek majd, néhány különleges kivétellel, hogy sokan közülünk úgy döntöttek majdnem mindig egyforma idősen jelennek meg külsejüket illetően, ami úgy becsüljük, megegyezik a ti jelenlegi emberi valóságotokban a húszas évek eleje és közepe közötti, fiatal felnőtt életkorral. Szerintünk ez fajotok számára is megfelelő életkor lenne, mert tanulmányaink alapján az emberi véredények ebben az életkorban működnek a legoptimálisabban, illetve ez az életkor kölcsönzi a legesztétikusabb külsőt.

Annak ellenére, hogy nagyon sok sürgető ügy van itt a világotokban, szeretnénk ezt az ajándékot amilyen gyorsan csak lehet elérhetővé tenni számotokra, mert sokan vannak azok is, akik betegségtől és testi korlátoktól szenvednek és szeretnénk fájdalmaikat amilyen gyorsan csak lehet csillapítani, hogy egy megfelelőbb „hajóval” (testtel) folytathassák utazásukat a tapasztalások tengerén. Mit gondoltok erről az ajánlatról? Elriasztana-e benneteket a félelem, a kétkedés, a bizalmatlanság vagy a túlfűtöttnek hitt képzelőerő, hogy elfogadjátok a fiatalság, vitalitás, egészség, hatékonyság és szépség ajándékát tőlünk, a családotoktól? Szívesen látnánk hozzászólásaitokat és érdeklődve követjük beszélgetéseiteket a közösségi portálokon ebben a témában.

Újfent figyelemmel kísérjük majd az online közösségi portálok nyilvános felületeit, hogy adatokat gyűjtsünk és statisztikát készítsünk, hogy tisztábban érzékelhessük mostani tudatszinteteket és hogy ebből következtethessünk, mennyire vagytok készek ennek és más projektek fogadására, amiket szívesen megosztanánk testvéreinkkel, családtagjainkkal, az emberekkel. Függetlenül attól milyen véleménnyel vagytok a projektekről, minden állásfoglalás fontos számunkra, igen, még a negatív visszajelzések is segítenek nekünk, hogy a szükséges adatokat begyűjtsük, mielőtt belefognánk egy projektbe.[*]
 
Mindenkinek köszönjük az ilyen közösségi portálokon folytatott eszmecserében való részvételét és kihangsúlyozzuk, igyekezetetek milyen nagymértékben segíti küldetésünket és ne feledjétek, sokatok fáradtságos munkája nem kerüli el figyelmünket és nem leszünk érte hálátlanok.

Ismételten köszönjük a ránk szánt időtöket és örömmel várjuk hozzászólásaitokat, vitáitokat ajánlatunkkal kapcsolatban. Hálásan köszönjük, legyen áldott és csodaszép napotok!

Mi a Fény Galaktikus Föderációja vagyunk.

[*] Fordító megjegyzése: Üzenetet hagyhattok a szöveg után, ha van rá lehetőség, de természetesen Greg Giles angol nyelvű blogján is hozzászólhattok ehhez és minden más témához: http://ascensionearth2012.blogspot.com Keressétek ki a dátum alapján az üzenetet, ebben az esetben a 06.09-ei bejegyzést és az angol nyelvű szöveg után a kékkel kiemelt „Hungarian” sort követve hozzászólhattok a témához, természetesen magyarul. Greg Giles arra kér mindenkit, ne címezzetek neki privát üzeneteket a Facebook-on vagy e-mailben sem, mert a Fény Galaktikus Föderációja nem olvassa a személyes jellegű üzeneteket, mert tisztelik és elfogadják mindenki privátszféráját.

Csatornázta: Greg Giles
Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
http://ascensionearth2012.blogspot.com/
 
 


Translated by / magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Fényvilág Press
http://fenyvilag.blogspot.com/

Forrás: http://www.ascensionearth2012.org/2012/06/message-from-galactic-federation-of_14.html

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Rankó JÓzsefné - andiranko@gmail.com

Nem tudom, hogy mit is rejt az örök fiatalság kifejezés. A test jelen állapotának megőrzést? A szellemi frisseség örök fenntartását? Mindkettőt együtt? Gondolom nem visszafiatalítást, hiszen annak nem lenne sok értelme. Félek, hogy itt a Földön sok ember már most is ezt akarja, csak nem azért, hogy bölcsességben éljen tovább, hanem azért, hogy szebbnek lássék. Ma minden a hiúságot szolgálja!
Legyen örök fiatalság, de vonják ki belőle a hiú, önmagáért való részt!

Egervári Lászlóné - e.laszlone@freemail.hu

Nagy örömmel olvastam ezt az üzenetet, igaz, mindegyiket nagyon várom és örömmel olvasom.
Ha lehetőség van az örök fiatalságra, szerintem mindenki élni fog ezzel a lehetőséggel, többek között Én is. Ezúton is felajánlom a segítségemet, mint ahogyan már telepatikusn is többször megtettem, remélem élni fogtok ezzel!

Öszinte szeretettel üdvözlök minden felébredt ismerőst és ismeretlent: Marika

Ferkó - .

Ez csodálatos!

 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 14
Összes: 3176475
Hónap: 37216
Nap: 734