Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fény Galaktikus Szövetsége 2012-06-23

A Fény Galaktikus Föderációjának üzenete 2012. 06. 23.

SZELLEMEK, VÁMPÍROK ÉS ORKOK

szellem.jpegSzámos tervet kellett számotokra kidolgoznunk a tisztítással, eltávolítással és a világotokban sokszor rosszul tárolt és széjjelszórt szennyező és mérgező anyagokkal kapcsolatban. Amit veletek együtt kell elvégeznünk, a behatárolása, felderítése e szemétanyagoknak. Megfelelő megoldást kell találnunk ezek rendezésére, ami azt jelenti, hogy nem szétszórnotok kell azt vagy tárolni valamilyen helyen bolygótokon, hanem találni kell egy módot semlegesítésükre, hogy energetikai mintáit újra visszajuttassuk az Világegyetembe.

Az Univerzum fejlettebb világaiban ez a módja a hulladékok megsemmisítésének. A jelenlegi – a hulladékok ártalmatlanítására szolgáló rendszeretek – elavult és sohasem lehet nyertes, mert a szemétnek az óceánba és szemétlerakókba süllyesztése nem segíti elő egy egészséges bolygó és emberiség kialakulását. Vannak erre a területre szakosodott csapataink, akik boldogan megosztják szaktudásukat és tapasztalataikat veletek a szemét feltisztítás és újrahasznosítás megfelelő módszereiről a világotokat beborító mérgekkel és szennyezőanyagokkal kapcsolatban.

Manapság sokféle mód létezik arra, hogy világotokat megszabadítsátok a szennyező anyagoktól, és majd megvitatjuk ezeket, hogy kiválaszthassátok a megfelelő megoldást a mindennapi munkához. Minden szükséges eszközt biztosítunk ehhez számotokra, ahogy megosztjuk veletek szaktudásunkat, és a munkát felügyeljük, azonban szeretnénk tisztázni: ezt a munkát nem nekünk kell elvégezni, mivel ez nem a mi bolygónk, és nem a mi felelősségünk, hanem a ti feladatotok, hogy tisztán, egészségesen, gyönyörű állapotban örökítsétek át az eljövendő nemzedékekre, hogy élvezhessék, boldogulhassanak rajta, megtapasztalhassák, milyen lehet létezni a fizikai síkon.

Ez alkalommal szeretnénk megbeszélni veletek, hogy a megfelelő eszközökkel szabadítsátok meg bolygótokat minden szennyező anyagtól, ami magába foglalja a sok nukleáris és radioaktív hulladékot is. A radioaktív szemetet különös gonddal kell kivonni világotokból, mert a veszély, amit jelentenek túl van jelenlegi ismereteitek határán a fizikával és a világegyetem kiterjedésének szerkezeti összetételével kapcsolatban. A visszamaradó radioaktív sugárzás áthatolhat a felettetek elhelyezkedő magasabb dimenziókba és az alattatok elterülő alacsonyabb dimenziókba féreglyukakat képezve, ami lehetővé teszi az ártó erők behatolását olyan területekre, ahol nem kívánatosak. Értitek már azt a képet, amit lefestettünk nektek? Amit ecseteltünk nektek közel esik a rémálomhoz, mert a hazajáró lelkek, vámpírok, manók, szellemi jelenések, lidércek, elementálok és a sötét oldal összes gonosz figurája megjelenhet olyan térségekben, ami számukra nem megengedett, mivel rezgésszámuk nem elég magas és tiszta ahhoz, hogy lehetővé tegye ezen területeken a tartózkodásukat. Ez megmagyarázza mi történt a Föld bolygón, ami egykoron már a magasabb dimenziókban elhelyezkedő mennyország gyönyörű tündérvilága volt.

A Föld nem volt mindig alacsonyabb rezgésű harmadik dimenziós bolygó. Egy időben sokkal magasabb dimenziós helye volt az utazásnak, megtapasztalásnak és sok magasabb dimenziós lény hívhatta otthonának. Csodaszép bolygó, fenséges ékköve egy bámulatos diadémnak [tiarának], ami ez az általatok Naprendszerként ismert csillagrendszer volt. A teljes Naprendszer nehéz időkön esett át, és a szinteken keresztül lezuhant az alacsonyabb dimenziókba, ez lehetővé tette az alatta létező lényeknek és entitásoknak, hogy rátegyék kezüket erre a gyönyörű kék üveggolyóra, mely méltóságteljesen úszik az űrben. Ez az egyik oka jelenlétünknek a mostani időkben.

Egyik küldetésünk megtisztítani világotokat az összes nemkívánatos és nem szívesen látott gonosz lélektől, entitástól, földönkívülitől, és az összes olyan földöntúli lénytől, kik lelki fejlődésük és képességeik révén nem szerezték meg a jogot az itt-tartózkodásra, mivel a szívcsakra megtisztítása szükséges bizonyos dimenziók szabad eléréséhez.

Ez a módja, ahogyan megteremtették a Világegyetemet. Teremtőtök számotokra és mindnyájunk számára tervezett egy biztonsági zár rendszert, ahol csak a legtisztább szívű és szándékú lények lovagolhatják meg az emelkedést a magasabb birodalmak valóságaiba.

Világotok sem volt más, ezen biztonsági rendszerekkel teremtették, melyek hatásosnak bizonyultak sok millió éven át az egész Univerzumban. Ami veletek megesett, balesetnek tekinthető, habár a magasabb szinteken nem léteznek balesetek, csak események, melyek kibontakoznak a választás felelősségének megnyilvánulásaként. Lényegében pár ember gondatlansága és mohósága vezetett a biztonsági rendszer feltöréséhez. Ezt követte egy besűrűsödési hatás, amire ez a légmentes vákuummal lezárt rendszer szivárgással kiürült, és a lények felszívódtak abba a dimenzióba, ahol a gyönyörű Föld bolygó pihent. Ez volt a nagy káosz, megdöbbenés és rettegés ideje a bolygólakóknak és csupán ez vezetett e világ és lakosai rezgésszintjének további csökkenéséhez, és a Föld átzuhant a további alatta elhelyezkedő dimenziószinteken.

Ez eredményezte a mostani tapasztalásaitokat, egy világot, ahol a háború annyira hétköznapi, hogy egy új bejelentésének hatására még a szemöldökét sem ráncolja a lakosság, egy hely, ahol az egymás ellen elkövetett gyilkosságok és bűnesetek annyira elterjedtek, mint az összemosolygás, egy hely, ahol gyermekek és felnőttek egyaránt korgó gyomorral bújnak ágyba, és vacogva dideregnek hajléktalanságukban.

Szándékunkban áll mindezt megváltoztatni.

Először meg kívánjuk tisztítani világotokat a szerte a bolygón lakozó összes gazfickótól. Összeszedjük őket, és elszállítjuk innen, ahová sohasem tartoztak. Ezek azon egyének, kik világotokban tartózkodnak, és sok esetben a háttérből irányították azt, és még most is ezt teszik a színfalak előtt. Van már ötletetek rá, kik is ezek a lények és miért olyan eltérő gondolkodásmódjuk a tietektől?

Kezditek felfogni a helyzet komolyságát, és megérteni küldetésünk fontosságát, melynek mindannyian részesei vagyunk, és miért mondtuk, hogy fontos elengednetek minden zaklatottságot. Komolyodjatok meg, foglaljátok el állomáshelyeiteket és tegyétek meg azt, amit ígértetek ideérkezésetek előtt. Ez felhívás cselekvésetekre, és most egy kicsit mélyebb betekintést adtunk küldetésünk fontosságáról, mely küldetés teljes műveletének szerves részei vagytok, és nélkületek a feladat nem hajtható végre kielégítően vagy sikeresen.

Itt az idő azok számára, akik olvassák e sorokat, hogy megszabaduljatok a zavaró tényezőktől, és beteljesítsétek küldetésetek szent esküjét: végezzétek el munkátokat, amiért ideérkeztetek! Ennél világosabban nem tudjuk ezt kifejteni számotokra. Ideje megszabadítani ezt a bolygót a nem idetartozó lényektől, entitásoktól, hazajáró lelkektől, kísértetektől, manóktól, démonoktól és mindenféle testetlen szellemi szervezettől, melyek nem nyerték el a jogot arra, hogy ezt a csodálatos bolygót otthonuknak hívhassák.

Segítsetek most beteljesíteni vállalkozásunkat! A világegyetem számos faja képviselteti magát most itt, hogy segítsen nektek ebben a nagy feladatban, amit nem más, mint a Teremtő rendelt el, a mi Teremtőnk, a ti Teremtőtök, az egész Világegyetem Teremtője. Itt az idő, elérkezett a nap, nincs holnap, hogy elhalasszátok, csak a MOST létezik.

Foglaljuk el magunkat, és összpontosítsunk lépésről-lépésre a munkára, azt látva, hogy sikeresen megoldjuk küldetésünket, e csodálatos kék üveggolyónak a megtisztítását, és visszahelyezzük az őt megillető díszhelyére. Ez lesz a ti új, káprázatos és ragyogóan fénylő csillagrendszeretek.

Fivéreitek és Nővéreitek vagyunk az Univerzumból, a Fény Galaktikus Föderációjától.

Csatornázta: Greg Giles

Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]

http://ascensionearth2012.blogspot.com/

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Katherine

Fényvilág Press

http://fenyvilag.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 4
Összes: 3044584
Hónap: 10995
Nap: 466