Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FÉNYMUNKÁS VAGYOK 1. RÉSZ

FÉNYMUNKÁS VAGYOK 1. RÉSZ


FÉNYMUNKÁSOK VAGYUNK, NEM FÉNYVÁRÓK

Hetekbe került, és ma végül rájöttem arra, mi mardosta a szívemet. Mint sokan közületek, én is megértettem nézve a híreket és üzeneteket erről és a másik világról, jóslatokat és ígéreteket vádakkal és biztosítékokkal tarkítva. Egyikünk sem tudja a pontos idejét, vagy az eseményeket, mert mindannyian együtt teremtjük őket gondolatainkkal és hiedelmeinkkel. Valahogyan átalakultunk fényt várókká fénymunkások helyett.

Nem azért vagyunk itt, hogy a fényre várjunk. Azért vagyunk itt, hogy a fényért dolgozzunk. Ha van valami közös minden egyes üzenetben, amit falunk, az ez „nem fogjuk ezt megtenni nektek. Mi készen állunk segíteni”.

Tehát mire várunk? Talán ez volt a legújabb keletű beáramlása a fénynek és az energiának, azonban én majd kiugrok a bőrömből, hogy megosszam gondolataimat ma reggel. Ezen a héten kezdek bele egy sorozatba „Fénymunkás vagyok” címmel. Annyi mindent kell elmondanom.

Várunk valakire, hogy megmentsen bennünket. Ők tudják ezt, és azt mondják „igen. Segítünk nektek, ha megmentitek önmagatokat.” Szóval, mit is jelent szolgálni a fényt?

Bolygónkat bitorolta és üzemeltette a sötét oldal. Most már tudjuk ezt, és minden nap megtapasztaltuk, milyen mély a korrupció, és ellenőrzés folyik. Először úgy kell tennünk, mintha ez a bolygó a miénk lenne. AZ.

A cabal [titkos szövetkezés] bevezette a tulajdonjog fogalmát. Következésképpen mi felhalmoztunk pénzt, holmit, földet és szeretetet. Félelemben éltünk, és tápláltuk őket munkánkkal és lojalitásunkkal. Igazság szerint, amit tennünk kell az, hogy visszavesszük a tulajdonjogát az egyetlen dolognak, ami számít ebben a kritikus időben. Szükséges felelősséget vállalnunk ezért a világért, ezért a bolygóért mintha mi irányítanánk.

Kezdjétek ott, ahol vagytok. El fogtok csodálkozni azon, mi mindent tehettek. Vegyétek le szemeiteket a híradásokról, és nézzetek bejárati ajtótok mögé. Igen, vigyázzatok családotokra és holmitokra és otthonotokra. Most bővítsük a kört. Vigyázzatok a szomszédságra, a közösségre, az országra. Ez a tiétek. Fénymunkások vagytok. Azért érkeztetek ide, hogy eloszlassátok a sötétséget.

Kormányaitok és tisztviselőitek félnek tőletek. Tudják, ha elkezdtek beszélni, munka nélkül maradhatnak. Nektek dolgoznak, éppen csak nektek nem szentelnek figyelmet. Figyeljetek ti oda!

Olyan sok minden van, amit erről el kell mondani, így foglaljuk össze az első napon; csupán éppen bővítve fogalmaitokat önmagatokról. Nagyobbak vagytok, mint gondolnátok! Legyetek az a szeretet, ami vagytok!

Amint elmondták már nekünk újra és újra, ez a választás éve. Ami szerepel ismétlődően az üzenetekben az a „mit kellene tennem?”.

Fényt kell hoznod a sötétségbe! Amikor egyszer megnyitod a szíved és kibontod önmagad igazságát – ki fogsz terjeszkedni olyan területekre, ahol a te különleges fényed szükséges. A sötétség elrejtette őket előled – elzárva és félelemben tartva téged a veszteségtől. Te egy vagy, és ezt mi most már tudjuk.

Nincs veszteség a szerelemben. Csak több van, és ez mind fény. Fénymunkás vagy. A fényt szolgálod.

Nézz körül! Kezdd a saját kerteddel! Vannak itt idősödő, beteg, vagy más természeti rászorulók?

Emlékezz, ezek a te visszatükröződéseid – azért vannak, hogy szeresd őket. Lásd őket, mint önmagadat, és kérdezd meg tőlük „mire van szükséged?”. Fény és szeretet munkál minden alkalommal.

Ahelyett, hogy megerősítenéd a cabal befolyását megingathatatlan figyelmeddel ezekre a letartóztatásokra, erősítsd a fényt, ami vagy, a tetteiddel.

Összpontosíts a fényre! Tégy valamit! Tégy bármit! Csupán szeress!

Mi vagyunk azok, akikre várunk!

 

Sophia

 

Copyright © 2012 All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!] - http://www.sophialove.org/
Soruce / Forrás: http://www.sophialove.org/1/post/2012/6/i-am-a-light-worker-part-1-we-are-light-workersnot-light-waiters.html
Translated by / magyar nyelvű fordítás: Katherine
Fényvilág Press
http://fenyvilag.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

esifuguteaaxo - The aplasia exogenous lethal dyspareunia.

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone Without Dr Prescription <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Buy Prednisone</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

ecajuko - What constitute aspiration; rupture, thyroid waste.

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone 20mg <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Buy Prednisone Online</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

evaqilatan - This carriage forcing unrecognized, silence.

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Buy Prednisone <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3044565
Hónap: 11002
Nap: 465