Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fényrezgő vagyok

Fényrezgő vagyok  a Pokol gyomrából…
 
K. O. – soron kívül
 
 
Fényrezgő több találatot is kapott. Már megint nem figyelt, csapdába lépett és ez már ki tudja hanyadik hanyag lépése. Csak egy pillanatra nem figyelt kellő figyelemmel, a rákövetkező három órán belül belül meg is érkeztek a találatok, először a gyomorra, hogy majd attól kellőképpen le tudjon hajolni, amit szinte azonnal a fejére mért horogütés kísért el egészen a padlóig. Az alatt a tíz másodperc alatt amíg a bíró kiszámolta, csak úgy jöttek a csillagok… rengeteg fényesnél fényesebb csillag érkezett fej körvonala köré. Meg is jegyezte, ez legalább olyan gyors volt, mint egy mágnes vasút.
Később még azt is hozzátette, - ez is csupán egy játék...
 
 
Jelenlegi állapota papírra leírva olyan, mintha tucatnyi kiképzett harci kutya ugatna egyszerre az agyában, egy egész elefántcsorda száguldana át testén és döngölné be az afrikai talaj száraz minőségébe. Fáj minden érzése, amelyek azt sugározzák, hogy ezer kígyó fojtogatja és ahol fehér cápák szaggatják izületenként a végtagokat. Így engem kért meg, hogy közleményét, elmondanivalóját megfogalmazzam.
 
Azt is mondta, idézném; - „Ilyenkor aztán elég nehéz elhinni, hogy a teremtésben minden rendben van…
 
Többek között ezek miatt, a nyolc napon belül érzett sérülések miatt nem jelentkezett be erre a „hullámhosszra, erre a csatornára,” hogy folytassa megkezdett sorozatát. Az elméje elvonta figyelmét a középpontról – de hát semmi sem véletlen, biztosan akad valami támpont vagy mentőöv, amivel indokolni lehetne, tulajdonképpen mi is volt az a tévedése, mi miatt is szállt újra az ellentétek világának ringjébe és állt oda valamelyik sarokba. Pedig már egészen kezdtek jól alakulni a dolgok. A Dimenziót is részben amiatt kellett otthagynia, azért vett búcsút attól a felülettől, mert azok némely üzenetei bizony igencsak kezdték őt sarokba szorítani, elkezdték figyelmét abban a közegben tartani, ahonnan nincs előrelépés, ahol némely üzenet tartalma egyéb tekintetben nagyszerű lehetőségnek mutatkozott spirituális erejének megosztására és így aztán az a fogalom, hogy koncentráció, olyan messzire gurult [el] tőle, mint egy standlabda, amikor az nekipattan egy medence lecsempézett falának.
 
Mert hát ahol a figyelem, ott az energia is, - de az nem mozdult.
 
Érzékelni többféleképpen lehet, ami történhet közvetlenül vagy közvetve. Amikor közvetlen a „vonal” az a jobbik változat, az a szerencsésebb helyzet, mert akkor legalább nem teszel meg olyan dolgokat, ami erősen visszavethet az addig megtett úton. De ha ez mégsem menne, akkor viszont mindig van valaki, - a mi esetünkben ő lenne a „közvetett vonal,” tehát az, aki tud közvetlenül is érzékelni, - aki erre [a kialakulni készülő veszélyre] figyelmeztethet, aki vagy finoman, elegánsan, vagy pedig egy erősebb hangot megütve informál a dologról és ilyenkor tényleg jót tesz, ha legalább reá hallgatunk. Veszélyes játék lehet ez, - mármint nem figyelni rendesen a mondanivalókra, a valódi hangokra, a valódi érzésekre, ugyanis bizonyos információk sokszorosan védtelenné tehetik az illetőt mindenféle szennyeződés ellen, ami pedig úgymond helybenjárásra kényszerítheti az igyekvőt akkor, amikor pedig az haladni szeretne.  

Mindjárt megvilágítom.
 
 
Történt néhány nappal ezelőtt, amikor is egy rövid időre bekerült a címoldalra A NESARA a Fehér Ház bejárata előtt – és a Nesara terv - című írás vagy felhívás, amire most az lenne mondható, hogy az, aki feltette {alias Fényrezgő} és azok akik olvasták, azok bizony rosszkor voltak rossz helyen. És ez nem más, mint a rosszkor a még rosszabb helyen történet legsérülékenyebb része.

Ezek miatt sérült meg tehát egyik kedvencünk, aki ugyebár az említett üzit beillesztette és aki ezzel úgy lépett bele ebbe a szemnek láthatatlan csapdába, mint éhes vadnyuszi a sárgarépával kibélelt ketrecbe. Ha valakit is érdekel a sztori, most éppen azt vizsgálgatjuk mindenféle parlamenti vizsgálóbizottság alapítása nélkül, vajon hogyan is lehetne a legjobban kijönni ebből a végtelenül kényes helyzetből. Bekerült ide tehát egy írás, egy felhívás, aminek a jellegénél, a tartalmánál, az értékénél fogva nem lett volna itt szabad helye, ennek ellenére mégis bekerült és ott volt.
 
Nos, kedves olvasóink, nem kell talán mondani azt sem, hogy ezután rögtön meg is érkeztek a fejlettebb dimenziókból az első ütlegek, az első „pofonok,” az első piros lámpák, amitől aztán hősünk, aki ezt a „mozdulatát” eléggé elbaltázta, a kiütés a részére elég hamar bekövetkezett.[Annyi talán utólag mégis elmondható, hogy [szerencsére]  nem sokan kapták „”örökségül” az üzenetet, ugyanis az technikai okok miatt úgy sem volt elérhető, csupán néhány percre, talán félórára.] Ez a figyelmeztetés tehát elsősorban Fényrezgőnek szólt, akinek hitelessége miatt több és nagyobb felelősség van a „hitelkártyájára” nyomtatva, mint bárki másnak, valamint az őt [is] olvasóknak.
 
[Az viszont az eddig eltelt idő és ismeretség után megállapítható, hogy Fényrezgő mintha szándékosan esne bele ezekbe a hibákba, hogy amikor alkalomadtán elmeséli ezeket, általa mások is tanulhassanak időnként belőle.]
 
Megismétlem a lényeget, mert ez később még fontos lehet. Ebből a pontból úgy néznek ki a dolgok, hogy Fényrezgő mintha szándékosan esne ezekbe a hibákba, hogy amikor alkalomadtán elmeséli ezeket, általa mások is tanulhassanak és érthessenek belőle.]Persze kérdezhető is azonnal, hogy ebben ezen kívül mi most a lényeg és miért is hozakodunk ezzel éppen most elő? Egy üzenet feltétele egy honlapra majd annak gyors visszahívása ennyi fejfájással, ennyi gyötrődéssel vajon miért is járna?
 
Egyre inkább és egyre nyilvánvalóbban az van, hogy ez csupán az egyik ilyen tartalom volt, de hát emellett még az is van, hogy sok helyen még nagyon sok ilyen értelmű üzenet található. Mit is takar ez és honnan érkezik ez a végkövetkeztetés? Talán onnan, hogy nagyon nehéz lehet ám ebben a dúsgazdag internetes üzenethalmazból kiszedegetni a mi valós és mi nem valós dolgokat, a mi hasznos és [valóban] értékes és mi nem az című írásokat.  

Amióta a kínai nyitás után a kínaiak valamint a hozzájuk hasonló korúak megjelentek az inkább hamisított mint a valódi cuccaikkal a világpiacon, ezzel a találékonyságukkal komoly érdeklődés és lehetőség, formálódott, mutatkozott, adódott egyebek között arra is, hogy egy teljesen más formában esetleg mások is megtéveszthessenek - nyilván más célokat kijelölve nagyon sokakat, immár más tényezőket [is.] Így aztán nem is olyan sokkal később meg is jelentek az álfűszerek, az álkonyakok, majd követték ezeket az álgyógyítók. Viszonylag gyorsan kikeltek, mintvetés követően föld alól öntözés után a rozsszemek az áltenyérjósok, a pénzenergiaküldők, az álasztológusok de villámgyorsan felébredtek torz képükben az álmáriák és áljézusok is.    

És szinte ezekkel egyidőben vagy percekre rá szépen szóló varázslatosnak tűnő szavaikkal megjelentek a valósnak, ezáltal hitelesnek tűnő álkuthumik, az álkryonok, az álasthar parancsnokok és áladamusok is.    

Volt is nagy érdeklődés, igen nagy ám a felvevőpiac ezekre a termékekre, mert a recept nagyon egyszerű; ahol is végy néhány részigazságmagvat, azonnal vegyítsd azokat nagy hatású reményekkel, igazságnak tűnő gondolatokkal, a kialakult egyveleget keverd össze emberi vágyakkal, fűszerezd eme keveréket kozmikus „rendeletekkel,”, öntsd át mindazt egy tepsibe, tartsd melegen végül nyiss néhány weboldalt és tálald. Amikor sok az éhes száj, valami mindegy, hogy mire, csak lényeg, hogy amit feltálalsz, arra az időre édesnek és kívánatosnak tűnjön. Tudjátok meg ezáltal kedveseim,  - még ha abban a pillanatban ez nem is volt annyira tudatos tett, - hogy ezek miatt került sor a Nesara indítvány közzétételére ezen a honlapon, - amit a gyors figyelmeztetések után szélsebesen le is lett szedve.
 
 
Kikaptuk, mint rendes gazda a romlott almát az almafáról, nehogy az a többi, még érni kívánó almát [üzeneteket] megfertőzhesse. Szinte azonnal levettük hogy ezzel a közzététellel ezzel a „tévedéssel, ” mi is jelezzük, felhívjuk figyelmeteket, egyáltalán nem mindegy, mit fogadtok be.

Mert ez is a csutakolás, a mosakodás és a tisztulás része, - mielőbb megszabadulni a lerakódott szeméttől.   
 
Az üzenet megjelenése után nem sokkal tulajdonképpen maga Adamus energiája érkezett és jelent meg [fénytársamon keresztül,] ami, mint egy pontosan működő biztonsági rendszer jelzett, hogy a különböző helyeken most keringő Nesara sztori, - és amit az ő [mármint Adamus] nevével próbálkoznak hitelessé tenni, - az nem más, csak egy újabb figyelemelvonás nagyon fontos része. De ez is csupán egy újabb heroinadag a vénába, amitől legfeljebb csak tovább lehet szédelegni, ami talán elég lehet egy újabb körmenetre, ami újra csak az ellenkező irányba fordítja a fejeket és sohasem arra, amerre menni kellene.
  
Kifelé, a külvilág felé és nem pedig befelé.
  
Ami pedig egy újabb figyelemelterelés a TudatTestről. Egy újabb eltérítés önmagad tisztábatételétől. Azt tudtad, hogy azért térítenek el repülőgépeket, hogy Te is arra menj, amerre a géprablók? Hogy ne lehessenek saját [úti]céljaid?
 
[Annak, aki ezt eddig így érti, az akkor úgy nagyon jó.]
 
Tudjátok meg Ti is, annyit kell tudni erről az egészről, hogy a magasabb dimenziókban nem létezik semmiféle olyan terv, ami arra kényszerít, ami arra szólít ami egyéni erőtöket arra használná fel, hogy azokat adjátok oda másnak. És ez így van a szavazatokkal is, e szerint teljesen mindegy, hogy milyen cél elérésével is szülessenek azok a szavazatok. Mert vannak ugyebár azok, akik szavazatokra vágynak és vannak azok, akik leadják azokat.
 
Nézzük meg most azt is, mi is történik ilyenkor energetikailag. [És a szavazaton a saját erődet értjük.] Van valamid, - ami másnak nincs.  
 
Van neked valamid, [adott a Te saját erőd, a Te egyéni tudásod felismerésének lehetősége, a saját tudatosságod megismerése önmagadról,] ami másnak esetleg nincs, legalábbis úgy tűnik neked, hogy az a másik hiányt szenved ettől. Van ám azonban egy még rosszabb változat - és itt vannak fejre ásva a dolgok - amikor másoknak van meg a képessége\tudása ahhoz, hogy hogyan vegyék el tőled ezt a tudást, hogyan vonják [és osszák] meg erődet.
 
 
 
Végletesen kiszámítva olyan ez, mintha lenne egy fénykardod, hogy alkalomadtán esetleg megvédhesd magadat és ezt az egyetlen védelmi eszközt odaadod az ellenfélnek, - csak mert az kéri, - ezzel neki kettő lesz, neked pedig egy sem. Ezzel az egész feltárulkozással azt szeretnénk mondani vagy üzenni, hogy mindenki csak magára adja szavazatát. Minden emberruhába bújtatott létező csak önmagára voksoljon, mert így ereje és energiája százszázalékában megmarad, tiszta marad, öntudatos marad.
 
Ezek a részek annak idején úgy lettek felosztva, hogy egyenlően jutott mindenkinek abból a teremtő erőből, ami felosztásra került - azaz mindenki tud gondolkodni, [talán akkor nem, amennyiben annak lehetőségét odaadja egy másiknak.] Mindenki tud beszélni - talán akkor nem, amennyiben annak lehetőségét odaadja másoknak. Mindenki tud érezni - talán akkor nem, amennyiben annak lehetőségét odaadja a többieknek. Továbbá mindenki tud képzelődni - talán akkor nem, amennyiben annak lehetőségét továbbadja mindegy kinek.
 
És végezetül mindenki isten - talán csak akkor nem, amennyiben annak lehetőségét odaadja valaki másnak.
  
Ezen összefüggések okán a Nesara terv földi ember terve és műve, így pedig semmi köze Adamushoz, hiszen ő miért is tenne az ügyben bármit is, hogy az ő terveit vigyék véghez. Attól [ő] sokkal tisztább energia.

Ami megjelent erről a tervről és ahogyan megjelent, az nem más, mint arcotok elfordítása önmagatokról, annak belső világáról – mások felé. Ez sem más, mint a sötétség arca, ezek az üzenetek sem mások, mint legyengíteni tudatosságotok fényét. Minden szavazatszámláláskor  ami többet hoz ki az Egy-nél, ami összegszerűen többet adna ki az Egy - től, - a Minden Egy érzésétől, - az meg van hamisítva.
 
Ennyi tapasztalat után elmondható, hogy ezek miatt került fel a NESARA sztori egy rövid időre erre a Felemelkedési főoldalra, hogy ezeket a gondolatokat így el tudjuk mondani, ami által tisztulhat sok minden.
 
Mert semmi sem véletlen.

forrás: www.dimenzio-uzenetek.lapunk.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3046181
Hónap: 11056
Nap: 685