Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FGF / Blossom / A Karácsony jelenléte / 2012-12-14

Fény Galaktikus Föderációja / 2012. december 14.

Blossom Goodchild közvetítése

A Karácsony jelenléte

karacsonyi.jpgBlossom: Ma úgy gondoltam, hogy egy NAGY KÖSZÖNÖM-mel fogom kezdeni azért az utazásért, melyet együtt tettünk meg. Meglehetősen nehézkes lett volna nélkületek, az biztos! Szemben találtuk magunkat néhány sziklás útszakasszal az út során és néhány, a legédesebben illatozó rózsával. Ti… Fehér Felhővel együtt időnként a legmélyrehatóbb értelmezéseket nyújtottátok nekünk… míg máskor… olyan dolgokat adtatok, melyeket fel sem tudok fogni. Kifejlesztettem a legmélységesebb SZERETET-et és tiszteletet felétek, barátaim … és BÍZOM abban, hogy a barátságotok folytatódni fog a LÉNYEMEN át.

Fény Galaktikus Föderációja: És eláruljuk, hogy sokat tapasztaltunk és tanultunk a te – ügyhöz való – odaadásodnak köszönhetően. Nem csupán neked mondjuk ezt, legdrágább Blossom, hanem mindenkinek, aki az út során csatlakozott hozzánk… ebben a boldog csapatban! Hiszen képesek vagyunk a ti sóvárgásotok hangját meghallani! Képesek vagyunk az imáitokat is meghallani! Továbbra is elemzünk olyan témákat, melyeket szavakba öntötök, és ami azt illeti, sejtésünk van arról, hogy a ti érdeketekben hogyan lehet a legjobban megközelíteni azokat.

A rezgésszámokban való eltérések miatt nem egészen értünk mindent, ami megjelenik [kinyilvánul], és nem mindig világos számunkra, amikor az elér bennünket. Egy kissé olyan, mint a ti kínai sugdolózásaitok [ami nálatok kínainak számít]. De amiért esdekeltek, ez annak az energiája, ami annak minden dicsőséges fényében érkezik.

Ezekben a napokban… – és mi most az előttünk álló napokról beszélünk – ..mélyreható eltérést fogtok megtapasztalni a gondolkodásmódotokban. ÖNMAGATOK tudatában fogjátok találni magatokat és azt a módot, melyet a tudatotok VÁLASZT a gondolataitok vezetésére. Könnyebbnek találhatjátok majd a fényesebb természetben való létet.

Közbeszólhatnék itt?

Van választásunk [Mondhatunk nemet?]?

Dehogyis! Egy rövid ideig úgy láttam, hogy az ébredés meglehetősen ’nehézkes’ a magam teljességében. Valódi erőfeszítést kellett tennem annak érdekében, hogy kihúzzam magam ebből [az állapotból] és ’megindítsam’ magam. Azt hittem, hogy ez mostanra nem lesz ekkora kínszenvedés, …ekkora erőfeszítés. Ez csupán az után van, hogy fenn vagyok [felébredtem] és körülbelül az, hogy valami ’visszakattan’ az irányíthatóbb énem felé. Beszélnétek erről, kérlek?

Valóban! Ti ’épp a régi dolgok elhagyása közben vagytok’! Ezeket engeditek el most! Arról van szó, hogy amikor alszotok, akkor újra felkeresitek/meglátogatjátok azokat a dolgokat, melyeket saját útjukra bocsátotok… annak érdekében, hogy úgy is tegyetek!

Ti…sokan… óriási mennyiségű ’tisztogatást’ végeztek az alvási időtök alatt. Nem csupán saját magatokét,…hanem a bolygótokét is. Minden bekövetkezett veszteségért [kárért]. Eloszlatjátok a sötét energiákat! Sok helyre elutaztok, hogy ’felkészítsétek’ nem csupán az adott területen lévő lelkeket, hanem az azt övező FÖLDET és környezetet.

’Szemináriumokon’ tanítotok és tanultok. ’Átnézitek’ azokat a dolgokat, melyeket meg kell valósítanotok, amint ezek a napok az végső tervet beteljesítik. Szorgos méhecskék vagytok, amikor ’tudattalanok’ vagytok!

Hűha…nem csoda, ha azt ÉRZEM, amit érzek!

És emlékezz arra is kicsikém…

Sajnálom, hogy ismét félbeszakítalak…te vagy az, Fehér Felhő? … Nem megszokott, hogy A Szövetség [Föderáció] így szólítson meg engem!

Én valóban része vagyok [a Szövetségnek]! Most – és később is – a hatásom átáramlik rajta.

Tehát te mindig is e csatornázások részese voltál?

Természetesen!

Milyen érdekes! Ennek nagyon sok értelme van! Tovább… hol is tartottunk?…

Mindannyian sokkal nagyobbak vagytok annál, mint ahogyan fel tudjátok azt fogni….de…amint minden egyes nap egyre szélesebbé teszi a látókörötöket… egyre és egyre jobban emlékezni fogtok a képességeitekre és azok használata nem fogja kimeríteni a fizikai állapototokat annyira, mint ahogyan néha most megteszi.

Bármi, ami ’tehetetlenné tesz/felborít’ majd benneteket…az azt jelzi, hogy mennyi energiátok van a LÉNYETEKBEN. Ahhoz, hogy olyan dolgokat végezzetek, melyekre normális módon szükség van, jelenleg le kell ülnötök és szunyókálni kell egyet. Frissességet fogtok ÉREZNI a LÉNYETEKBEN, amint mindaz, ami lehúz benneteket, megszűnik…örökre…és a fiatalság visszatérését ismeritek majd fel. A fizikai állapototok láthatóan megváltozik majd, ami…

Ami óriási örömöt hoz majd!

Valóban! Sok betegség szintén ’észrevehetően’ fogja elhagyni a saját ’egyezségét’ [az egyezség szerinti helyét], mivel megtették azt a feladatot, mely miatt ott VOLTAK [ami miatt ezt az egyezséget megkötötték].

Csak muszáj elmondanom…hogy most a Fény Szövetségének tudatosságát jobban érzem, mint Fehér Felhőét! Gyerünk tovább!

Egy másik megfigyelés az a tudás lesz, melynek az, aki annak tudatában van, másoknak átadja. Az emberek TUDNI fogják azt, de szintén TUDNI fogják azt is, hogy még előző nap nem tudták! Aztán majd mosolyogni fognak, mert az ÚJ KOR felismerése közeledni fog feléjük.

A gyermekek sokkal nyugodtabbnak fognak látszani, amint ez a Magasabb energia beérkezik. Ne lepődjetek meg azon, ha ők olyan dolgokat ’látnak’, amiket ti nem! TUDJÁTOK azt, hogy ők IGAZAT mondanak, amikor ilyen dolgokról beszélnek!… Ez csupán azért van, mert ők könnyebben tudnak az ÚJ MEZŐRE ráhangolódni. De TUDJÁTOK azt is, hogy a ti fordulatotok is eljön!

Az emberek sokkal jobban a tudatába kerülnek annak, ha egy negatív gondolat jön és ’eldobják’ még azelőtt, mielőtt kimondanák…és nem adnak neki energiát. Ezért ez nem fog kitudódni! De az ISTENI beteljesülés gondolatai megerősödnek a szívben és végül azonnal megnyilvánulnak.

Ez az, aminek ISMERETE aggasztó volt neked, BLOSSOM?

Ó, nem…egyáltalán!… Ez csodálatos lesz! Úgy gondolom, hogy inkább abban az időkeretben gondolkodom, melyben mindezt észrevesszük majd.

Ez most kezdődik! Két nappal ezelőtt [2012. december 12-én]… sokan felemelkedést/lelkesedést tapasztaltatok. Azok, akik nem ÉREZTÉK annyira erősen az energiát, mint mások…vagy egyáltalán nem érezték…nem jelenti azt, hogy lekésték a hajót! Ti is aktiválódtok a megfelelő időben…és időbe telik nektek majd, hogy tudatába kerüljetek a változásnak, amint az integrálódik a LÉNYETEKBEN … VAGY… még nem aktiválódtatok, mivel van még néhány apró részlet, melyet el kell végeznetek, mielőtt ez meg tud történni. De egy biztos:… mindannyian ÉRZÉKELNI FOGJÁTOK A VÁLTOZÁST!

Igen…amint ti talán sokan tudjátok… mivel úgy képzelem, hogy ti ott voltatok segédkezni…az én aktiválásom KÉTSÉGKÍVÜL a rá következő napon, 13-án történt meg. Két óra ágyban fekvés után sok történés tudatosodott bennem! Egy ponton még láttam/éreztem is azt, hogy a testem a fejem fölött be lett zárva… a hajamnál. Azonnal azt gondoltam…hogy ez az én régi énem halála.

Néhányan mélyre ható aktiválást éreztek! Nem egy kiválogatás és nem döntés [függvénye], hogy ki ÉRZI ezt és ki nem! Természetesen ez a jellemtől sem függ. Ez azért van, mert egyesek olyan helyzetben vannak, hogy sokkal tudatosabb szinten ’rakják hajóra’ ennek a realitását/tényét.

Érdekesnek találom, hogy Fehér Felhő az egyik nap a döntésünkről beszélt nekünk. Hosszú ideje az életemet a jellemem megválasztásával éltem…de … úgy gondoltam, hogy többé nem lesz nagyon sok ’döntés’… ellentétben azzal, hogy kétségkívül ÉREZTEM, hogy a ’jó jellemvonást választom’…inkább, mint mindig a ’fő út választása’ mellett ’döntenék’. Tulajdonképpen a válasz csak úgy beáramlott – természetesen!

Most megismételjük: Az a képességetek, hogy a Legfelsőbb jót válasszátok a gondolataitok vagy tetteitek vonatkozásában talán lehetővé tette számotokra, hogy bármilyen dolgot ilyen sebességgel végezzetek el… és ez MOST – mindig – a jó irányba megy. Ti egy időszakban e megtételére képeztétek ki magatokat! Valójában sok-sok éven át! Nem voltatok egyszerűen tudatában ennek a TUDÁSNAK és képesek voltatok ’azonnal megtörténtté tenni’. De nézzétek a különbséget a MOSTANI értésetek/felfogásotok… és mindazok között, melyek évekkel ezelőtt voltak!

Az egyetlen különbség az, hogy itt VAGYTOK… ezekben az ÚJ NAPOKBAN… az,… amit elfogadtok és megértetek… nem visz közel annyira, hogy ’elsüllyedjetek’ és működésbe hozzátok!

Nagyon-nagyon sok változás és eltérés tudatába fogtok kerülni a gondolatmintáitokhoz való kapcsolódásotokat illetően… mely természetesen… lehetővé fogja tenni viszont minden szükségletetek manifesztálódásának elérését.

De úgy döntünk, hogy jobban összpontosítunk a BENNETEK LÉVŐ SZERETET ÉRZÉSÉRE. EZ EGY OLYAN DOLOG, MELYET MEG KELL TARTANI. ÉS TARTSÁTOK EZT MAGATOKBAN… EZT FOGJÁTOK TENNI, LEGDRÁGÁBB LELKEINK!

Egyszerűen nincsenek szavak… nincsen jobb verbális kifejezésmód… annál, mint az ’AH’ lehelete… arra, hogy leírjuk, mit fogtok ÉREZNI, amikor a jelenlét elérkezik. A Karácsony jelenléte!

Annyira sajnálom… Igazán…, hogy rendre buta szánalmas kérdéseket teszek fel… mert TUDNI fogjuk, amikor TUDJUK… de… Amikor ez a jelenlét elérkezik… ez a Fény… a világ ’be lesz kapcsolva, hogy megtartsa’ egy rövid ideig… percekig? órákig? napokig?… Sokan úgy gondolták, hogy 12/12/12 [2012.december 12.] olyan erőteljesen fog megjelenni…. de ismét… azok, akik úgy döntöttek, hogy alszanak, akkor is és még most is…zavarosak. Ennek így kell lennie akkor, amikor A Történés megtörténik?… Hogy őszinte legyek… ez is ilyen csalódás lesz sokak számára? Figyeljétek meg, hogy amikor én azt mondom, hogy A Történés megtörténik… akkor nem azt mondom, hogy december 21… mert ÉN olyan vagyok … mint sokan mások … hogy e helyen nem szeretnék csalódott lenni! Ó, Uramisten! Egy olyan furcsa izgatottság vett erőt rajtam… erőteljes nyugtalansággal fűszerezve!

MINDEN ÚGY VAN, AHOGY LENNIE KELL, LEGDRÁGÁBB BLOSSOM!

Engedd meg, hogy így mondjuk ezt neked… Nem érted azt, hogy miért téged választottunk szószólónknak? Ha egy mélységes hitű lettél volna, … nem tudtál volna segíteni olyan sok embernek, akik pont olyanok, mint te!

MÉLYEN LEGBELÜL MINDANNYIÓTOKNAK OTT VAN AZ AZ IGAZI TUDÁS, MELY ARRÓL SZÓL, HOGY MI JÖN! MILYEN ÖRÖMTELIEK LESZTEK, AMIKOR FELFEDEZITEK EZT!

Oké! Remélem, hogy sikerül még karácsony előtt újra beszélnem veletek… nos, hogy őszinte legyek… és bátor… szeretném azt mondani, hogy még december 21. előtt! De ha ez nem lehetséges, mivel úgy tűnök… mint sokak, … hogy borzasztóan sok minden tennivalóm van…  akkor mit üzennétek nekünk?… Szem előtt tartva azt, hogy én …. ebben a helyzetben/krízisben…  kikerülök a fejemből egy pillanatra és nem a félelmeimmel és kétségeimmel fogok visszakerülni, és hogy megengedem nektek, hogy ’előbújjatok’.

Akkor úgy ÉREZnénk, hogy SZABADON azt mondhatjuk:

TI A SZERETET VAGYTOK!

TI AZ IGAZSÁG VAGYTOK!

AZ, AMI RÁTOK VÁR AZ NEM MÁS, MINT E SZERETET ÉS EZEN IGAZSÁG FELFEDEZÉSE!

E TUDATRA VALÓ ÉBREDÉSETEK MEGÉRZÉSE… A LEGTELJESEBB EUFÓRIA – MINT EZ – ’SEJTENI ENGEDI’ SZÁMOTOKRA AZT, HOGY ENGEDÉLYETEK VAN ARRA, HOGY TISZTELETTEL FEJET HAJTSATOK AZ ELŐTT, AKIK VAGYTOK!

HISZEN TI VAGYTOK AZ, AMI KÖZELEG!

NEM LÁTJÁTOK?

TI VAGYTOK!

TI KÉSZÜLTÖK ÖNMAGATOKKÁ VÁLNI!

BÍZUNK abban, hogy lehetséges lesz beszélgetnünk hamarosan… így most búcsúzunk!

Mint egy emberi lény ez időben… személy szerint sok tennivalóm van… Amennyire TUDOM, le kellene ülnöm és be kellene engednem ezeket az energiákat… túl sok prioritás van, amire tekintettel kell lenni. De ÚGY ÉRZEM, hogy ÉN megtagadom a lelkemtől azt, amit akar.

Mindenki saját döntése, mint TUDJÁTOK! Ha arról van szó, hogy a fizikai világban sok olyan dolog van, melyet meg kell tenni … akkor minden eszközzel legyetek azon, hogy megtegyétek! De könnyedén, hálával tegyétek és TUDJÁTOK, hogy a SZERETET ott van A TELJES GONDOLKODÁSOTOK felett. Ezért bármi, amit tesztek, SZERETET-ENERGIÁVAL van lepermetezve és az a mosoly, melyet árasztotok… felépít egy olyan mindenható kitörést, mely sosem volt még ÉREZHETŐ korábban a bolygótokon!

Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy teljesítsem ezt a küldetést!

Valóban!

Szeretet és köszönet a következő találkozásunkig!

Itt található Fehér Felhő 12/12/12 aktiváló hanganyaga azok számára, akik nem hallották. Személy szerint én nem ÉRZEM, hogy ezt abban az adott időben kell csak megtenni és szerintem mindenki hasznára válik, akármikor hallgatja is meg!:

http://www.blossomgoodchild.com/001_A_003_Blossom_12.12.12.WC_2012_12_12.mp3

Csatornázta: Blossom Goodchild

Magyar nyelvű fordítás: Vénusz

Forrás: Blossom Goodchild, http://galacticchannelings.com/english/blossom14-12-12.html

http://kristalyhang.wordpress.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

ayouqeuyoqapo - Encourage decides universal, straight non-specific.

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone Online <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone Online</a> toy.eqge.spiritiszta.hu.rlm.qk http://mewkid.net/buy-prednisone/

 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 11
Összes: 3062001
Hónap: 15240
Nap: 465