Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FGF / Égi Vándor / 2012-10-26

Fény Galaktikus Föderációja – 2012. október 26.

Égi Vándor közvetítése

sas2.jpgÜdvözlet a Föderációtól! – Egy a történésekre való visszatekintéssel kezdenénk, ami a jelenlegi idő pillanatában, a ’Most”-hoz vezetett. Itt vagyunk,- és folyamatosan vezettünk benneteket ezen az időszakon keresztül. Teli voltatok elvárásokkal a rátok váró dolgokkal kapcsolatban, és ez így rendben is van. A megváltoztathatatlan időpontja egyre közeleg. Sok a teendő a világotokon és már csak kevés idő maradt ezek teljesítésére.

Az egész bolygó egy plazma-energiamezőbe lett beágyazva, amit nemrégiben aktiváltak, így ez képes a magasabb frekvenciájú energiaformákat beengedni, miközben biztosítja ezzel egy időben a sötétebb, nehezebb és alacsonyabb energiák akadálytalan eltávozását. És ha utóbbiak kívül lesznek a mezőn, már nem tudnak ismét visszajutni. Ez a kezdete a bolygótok lezáruló tisztítási fázisának. Hogy ez nem korábban valósult meg, annak oka az űrállomásotok volt, melynek pályája túl közel helyezkedett el a Földhöz, így ennek az energiamezőnek a működése befolyásolta volna. Így egy megegyezés született, mely szerint keringési pályamódosításra került sor, tehát a (az energiamező) hálórácsát aktiválni lehetett- anélkül, hogy az negatív hatással lenne az emberekre.

Ha ez az energia teljesen aktiválódik, észre fogjátok venni, hogy az Illuminátus rátok gyakorolt napi szintű hatása egyre csökkeni fog. Kezdetekben a tömegek nem fogják észrevenni, amíg valaki valamilyen tettel a sötét erők „lábára nem lép”, miközben nem ütközik bele az eddig tanúsított ellenállásba. Ez másokat is felbátorít, hogy kitapogassák a határokat, amíg nyilvánvalóvá nem válik, hogy az Illuminátusok, akiket senki nem látott vagy észlelt a valóságban, akikről azonban köztudott, hogy jelen vannak, eltűntek vagy ha mégsem tűntek el teljesen, nem állják útját az ilyen akcióknak. Ha erről egyre többen tudomást szereznek, akkor egyre jobban körvonalazódnak az emberiséget szolgáló, jólétet biztosító fejlődések világotokon. Ha ez bekövetkezik, egy egyre gyarapodó lavinát láttok majd, amit az emberek hívnak életre, amivel akadálytalanul mozdulhattok az általatok kívánt irányba: hogy felvirágozhassatok, szabadok legyetek, hogy megismerjétek, megismertessék veletek és kutassátok az igazságot.

Ez egy szakaszos fejlődés lesz, de valójában mégsem az– ha arra gondolunk, hogy az évtizedek és az évezredek látszólag egy pillanatban villannak fel, ha a lakosság felismeri, hogy szabadságban is létezhet- az ellenőrző uralom nélkül, akik rabszolgává akartak tenni benneteket. Ha a tudósok mindenki javát szolgáló technológiákat hoznak létre és ezt mindenki számára elérhetővé teszik, anélkül, hogy aki ezt nem kívánja számotokra ne lelhessen támogatásra, ha a pénzügyi intézetek gondoskodnának a lakosság igényeiről –ahelyett, hogy a „Corporation”-eket támogatják – ha a politikusok fair és reprezentatív törvényeket hoznak-, akkor lassan láthatóvá válik egy új világ kibontakozása.

Majdnem láthatatlan részesei voltunk ennek a játéknak, mégis mindig jelen voltunk. Felépítettük az energiamezőt, ami megakadályozta a negatív energiák bolygótok körüli keringését. Más különböző világotokon kívüli csoportokat kiutasítottunk, akik világotokat öncélúan szállták meg; ill. megakadályoztunk más világűrből származó fajokat, hogy ide jöjjenek ebben a döntő időszakban, amikor transzferáltuk az energiamezőket bolygótokon és bolygótok körül, valamint útmutatással kísértünk benneteket és kapcsolatban maradtunk, hogy motiváljunk benneteket és, hogy tudomást szerezettek róla, mi is teljesedik ki éppen bolygótokon. 

Miközben ezek a dolgok valósággá válnak és az Illuminátus egyre ájultabb állapotba kerül, megismeritek a valódi történeteteket és ebből a reményteli üzenetből mindannyian további erőt merítetek. Valójában már átéltétek ezt egyszer, mert lassacskán a médiáitokban is felbukkannak eltűntnek hitt civilizációk nyomai. És lassan „derengeni” fog a kirakós játék teljes képe – a világotoké és az egész világegyetemé-, akkor eljövünk: ölelő karokkal, SZERETET-tel és elismeréssel üdvözölve „vállalkozásotokat”. A folyamat már elkezdődött és nevetekben [helyettetek] sok mindent felügyelünk.

Mi lehetne örömtelibb, mint hogy azok újra összetalálkozzanak, akik együtt alakították az eseményeket, egészen a végkifejletig. Azt üzenjük: nézzetek fel; ott leszünk és veletek leszünk – SZERETET-ben és kölcsönös elfogadással. Közös utunk nekünk nagyon sok örömet okozott.

Legyetek békével.

 

Csatornázta: Wanderer of the Skies /Égi Vándor

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://wandereroftheskies.blogspot.pt/2012/10/26102012.html

http://kristalyhang.wordpress.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 16
Összes: 3092224
Hónap: 14823
Nap: 511