Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FGF / SaLuSa / 2012-10-12

SaLuSa – 2012. október 12.

Mike Quinsey közvetítése

salusa-229x300.jpgMi is ugyanúgy éljük meg az akadályoztatásokat, mint ti; de ez a tény nem ad számunkra okot nagy aggodalomra, mert továbbra is tervszerűen kivitelezhetjük feladatainkat. Mi könnyen tudunk alkalmazkodni a különböző helyzetekhez, de számotokra frusztráló lehet, ha mi kényszerűségből üzeneteinkben nem szolgálhatunk csak adatokkal a történésekről. Amikor tevékenységeiteket figyelemmel kísérjük, sok csoportot látunk, akik a békét szolgálva megfelelően dolgoznak, ami a sötétek utolsó erejének elkerülhetetlen végét gyorsítja fel. Ott leszünk, hogy a sötét erőknek megadjuk az utolsó „lökést”, ami az elfeledésbe taszítja őket, így sem nektek, sem nekünk nem jelentenek további fenyegetést. Legjobb akarattal sem állítható meg többé világtok gazdaságának összeomlása. Amit megfigyelhettek, az a sötétek utolsó kétségbeesett próbálkozása, amikor foggal-körömmel ragaszkodnak a még számukra megmaradt dolgaikhoz; de hatalmuk sebes gyorsasággal szertefoszlik. 

Egyes kormányok, akikkel felvettük a kapcsolatot, a változás mellett voksolnak, míg mások csak idegenkedve reagálnak és továbbra is megpróbálják a régi rendszert fenntartani. Az igazság az: bármit tesznek is, hogy feltartsák a változást, az mégis bekövetkezik – és nem tudják elkerülni, a hozzá való alkalmazkodást. A politikai hovatartozás nem számít; mert nem lesz alternatíva a változást illetően. A problémákon való felülkerekedéshez nyújtott megoldásaink, az egyetlen lehetséges opciók, amik valóban gyors eredményekhez vezethetnek. A kellemtelenségeket leredukálják a minimumra és ezen intézkedések szükségességének megértése biztosítani fogja, hogy általános támogatottságot élvezzenek a tervek.

A változás sokkal erőteljesebb mértékben fogja összehozni az embereket és a háborúk lezárása egy csodálatos békét hoz el a Föld számára. Ezen felül segíteni fog a különböző országok közötti bizalom megteremtésében, és egyesek között még meglévő akadályok eltűnnek. Amint egy bizonyos együttműködési szintet eléretek, a még rátok váró változások is nagyon gyorsan megvalósulnak. A hadipar és a többi katonai erő leszerelésre kerül és helyükre idővel egy békehaderő lép, ami tisztán védelmi célból működik majd. Jelenleg a katonaság és az egész világon megtalálható hadibázisaik fenyegetést jelentenek, háborúkat is kirobbanthatnak; – és ez is meg fog változni. A jövőben egy ország területén sem állomásoznak idegen csapatok, és nem hagyják kétségek között a lakosságot, hogy a béke egyre tartósabb állapottá válik – amit mi tartunk fenn. Mint azt láthatjátok, jó kezekben vannak a szabadságotok és szuverenitásotokhoz való visszatérésetek tervei. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnotok a háborús fenyegetettség miatt, mert a háborúzás nem lesz megengedett, ahogyan a nukleáris fegyverek használata sem, és ezt a rendelkezést ki fogjuk csikarni.

A felemelkedés útja kiszélesedik és egyre több lelket vonz magához, akik bizalomra és bizakodásra leletek, amiért mi és a Szövetségeseink dolgozunk. Egyszerűen fogalmazva Kedvesek: nincs másik út; és higgyetek nekünk, hogy minden a felemelkedésetekkel kapcsolatos vitatott kérdést alaposan megtárgyaltunk, és időközben megtaláltuk az optimális végső következtetéseket. Azt tesszük, ami mindenki javát szolgálja, anélkül, hogy az emberek szabad akaratát: egy másik út választásával feloldanánk. Soha nem volt küldetésünk része, hogy a mi látásmódunkat erőszakoljuk rátok, hanem, hogy garantáljuk, a felemelkedni vágyók megkapjanak minden lehetőséget, hogy ezt megvalósíthassák. A változás az, ami felé törekedtek, de ezt az illuminátus megtagadta tőletek, így akadályozva meg felemelkedéseteket. Ennek a lehetőségnek [felemelkedésnek] a megragadása igazán természetesnek tűnik, mert ez már szerves része volt életterveteknek. Csak kevés lélek képes emlékezni az élettervére és valójában a legjobb az, ha a kihívásokkal akkor néztek szembe, amikor jönnek, mert különben megpróbálhatnátok a dolgok elébe vágni és ezzel megváltoztathatnátok cselekvésetek kimenetelét. Mostanság látnoki üzeneteket fogadtok magatokba, amik megmagyarázzák a helyzetet és ez a fajta segítség megengedett; de a végső döntés a ti kezetekben van. Ahogyan karmátokat sem vállalhatja át senki magára; de kölcsönös megegyezés alapján egyes lelkek együtt dolgoznak veletek, hogy segítsenek.

Egyes lelkek nehezen hiszik el, hogy szabad akaratukból döntöttek úgy, tapasztalatokat jöttek gyűjteni a dualitásban. De mindannyian ezt tettétek – közületek mindenki – abban a tudatban, hogy felgyorsíthatjátok további fejlődéseteket és hozzájárultok az általános tudás gyűjtőtégelyéhez. Tudat alatt ezt tudjátok ti is, ill. tudatában vagytok annak az ígéretnek, hogy előrelépéseiteket évezredek óta pontosan követik a magasabb szférákból, mellettetek állva, kísérve benneteket. Ők Isten szolgálják és benneteket szolgálnak és a felemelkedési terveteket kivitelezik. A magasabb szférák állják a szavukat, amit adtak nektek, hogy semmilyen körülmények között nem lesz megengedve a sötét hatalmaknak a felemelkedésetek megakadályozása; ezért ki kell használnotok ezt a csodálatos lehetőséget, hogy Földanyával együtt felemelkedjetek.

Még nehéz idők állnak előttetek; de biztonságban átvészelitek és végül a történések kimenetelekor, egyre magasabbra emelkedtek a Fény-be. Az idő telik és a változás egyre közelebb kerül; és anélkül, hogy bárki bármit is jósoljon, egyértelmű, hogy a végső időszak következik. El tudjátok hinni, hogy az évezredforduló már majdnem 13 éve volt? És ha visszapillantotok a fejlődésetekre, akkor a kiemelkedő pontok mindig a tudatszinteteket érintették. A FÉNY és a SZERETET energiája, mint egy futótűz terjedt szét és átvitt értelemben: a  Főnix madár újra életre kelt hamvaiból. Ennek a történésnek az ereje képes az alacsonyabb energiákat átalakítani, amik az új szinten, ami felé tartotok, nem képesek létezni.

A látszólagos cselekmények hiánya nem jelenti azt, hogy csak kevésé dolog történik, mert valójában egyre több a dolgunk és visszaverjük a fejlődés megállítására tett próbálkozásokat. A sötét erők mesterien tudnak nyugtalanságot szítani, de mi ismerjük a szándékaikat és magas fokon tartjuk sakkban őket. Nem sikerül nekik a kezdeményezésig eljutni és képesek vagyunk a lépéseiket előre látni, így akadályozva meg őket céljaik eredményességben; és ez aláássa a ’moráljukat’, ami már elérte mélypontját. Vége a játszmának és jobban járnának, ha visszavonulót fújnának, és hagynák, hogy a játékot terv szerint lejátszhassuk. De még mindig konokok és megpróbálják elkerülni az elkerülhetetlen sorsukat és letartóztatásukat, annak ellenére, hogy felhívták rá a figyelmüket, eljött az ideje az emberiség ellen elkövetett bűneikért felelősséget vállalniuk.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról,és beszámolhatok arról, hogy a FÉNY Galaktikus Föderációja soha nem volt magasabb fokú készültségben, mint most – és kész a tettek mezejére lépni. A ti néhány földi hetetek, számunkra csupán másodpercek – ahogyan mi éljük meg az időt – , és számunkra a végső időszak olyan, mintha már el is érkezett volna, és számotokra is felgyorsul az idő.

Köszönet, SaLuSa!

 

Csatornázta: Mike Quinsey

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás:http://www.treeofthegoldenlight.com http://kristalyhang.wordpress.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 10
Összes: 3061999
Hónap: 15240
Nap: 464