Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Földsugárzás

foldsugarzas-joo.jpgHartmann sugárzás

 

 

A természetes eredetű földsugárzások legismertebb fajtája a Hartmann-sugárzás. Pontosan úgy, ahogy a térképeken a hosszúsági és szélességi fokokat jelöljük, a földgolyót észak-déli és kelet-nyugati erővonalak futják körül. Ezeket az ingersávokat Dr. Ernst Hartmann személyéről Hartmann-hálónak nevezik.

 

 

Az intenzívebben károsító sávszélességet egyesek 0,3 méterben, mások 0,4 méterben határozzák meg. Maguk az ingersávok egymástól való távolsága hazánkban 2,3-2,8 méter. Az É-D-i és K-NY-i ingersávok mindig merőleges kereszteződéseit a Hartmann-háló rácspontjainak, csomópontjainak nevezzük.

 

 

Az egészségre a csomópontok a legveszélyesebbek. Mind a beteg, mind az egészséges szervezet, ha Hartmann-rácspontba kerül igyekszik onnan önmagát elmenekíteni. Minden ember érzi ezt az energiát. A kisgyerek, akinek még meg van ez az ösztöne, kimászik belőle. Megfigyelhető, hogy a pici gyereket befekteti az anyuka a kiságyba és amikor felébred az ágy sarkában van összehúzódva. Anyuka visszafekteti szépen középre és a gyerek újból menekül a helyéről.

 

 

A Hartmann-zónák fölött elhelyezkedő szervek gyulladásba jöhetnek, bekövetkezhet szívritmuszavar, fejfájás, gyomorpanaszok. Hartmann-csomópont okozhat epilepsziát, szívinfarktust.

 

 


foldsugarzas-jobb.jpgVízerek káros sugárzásai

 

 

Földünk mélyebb rétegeit éppúgy behálózzák, keresztül-kasul járják a felszín alatti vízáramlások, mint testrészeinket a vérerek és nyirokerek. A vízerek a föld mélyén piciny üregekben csörgedeznek, sziklák között, maguk vájta barlangrendszerben futnak.

 

 

A vízerek által kibocsátott rezgések romboló hatása még súlyosabb, mint a Hartmann-zónáké. A vízerek iránya, mélysége igen változó.

 

 

Amennyiben huzamosabb időt töltünk el egy vízérsugárzás fölött (pl. ágyunk ilyen helyen van), megsérül a testet körülvevő aura, aminek hatására különböző betegségek alakulhatnak ki. A tünetek attól függően jelentkeznek, hogy hol és milyen sugárzás éri a testünket.

 

 

A vízerek sugárzása a Hartmann-zónákétól sokkal veszélyesebb. Ez a típusú sugárzás előidézhet szklerózis multiplexet, izületi gyulladásokat, szürke és zöld hályogot, gyomorvérzést, meddőséget, petefészek cisztát, vastagbélgyulladást, lábszárfekélyt, miómát.

 

 

Vízerek és Hartmann-sugarak csomópontjában szinte kivétel nélkül daganatos betegségek alakulnak ki.

 

Nem mindegy tehát, hogy hová helyezzük fekhelyünket, egy nyugodt, sugárzásmentes helyre, vagy egy energiaörvény fölé.

 

 

 

foldsugarzas-utolso.jpgEgyéb sugárzások


 

A M. Curry által felfedezett sugárzás az ún. Curry-háló. A Hartmann-hálóhoz képest pontosan 45°-al van „elforgatva”.  Így pontosan észak-nyugat és dél-kelet, valamint pontosan dél-nyugat és észak-keleti irányban alkot egy kb. 30-35 cm falvastagságú hálót. Maguk a sávok 300-320 cm távolságra vannak egymástól. Csomópontjai veszélyesebbek, mint a Hartmann-hálóé.

 

 

Ismeretes még a Szent György és Lej vonal, ami elég ritka és nagyon erős sugárzás. Ha valaki egy éjszakára belefekszik, nagyon rosszul lesz. Jótékony energia, de tartósan nagyon megzavarja a testet.

 

 

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 16
Összes: 3176505
Hónap: 37233
Nap: 742