Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Találkozásaim a szellemvilággal!

Ide írhatod azokat a saját történeteidet, amelyeket Te éltél át a szellemvilággal való találkozásod során.

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Besenyei Balázs bbwton@gmail.com - England

Amikor eljöttem Magyarországról különös dolgok történtek velem itt Angliában.
Egy nap arra ébredtem, hogy a kezeim nagyon forróak. Ha a virágok, vagy növények fölé tettem , a hő változásból éreztem, hogy boldogok vagy nem. Majd kipróbáltam embereken is.Éreztem a betegségeiket, a régi problémáikat.Csak belül gondolat formájában.Kb. 1 vagy 1,5 évig tartott.Már megszünt.Régebben amikor lefeküdtem. Szinte minden éjszaka repültem álmomban,vagy valósan nem tudom. Láttam a házakat tájakat embereket. Ez is megszünt. Kb 3 éve álmoban egy piros fény jött el hozám.Kérte repüljek vele.Beleegyeztem.Nagyon nagyon magasan repültünk. Már a föld is messze volt. Majd bevitt egy egy elmondhatatlanul hatalmas helyre.Azt mondta.Látod itt mindent megtalálhatsz. Minden tudást amit csak akarsz.Amire szükséged van elveheted megtanulhatod. Nagyon boldog voltam.
Mindenfelé könyvek milliárdjait láttam.Meg külömböző dolgokat.Azokat nem tudtam micsodák. Emberi kifelyezéssel úgy mondanám. Voltam a világegyetem könyvtárában.Nem engedte, hogy ott maradjak.Mondta később. Majd repültünk tovább. Én mindenképpen vele akartam repülni. Már körülöttünk nagyon sötét volt.Ekkor azt mondta a piros fény.Nem jöhetsz tovább. Vissza kell menned. Majd felébredtem az ágyamban. Most is a hétvégén érdekes dolog történt. A barátnőm külön az ő házában él még most.Pénteken jött hozzám.Amikor elindult a buszmegállóhoz kb délután 6 lehetett. Az utcájában előjött egy sárgás,zöld fény gömb.Nagy sebességgel pörgött a tengelye körül.Kb az út szintje fölött egy pár centivel mozgott. Szépen párhuzamosan ment a barátnőmmel. Nagyon közel hozzá.
Kb. pár percig tartott. Olyan volt a hangja mint amikor nagynyomású levegő áramlik ki valamiből.Nem volt nagy. Kb 3 cm. Ezt nem tudom mi lehetett. Ha valaki elmondaná nekem nagyon megköszönném. Sok szeretettel Balázs

annatolla - apostol80@freemail.hu

úgy tűnik, ez korunk műfaja...

...valamiképp meg kellene osztanom, amit nem önérdememből birtokolok, vagyis
akaratomon kívül jutottam hozzá, nem kerestem, tehát nem az enyém, vagyis
mindenkinek szánják, aki hozzájut, és fejlődőképes....
....mert ahhoz igenis nagy fejlődőképesség szükségeltetik, hogy ha valaki elolvassa ,
akkor még elmélkedések tárgyát is képezhesse az illetőnél, mintegy helyet adva akár
az elfogadásának is...
...mindenesetre a gondolataim megosztása ez, könyvírás helyett ....
...már régta lustállom, hogy könyvet írjak a !zentszellem általam jött tanításairl,
amelyek a "iblia szellemiségében nyugszanak, azzal a #ímszval, hogy már előttem
ezren és ezren mindent leírtak már, mi $jat is írhatnék még ennek a spirituálisan
rendkívül kim%velt , magát embernek nevező létformának...&&&&...
....mégis mindannyiszor sürgetést érzek, hogy minél több formában osszam ezt
meg, és meg is prbáltam több m%fajban is, de nem sok eredménnyel 'bár nem
szabad eredményt sem várnom, hisz minden di#sőség (stent illeti, mert ) az
*gyetlen +étező...
...és máris témánál vagyunk, tehát a folytatásban lehet, hogy éppen ezt prbálom
meg kifejteni, mit is jelent ez az én felfogásomban - *gyetlen +étező...
írta- annatolla, /001. j$l. 2. 30-24 5

...ez a freeblog már megszűnt, de ezen a linken:

http://apostolifeny.hu/viewtopic.php?f=3&t=204

..olvasható, végig amit a Szentszellem tanított, és az is ahogyan létrejött a kapcsolat (nem én akartam, és nem kerestem)...akit megérintenek, azok olvashatják, de nem mondható népszerűnek...keveseknek szóló tanítás és elhívás...

szabó sándor - saramanja13@gmail.com

kedves yagcsi!ne kösd feltétlen a spirituális fejlődést szellemvilághoz kapcsolatos élményhez,- ez a szellemi fejlődés egy epizódja lehet.ha nagyon erős benned a tudásvágy asztrális segitőid fokozatosan vezetni fognak a te érdeklődési körödnek és felfogó képességednek fügvényében.nem szükségszerű se a yóga se más meditáció.lényeg,hogy a tudásvágyad elérje azt az ingerküszöböt amire felfigyelnek égi segítőid. ehez nagy segitséget nyujtassz nekik ha testedet nem mérgezed( hús,cigi,alkohol,üditők,energiaitalok,drogok stb.)légy jó lelkü és segítőkész .ajánlom SZABÓ JUDIT könyveit kiindulónak.

Yagcsi - Bp

Sziasztok!
Nekem eddig semmilyen szellemvilággal kapcsolatos élményem nem volt ,illetve nem tudom eldönteni azok csupán álmok lettek volna.
Úgy érzem spirituális szinten sokat kell még fejlődnöm. és ehhez szeretnék segítséget kérni. Napi szinten szoktam meditációs gyakorlatokat végezni de, ezek mind internetről olvastam és ezáltal próbáltam őket alkalmazni. Úgy vélem ez a tanulási módszer nem volt hatékony. Ezért szeretném valakinek a segítségét kérni aki elég magas spirituális szinten van ahhoz hogy tanítson.
Persze minden fajta segítségre nyitott vagyok témával kapcsolatos könyvek , előadások, vagy csak beszélgetni.
Remélem nem írtam rossz helyre.
Üdvözlettel , Yagcsiyagcsi@gmail.hu

Begovits László - Szeged

ÁLDOTT 2014 - es évet kívánok neked Magdika ! És minden tiszta léleknek !
Ha méltónak találod írásaimat, rakd be a honlapodba ha akarod .
http://magyarmegmaradasert.hu/kozerdeku/olvasoink-irjak/item/3361-az-al%C3%A1zat-im%C3%A1ja-isten%C3%BCnkh%C3%B6z

Laki - Bp.

Sziasztok!

Guru itt szeretnék neked egy idézetet Mooji-tól küldeni, melyet Alex mutatott meg nekem.
Csak arra kérlek, és mindenkit arra kérek aki olvassa, ne az egós elmével olvassa, hanem a benne élő örökkévlóval.
Idézem:
Most csend van. Ez a csend is jelen van veled a láthatóban. Ez az örömöd finom áramlata. De nincs mögötte senki. Nincs senki aki megtartsa, vagy elveszítse. Legyél ennek tudatában! Ha ezt felismered, nem leszel zaklatott. Maradj a saját, természetes tágas létedben. Amikor azt mondom "maradj", az egyszeűen csak azt jelenti, hogy maradj meg természetes öntudatodnál. Nem kell cselekedni hozzá, már ez vagy.

Ne hozz létre semmilyen kapcsolatot semmilyen tárggyal, megjelenéssel, és ne hozz lérte semmilyen kapcsolatot semmilyen témával kapcsolatban sem. Hagyd hogy a tárgy és téma megjelenjenek, de ne ragaszgass semmilyen cimkét magadra. Maradj az, aki vagy.

Te vagy a meg nem született, a meg nem haló, az időtlen. Soha nem születtél meg. Mi a megszületés? Egy forma, egy név, mely létet kap. És ez a léthezjutás, a te saját, időtlen, végtelen lényeden belül jelenik meg. Te tiszta tudatosság vagy, mely túlmutat neveken és formákon, túlmutat mindazon, ami jön-megy. Mindezeket, mindezeket a megjelenéseket csak megfigyeli a lényed, minden erőfeszítés nélkül. Ha sikerül nem azonosítani magad azzal, ami megjelenik, akkor a saját időtlenséged magától értetődővé fog válni számodra. Te vagy minden megjelenésének, minden jelenségnek szemtanúja, megfigyelője. Te vagy a szem, ami mindent lát, de az a mindent látó szem nem látható, mert ő maga alaktalan.

Vannak olyan gondolatok, mint pl. a "legyél önmagad" vagy "ismerd fel, hogyan létezz". Hagyj fel ezekkel a gondolatokkal és akkor ezek a gondolatok is békén hagynak téged, ugyanis nem azt szolgálják, aki valójában vagy. Ne kötözd hozzá magad egyetlen szándékhoz sem, de még az időhöz se. Ne rohanj előre, hogy a jövőben majd valami lehess és akkor az időtlen, állandó léted felfedi magát egyértelműbben. Maradj meg ilyennek! (Mooji)

Hát ennyit szerettem volna!:)

Szeretettel: Laki


Ella - Saját élményeim

Lehner Ella vagyok.Tizenéves korom óta vannak élményeim, amikor spontán a jövőbe találtam magam, műtét alatt kiléptem a testemből és fénypontként sokkal tudatosabban éltem meg a világomat, mint testben, többször megidéztem és találkoztam magasabb civilizációk képviselőivel (nem szürkékkel, csodás fénylényekkel), láttam és társalogni is tudtam egy-két meghalt ismerősöm szellemével, részem volt néhány isteni kinyilatkoztatásban, ami után elkezdtem látni a testben lévő beteg sejteket és fényt sugározva e ponokba el is tudtam tüntetni azokat, isteni irányítással stb.stb.
Isteni sugallatra minden tapasztalatomat e világgal kapcsolatban megírtam egy könyvben, hogy ne kelljen ezerszer leírjam vagy elmeséljem (egy kicsit sok időt venne ígénybe), melynek címe :Világvége Világbéke.Az üzenete tulajdonképpen nem más, mint az, hogy miről tudjuk felismerni, hogy honnan jöttünk, miért vagyunk itt és milyen egy emberi élet, ha azt Isten-tudatosságban, megvilágosodva, egységben Istennel éljük.
Remélem sok visszajelzéssel szolgálok nektek megélt történeteimmel, szerető szívvel Lehner Ella
www.berboss.hu/lehnerella

Alex - Re: Saját élményeim

Kedves Ella!

A leírtak alapján te egy igen fejlett lélek vagy!:)
Nem is tudok mást csak annyit írni, hogy hol lehet veled találkozni személyesen?

Tiszta szívű szeretettel: Alex

Nagy Gábor - Utam

Üdvözletem!

Egyik napról a másikra egy látomás fogott el miközben megmozdulni sem tudtam, egy csillagokból álló alagútban haladtam de eszméletlen gyorsan egyszer csak megálltam hirtelen és láttam a tejutat kívülről. Majd továbbhaladtam ismét nagy sebességgel és megint hirtelen megálltam , egy hatalmas fényt láttam elöntött a boldogság és minden rossz érzést és gondolatot elfeledtem!
Azóta képes vagyok minden összefüggést meglátni, a jövőt megálmodni, érzem a rezgéseket,látom az aurát,csalhatatlan megérzésem van,és akkora energiát érzek, hogy képes lennék egy egész univerzumot teremteni! Megismertem az utam és az utatokat egyaránt!

magó rogerio - rogerio.mago@hotmail.com

üdvözletét a béke. testvéri üdvözletét a kedves testvérek közé tartozik. A világegyetem rezeg összhangban alkotójuk, arra szólít fel minket minden tükrözi a tetteinkért. Mindig a bátorságot leküzdeni minden nap desfios biztos, hogy holnap lesz a legjobb módja annak, hogy lények a Teremtő. Béke minden. Heart of Brazília a magyar testvérek. Elnézést a fordítást.

SZABÓ ALEXANDRU - SARAMANJA13@GMAIL.COM

mindig is érdekelt a világegyetem működése,az ÖREG ISTEN és az istenek tevékenységének kivetülései úgy a szellemi mint az alacsony rezgésű világokban.éveken át olvastam mindent ami elérhető a NET-en ezzel kapcsolatban(eseményhorizont,-swedenborg,-zecharia sithchin,-arvisura ,szóval a kvantumfizikától meg a "többitől" akkora káosz lett bennem,hogy éreztem hatalmába kerít a tudás illúziója,de jó,hogy idővel rádöbbentem arra,hogy kezdek egómániás félművelt valakivé válni és,hogy ennek határt kell szabnom.....aztán rendszeresen hajnali 2 és3 óra között frissen ébredtem és a válaszok csak úgy jöttek a kérdéseimre,minden oly érthető és logikussá vált.kb.a negyedik éjszakán rádöbbentem,és megkérdeztem:ezeket valaki diktálja? ABBAN A PILLANATBAN OLYAN SÍRÁS JÖTT REÁM HOGY PERCEKIG ZOKOGTAM.MOST IS SÍROK AMIKOR ERRŐL ÍROK.hogy mik váltak egyértelmüvé?az univerzum fraktális felépítése szellemi és anyagi szinteken,az egó szerepe és eredete(ISTENTŐL VALÓ)erről bővebben majd írok, mert amit nekem közöltek az egó-val kapcsolatban, sehol sem olvastam hasonló megközelítését ezen témakörnek.érthetővé vált a tórusz működése,a kígyó mely a farkába harap szimbólum hogy hogyan működik,-az ISTENI körforgásba való visszatérés, a karma működése, az hogy minden, DE MINDEN!okkal történik,hogy igaza volt shakespeare-nak, hogy színpad az egész világ. minden"rossz" ami velünk történik a mi lelki evoluciónkért van.HA BÁRKI ROSSZ ÉS GONOSZ VELÜNK SZEMBE KÖSZÖNETTEL ÉS HÁLÁVAL TARTOZUNK NEKI MER Ő MIÉRTÜNK TESZI! MEG KELL BOCSÁTANI NEM 7 SZER 77-SZER! és aztán, most már tudom mi történt velem,- dimenzióváltás.mesélni próbáltam erről embereknek,-természetesen nem értették miket mondok...ez valami "hitüs" duma? kérdezték pedig természetesen nem alacsony inteligenciáju embereknek mertem ezzel előhozakodni.erről az állapotról(5-6 napig tartott)röviden:(aki átélt ilyen jellegű spirituális eseményt érteni fogja)ISTENI SZERETETBEN LÉTEZNI, ÉREZNI FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET ÉS MEGBOCSÁJTÁS MIND EGYEK VAGYUNK NINCS EGÓ NINCS FÉLELEM AZ ÖRÖK ÉLET TITKÁNAK MEGISMERÉSE(MINDNYÁJAN MAGUNKBAN HORDOZZUK-MÁSOKÉRT VALÓ ÖNFELÁLDOZÁS) MINDEN FÉLELEM ÉS NEGATÍV TULAJDONSÁG SZERTEFOSZLIK,ELTÜNIK HA LEGNAGYOBB AKAROK LENNI ÉN LEGYEK A LEGKISEBB NINCS OLYAN HOGY ÉN, HOGY MAGAMÉRT CSAK MÁSOKÉRT AZ AGGODALOM A LÉTÉRT ELTŰNIK,NEM AGGÓDOM SEMMIÉRT MERT,- MERT NINCS AGGODALOM EGYSZERŰEN TUDOM,HOGY SEMMIRE SEM LESZ GONDOM MINDEN ÉLŐLÉNY TELJES SZÍVBŐL VALÓ SZERETETE ESEMÉNYEK ELŐRE LÁTÁSA(nálam nem nagy dolgokról van szó, például,-tudtam, hogy a munkatársam kocsiját összetörik a parkolóban,-mai napig nem értem miért nem szóltam neki pedig tudtam!!!!!!!!!-lehet hogy egyszerűen "nem szólhattam bele!?" ÚGY ÉREZTEM CSAK ÉN ÉLEK MINDENKI MÁS HALOTT!("hagyjátok a holtakat temessék el halottaikat") a kanizsai piacon míg a feleségemre vártam 50-80 embertkb.olyan élesen tudtam egyszerre megfigyelni mintha egy embert néznék. közben volt valami más is amit meg kell említenem.......félelem ..iszonyatos félelmem volt, a halálfélelmen túli valami úgy éreztem hogy csak egy program vagyok mint a számítógépeken, úgy éreztem hogy minden egyszerre igaz is és hamis is.két gyerekem van,szerető feleségem mégis az öngyilkossággal kacérkodtam néhány percig.AZTÁN KIDERÜLT AZ ÉG! MINDEN MEGSZÉPÜLT SÍRVA NEVETTEM! amin azóta is tűnődöm...ez lett volna a "küszöb őre"jelenség? ha igen akkor úgy érzem,hogy megkegyelmezett. azóta másképp élem az életem,- úgy érzem jobb ember lettem,békésebb,türelmesebb nem érdekel a politika meg az összes hamis és álnok"kavarások",-lehulottak a leplek. remélem minél hamarabb az ISTENI szeretet energiájának áramlását akadályozó tényezők eltűnnek. és ha úgy érzem,hogy nem vagyok egyedül akkor gyakran sírok. bocsánat az inkoherens írásomért,nincs semmi gyakorlatom, 20-25 éve nem írtam ennyit mint ma.

Nehéz Krisztián - Dunaujváros Tavasz u. 13

Kedves Avatara, Miben tudok segíteni, hogy találkozzunk? kérlek irj egy sort a cnbc2007@hotmail.com ra az elérhetőségeddel. túl hosszú lenne megírni hogy mikről lenne szó, de egy biztos, hogy a pozitív közös gondolkozás, és mintugy a Magyarság érdekébének szellemében váltanánk egy pár szót...
Köszönöm

Krisztián

gergő - fájdalom

az lenne a kérdésem hogy valahol lehetne avataraval beszélni négy szem közt... a történetem ... nem akarom hogy mindenki tudja amíg nem kapok meg erősítést...

István - Első találkozás

Kedves Olvasók!

Egy nemrég történt sztorit írnék le, amit én élhettem át.
Két hétre kórházba kerültem és olyan szobába helyeztek el , amiben csak egyedül voltam. Kb. a 10. nap éjszakáján furcsa dolgot kezdődtek. Egyedül voltam a kórteremben, mint ahogy eddig is. Éjszaka, amikor felébredtem azt vettem észre, hogy velem szemben az ágyon egy férfi fekszik. Nem szóltam hozzá, nem akartam zavarni a pihenését. Aludtam tovább. Másnap reggel mire felébredtem, már senki nem feküdt az ágyon. Egész nap egyedül voltam a szobámban. Majd eljött az éjszaka, felébredtem és újra megpillantottam az előző éjjel látott férfit. Úgy láttam alszik, ezért nem háborgattam. Gondoltam biztos elvitték valamilyen vizsgálatra és én már elaludtam mikor visszahozták. De reggelre megint hűlt helye volt. Ekkor már kezdtem furcsálni a dolgot és megkérdeztem az ápolókat, hova tűnt a rejtélyes éjszakai férfi. Azt a választ kaptam, hogy egyik alkalommal sem volt semmilyen férfi a szobámban, biztos csak álmodtam. Én csak mondtam a magamét, hogy ne mondjanak már ilyet, hiszen felültem az ágyon, teljesen éber voltam. Tisztán láttam a férfit mindkét alkalommal. A nővérek lezárták a vitát azzal, csak képzeltem a dolgot. Elmeséltem a történetet a lányomnak és ő megkérdezte a látó unokámat, ugyan nézze már meg, mi is történt velem esténként. Az unokám azt az információt kapta az égiektől, hogy valóban feküdt ott az ágyon valaki, nem én találtam ki. Ez a valaki a szellemi segítőm volt, és ebben a nehéz időszakomban megjelent nekem, hogy bizonyos dolgokra figyelmeztessen. Ennek tudatában a következő estét már alig vártam. Beszélni szerettem volna a segítőmmel. De innentől kezdve már senki sem jelent meg többé az ágyon. Nagyon mélyen érintett a dolog, mert nem hittem a szellemvilág létezésében soha, most viszont saját szememmel tapasztalhattam meg az ellenkezőjét. Azóta nyitott vagyok erre a dologra és minden éjszaka, ha felébredek éberen figyelek mikor látok újra valami szellemest.

Szeretettel: István

Angyland - Angyali kommunikáció

Kedves Fórumozók!

Az Én történetem kb. 2 évvel ezelőtt történt, azon előzménnyel, hogy egyik éjszaka arra ébredtem, hogy valami csodálatos, nyugtató zene szól a falból, vagy valahonnan a szobámból, nem tudtam pontosan beazonosítani, de azt biztosra vettem, hogy nem kintről szűrődik be a hang. Másnap "vezetve" csak egy dolog fogalmazódott meg bennem- Angyali zene! Ezek után faltam az írásokat, könyveket, tapasztalatokat ebben a témában, ami igen messzire vitt!

Később Anyukám megkérdezte, hogy Nekem ki az őrangyalom. Én akkor "Magamon kívül, de sokkal inkább mélyen belülről" rávágtam, hogy Cassiel! Még nevettünk is, hogy ilyen nevet csak Én találhattam ki. Másnap Anyu a számítógép előtt ülve felkiáltott: Cassiel üzent Neked! Pont Tőle kaptam egy üzenetet, ami az akkori élethelyzetemnek tökéletesen megfelelt...Nekem írt!

Anyukámmal közösen éltük át ezt a csodát és azóta is rendszeresen részünk van hasonló élményekben...csak Tudatosa(bba)n!

Mindenkinek Csodálatos Életet és élményeket kívánok a továbbiakban!
Hiszen fantasztikus időszakot Élünk!

Hajrá Emberek!

Szeretettel:

Angyland

László - Budapest

Kedves Olvasók!
Engedjétek meg nekem, hogy elmeséljem egy saját tapasztalatomat, mely nagy hatással volt rám. Először is ahhoz azonban, hogy mindent megértsetek, elmesélem a legelső spirituális élményemet, ahol úgymond az egész „elkezdődött”. A családunk épp egy nagyon nehéz helyzetben volt, egy zűrös családtag miatt,az egyszerűség kedvéért hívjuk mondjuk Pistinek, így mindenki igyekezett neki segíteni, köztük az én édesanyám is, akinek az alábbi gondolata támadt: „Mi lenne ha megkérdeznéd az égieket meditációban,hátha adnak rá választ…” . Mondanom se kell először nem is tudtam ezt hova tenni, mondtam is nekik , hogy hagyjuk már ezt a hülyeséget, persze majd pont velem fognak beszélgetni meg választ adni a kérdésemre, de nagyon szerettem volna én is segíteni, így hát leültem, ellazultam, és amikor úgy éreztem, hogy már eléggé befogadóképes vagyok, feltettem a kérdéseimet. Ekkor történt meg a csoda, a kérdéseimre szépen, lassan érkeztek a válaszok. Azt hittem, hogy csak képzelődöm, meg a saját agyam generálja a dolgokat a helyzetről való véleményem alapján(azóta már látók igazolták a képességemet), de nem valójában nem így volt, tényleg megkaptam az adott helyzetet megoldó lehetőségeket, mellyel Pistinek élnie kellett volna. Az már más kérdés, hogy minden embernek szabad akarata van, és mindenki úgy éli az életét, ahogy neki tetszik, az égiek csak egy lehetőséget adnak, ha akarsz, élsz vele, ha nem hát nem, de szokták mondani, hogy könnyebb az egyenes út, nemde?
A továbbiakban e képességemmel sokat foglalkoztam, igyekeztem tovább fejleszteni, hogy minél többet tudjak kihozni belőle, így amikor szüleim megkértek, próbálkoztam az ő kérdéseikkel is, valamint apához gyógyulni járó emberek aurájában kerestem a negatív rezgéseket, amik betegségek jelei szoktak lenni. Mondanom se kell, eléggé meglepődött néhány ember, amikor látatlanban megmondtam róla, pl., hogy lumbágója van, neki pedig erről orvosi lelete volt már egy ideje.
A dolgok fejlődnek, folyamatosan alakulnak, nem volt ez másképp nálam se. Volt olyan meditációm, melynek során találkoztam szellemekkel, igen eléggé félelmetes volt, ahogyan ott lebegett. Deréktől felfelé láttam csak, az arca nem volt tiszta a számomra, meg az egész jelenség elég áttetsző volt, de mégis tudtam, hogy ez nem lehet más, csak egy szellem/szellemi lény.
Így utoljára még azt szeretném nektek elmesélni, amikor egy asztrál utazásom során, olyan helyen voltam, ami szavakkal egyszerűen leírhatatlan. Egy olyan magasabb síkon jártam ahol megtapasztalhattam azt a hatalmas kozmikus szeretetet, Krisztusi szeretetet, ami az egész felsőbb síkot mozgatja. Fantasztikus érzés volt, olyannak tudnám leírni, mint amikor valaki a mennyországban jár, egyszerűen nem akar eljönni onnan, mert tudja, nincsen számára jobb hely. Mindenkinek kívánom, hogy egyszer élje át ezt az érzést!

Köszönöm, hogy leírhattam nektek ide a tapasztalataimat, remélem ez sok embert inspirál majd a továbbiakban arra, hogy megossza a saját történetét, mert higgyétek el ezek a dolgok megérik, hogy megosszák őket másokkal is!

Üdvözlettel,
Laci 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Október >>
<< 2019 >>
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Statisztika

Online: 12
Összes: 2340616
Hónap: 27802
Nap: 919