Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gaia flórája és faunája

Üzenet az Angyalok Tanácsától

Gaia flórája és faunája

Üdvözlünk Téged a Fény nevében.

A Fény Galaktikus Föderációja mellett sok angyal, déva, a természet szelleme és eleme [elementál] is segédkeznek az ötödik dimenzióba való felemelkedésben. Meghallottuk hívásotokat, és bizonyára tudni akarjátok, miért épp most válaszolunk. Már sok információ birtokában vagytok és természetesen továbbiak is következnek majd.

Mi vagyunk az Angyalok Tanácsa, többek között közénk tartozik egy Földért felelős angyal is, Uriel arkangyal. Eljött az idő, hogy tisztázzuk, mi történik Földetekkel Gaia-val, illetve a bolygótok flórájával és faunájával. Az állat- és növényvilág esetében könnyedebb lesz a felemelkedés az ötödik dimenzióba, mert az állatok és a növények nem ego központúak. Ők egyszerűen magát az életet szolgálják. Eredetüktől fogva megőrizték tisztaságukat és megmásíthatatlanságukat. Hiába mondják mostanában sokan, a környezet mérgezett és a jövőben is az marad. A növény- és állatvilághoz hasonlóan ti is eredendően mindannyian tiszták vagytok!

Sok élőlény a növény- és állatvilágból elmegy, egy részük a párhuzamos világokban időzik majd. Ahogy nektek is, úgy nekik is van feladatuk, méghozzá a fejlődésetekben való támogatásotok. Ennek a ténynek kevesen vagytok tudatában. A fejlődés minden szinten egyidejűleg történik. Sok faj eltűnik, de jönnek újak is. Majd meglátjátok!

Gondoljátok el, a barátaitokról van szó! Fényt adnak ők is, a szeretet fényadói, mint ahogyan ti is emberek, szertettel fordultok egymás felé.

Viszonozzátok ezt a fényt és szeretet! Túl sok már részükről az áldozat, azonban ebben is változás jön. Az állatok tömegtartása lassan lecsökken, ezzel együtt visszatér a felelősségérzet, és ennek is meg lesz az eredménye.

Köszönet az Angyalok Tanácsának!

 

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Fényvilág Press
http://fenyvilag.blogspot.com/

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 13
Összes: 3046152
Hónap: 11050
Nap: 675