Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Galaktikus Szabadsajtó - Aton herceg üzenete

 

 
Galaktikus Szabadsajtó
 
Thursday, June 16, 2011
 

Galaktikus Szabadsajtó Június 10, 2011 - Aton herceg üzenete

Thursday, June 16, 2011
 
Itt Parancsnok Aton, Nebadon Hercege, Június 13, 2011

 
Készüljetek fel komolyan és nem esik bántódásotok, Drágáim.

Szívből jövő szeretetemet fejezem ki azoknak akik csatlakoztak hozzánk tegnap és más csoportokhoz az egyéni meditációban és a Reikiben. Bár a létszám kicsi volt, szerencsére a Homorú Föld Testvéreiteknek Agarthának köszönhetően az egységesített erő amire Esu meghívott mindannyiótokat figyelemre méltó volt, ha mindezt figyelembe vesszük. Eldöntetett, hogy Tervünket követve befejezzük és segítünk Szeretett Nővéreteknek Gaia-nak előrelépnie és mindaz az egységesített Fény és Szeretet megerősítette szándékunkat, hogy keresztül vigyük azt, ami majdhogynem lehetetlennek tűnt.

Teljes felelősséget vállalok a késedelemért, de mihelyt minden nyílt kártya az asztalra kerül és a Fény zászlója frissen és megújulva tud lobogni a régi csatamezőn, minden képzeletet felülmúló öröm veszi kezdetét.

Gaia minden mozgását irányítjuk, már amennyire ezt tehetjük, de újra elismétlem: Mindenre fel kell, hogy legyetek készülve, mert a dolgok még azokat is meg fogják lepni akik azt hittét, hogy nagyon is fel vannak készülve. Ez vonatkozik a Földre ÉS a fedélzetre is. BELSŐLEG is készüljetek fel, felhasználva belső és fensőbb kapcsolatotokat velünk, ahogy Maitréja kinyitott egy másik ajtót és ezzel egy másik lehetőséget adott számotokra. Használjatok ki minden lehetőséget és ismételjétek el, hogy csupán Isteni megoldás fogja elrendezni a dolgokat, ahogy ti mindannyian Istenek vagytok.

Nincs több időm, csupán még több Szeretetem van mindannyiatok számára, elfáradtatok, nézzetek fel és használjátok józan eszeteket TUDJÁTOK szívetek legmélyén, hogy a végnek és az újnak a kezdete elérkezett. Ne számoljatok órákban és napokban -  bár ami azt illeti ez nagyon is lehetséges – csupán áldásokban és leckékben amiket megtanultatok. Ezzel mérjétek az időt míg KÖZÖS CÉLUNK felé törekedtek. Ez Atyám Szeretet és Fény birodalma, ahol a sötétség jóval tovább maradt a kelleténél.

Minden előző késedelem mint hópehely a napon fog elolvadni Gaia új vizeiben, hogy azt mindannyian élvezhessétek. Nagyon valószínű, hogy ez lesz az utolsó közvetítésem, még nem tudom biztosan, így komolyan készüljetek fel és nem esik bántalmatok. ÉN, a Herceg számtalan segítőimmel együtt, készen állunk. Áldás legyen azokon akik nem hallgattak, és ez búcsút jelent számukra. Mindannyian hosszú ideje vártatok erre és legyetek Üdvözölve Otthon, Drágáim.  

 

Szalut és köszönöm neked írnokom!

forrás: www.dimenzio-uzenetek.lapunk.hu

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Statisztika

Online: 8
Összes: 3027980
Hónap: 15323
Nap: 504