Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gondolatok 2012. februári energiáihoz

Gondolatok 2012. februári energiáihoz.A hónap kezdete jótékony és hasznosítható együttállásokkal érkezik meg. Ránk is fér némi energiakönnyítés, hiszen nemcsak környezetünkbe, de az egész bolygón még mindig rengeteg félelemenergia van a múlttal és 2012-vel kapcsolatban, amely kihat a lehetséges jövőnkre. Az Ötös év a változások és átalakulások éveit hozzák és sokan kapaszkodnak még a meglévőségeikbe „ami van az a biztos” alapon, de tudni lehet azt, hogy a félelmeink eredetileg azért valók, hogy védelmezzék a fizikai testünket, így persze manipulálhatók is. De melyik farkast etetjük, melyiknek adunk figyelmet, a test védelmének, vagy annak, hogy mások elképzelése szerint teremtsünk. Nekünk a bolygó emelése mellett, a saját világunkat kell megteremtenünk, ezért jöttünk ide. És ezért a lehetőségért hálával adózhatunk. Örökkévalók vagyunk persze, de egy egyedi szerepet vállalva.
Február elején, a Mekúr-Vénusz-Jupiter rövid randevúja, valamint a Neptunusz Halakba lépése, és majd a Szaturnusz visszafordulása a Mérlegben (tetőpontja felé) egy „csomagban” érkezik. Számos információhoz juthatunk az ősi, kozmikus tudással kapcsolatosan, és Chiron segíteni fog bennünk minél elébbi gyógyulásinkban.
A másik örvény spirálja, majd február 22-én kavarog felettünk, hiszen ez a Vízöntő kapuja. Kozmikus értelemben még csak ekkor éled fel a Vízöntő, míg planetáris értelemben, a korábbi naptárak átalakításával már látszólag el is hagytuk azt. Ennek ellenére az utóbbinak is van jelentős hatása, hiszen a köztudatba ez rögzült, és így idepakoltuk gondolatainkat, érzéseinket, vágyainkat.
Valójában február 22 az átalakulás és a nagy változás előtti utolsó Válaszút és innen kezdve a két földi tudatosságot képviselő csoportok egyre gyorsabban szétválnak egymástól. Ki a Napfényre áll, ki az árnyékba húzódik. A két pólus vize kétfelé ömlik, de összekeveredik most és nekünk szükséges megtisztítani, mert ezt nem fogja senki megtenni helyettünk. Február 22-re esik egyébként a maja szoláris újév kezdete és az év egyik úgynevezett 10 milliószoros napja is.
A Vízöntő, az Angyalok ideje, és a cselekvésé, a megnyilvánításé, és sokak reményteljes ébredésének lehetősége. Miként tesszük, miként magunk példáját adva segítünk másainknak, úgy léphetünk a márciusi napéjegyenlőségbe, amely szent nap a planetáris energiák egyensúlyát kínálja felénk. A Vízöntő kettős spirálja egy megszakítóhoz hasonlatos, kinek magasabb az energiaszintje azt egy oktávval feljebb lódítja, kinek alacsonyabb azt a régi vágányon tartja vissza és körözhet a további választásig.
Tudnivaló viszont, hogy a Felemelkedés, nemcsak egy kozmikus terv, egy intelligens tervezés, hanem egy tudatossági állapot, és személyes választás, szándék eredménye. A létezésünk gyönyörűségébe vetett hitünk, a békességben levés, minden élet elfogadása, az akarattal nem-ártás elvezet majd bennünket a Feltétel nélküli szeretet állapotába, oda ahonnan egykor elindultuk hosszú ciklusokkal ezelőtt. Ez a hozzáállás a szinkronicitásával, egy-idegűségével egymáshoz öleli a hasonlókat, míg a másképpen hozzáállóknak majd megenged egy újabb lehetőséget, hogy egyszer majd az egykori kétféleség találkozhasson az egylényegűség széles ösvényén.

Sosem vagyunk egyedül. A „Szeretetben nincsen válság”!

És ez így van!


Földicsillagok

közreadja:

www.foldicsillagok.hu

 


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3046166
Hónap: 11052
Nap: 679