Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A KÍVÁNSÁG MUDRA - avagy az AGYKONTROLL HÁROM UJJ TECHNIKÁJA

 
Kívánság mudra - (a bőség mudrája) Kuberának , a gazdagság Istenének szentelve

Ez a mudra csodákra képes és remekül kiegészíti szándékunkat: mielőbb bevonzani a legjobb dolgokat az életünkbe. 
Előkészítés: Pár percig dörzsöljük össze mindkét kéz hüvelyk-, mutató- és középső ujját, majd érintsük össze azokat.
Mudra: Mindkét kezünkön külön-külön, a hüvelyk-, mutató és középső ujjunkat összeérintjük, a másik két ujjhegy a tenyérbe hajlítva. Kezeink lazán az ölünkben nyugszanak.
Légzés: A mudra gyakorlása közben lélegezzünk mélyeket, lassan, ritmusosan és finoman. Hosszabítsuk meg kissé a be- és kilégzés közötti szüneteket.
Koncentráljunk a szívcsakrára.
Hatása: A Kívánság mudra olya módon működhet, amelyet értelmünkkel nem foghatunk fel. A Kubera mudrát a legkülönfélébb célokra használhatjuk. Nem az a fontos, hogy milyen sokáig tartjuk ki, hanem hogy milyen intenzíven. 
Sokan "három ujj technika" néven ismerik az Agykontroll tanfolyamról és akkor használják, ha valamit keresnek: szabad parkolóhelyet, egy ruhadarabot, egy megfelelő könyvet, hiányzó információt, stb. Mások akkor alkalmazzák, ha jövőbeni terveiknek több erőt akarnak adni. Mindig célokról vagy kívánságokról van szó, amelyek beteljesülését várjuk. Összezárt ujjakkal többleterőt adunk egy dolognak vagy gondolatnak. Világos, hogy valami történik, amikor a Mars-ujjat(hüvelyk = a megvalósító erőt), a Jupiter ujjat (mutatóujj = a bőség, szerencse, jólét), valamint a Szaturnusz ujjat ( középsőujj = a lényeges dolgok lerögzítését és egy új kapun való áthaladást) egyesítjük. Örömet okoz, ha a hétköznapokban céltudatosan hasznájluk ezt a mudrát.
Ezenfelül belső nyugalmat, bizalmat és oldottságot teremt.

A gyakorlat nagyon egyszerű:

1/ Fogalmazza meg tisztán és egyértelműen a célját, kívánságát.
2/ Kérdezze meg a szívét, hogy ez vajon jó-e, hozzájárul-e a külső és belső gazdagságához és gazdagítja-e a környezetét?
3/Ezután érintse össze a három ujját, mondja ki háromszor hangosan pozitívan megfogalmazott célját és eközben nyomja meg ujjait. Kész! Ha egy új ruháról vagy egy parkolóhelyről van szó, akkor nem olyan fontos gondolatilag előkészíteni, de minden más esetben igen! A következő meditációt és megerősítést néhány napig vagy hétig naponta 1-2 alkalommal végezze el. Ez a mudra csodákra képes!
A Kubera mudra megnyitja és tisztítja a homloküreget, különösen, ha belégzés közben felszívjuk a levegőt, mintha egy virág finom illatát akarnánk belélegezni.
Imagináció: Egyszerűen képzeljük el, hogy mit szeretnénk, ha a mienk lenne, vagy mit szeretnénk megtenni, mik szeretnénk lenni. Gondoljuk végig, hogy kívánságunk teljesült és engedjük, hogy elárasszon bennünket az ezzel járó örömérzet.Úszkáljunk egy ideig ebben az állapotban.
Megerősítés: Megnyílok az isteni erőnek, bölcsességnek, szeretetnek és kész vagyok befogadni a jót.

Agykontrollos változat:

 
A három ujj technika egy feltételes reflex, melyet éppen ezért érdemes időnként újra programozni, megerősíteni, hogy teljesen beépüljön agyunkba ez a mechanizmus.
Ha összeérinted bármely kezed első 3 ujját és ennek hatására az agy nyugodtabb lesz, alfa állapotba kerül.(Fontos azonban tudni, hogy ez nem mély alfa állapot.) 
A három ujj technika használatával a megérzés, a 6. érzék is jobban működik.
 A három ujj technika jól használható a tanulásnál, előadások meghallgatásánál, vizsgánál és mindig, amikor az agynak olyan tevékenységet kell végezni, amikor összeszedettebbnek kell lennie.

A TECHNIKA HASZNÁLATA (tanulásnál):
 Menj a szintedre a 3-ról 1-re módszerrel! Érintsd össze bármely kezed  első három ujját és mondd a következőket:
“Valahányszor összeérintem bármely kezem első három ujját, tudatom a tudatosság  mélyebb szintjére ereszkedik."

Ezután mondd magadban: “Hamarosan 1-3-ig számolok, kinyitom a szemem és elolvasom a ………(és itt röviden beazonosítom a könyvet pl. írója, címe,tartalma, vagy a fejezet címe alapján). A zajok nem vonják el figyelmemet, sőt segítenek a koncentrálásban. Felfogásom és koncentrálóképességem kitűnő lesz!”
1-2-3. Nyisd ki a szemed, olvasd el az említett könyvet!
Aztán 3-ról 1-re menj szintedre és mondd magadban: “Most elolvastam a …….(itt újra elmondod a könyv adatait). A jövőben a háromujjtechnika segítségével bármikor föl tudom idézni a most olvasottakat.”

Előadás hallgatásánál:
Lazulj el a 3-ról 1-re módszerrel! Mondd magadban:
“Hamarosan 1-3-ig számolok és meghallgatom a ……(itt néhány azonosító adatot mondok) előadást. A zajok nem vonják el figyelmemet, sőt segítenek a koncentrálásban. Felfogásom és koncentrálóképességem kitűnő lesz. A jövőben a három ujj technika segítségével bármikor föl tudom idézni a most hallottakat.”
Ezután szintedről kijőve, összetett három ujjal hallgasd végig az előadást!
Amikor fel kell idézned a hallottakat, akkor tedd össze három ujjad és jobban eszedbe fog jutni.

Tesztvizsgánál:

1. Amelyik választ tudod, azonnal írd be!

2. Azután vedd sorba a megválaszolatlan kérdéseket és mindegyiknél tedd össze első három ujjad! Ha így meg tudod válaszolni, akkor írd le!
  
3. A maradék kérdésekre egyenként alkalmazd a három ujj technikát és csukd be a szemed, nézz kissé felfelé és képzeld magad elé a tanárodat vagy egy szakembert és tedd fel neki a kérdést! Ami először beugrik az a helyes válasz!

 
http://tudatvaltas2012.blogspot.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Stevmaitle - Purchase Provera Stevunmack

Direct isotretinoin website no doctors consult pharmacy Zithromax Age Limit <a href=http://gemeds.com>venta kamagra el mundo</a> Vente Viagra Sur Internet Levitra 40mg Forum

Stevmaitle - Lasix Without A Rx Stevunmack

Zithromax Vs Azithromycin <a href=http://aquedan.com>zoloft australia</a> Achat Amoxicillin Au Rabais Soft Flarex Without A Rx

Maria - mari.birkas@gmail.com

Udvozlom,a kerdesem az lenne hogy a harom uj tehnikaval segithetek-e a parkapcsolatomon?

eross jozsef - josepe @freemail.hu

szeretnek kigyogyulni sulyos depresziobol gyogyszer nelkul

alex - Re: josepe @freemail.hu

Keresd meg a BeaTerra nevű készítményt, ez nem orvosi pszicho-készítmény, hanem egy nagyon hatásos bio-aktív ásványi anyag.
Már több embert kihozott napok alatt a depiből.

Nelle - Re: Re: josepe @freemail.hu

Szerintem minden nap erintsd ossze a elso harom ujjadat es mond magadnak kigyogyulok a depressziobol,utana engedd el erintsd meg ujra es mond el magadnak kigyogyogyultam debressziombol,es elvezd!

alex - Re: josepe @freemail.hu

Keresd meg a BeaTerra nevű készítményt, ez nem orvosi pszicho-készítmény, hanem egy nagyon hatásos bio-aktív ásványi anyag.
Már több embert kihozott napok alatt a depiből.

eross jozsef - josepe @freemail.hu

Depreszios vagyok segitseg!

Gizus - Re: josepe @freemail.hu

Kedves József, pozitiv gondolatokkal javithatunk amin szeretnénk,bármin.
Elöször is nem-et sosem mondunk.
Jelen esetedben, amennyiben alkalmazod a 3 ujjas tech.-át, gondolataid,meggyogyulok,vagy meggyogyitom magam.Legyözöm a szorongásom,minden nap egyre jobban leszek, stb.tehát a nem szocskát kerülni.Fö cél,mondatok,gondolatok,amit el szeretnék érni.
Minden gyogyszer nélkül elérem a célom és itt gondolatban pl.fél éven belül,teljesen meggyogyulok stb.
Munkában,tanulásban,párkeresésben hasonloan eredményt lehet elérni.
Pü.téren,csak olyan gondolatok,mindig lesz annyim amire éppen szükségem van.
Sikeres kisérleteket............. üdv.

 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 10
Összes: 3121312
Hónap: 17198
Nap: 485