Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az Isteni Jelenléttel való újrakapcsolódás

Az alábbiakban átadott gyógyító szertartás az Isteni Jelenléttel való újrakapcsolódást támogatja, amely kapcsolat az Ősi Egyiptomban a három alsó csakra lezáródása miatt következett be. 
 

Qala bevezetője az Isteni Jelenléttel való újrakapcsolódás szertartásához

Áldás legyen veletek, Kedves Szívek!

Jelenleg sokan érzik, hogy energiahullámok hatása alatt állnak, és gyakran, mikor nagyfrekvenciás energiahullámok érkeznek a Földre, ezek az energiák kétféleképpen hatnak mindenkire. Ha lelked és energiatested spirituális árama stabilan le van horgonyozva, földelve a Földbe, akkor ezek az energiahullámok felemelnek, és csodálatos, spontán események történnek veled, amelyek segítik az átalakulásodat. Ha az energiaáramlat nincs lehorgonyozva az alsó csakráidon keresztül és, ha a lelked nincs lehorgonyozva a testedben, akkor a kollektív tudatosság energiái (amelyeket a Földre érkező, nagyfrekvenciás hullámok a felszínre hoznak) mély hatást gyakorolhatnak rád.

És, ha azt választod, hogy ezekkel a megoldatlan energiákkal kerülsz összhangba, akkor ezek az energiák mélyen átjárhatják csakráidat és elkezdhetik lehúzni a vibrációs szintedet. 

A felemelkedés energiahullámai, amelyek jelenleg érkeznek a Földre, azért jönnek, hogy felemeljék azokat az ősi energiákat, amelyek elzárhatják a szeretet áramlását kapcsolatainkban, cselekedeteinkben és energiacserénkben a fizikai világban minden területen. 

A napjainkban Földre érkező energiák az Emberiségnek az Ősi Egyiptomból eredő legrégebbi emlékei elengedésével állnak kapcsolatban. Egy olyan időszakkal, amikor az emberi faj elindult annak a tapasztalásnak az útján, amely szerint nem tudjuk kielégíteni fizikai szükségleteinket. Ez a tapasztalás mély hatást gyakorolt az emberi közösségre és ínségbe, nyomorba taszította azt. 

Ez még az Emberiség félelembe és szenvedésbe való alászállásának sötét korszaka előtt történt, amikor az Emberiség kollektív tudata elveszítette az Isteni Forrással való kapcsolatát az alsó csakráin keresztül, és lezárta szívét az isteni fény elől. 

A következő szertartás azzal a céllal készült, hogy segítséget kaphassatok ezzel a veszteséggel kapcsolatban, és támogassunk mindannyitokat Isteni Jelenlétetek energiáinak, spirituális áramotoknak mélyebbre való leföldelésében annak érdekében, hogy ez alkalommal végre stabilizálhassátok energiáitokat. 

Nagyon régen történt, az Ősi Egyiptomban (időszámításunk előtt 9000 és 5000 között), hogy az Emberiség először tapasztalta meg az isteni áramlattól való elszakadást a három alsó csakrán keresztül, és így testünk nem volt képes magába fogadni az isteni szellemet. Ezt megelőzően az Emberiség, mint faj úgy élte meg az Istennel való egységet, hogy a tiszta szeretet isteni frekvenciája, szabadon átáramlott a csakrákon, és lehorgonyzott a Földbe. 

Az ősi eskük érvénytelenítése által, amely esküket az Emberiség az isteni energia jelenléte hiányának megtapasztalása közben tett, felszabadítjuk az alsó három csakránkat, és ezzel lehetővé tesszük, hogy a szeretet áramlása újra meginduljon alsó csakráinkon keresztül. 

Kérhetitek, hogy a Felemelkedett Mesterek által részt vehessetek egy Ősi Egyiptomi gyógyító programban, ha tovább szeretnétek menni az alsó csakrák tisztításában, megnyitásában, lehetővé téve az isteni szeretet akadálytalan áramlását. 

Az isteni energia a gyökér csakrán keresztüli való szabad áramlásának köszönhetjük fizikai egészségünket, anyagi bőségünket, és ez a csakra teszi lehetővé, hogy ötleteinket, elképzeléseinket és az isteni szeretetáramot a Földbe horgonyozzuk. 

Az isteni energia a szexcsakrán keresztül való akadálytalan áramlásának köszönhetjük szexualitásunk, fizikai intimitásunk és kreativitásunk csodálatos megnyilvánulásait életünk során. 

Az isteni energiának a napfonat csakrán való szabad áramlása teszi lehetővé számunkra, hogy szinkronban legyünk az univerzummal és az idővel, hogy akaratunkat és hatalmunkat helyesen alkalmazzuk, és életünkben a legmagasabb szintű szándék vezéreljen.  

Ha bármely fenti területen nehézségeitek vannak, akkor a következő szertartás segíteni fog elengedni a kollektív energiákat, amelyeket magatokban hordozhattok a cunami globális sokkhatására, amely azért emelkedett fel, hogy ez alkalommal együttérzéssel gyógyítsuk meg, és egyúttal megnyíljunk az isteni szeret-árammal való újrakapcsolódás energetikai folyamatának a három alsó csakrán keresztül. 

Legyen mindannyitok számára gyógyító és felemelő ez az isteni újrakapcsolódás.

Áldással és szeretettel:  Qala Sri’Ama

 

Szólítjuk az angyalokat, arkangyalokat, a felemelkedett mestereket, a misztériumok őrzőit, az Isteni Atyát, az Isteni Anyát és az Isteni Anya követeit, hogy legyenek velünk e szertartáson. Hívjuk a szeretett Istent és Istennőt valamint Isteni Jelenlétünket, hogy váljanak eggyé velünk, és kérjük, hogy egy, az Isteni Jelenlétünk jelével ellátott szeretet-gubó szövődjék körénk és mindenki köré a Földön, akiknek segítségre van szüksége ebben az időszakban.

Kérjük lelkünk, testünk, elménk, szívünk és szellemünk minden részének különlegesen örömteli felemelését és gyengéd megtartását. Kérjük, hogy az Isteni Jelenlétünk igazságának kódjával megjelölt szeretet-gubó szője át minden meridiánunkat, sejtünket, energiatestünket, csakránkat és lélektest portálunkat és teljes auránk energiatestét. 

Kérjük a szívünk és elménk közti híd gyengéd megtisztulását, amint szólítjuk a krisztus tudatosság követeit és azokat a mestereket, akik az ősi egyiptomi időkben éltek, és minden lényt támogattak, amikor az Emberiség, mint kollektív tudatközösség utoljára volt közvetlen kapcsolatban Isteni Jelenlétével. 

Kérjük az Emberiség kollektív támogatását a gyökér csakra, szex csakra és napfonat csakra megnyitásában, és minden olyan energia elengedésében ezekből a csakrákból, amelyek nem támogatnak minket jelen életünkben, lélekutazásunkban.  

Karmikus feloldozást kérünk minden olyan lélekutazásért, tapasztalatért, bármely időben, térben és dimenzióban is történt, amely azt eredményezte, hogy korlátoztuk kapcsolatunkat Isteni Jelenlétünkkel, és lezártuk csakráinkat. 

Legyen minden lény áldott, amint az angyalok megérkeznek hozzátok, és mindannyinkat támogatnak abban, hogy új, egészséges döntést hozzunk arról, hogy alsó csakráinkon keresztül szabadon lélegezzük át a fényt és a szeretet energiát. 

Kérjük gyökércsakránk teljes megtisztulását és felszabadítását a félelemtől, amely a Földdel és a Földben létező kristály mátrixszal való kapcsolattól ébredt bennünk. 

Kérjük, hogy minden lény legyen teljesen lehorgonyozva testében a Földhöz a gyökér csakrán keresztül, és szólítunk minden lelket, hogy legyenek készek egységbe kerülni csakraoszlopukkal, és csakráikkal. Kollektív szándékunk a Földbe való lehorgonyzás, Isteni Jelenlétünk lehorgonyzása a Földön. 

Bocsássunk meg együtt mindent, ami más időkben történhetett, mikor lehorgonyoztuk jelenlétünket a Földön, de szívünk és elménk részei lezáródást élhettek meg abban a folyamatban, amikor a szellem alászállt a testbe és egybeolvadt lelkünkkel. 

Hívjuk a Földanyát, Gaia-t, hogy tartson minket karjaiban, támogassa a férfiúi és női szellemet --amely a felsőbb én hídunk az isteni Forráshoz--, hogy elengedhessünk minden, félelmünket, amely a Földbe való lehorgonyzással és Gaia, a Földanya isteni szívével való egybeolvadással kapcsolatos.

Válasszuk most egy új módját a leföldelésnek, a Földhöz való kapcsolódásnak, amint csakráinkat és sejtjeinket átalakítjuk, és engedhessük el a régi energiákat, amelyek bezáródtak régi energiatesteinkbe.

Hadd tudatosuljon bennünk, hogy Isteni Jelenlétünk által új csakrákat teremtünk, amely új csakrák képesek fogadni Isteni Jelenlétünk frekvenciáját. Engedhessük el a régi mintákat és emlékeket, amelyek arra késztettek, hogy olyan régi csakrarendszerben éljünk, amely nem rezonál Gaia frekvenciájával, és a Föld rendszerének igazságával.

Kérjük most a régi, negyedik dimenziójú csakrarendszerünk elengedését, és kérjük lelkünk megnyílását az újonnan formálódó, ötödik dimenziójú csakrarendszerünkben való életnek.

Kérjük, hogy ezt az isteni adományt minden lény kaphassa meg, aki a régi hitrendszere átalakításának illetve azon bezáródott energiák elengedésének folyamatában van, amelyeket korábbi időkben, életekben elnyomtak. 

Kérjük, hogy minden lény kaphassa meg ezt az ajándékot a legmagasabb isteni szándék és isteni időzítés szerint. A fény és a szeretet templomai és a misztériumiskolák követei és templomai tartják most mindannyink lényét és energiáját. 

Kérjük, hogy az Isten/Istennő teljesen olvadjon egybe velünk, miközben gyökér csakránkat elengedjük a negyedik dimenziójú kapcsolatrendszerből, és aktiváljuk új gyökér csakránkat, hogy kezdje el felépíteni magát az ötödik dimenziójú energetikai kapcsolatrendszerben. Az asztrális síkkal való kapcsolat elengedése az első kulcs a szellem energiájának testbe való leszállásához.

Szólítsátok most szellemi vezetőiteket, segítőiteket, hogy támogassanak az isteni szándék szerint a régi gyökér csakra elengedésében.

 

A gyökér csakra az az energiaközpont, amely lehetővé teszi az Isteni Jelenlét lehorgonyozását a fizikai testbe, hogy az isteni teremtés aktiválódhasson a földi, fizikai létben és a fizikai-biológiai test energetizálásában. Az isteni szeretet-áram elvégzi az aktiválást, amint azt kérjük tőletek, hogy érvénytelenítsetek három esküt, fogadalmat, amelyet azzal kapcsolatosan tehettetek, hogy nem engeditek az isteni szeretetenergia szabad áramlását gyökércsakráitokon és a fizikai rendszereteken keresztül.

» Isteni kinyilatkoztatással, Isteni Jelenlétünk nevében, akik vagyunk, a Kegyelem, Megbocsátás, Karma, Szeretet, Szabadság és Isteniség univerzális törvényei szerint érvénytelenítünk most minden fogadalmat, esküt vagy szerződést, amelyet bármely időben, térben vagy dimenzióban tettünk vagy kötöttünk azzal kapcsolatosan, hogy megtagadjuk Isteni Jelenlétünk fényét, szeretetét és hatalmát, és lezárjuk gyökércsakránkat Isteni Jelenlétünk felé abban a félelemben, hogy tisztátalan energiákat kaphatunk.

» Isteni kinyilatkoztatással, Isteni Jelenlétünk nevében, akik vagyunk, a Kegyelem, Megbocsátás, Karma, Szeretet, Szabadság és Isteniség univerzális törvényei szerint érvénytelenítünk most minden fogadalmat, esküt vagy szerződést, amelyet bármely időben, térben vagy dimenzióban tettünk vagy kötöttünk azzal kapcsolatosan, hogy még azelőtt adjuk át a körülöttünk lévő többi lénynek Isteni Jelenlétünk szeretetét, fényét és hatalmát, mielőtt mi magunk teljesen befogadnánk azt, attól való félelmünkben, hogy mások élete veszélybe kerül az Isteni Jelenlétünk szeretet-áramának továbbadása nélkül.

» Érvénytelenítünk most minden esküt, fogadalmat és szerződést, amely szerint nem földeljük le Isteni szeretet-áramunkat, és érvénytelenítünk minden esküt és fogadalmat azzal kapcsolatosan is, hogy úgy döntöttünk: Isteni szeretet-áramunkkal másokat támogatunk mielőtt minden csakránkon keresztül leföldelnénk azt a Földbe, mielőtt a teljes energiát mi magunk átvettük volna, és általa megépítettük volna csakraoszlopunkat, tiszta energiacsatornánkat a Földön.

» Isteni kinyilatkoztatással, Isteni Jelenlétünk nevében, akik vagyunk, a Kegyelem, Megbocsátás, Karma, Szeretet, Szabadság és Isteniség univerzális törvényei szerint érvénytelenítünk most minden fogadalmat, esküt és szerződést, amelyet bármely időben, térben vagy dimenzióban tettünk vagy kötöttünk azzal kapcsolatosan, hogy nem bízunk abban, hogy Isteni Jelenlétünk mindig velünk van, hogy mindig is a szívünkben élt, és mindig teljes volt a képessége, hogy az isteni terv szerint áramoljon át rajtunk, és teremtse meg igaz szívünk vágyát és a vele való isteni egységünket minden térben, időben és dimenzióban, bármely szituációban és körülményben.

Érvénytelenítünk most minden esküt, fogadalmat és szerződést, amelyet tettünk, amely szerint az a meggyőződésünk, és aszerint élünk, hogy korlátozott lények vagyunk, és Isteni Jelenlétünk is korlátozott.

Teljesen elfogadjuk most, hogy Isten korlátlan, határtalan és végtelen, és, hogy ez a hatalmas teremtő erő bennünk él és minden életkörülményünkben. Teljesen elfogadjuk, hogy szívünk megnyitásán keresztül Isteni Énünkkel egybeolvadva korlátlanul teremthetünk végtelen lehetőséggel és megnyilvánulással, éppen úgy, mint Isteni Jelenlétünk. Így legyen! 

Köszönetet mondunk az Isteni Atyának és Isteni Anyának, akik ugyancsak bennünk élnek, és egy különleges, isteni adományként kérjük alsó három csakránk megnyitását mindannyiunk lénye számára a legmagasabb isteni szándék szerint. 

Kérjük az egyiptomi követeket és mestereket Serapis Bey földi ashramjából, hogy segítsenek minket tudatosságunk megnyításában és Isteni Jelenlétünk szeretet-áramának leföldelésében alsó három csakránkon keresztül. Kérjük, hogy szövődjék körénk, egy gyógyító, szeretetgubó, és kérjük, hogy minden akadály emeltessék el tőlünk, könnyedséggel és kegyelemmel úgy, hogy teljesen visszanyerjük hatalmunkat, kreativitásunkat, szabadságunkat, szexualitásunkat és isteni partnerkapcsolatainkat az Isteni Jelenlétünkkel való korlátlan kapcsolat által. Kérjük, hogy minden akadály emeltessék el tőlünk, hogy a bőség és az univerzális energia szabad áramlása meginduljon gyökércsakránkban, hogy Isteni Jelenlétünk szeretet-árama szabadon áramoljon gyökércsakránkon át. Kérjük ennek az új kapcsolatnak a stabilizálódását, és kérünk minden olyan támogató, gyógyító, tisztító energiát, amely szükséges a teljes stabilizálódáshoz. 

Kérjük, hogy most minden akadály emeltessék el tőlünk! Kérjük, hogy most minden akadály emeltessék el tőlünk! Kérjük, hogy most minden akadály emeltessék el tőlünk! 

Isten akarata által most minden akadály elemeltetett tőlünk! Isten akarata által most minden akadály elemeltetett tőlünk! Isten akarata által most minden akadály elemeltetett tőlünk! 

Történjék mindez az isteni akarat szerint, és most kérlek mindannyitokat, hogy akaratotokat hangoljátok egybe Isteni Jelenlétetek akaratával. Kérjétek, hogy személyes akaratotok kerüljön egységbe az isteni akarattal, engedjétek el, amihez akaratotok ragaszkodik, és engedjétek, hogy az isteni akarat megnyilvánuljon általatok. Lélegezzetek mélyen, amint ezt kéritek és, amint lélegeztek, nyissátok meg szíveteket és energiarendszereteket, hogy elengedhessétek a régi energiákat, melyek az eredmények elvárásának mintáját hordozzák vagy szívetek vágyának azonnali megvalósulását célozzák.

Lélegezzetek mélyen, és folytassátok a régi energiák elengedését, mert az akaratotokról való lemondás az első számú kulcs ahhoz, hogy a magasabb szellemi energiák alászálhassanak lelketekbe és testetekbe. Lélegezzetek, és, amint lemondotok azokról a dolgokról, amelyekhez ragaszkodtok…minden energia együttállásba kerül bennetek és Isteni Jelenlétetek szeretetárama csakráitokat és testeteket így mélyebben járja át. 

Lélegezzetek mélyen, és tudatosuljon bennetek, hogy akaratotoknak, amint együttállásba kerül Isteni Jelenlétetek akaratával, szüksége van néhány eskü érvénytelenítésére annak érdekében, hogy az energia szabadon áramolhasson. Ha belső feszültséget, ellenállást éreztek, amint ezt az együttállást kéritek, akkor minden bizonnyal esküket, fogadalmakat tettetek, amelyek nem szolgálnak jól benneteket az akaratotokkal, és akaratotok irányításával kapcsolatban. Lehet, hogy esküt tettetek arra, hogy sosem fogjátok megengedni az Isteni szeretetáram szabad átáramlását magatokon, és arra, hogy akaratotokat sosem engeditek át Isten akaratának. Esküben fogadhattátok meg, hogy mindenki mástól eltávolodtok, és lezárjátok az isteni energiához való hozzáférést. Döntésetekkel súlyos hiányt szenvedhettetek el saját hatalmatok elvesztése által, amint eltávolodtatok egy csoporttól vagy a hozzátok hasonló társaitoktól. 

Megtörténhetett, hogy elhatároztátok valamely időben, másik életetekben, hogy többi életetekben soha nem lesztek elérhetők az isteni energiák, feladatok számára. Esetleg úgy döntöttetek, hogy lezárjátok csakráitokat az Isteni Jelenlét szeretetárama előtt, hogy ne kelljen vállalni a felelősséget, és ne kelljen felajánlani az isteni munkát másoknak, akiknek segítségük lenne rá. 

Mindannyian hordoztok olyan személyes esküket, fogadalmakat, mint amilyenek a következő három eskü érvénytelenítésben szerepelnek. Szálljatok mélyen magatokba, keressétek meg, azután érvénytelenítsétek a személyesen hozzátok kötődő esküket, fogadalmakat, miután érvénytelenítettétek a következő három fogadalmat, amelyet közösen tettetek a Föld minden lényével együtt. 

» Isteni kinyilatkoztatással, Isteni Jelenlétünk nevében, akik vagyunk, a Kegyelem, Megbocsátás, Karma, Szeretet, Szabadság és Isteniség univerzális törvényei szerint most érvénytelenítünk most minden esküt, fogadalmat és szerződést, amelyet bármely időben, térben vagy dimenzióban tettünk vagy kötöttünk azzal kapcsolatosan, hogy elválasztjuk akaratunkat Isten akaratától és Isteni Jelenlétünk szívétől, és azzal kapcsolatosan, hogy nem engedjük lelkünket és isteni szellemünket egybeolvadni attól való félelmünkben, hogy az isteni akarat elfogadása további eltávolodást, szeparációt eredményezhet. 

Most elengedünk minden félelem-emléket és kérjük a karmikus feloldozást minden olyan tapasztalásért, amelyben mi magunk rendelkeztünk hatalommal, míg mások meg voltak fosztva a hatalomtól, vagy mi voltunk megfosztva hatalmunktól mások jelenlétében, akik hatalmukat erőteljesen gyakorolták. 

Megbocsátjuk most ezeket a tapasztalatokat, és felismerjük a karma törvénye által, hogy minden olyan tapasztalatunk, amelyben hatalmunktól megfosztottak voltunk, egy karmikus kiegyenlítő energia visszatérése volt hozzánk olyan időkből, életeinkből, amikor hatalmunkkal mi nyomtunk el másokat. 

Bocsássunk most meg minden ilyen tapasztalatot, és fogadjuk nyitottan az elengedést támogató isteni adomány-energiákat, melyek által elengedhetjük mindezt a hatalom helytelen gyakorlásával, megélésével összefüggő karmikus ciklusból. 

Válasszuk most tudatosságunk átalakítását, megújulását ezzel kapcsolatosan, és válasszuk azt, hogy Isteni Jelenlétünk hatalmát, energiáját leföldeljük napfonat csakránkon keresztül, amint kérjük a napfonat csakránk tisztítását, teljes megtisztulását. 

Most hívjuk a Fény Női Testvériségének mestereit, hogy tartsák energiánkat, és tartsák meg női szellemi lényegünket szívükben, amint kérjük női szellemi lényegeinket, részeinket, hogy bocsásson meg minden olyan tapasztalást, amelyben a férfi energiák elnyomták, és hatalmuktól megfosztották őket és szívüket. Kérjük most a női szellemi részünket, hogy fogadja a megbocsátás univerzális törvényét és a karmikus feloldást, és kérjük, hogy tudatosuljon benne az, hogy ezek a tapasztalatok, melyek nehezen elviselhetők és fájdalmasak voltak, azok az energiák, amelyek visszatértek hozzá és, amelyeket eredetileg női részünk vetített ki a férfiakra matriarchális valóságokban. Ez korábban a Földön vagy az univerzum más részein történt, ahol a női energiák megfosztották a férfiakat minden hatalmuktól és elnyomták őket és szívüket. 

Kérjük a karmikus feloldozást ezen tapasztalatokkal kapcsolatban, és kérjük férfi szellemi lényegünket, részünket, hogy bocsássa meg a női energiának, hogy hatalmától megfosztották, és elnyomták. 

Kérjük lelkünk férfi és női lényegét, részét, hogy legyenek teljes tudatában annak, hogy lelkünk támogatja mindkettőjüket abban, hogy egy új egyensúlyba, egységbe kerüljenek egymással. 

Elmondjuk női és férfi részeinknek, hogy elengedhetik a szeretet megtapasztalásának elkülönült formáját, mert a jelenlegi aranykor isteni lehetőséget kínál számukra az egység-szívbe való visszatéréshez. 

Kérjük, hogy ebben a szent szertartásban engedhessünk el minden emléket, és kérjük, hogy ezek az emlékek, és ezen emlékekhez kapcsolódó minden energetikai minta teljesen tisztuljon meg, és emeltessék el tőlünk most az isteni fénybe. 

Lélegezzetek mélyen Kedveseim, hogy ezzel is segítsétek a megtisztulást. 

Amint most Serapis Bey előlép, elmondja, hogy a szexcsakránk megtisztulása, a karmikus energiák elengedése elkezdődött. Elmondja még azt is, hogy csakráink megnyílása annak érdekében, hogy Isteni Jelenlétünk szeretet-áramát befogadhassuk és továbbadhassuk ezt a Forrás-energiát - amely olyan, mint egy aranyszínű elixír és, melynek neve Amrita -, egy hosszú utazás Kedveseim, és nem elegendő hozzá egy szertartás. Befolyásolja ezt a megtisztulási, gyógyulási folyamatot minden választásotok és tudatosságotok fókusza életetek minden pillanatában. A legtisztább út, amely ehhez a megnyíláshoz, megtisztuláshoz vezet az, hogy döntéseink alapja mindig a szeretet, és nem a félelmen, mert a félelemben hozott döntések csak lezárják szívünket. 

Döntéseiteket ne korlátozások szerint és ne régi hitrendszerek, meggyőződések alapján hozzátok meg, hanem döntsetek szívetek szerint, tiszta szívetek hangja szerint, és hittel, szeretettel haladjatok előre, hogy találkozhassatok Isteni Jelenlétetekkel. A hittel és szeretettel való élet az, amely lehetővé teszi lelketek számára, hogy találkozzon Isteni Jelenlétetekkel. 

Lelketek feladata, hogy haladásotokban támogasson, mikor szívetek erre ösztökél, és bízzon abban, hogy Isteni Jelenlétetek karjaiban teljes biztonságban lesztek. 

Még akkor is, mikor rögös, nehéz az út lábatok előtt, vagy eltűnni látszik, tudjátok azt, hogy Isteni Jelenlétetek bennetek és körülöttetek van, amint elengeditek félelmeiteket. 

Ezt az egyszerű üzenetet akartuk csak átadni mindannyitoknak, akik azon dolgoztok, hogy megnyissátok csakráitokat az Isteni Jelenlét szeretet-áramának, hogy lehorgonyozhassátok Isteni Jelenléteteket fizikai testetekbe, és aktiváljátok lelketek misszióját életetekben. 

Haladjatok előre hittel és szeretettel, bízzatok most Isteni Jelenlétetekben, kövessétek szívetek hangját, és hozzátok meg választásaitokat végtelen fényességű elmétek által, kérjétek, amire vágytok, és valósítsátok meg vágyaitokat mindig Isteni Jelenlétetekkel. 

Ezek a kulcsok, amelyeket felajánlunk nektek, amint a szexcsakrátok aktiválódott, és szabad áramlást enged az isteni energia áramlásának. Lélegezzetek mélyen, miközben azt kérjük, hogy érvénytelenítsetek még három esküt, amelyek energiája mélyen hat az egész Emberiségre az Isteni Jelenlét lángjának fellobbanásával kapcsolatosan a szexcsakrában. 

» Isteni kinyilatkoztatással, Isteni Jelenlétünk nevében, akik vagyunk, a Végtelenség, Szabadság, Kegyelem, Megbocsátás, Karma, Szeretet és Isteniség univerzális törvényei szerint érvénytelenítünk most minden esküt, fogadalmat és szerződést, amelyet bármely időben, térben vagy dimenzióban tettünk vagy kötöttünk azzal kapcsolatosan, hogy nem fogadjuk magunkba szeretetünket, fényünket és hatalmunkat szexcsakránkon, teremtésünk anyaméhén át, valamint a szexcsakránkat határoló területeken keresztül. 

Érvénytelenítünk most minden esküt és fogadalmat, amelyet valaha is tehettünk, és amelyekkel akadályokat gördítettünk saját teremtésünk útjába, mint teremtő Isteni Jelenlétek. Tettük ezt attól való félelmünkben, hogy teremtő isteneknek fognak látni minket, és ezért mások lemondanak hatalmukról, imádni fogják lényünket, és ez végül bukáshoz vezet majd felemelkedésünkben.

» Most úgy döntünk, hogy teljesen elengedjük a régi mintákat, emlékeket, hit- és meggyőződés-rendszereket, amelyeket a rajongással, imádattal és dicsőséggel kapcsolatban tapasztaltunk meg, és kérjük, hogy ezek emeltessenek el most tőlünk.

Azt választjuk, hogy teljes hatalmunkkal vállaljuk a teremtést, és elengedjük azt a hitet, meggyőződést, hogy felsőbbrendű lénynek látnak minket, ha saját hatalmunk által teremtünk. 

Minden hitet és meggyőződést elengedünk azzal kapcsolatosan is, hogy nem mindenki egyenlő, még akkor is, ha mások azt választják, hogy nem teremtenek saját hatalmuk által. 

» Érvénytelenítünk most minden olyan esküt és fogadalmat is, amelyet valaha is tehettünk, azzal kapcsolatosan, hogy nem tapasztaljuk meg az isteni kapcsolatot a fizikai testben attól való félelmünkben, hogy másságunk elválaszthat szeretteinktől, mert ők esetleg nem lesznek képesek a mostban velünk együtt maradni, teremteni.

» Isteni kinyilatkoztatással, Isteni Jelenlétünk nevében, akik vagyunk, az Angyali Jelenlét, Szabadság, Kegyelem, Szeretet, Megbocsátás, Karma és Isteniség univerzális törvényei szerint érvénytelenítünk minden fogadalmat, esküt és szerződést, amelyet bármely időben, térben vagy dimenzióban tettünk vagy kötöttünk azzal kapcsolatosan, hogy lezárjuk teremtésünk anyaméhét, szexcsakránkat, hogy lezárjuk képességünket a teremtésre és Isteni Jelenlétünkkel való egybeolvadásra a fizikai létben, valamint leblokkoljuk a teremtő szellem áramlását a szexcsakránkon keresztül.

» Isteni kinyilatkoztatással, Isteni Jelenlétünk nevében, akik vagyunk, az Angyali Jelenlét, Szeretet, Kegyelem, Megbocsátás, Karma, Szabadság és Isteniség univerzális törvényei szerint érvénytelenítünk minden esküt, fogadalmat és szerződést, amelyet bármely időben, térben vagy dimenzióban tettünk vagy kötöttünk azzal kapcsolatosan, hogy nem engedjük meg magunknak a másokkal való fizikai egység teljességét, kivéve, ha ők birtokolják az Isteni Jelenlétük szeretet-áramát vagy elismerik a mi saját Isteni Jelenlétünk szeretet-áramát. Érvénytelenítünk minden esküt, fogadalmat és szerződést azzal kapcsolatosan is, hogy azt választottuk, hogy elítélünk másokat, akik nem aktiválták a szeretetenergiát magukban és ezért energetikai rendszerük eltorzult, valamint elengedjük a félelmünket attól, hogy ezek a lények a mi rendszerünket is eltorzítják, és ezért le kell zárjuk feléjük csakráinkat.

» Teljesen elengedjük a félelmeket, meggyőződéseket és gondolatformákat azzal kapcsolatban, hogy mély, végleges hatást gyakorolhat ránk mások sérülése, torzulása, és most felismerjük azt, hogy amint nyitott szívvel egységbe kerülünk másokkal, akkor szeretetünk megtisztítja a régi energiákat, melyeket megosztanak velünk.

» Isteni kinyilatkoztatással, Isteni Jelenlétünk nevében, akik vagyunk, az Angyali Jelenlét, Végtelenség, Szeretet, Kegyelem, Megbocsátás, Karma, Szabadság és Isteniség univerzális törvényei szerint érvénytelenítünk minden esküt, fogadalmat és szerződést, amelyet bármely időben, térben vagy dimenzióban tettünk vagy kötöttünk azzal kapcsolatosan, hogy elítéltünk másokat, és lezártuk feléjük szívünket amint megtapasztaltuk kapcsolatainkban a szexualitást, intimitást és érzékiséget, attól való félelmünkben, hogy lényünk torzulást szenvedhet mások energiája által.

» Érvénytelenítünk most minden esküt, fogadalmat és szerződést, amelyet bármely időben, térben és dimenzióban tettünk azzal kapcsolatosan, hogy ítélkezésünk következtében mások felé lezárjuk szexcsakránkat abban a meggyőződésben, hogy ők már nem érdemesek a tiszteletünkre, megbecsülésünkre és így érdemtelenek a szeretetáramlásra a szexcsakránkon keresztül.

Kérjük Isteni Jelenlétünket, Istent/Istennőt, hogy ajándékozzanak meg minket a teljes megtisztulás kegyelmével. Kérjük, hogy a tisztítás fény-kerekei és a kiegyenlítődés és megtisztulás arany-korongjai forogjanak, pörögjenek át lényünk minden dimenzióján, aspektusán, minden lélekkiterjesztésünkön, minden energiatestünkön és mindenki máson, akik kapcsolatban vannak velünk napfonat-, szex- és gyökércsakránkon keresztül.

Kérjük az elengedését és megtisztulását minden időből, térből és dimenzióból, az összes olyan régi kötésnek, kötődésnek, amely leköti, lezárja csakráinkat, és csakráink kapcsolatát Isteni Jelenlétünk szeretet-áramához, és amely kötések gátolhatják bármely intim, fizikai, kreatív és saját, isteni hatalmunkban fenntartott kapcsolatunkat.

Kérjük a karmikus feloldást minden időben, térben és dimenzióban az összes olyan élettapasztalattal és kollektív tapasztalattal kapcsolatosan, amely az Ősi Egyiptomban történt, és amelyek hatással lehetnek Isteni Jelenlétünk szeretet-áramára, és meggátolhatják azt, hogy ez a szeretet-áram szabadon lehorgonyozzon alsó csakráinkon keresztül Gaia, a Földanya kristályszívébe. 

Karmikus feloldást kérünk ezzel kapcsolatosan, és kérjük, hogy lényünket töltsék meg szeretetelixírek valamint, hogy lényünk köré épüljön egy isteni, gyógyító szeretet-szentély ennek a megtisztulásnak, elengedésnek a támogatására. 

Kérjük a gyógyulást minden időn, téren és dimenzión át, és kérjük, hogy mindenkit tartson karjaiban a szeretett Anya és Atya Isten ezzel a gyógyítással, megtisztulással kapcsolatosan a következő három hónapon át. 

Legyen minden lény áldott a Földön, és Kaphassák meg mindannyian ezeket az áldásokat, amint mi most részesültünk az isteni kegyelemben földi utunk során. 

Így legyen, így legyen, így legyen, ámen!

 

Qala Sri’Ama Phoenix

 

  

Az alábbi cikk írója és szerzői jogainak tulajdonosa: Qala Sri’ama Phoenix, 

Az anyagot bárki továbbküldheti, feltéve, hogy a szerzőre és jogaira való hivatkozásokat és kontakt-információkat érintetlenül hagyja, és a szöveget semmilyen formában nem szerkeszti, vagy változtatja meg.

Az alábbi írás sem egészében, sem részeire vonatkozóan nem használható fel előadások, tanfolyamok anyagaként vagy oktatási segédletként. A cikk publikálása bármilyen formában kizárólag csak a szerző illetve a Divine University magyarországi képviselői hozzájárulásával történhet. Magyarországi képviselők: Madár István: istvan.madar@bps.hu és Balogh Tímea Lilly : info@blueside.hu

 

http://www.angyalforras.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 3
Összes: 3087547
Hónap: 15875
Nap: 603