Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mira Úrnő: a 3.szem megnyitása

MIRA ÚRNŐ: A 3. SZEM MEGNYITÁSA

 

SZÍVEM SZÁRNYALÁSÁNAK AJÁNDÉKA

Azért jöttem el a mai napon, hogy beszéljek veletek, arról a sok új energiáról, amelyek most áradnak be bolygótokra és reátok egyaránt. Ti már mindannyian számos módszert ismertek, azzal kapcsolatban, hogyan is kell dolgozni ezekkel az energiákkal együtt, de szeretnék egy kis segítséget adni nektek, azoknak, akik dolgoznak ezekkel az energiákkal, hogy hogyan lehet átalakítani ezeket saját hasznotokra.

Ezek a módszerek a régmúlt időkből származnak, és most visszatérhetnek hozzátok, és szeretettel és alázattal időzítve azokat, a most igazságán keresztül felhasználhatjátok annak az érdekében, hogy felgyorsíthassátok a mennybemenetel folyamatát, mindenhol, ha készen álltok arra, és kedvezőnek ítélitek meg ezeket a lehetőségeket.

Mira Úrnő Vagyok, és ÉN VAGYOK, egyike, azok közül, akik a Világegyetem számos mágikus elemével dolgozik a sok közül.

ÉN VAGYOK, az aki képes összekapcsolódni a négy irány elemeivel, és LÉTEZÉSEMEN  keresztül, TELJES ÖSSZHANGBAN ÉS EGYENSÚLYBAN ÁRADNÁK ÁT EZEK AZ ELEMEK. Ezek azok az elemek, amelyek felgyorsítják további fejlődéseteket, és ezek azok melyek eltelnek bennetek, kegyelemmel és nyugalommal, így könnyebb lesz életetek.

A módszer, amit átadok nektek, úgy nevezik: SZÍVEM SZÁRNYALÁSÁNAK AJÁNDÉKA, és magába foglalja a következő eljárást.

Álljatok, vagy üljetek nyugodtan, (lábaitok szilárdan legyen a földön), és vegyetek mély nagy levegőt, belélegezve, számolva 4-ig, majd tartsátok meg magatokban, számolva 4-ig, majd lélegezzétek ki szintúgy 4-ig számolva. Végezzétek ezt el hétszer egymás után. Azt követően nyugodtan állva, vagy ülve, de a két láb a földön legyen, kezdjetek összpontosítani a 3. szemetekre. Amikor a 3. szemetekre összpontosítatok: zengessétek meg a hangszálatokat (csukott szájjal, az orron keresztül): mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. És ezt a gyakorlatot végezzétek 5 percen keresztül, minden nap.

A gyakorlat felgyorsítja a belső látásra való megnyílást. A tisztánlátások, kitartásotok és nyugalmatok, fel fogja ébreszteni a szunnyadó képességeiteket, és sebesen kivirágoztatja azokat.

Most lépjünk a gyakorlat 2 lépcsőjére. Nyugodtan üljetek, és összpontosítsatok a 3. szemetekre, és várjátok, fogadjátok, hogy milyen kép jelenik meg előttetek.

Gondolatban, kinyitjuk a 3. szemeteket, és várjatok addig, míg az hatással nem lesz rátok, míg egy kép meg nem jelenik.

A hatás elég gyorsan megjelenik, de ha úgy látjátok, hogy semmi sem történik körülöttetek, gondoljátok el hogy ha lassan, finoman is az ki fog bontakozni.

A 3. szemetek megnyitásával kapcsolatban, fel kell ismernetek, hogy a két lépés közül, melyik az, amely a személyes utatokon használható számotokra a belső látás megnyílására.

Ez a felismerés elvezet azokhoz a képességeitekhez, melyek kitartással való alkalmazásotokkal, megnyit számos új lehetőséget, olyanokat, amelyről fogalmatok sem volt, olyanok amelyek ott rejtőztek eddig bennetek.

A következő lépésben a 3. szemre való összpontosítás során, ezt mozgassuk le a thymusra, a csecsemőmirigy területére. A csecsemőmirigy területére összpontosítva lássatok egy ragyogó aranyfehér csillagot gyöngyözni, és nagy sebességgel szikrázni, és tartsátok meg ezt a képet, ameddig csak tudjátok.

Ez a gyakorlat egyszerűnek tűnhet, de nagyon hatásos eredményt adhat, és ekkor fel fogjátok ismerni azt, hogy miért is adtuk ennek a gyakorlatnak ezt a nevet.

Egy idő után ez a gyakorlat sok kellemes meglepetést hoz számotokra, elérkeztek oda, hogy meg fogtok nyílni teljesen az Új Világotokra, amely mindig is itt volt, de nem volt elérhető számotokra az öt érzéketekkel. Az Új Világotok, tele van élettel és energiával, és egy olyan világ ez, ahol mágikusak lehettek.

Miért is hagynátok ki ezt a csodálatos és mágikus világot, amely most az életetek részévé válhatna?

Most hagylak bennetek, örömben és hálát adva annak a lehetőségnek, hogy elmondhattam mindezt és átadhattam nektek, a tudásunkból származó ajándékot, hogy segítségetekre lehettem, elkalauzolva bennetek a mágikus királyságotok útjára.

 

ÉN VAGYOK, MIRA ÚRNŐ

Marlene Swetlishoff: Lady Mira: Giving My Heart Wings%

http://lightworkers.org/channeling/114577/lady-mira-giving-my-heart-wings

forrás: www./foldicsillagok.hu


 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 10
Összes: 3123905
Hónap: 15282
Nap: 585