Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2010. január 13-i üzenet

A Hathorok üzenete a Föld számára
 
"A Hathorok 2010 január 13-ai üzenete

Tom Kenyon csatornázásában

Sári Izabella fordításában

A közelmúltbeli szeizmikus esemény Haitiban, az utolsó üzenetünkben előrejelzett Zűrzavaros Csomó kezdetének a hírnöke.
Egész nyíltan meg vagyunk lepődve, hogy ez az esemény enyhén az általunk előrelátott időkereten kívül történt. Ez azt mutatja nekünk, hogy az "újszerűség" (ami az előreláthatatlanság felerősödését jelenti) gyorsabban terjed, mint ahogy azt reméltük. Ennélfogva még inkább nehéz, és nehéz lesz hajszálpontosan eltalálni az ehhez hasonló jövőbeli történéseket.


Azonban, az általános benyomás egyike a planetáris állapototokról a szélsőséges illékonyság. Az Északi Mágneses Pólusotok rendhagyó és kiszámíthatatlan módon változtatja helyzetét. A fotoszféra (a Nap légköre, a fordító megjegyzése) is szokatlan aktivitások jeleit mutatja, amelyeket még nem fedeztek fel a tudósaitok. Mindez várható, mert a bolygó a Felemelkedésbe lépésen megy keresztül, és mi mindezt a Föld felsőbb dimenziókba való születésének a születési gyötrelmeihez hasonlítjuk.
Nem az a szándékunk ebben az üzenetben, hogy jóslatokat adjunk a Zűrzavaros Csomó kibontakozásáról, mert teljes alázatosságunkkal be kell vallanunk, hogy technológiánk többé nem képes pontosan előre látni az előttetek kibontakozó zűrzavaros eseményeket.
Amiről beszélni szeretnénk, mint mindég, a multidimenzionális tudatosság gyakorlati alkalmazása.
Vibrációs mezőtök állapota az, ami meghatározza bármely esemény tapasztalását. Legegyszerűbb formájában, életetek legapróbb dolgainak a nagyrabecsülését ha művelitek, az adja majd a legnagyobb eredményt. A különböző belső technológiák, melyeket előzőleg adtunk át nektek, szintén segítenek benneteket az átmenetel alatt navigálni, de megértjük, hogy nem mindenki képes a multidimenzionális tudatosságba belépni. Hogyha te is ezen személyek közé tartozol, ne nyugtalankodj miatta. Egyszerűen az életetekben lévő dolgok nagyrabecsülése gyorsabban és hatékonyabban emeli vibrációs mezőtöket, mint akármelyik szakrális geometria.
Az egyik feladat tehát egy magasabb vibrációs szintet elérni. Mi nem a fizikai vibrációról - a fizikai testetek vibrációs szintjéről - beszélünk, hanem a szubtilis (finom) energia testek azaz a KA-tok, vagyis éteri hasonmásotok vibrációs szintjéről.
Amint bolygótok mélyebben belép energetikai folyamatába, több illékonyságot várhattok az időjárási mintákban, de megnő az előre láthatatlan föld változások száma is. De valahogyan a külső eseményekkel könnyebben boldogultok, mint a belső változásokkal, amelyekkel szembesülni fogtok.
Azok közületek, akik érzékenyebbek az energetikai szubtilitásokra, "levertnek" találhatják magukat a dimenzionális és fizikai váltások által, amelyek történni fognak. Kisebb - nagyobb mértékben, vibrációs szintetektől függően, egyre több és több egyén fog alvási zavarokat tapasztalni, és furcsa álmokat - némelyikük természetében profetikus lesz. Több mint valószínű, hogy megnő a furcsa fizikai gyengélkedések száma, amire nincs logikus magyarázat. Ezek gyakran a kora reggeli órákban jönnek elő, amikor az energetikai testetek a belső utazásról vissza váltja tájolását a fizikai formátokra. Az effajta fizikai kellemetlenségek a belső szerveitek és a különböző testi rendszerek reakciója a felgyorsított változások végbemenetelére. Más szóval, fizikai testeitek számára kihívás a bolygó változások gyors kiterjedése.
Hirtelen és váratlan periódusait tapasztalhatjátok a túlzott kimerültségnek és gyengeségnek, de még az egyidejű ébrenlét és álom nagyon szokatlan állapotát is. Ismételten, mindezek a kihívások a földeteken végbemenő gyors változások eredményei. Hogyha megvan az a luxus, hogy van időtök , és ilyen energetikai zuhanást éreztek, hirtelen kimerültség rohamot, a legjobb ha lepihentek, ha van rá lehetőség - szó szerint, feküdjetek le. Hogyha ezt nem tudjátok megtenni, azt szorgalmazzuk, hogy legyetek éberek, ha vezettek, ha fontos döntéseket és választásokat hoztok, főleg ha a technológiával kapcsolatban. Lehetséges - és mi arra számítunk, hogy ez igaz - az ingerlékenység általános növekedése a lakosság körében, apró negatív összeakadások könnyen valami sokkal nagyobbá erősödhetnek.
Előző üzenetünkben felajánlottuk a Toboz Mirigy Dimenzionális Behangolását. Ez még mindig egy nagyon hatásos hang eszköz, ezen perióduson való áthaladásotok segítségére. Napi pár perc hallgatása ennek a behangolásnak, segíthet rendszereteknek "felhangolnia" önmagát, hogy az előttetek lévő változások kevésbé stresszesek legyenek. (itt lehet meghallgatni: http://tomkenyon.com/sound-gifts
ez megnyitja a hang ajándékok oldalt a Hathor Pineal Gland Dimensional Attunement címszavakkal az oldal közepén. A szöveg alatt lila betűkkel két lehetőség van adva, a hanganyag lehallgatására vagy másolására klikkelj az első lehetőségre: Listen or Download)
Ismételten, a kulcs összetevője ennek az egésznek a vibrációs szintetek, és a Dimenziós Behangolás a Toboz Mirigynek a Fény felsőbb birodalmaihoz való hangolása által segíti az idegrendszereteket. Úgy gondoljatok rá, mint egy "akusztikus mentőtutaja".
Tapasztalhatjátok azt is, hogy nagy számú egyén válassza a Föld síkjának az elhagyását. Ezek a távozások váratlan balesetek, előre láthatatlan betegségek és természetesen föld változások és időjárási anomáliák következtében történnek majd. Amit mondani szeretnénk nektek ezzel kapcsolatban, hogy ahogy a Föld dimenzionalitása változik, a dimenziók közötti fátylak vékonyabbá válnak, és sokak számára igaz lesz, hogy barátaikat és szeretteiket sokkal tisztábban érzékelik a fátyol túloldaláról, mint bármikor azelőtt.
Valamiképpen a fátylak az élet és halál között felemelkednek, és a fátylak a dimenziók között pedig szétválnak. Ennek következtében, egyeseknek közületek szokatlan és különleges találkozásai lehetnek állati szellemekkel, a Föld Déváival és a természet más szellemeivel, melyek az elmúlt néhány ezer év alatt feledésbe merültek.
Habár nehéz és kihívásokkal teli periódus, ez egy különleges alkalom, hogy megtestesülve legyetek most. Tekintet nélkül arra, hogy mi fog kibontakozni előttetek az életetekben, vagy a körülöttetek lévők életében, azt tanácsoljuk, hogy műveljétek a nagyrabecsülést a legkisebb dolgokért is az életetekben. Osszátok meg szereteteteket és vonzalmatokat a hozzátok közelállókkal.
És a hatalmas "miasma"-ban (ártalmas kigőzölgés) amit Nyugati Civilizációnak neveztek, az egyéni kapcsolatok fogják túlélni a közeledő vihart.
Amint elengeditek a kultúráitok által teremtett torzulásokat és ráébredtek létezésetek egyszerű igazságára, mint egy megtestesült lény a térben és időben, látni fogjátok, hogy a nagy kaland csak most kezdődött.
 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3119917
Hónap: 17353
Nap: 527