Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hazugságok, fél-igazságok és manipulációk

hathorok.gifA Hathorok planetáris üzenete Tom Kenyon csatornázásában
2009 augusztus 10.

Beszélni szeretnénk veletek a veszélyes és kiszámíthatatlan átjáróról, ahová most beléptek. Erről már szóltunk a múltkori üzenetünkben, amikor a zűrzavaros csomókat vitattuk meg.
A mi látószögünkböl nézve egyre közelebb kerültök egy ilyen káosz megnyilvánulásához.
Több oka is van ennek és mi ezeket szeretnénk megvizsgálni. Először azonban, az emberi tudatosság szuverenitásába vetett hitünkről szeretnénk nektek megerősítést tenni. Mi hiszünk abban, hogy ti egyénileg és mint közösség is, meg tudjátok változtatni sorsotokat még akkor is, ha az éppen kibontakozik előttetek.
Ennélfogva ez az üzenet nem egy végítélet, hanem felhívás a jelenlétre és a spirituális mesterré válásra.
Ahogy mi látjuk, a H1N1 Vírus, vagyis köznyelven a “sertés influenza” genetikailag meg lett tervezve és megalkotva. Ez nem egy természetes mutáció. Ez a kormányaitok mögött álló, rejtett erők tudatos próbálkozása, hogy ellenőrzésük alatt tartsanak (control) és manipuláljanak benneteket. Ez egy társadalmi kísérlet, irtózatos következményekkel, ha sikerrel jár.

A hazugságok, fél-igazságok és manipulációk nagyon összetekeredettek a vírussal kapcsolatos információkban. De bármi is légyen a kimenetel, számunkra teljesen világos, hogy az emberi tudatosság kezdeményezésére született.
És az is teljesen világos számunkra, hogy csakis az emberi tudatosság képes megváltoztatni azt. A manipulálásra használt egyik legjobb taktika a túlélésért való rettegés, és a sötét erők minden rendelkezésükre álló aljasságot bevetnek, hogy a félelem eluralkodjon az elkövetkező néhány hónapban (sokkal kevésbé években).
Mint spirituális mestereknek, az a feladatotok, hogy felül lépjetek ezen a kollektív elme kontrollon és megtaláljátok saját egyéni ösvényeteket, amely keresztül vezet a bekövetkező káoszon. Erre nincsenek specifikus irányelvek, hogy hogyan tegyétek ezt. Ez tőletek függ és a saját megkülönböztető képességetektől. A mi látószögünkől nézve az úgy fog megjelenni, mintha felhasadna a társadalmi tudatosság szövete.
Itt vannak azok, akik a félelem mellé állnak és radikális intézkedéseket szorgalmaznak, beleértve, de semmiképpen sem korlátozva a védőoltásokra. Mindannyiatoknak saját döntést kell hoznotok ezzel kapcsolatban, hiszen ti éltek testben és ti lesztek érintve a legnagyobb mértékben.
De azt is el kell mondanunk, hogy a mi perspektívánkból nézve ezek a védőoltások nagyon gyanúsak. Fertőzöttek; nem nyújtanak védelmet. Ténylegesen, sokaknak fognak kárt okozni az egészségében és durva tudat kontrolláló szereket tartalmaznak, a baba cipőben járó tudományág a “nano technológia”-által megmintázva.
Ismételten, mi nem tudunk és nem is akarunk tanácsot adni, hogy mit kell és mit nem kell tennetek ebben az esetben. Az a ti önálló választásotok. Mi csak tájékoztatunk benneteket arról, amit látunk és ahogyan látjuk a szituációt.
A gazdasági problémáitok nem értek véget. Gazdaságotok néhány elemét stabilizálták, akik a gazdasági hatalom gyeplőit a kezükben tartják, zárt ajtók mögött, titkos intézkedésekkel. De a gazdasági rendszert szétzúzzák az időzített bombák és a növekvő gazdasági válság kiváltotta stressz csak hozzáad még a káoszhoz.
Sok más elem is fel fog erősödni, ahogy közelebb értek ahhoz, amit mi Zűrzavaros Csomónak (chaotic nodes) azonosítottunk. De ezen üzenetünk fő célja, hogy megmutassuk a nyakatokon lévő, kiszámíthatatlan és veszélyes tranziton keresztül vezető ösvényt.
Ezek nem a gyenge szívűeknek való idők. Ezekben az időkben elő kell szednetek az összes bennetek lévő bátorságot, éleslátást és intuíciót.
Szavaink azokhoz szólnak, akik érzékelik a jelen igazságát. Hogyha az, amit mondunk túl megerőltetőnek látszik képzeletetekben, akkor szükségtelen, hogy folytassátok az olvasást.
Szavaink hozzátok szólnak, akik tudjátok, hogy az idő elérkezett, hogy itt az idő az igazi mesterré válásra, és annak ellenére, hogy a félelem még ott lappang az elmétekben és a szívetekben, tudjátok, hogy bensőtökben feltámad a bátorság, hiszen az egész élet a választásaitokon múlik.
Amint a félelem felerősödik a kollektív elmekontroll által, létfontosságú, szinte kötelező, hogy túllépjetek rajta; hogy elkerüljétek a számotokra megnyitott félrevezető tájékoztatási csatornákat, amelyekbe ütközni fogtok bármerre is forduljatok, a média, a társadalmi nyomás gyakorlás és a lehetséges kormány intézkedések és közbelépések által.
Sok előző üzenetünkben beszéltünk már a különböző módokról, ahogyan ezt megtehetitek. Előző üzeneteinkből az “Extázis és a Szív” (Exstasy and the Heart), az “Egyensúly Holonja” (Holon of Balance), és különösképpen a “Felemelkedés Holonja” (Holon of Assension) ajánlanánk nektek.
Ezek azonban technikák, belső technológia az elme számára. Ezek segíthetnek és segítenek is benneteket, hogy felüllépjetek az elme kontrollon. De vannak ettől egyszerűbb módszerek is, amelyeket most meg szeretnénk vitatni. Ezek a ti igazi természetetek aspektusai.
A “Titkok Titka” egész egyszerűen az, hogy ti teremtő lények vagytok - egyszerre emberiek és isteniek. Ez a tudás, mármint az igazi természetetek, szándékosan el lett rejtve előletek vallásaitok és filozófiáitok többsége által.
Ezek a titkok persze tiltott gyümölcsök, mert ha részesültetek volna belőlük, akkor tudomást szereztetek volna saját istenségetekről annak ellenére, hogy az anyagban éltek. Tudomást szereztetek volna arról, hogy ti teremtitek a jövőtöket ebben a pillanatban, és életetek minden pillanatában, gondolataitok és érzéseitek által, és a választással, hogy mit gondoltok és éreztek önmagatokról és egymásról.
A “Titkok Titka” kiszabadít benneteket az emberi korlátok börtönéből. Felszabadít benneteket az idő, a tér és a körülmény kényszerhatása alól. Teszi ezt pedig azáltal, hogy megnyitja a saját elmétek kapuit, kiszabadítva azt a mentális fogságból amit azok az erők vetítettek ki rátok, akik visszatartani és manipulálni akarják az emberiség sorsát, saját önző céljaikért.
A “Titkok Titkának" négy aspektusa van.
AZ ELSŐ a képességetek, hogy megszerezzétek a spirituális felismerést vagy éleslátást, hogy átlássatok a hazugságokon, amiket kivetítenek rátok. És, hogy lássátok az “igazi ösvényt” a legsűrűbb sötétségben is.
A MÁSODIK a képességetek, hogy érezzetek. Ez a titkok legbelső magja. Ez a legdrágább kincsetek, habár ugyanakkor ez a legsúlyosabb dilemmátok is. Azok, akik ellenőrzésük alatt tartani és manipulálni akarnak benneteket jól tudják, hogy céljaikat csakis az szolgálja, ha lefagyasztva illetve paralizálva tartják képességeteket, és semmi mást, csak az alsó emocionális spektrumot érezitek.
A HARMADIK aspektus a képességetek, hogy az igazságotokat mondjátok. Az elkövetkező idők sokatoktól megkövetelik majd, hogy tisztán kimondjátok az igazságotok, még akkor is ha az szöges ellentétben áll a körülöttetek levőkével.
A NEGYEDIK aspektus a cselekvő képességetek. Ez a négy aspektus együtt gyökerezik és a szabadságotok forrása.
Szívetek természetében rejlik a minőség, hogy érezni tudtok és az összes közül, ez a legmélyebb titok. Mert ez lehetőséget nyújt nektek arra, hogy megváltoztassátok vibrációs mezőtöket, és EZ a kollektív elme kontroll túllépésének a kulcsa.
Habár ez nevetségesen egyszerűnek hangzik, e titkok lényegi igazsága az, amit ti örömnek, nagyra becsülésnek és hálának neveztek. Fedezzétek fel az életetekben azokat a dolgokat, helyzeteket, embereket, gondolataitokat és érzéseiteket, bármit, ami okot ad az örömre, a nagyra becsülésre és a hálára. Ápoljátok ezeket akár egy értékes kertet a mérgező gyomok között, mert ez a kert növekedni fog és táplál majd benneteket.
Paradox több szinten is ( nem csak érzelmileg és pszichológialag, de spirituálisan és még fizikailag is) amikor az öröm, a nagyra becsülés és hála ereje elér egy bizonyos amplitúdót vagyis erősséget, szó szerint előidézheti a fizikai valóság megnyilvánulását. Így még a legsötétebb pillanatokban is, ha spirituális mesterként túlléptek a félelmen és az örömöt, a nagyra becsülést, meg a hálát kultiváljátok, váratlanul kedvező pillanatok és helyzetek kínálkoznak számotokra.
És végül szeretnénk rávilágítani arra, hogy ezek a sötét idők a leghatalmasabb perceitek lehetnek. Bennetek van a Titkok Titka. Használjátok! Menjetek át a fátylon a rátok váró új világba. És legyen a létezés új dime

nziójába vezető utatok a sikerek áldásaival beszórva.
A Hathorok
2009 augusztus 10
 

 


Tom megfigyelései
Először is azt szeretném elmondani, hogy a Hathorok semmiképen sem mondják meg egyikünknek sem, hogy mit tegyünk. Ők egyszerűen csak megosztják velünk, amit a világ jelenlegi helyzetében látnak.
A próféciák furcsa állatok. Az a rendeltetésük, hogy figyelmeztessenek bennünket a jövő valószínű kimenetelére, de nincsenek kőbe vésve. Én időnként a majdnem gumidefekt metaforát használom annak ecsetelésére, hogy mi történik a próféciával.
Hogyha az autódat vezeted, és valaki felhívja a figyelmed, hogy csaknem üres a kerék és közel vagy egy gumidefekthez, akkor egy próféciát adnak neked. Na most, ha te úgy válaszolnál erre ahogyan egyes személyek válaszolnak a próféciára, akkor olyasmit mondanál hogy: ” Ó Istenem, gumidefektem lesz és én semmit sem tehetek ellene!”
Az igazság az, hogy így a lehetőségek nagyon szűk látókörére korlátoznád le magad. A másik sokkal leleményesebb lehetőség az lenne, hogy elmész megjavíttatni a kereket (vagy legalább felpumpálnád). Akkor megváltoztatnád a próféciát.
A próféciák természetüknél fogva módosításra lettek szánva. És a hatalom, hogy megváltoztassuk a próféciákat (tekintet nélkül arra, hogy azok mennyire irtózatosak lennének), a választási képességünkben rejlik.
De először is tudnunk kell, hogy van lehetőségünk a választásra.
Én azt hiszem ez az a bökkenő, amiről a Hathorok beszélnek. Megvan a képességünk rá (akár tudatában vagyunk ennek, akár nem), hogy a kollektív tudatosság választásától eltérö vibrációs mezöt válasszunk. És a magasabb vibrációs mezők, mármint az öröm, a nagyra becsülés és a hála másfajta sorsot (kimenetelt) eredményeznek mint a félelem, a harag vagy az ellenségeskedés.
Egyik a nagy kihívásaink közül az, hogy rászedtek bennünket, abban a hitben, hogy kevesebb választási lehetőségünk van önmagunk számára, mint amennyi velünk született. A Hathorok nyíltan a vallás és az önkorlátozó filozófiáink vállaira irányítják bírálatukat ezért a helyzetért. Ezek rabolták el bennső szuverenitásunkat azáltal, hogy felelőségvállalásunkat valami misztikus, hatalmunk feletti erőre ruházták át. (az angol responsibility=felelőség a response-ability=válasz-képesség szavakból képződött a fordító) Ennek lett az eredménye a válaszképességünk csökkenése, és azt hiszem ez vezetett kultúránk jelenlegi zsákutcájába.
Eónok óta követtük vallási és politikai vezetőinket egészen a szakadék széléig anélkül, hogy megkérdőjeleztük volna. Ha folytatjuk a vak, szolgai engedelmesség útját (gondolkodás és választás nélkül önmagunk számára), akkor azt hiszem, az emberi történelem mélységesen sötét korszakába lépünk. Ennek a jelei mindenütt ott vannak, csak nyissuk ki szemeinket. hogy átlássunk a ránk zúdított tömeg hipnotizáló bűvöletén.
Ismételten, a Hathorok azon a módszerek használatára emlékeztetnek bennünket, melyeket megosztottak velünk az idő , a tér és a körülmények határainak meghaladására. Ezek az Extázis és a Szív, az Egyensúly Holonja és a Felemelkedés Holonja.
Őszintén mondhatom, saját tapasztalataimból és nagyon sok személy jelentéséből a világ minden tájáról, hogy ezek a módszerek működnek. De használnunk kell ezeket a belső technológiákat ahhoz, hogy élvezzük előnyeiket.
Ebben az üzenetben azonban a Hathorok egy egyszerűbb módot is megosztanak velünk: a kollektív elme kontroll alóli szabadulásra. Ők ezt a Titkok Titkának nevezik, és én személyesen ezt a részt találom a legérdekesebbnek.
Szeretném őszintén azt mondani, hogy ezek mestere vagyok, de akkor nem az igazságom mondanám nektek. Az én igazságom az, hogy van amikor megvalósítom az örömöt, nagyra becsülést és hálát, máskor meg szánalmasan elmulasztom.
Megfigyeltem viszont, hogy ha az öröm, a nagyra becsülés és a hála vibrációs mezejében tartózkodom, akkor valamiképpen izolálva vagyok korunk kavargó őrületétöl. Olyan ez, mintha felfüggeszteném a konfliktusokat amelyekbe úgy elmélyültem az imént. És azt is észrevettem, hogyha ezek az érzések elég hosszú ideig tartanak, ezt a vibrációs mezőt külső körülményeim is visszatükrözik. Más szavakkal, körülöttem mindenütt olyasmi bukkan fel, ami örömöt okoz, nagyra becsülést és hálát, mint a derűs nyugalom és a furcsa egybeesések (szinkronicitások) amelyek rendelkezésemre állnak.
Amikor megadom magam a félelem, a harag és az ellenségeskedés alsó vibrációs mezejének, (gyakran miután túl sokat néztem vagy olvastam a híreket, vagy egyszerűen átadom magam a rossz szokásomnak, hogy a legrosszabb esetet képzelem el), akkor a konfliktusok világába merülve találom magam. A derűs nyugalom és az öröm eltűnik, és a világ, amely csodákkal és lehetőségekkel volt telítve, szerte foszlik a szemeim előtt.
De tisztában vagyok azzal, hogy ez mind az én teremtésem.
Azt hiszem a Hathorok látják a mélyülő hasadást azok között akik azt választották, hogy felfelé élnek az öröm, a nagyra becsülés és a hála vibrációs állapotában; és azok között akik azt választották, hogy a félelem, a harag és az ellenségeskedés vibrációs mezejében élnek, a domináns emocionális állapotban, amelyet jelenleg a tömeg média és a napi politika által vetítenek ránk.
Majd meglátjuk mi fog kialakulni a kollektív sorsunkkal kapcsolatos kérdéskörben, de mind azok közülünk, akik a felfelé élésre törekszünk, kétség kívül érdekes időket látunk majd.
Én személyesen úgy is tekintek erre az egészre, mint egy táncra a felemelkedés művészete (felfelé élés) és a leszállás (lefelé élés) között. És ha kissé tovább nyújtanám a tánc metaforát, akkor azt mondanám, hogy mindannyian nyakig benne vagyunk a Nagy Mambózásban.
Habár a Hathorok ezt nem említették közvetlenül, én azt hiszem egyik legjobb szövetségesünk ezekben az időkben a jól megfent humorérzék lesz. Végül is, legalább egy perspektívából, ez az egész egy nagy kozmikus tréfa, rajtunk tréfálkoznak. És az bizonyos, hogy azoknak közülünk, akik meg tudjuk őrizni humorunkat érintetlenül, sok alkalmunk lesz nevetni önmagunkon, a vezetőink patetikus butaságán és a Maya (az illúziók világa) nagy táncán, amint átkeringőzik a Régi Világból az Új Valóságba.

Fordította: Sári Izabella
Az eredeti üzenetet a http://tomkenyon.com/Lies-Half-Truths-Manipulations weboldalon található.
Copyright 2009 Tom Kenyon Szerzői Jog Fenntartva
A Hathorok üzenete megosztható és megvitatható másokkal és bármilyen formában díjmentesen terjeszthető de tartalma semmilyen módon sem változtatható meg és tartalmaznia kell ezt a copyright utóiratot.
Weboldal: http://tomkenyon.com Contact:
office@tomkenyon.com
 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 3
Összes: 3091791
Hónap: 14783
Nap: 711