Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HERAK / 2012-10-11

HERAK a Szíriuszról / 2012. október 11.

Frank Scheffler közvetítése
Kedves Csillagtestvérek!
herak.jpgÜdvözlünk benneteket Naprendszeretek külső állomáshelyéről és megelégedéssel közölhetjük, hogy minden nappal megújul és beteljesedik világotok dualitási elve szerintiből, galaktikus világgá való átváltozása.
Ezt egy példával szemléltetnénk. Mindenki számára, aki az utóbbi évek során megfigyelte benső folyamatait, biztosan feltűnt, hogy az energiák átcsoportosultak, a mellékhatásokat leszámítva, a változás testi változásokat is előidézett, érzékenyebbé, tisztán érzékelővé, tisztán hallóvá stb. váltatok. Intuíciótok és szívből hozott döntéseitek sokatoknál olyan magas színvonalat ért el, ami az értelmi döntéshozatalt a háttérbe szorítja.
Egy jelentős részetek új döntéseket hozott életekben, legyen ez a lakó- vagy munkahely kérdése.
Ezek a mozgások [változások] a morfogenetikus mezőben más személyek számára közvetítődnek és ezen a szándékon keresztül kinyilvánításra kerülnek és átültetődnek a valóságba.
Szeretnénk a plazmamezőről vagy morfogenetikus mezőről némi plusz információval szolgálni.
Ebben a mezőben úgynevezett szenzorikus [érzékelési] akciók mennek végbe, ez azt jelenti, hogy kis részecskék tartják fenn folyamatosan az energiaáramot. A teljes mezőt gondolatimpulzusok formájában folyamatosan energiamintázatok táplálják. Ide tartozik a magas fokú félelem, ill. a destruktív [romboló] energiák. Ezért volt lehetséges, hogy a háborús és Illuminátus tervek évszázadokon keresztül sakkban tarthattak benneteket. Mert az egész emberiség kollektív energiáján keresztül ebbe a forgatókönyvbe újra és újra „életet lehetett lehellni”.
A naprendszeretek masszív változásaihoz szívesen idéznénk újfent az „Énok kulcsai” című könyvből, néhány részletet a 304-es kulcsból:
1.Bekezdés:
A kulcs arról beszél, hogy a földi emberiség egy közvetlen fényívvel rendelkezik, egy közvetlen fényfókusszal, ami biológiai ritmusát irányítja. Az ember hamarosan megtanulja, hogy az életrendszere [testi működése] nem közvetlenül a szoláris [Nap] mágneses paradigmájától [valóságától] függ.
2. Bekezdés:
Egy új fényforrás érkezik most a Naprendszerbe és áthatol a Föld mágneses mezején, aminek következtében a biológiai ritmus megváltozik. Ez arra kényszeríti a fajt, hogy a régi fizikai, érzelmi, mentális és spirituális szintű érzékelési-idősejteket maga mögött hagyja.
4. Bekezdés:
Mivel a fényívek változni kezdenek, egy másfajta fényerő kezd együttműködni az elektromágneses erőkkel. Ezzel lehetővé válik, hogy az agykamrák mágneses mezői egy magasabb mentális frekvenciára emelkedjenek, így az emberek képesek lesznek „teljes fényű lények” érzékelésére, akik a következő teremetési szint programjáról [tervéről] szolgálnak útmutatással. 
9. Bekezdés:
Az új elektromágneses frekvencia egy önálló asztro-biológiai küszöb, mely számos Nap asztro-biológiai küszöbével áll összeköttetésben, ami az „élő fény szövetségét”, a sokszínű fény-küszöbök integrációját [összefonódását] hozza létre.
52. Bekezdés:
Meg kell értenünk, hogy a geomágneses pólusváltás és az elektromágneses sűrűség megváltozása az emberi biokémiai „recycling” [újjászületés] folyamatainak szükséges részét képezik, amikor az emberiség egy új testbe alakul át, ami fényből van.
Mindezekben az alapvető változásokban fel kell ismernünk, hogy egy szinguláris valóság álláspontjából nincs lefektetett „időmérés” ennek a változásnak a végbemenetelére. Az időtényező, a galaktikus és planetáris méreteket átölelő történéseket kísérő feltétel, ami a Fiú-világegyetem aktivitásához van hangolva, amit az „oksági termékenység” építőterve vezet.
Bárcsak sejtenétek, hogy napi szinten mekkora romboló energiával próbálják megállítani a médiák az átalakulás folyamatát bolygótokon.
Miközben „csak” egy kis csoport tarja az emberiség nagy részét ezen az igazságot nélkülöző szinten, csupán a kollektív tudatotokban, gondolatok megváltoztatásával lényegesen felgyorsíthatnátok az átváltozást.
Erősebb tudatosság és minden nap a pillanatban [jelenben] lenni és érezni, kik vagytok valójában, ez is lényegesen felgyorsítaná az átváltozást.
Azonban az átváltozáshoz szükséges kritikus tömeg már régen meg van. Ezért a folyamtok visszafordítása már nem lehetséges.
A pénzügyi piacok egyre jobban talajvesztetté válnak és ezt nagy horderejű összeroppanás követi.
Atmoszférátokban még mindig hajtunk végre tisztító akciókat, így talán egyeseknek feltűnhetett, hogy részlegesen jobb lett a levegő minősége.
Szenzoros [érzékelő] járműveink napi szintű információkkal látnak el minket a levegő összetételéről, így a nagyobb járműveinket bevetve szűrhetjük a levegőt és azt részben további oxigénnel dúsíthatjuk.
Ezek a járművek dematerializálódott [magas rezgésű] üzemmódban működnek, de az energiák szabad szemmel nem láthatóak. Egyesek mégis képesek ezeket a járműveket digitális fényképezőgépükkel lencsevégre kapni.
Ebben a hónapban nagy energiamennyiségek befogadása előtt álltok, amik jelentősen növekedni fognak egészen november elejéig.
Meditáljatok olyan gyakran amennyire csak lehetséges, hogy fokozottan kapcsolódjatok ezekkel az energiákkal. Ezért fogadjátok tanácsunkat: szálljatok ki bolygótok hektikus vérkeringéséből és engedjetek meg magatoknak néhány pillanatot, amikor elgondolkodtok és magatokba szálltok. Engedjétek, hogy Gaia Úrnő hatással lehessen rátok, és leljétek örömötöket ennek a szép bolygónak a természetében.
A legszívélyesebb üdvözletünket küldjük Nektek, aranyló fehér fény formájában, más dimenziókból.
Úgy legyen.
SELAMAT Herak Szíriusz
 
Csatornázta: Frank Scheffler
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://sternensaaten.de http://tudatvaltas2012.blogspot.hu
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2021 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Statisztika

Online: 9
Összes: 2965088
Hónap: 14890
Nap: 498