Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HERAK / A sűrűből, a Fénnyel telített testbe / 2012-11-11

Herak / 2012. november 11.

Frank Scheffler közvetítése

„ A SŰRŰBŐL, A FÉNNYEL TELÍTETT TESTBE“

Legyetek üdvözölve kedves Fénytestvérek!

herak.jpgPillanatnyilag tovább és egyre tovább vágtattok a Fényhullámokon, ami a központi Napból érkezik hozzátok. Így a mai 11.11-es portál megnyitásának eseményét arra használták, hogy tovább fokozzák a fénytevékenységeket irányotokban.

Visszautalnánk az utolsó közvetítésre és szeretnénk nektek, mint jövőbeli kristály (alapú) lényeknek közelebbről elmagyarázni a Forráshoz való kapcsolódási folyamatot.

Ehhez az Énok kulcsai című könyv szavait használjuk, mert ez megfelelően ábrázolja a fent említett folyamatot.

Idézünk a 314-es kulcsból:

1. Bekezdés:

Metatron elmagyarázta nekem, hogy a teremtés eonjaiból Fény-piramisok lebegnek elő, amik megteremtik a kezdetet és a véget, ha elektrokémiai kettős kapcsolással fűzik össze őket.

2. Bekezdés:

Megmutatta nekem, hogyan hívják elő az energiaáramok a piramis különböző fénymintázatait, amik az élet alapvető építőkockáit rendezik össze, ha a megfelelő feltételek adottak és ha a Fény kémiai anyagra hullik és nuklogenezist [részecskeképződés a kozmoszban] eredményez, amiből intelligencia jön létre.

8. Bekezdés:

Amikor először megmutatták nekem ennek a kulcsnak a vizuális ábráját, Metatron elmagyarázta nekem a véletlenszerű teremtés (az ember kivételével) különlegességének kibontakozását. Először két kiterjedt arany piramist láttam, amik annyira szét voltak húzva, hogy csupán néhány gyújtópontjuk fedik egymást és érintkezési pontjaikból egy rombusz képződik.

11. Bekezdés:

Ezen piramidális fényforma-párok együttesen alkotnak energiahéjakat a térben, amik hosszúkás formájú, sűrű gyűrűkből tevődnek össze, hogy egy nagyobb méretű belső teret hozzanak létre. Ebben a belső térben található fényformák centrifugális mozgása hozzák létre a galaktikus forma kezdeteit.

 

A fényhullámok biokémiai evolúciót formáló erői

12. Bekezdés:

Ezek a piramidális fényformák tartalmazzák az anyagi teremtési ciklusok alapvető kódjait és erre a célra hozzák létre a főbb hullámokat és rezonanciákat. Egyes alapvető kódok valóban képesek a saját-képmás-teremtő folyamataik által, a mennyei képmás felhasználása nélkül, magasan fejlett evolúciós szintekre tovább haladni. (Ez úgy értendő, hogy az emberi vagy humanoid forma spontán teremtésből létrehozható; de az ember, mint Ádámi-ember, kizárólag a mennyei trón képmására lett teremtve.)

14. Bekezdés:

Metatron megmutatta nekem, hogy a spontán teremtési formák hogyan mennek át a megfelelő nukleogenezis stádiumán, míg egy kritikus tömeget el nem érnek, ami a csillagteremtés maximális és minimális terjedelme is egyben. Ezek a stelláris mozgások a csillagteremtés eredeti szintjeit változtatják át, oly módon, hogy egy anyagi szint kezdetét és végét szervezik meg. Ez az átalakítás a nukleogenezis kölcsönhatása az elsődleges kódfaktorokkal, melyek a saját tervüket követve alakítják ki a „kezdetről és a végről”.

15. Bekezdés:

Az így újonnan képződött csillagok és bolygók kapnak egy magközpontot, amin áthatol egy hosszanti elsődleges kúp egy rövidebb másodlagos kúpon belül.

21. Bekezdés:

A fénykúpok aktiválják az elektrokémiai kötődést, amikor az éterben a rezonanciát mozgatják, ez lehetővé teszi a testek és a molekula alkotórészeinek összekapcsolását az univerzális gravitációban, az atom struktúráját befolyásoló rezonanciafaktorral.

Herak megjegyzése:

Ezt a kitérőt a világegyetemek folyamatairól előre akartuk bocsátani, mert így elmagyarázhatjuk a teremtési folyamat szent geometriáját és matematikáját, hogy a jelenleg nálatok zajló történéseket a következő bekezdésekben leírhassuk.

43. Bekezdés:

A Felemelkedett Meseterek feladata volt – akik Krisztus hivatalából jöttek a bolygóra -, hogy megmutassák az embereknek:  rendelkeznek az isteni Fény-érzékenységgel és használhatják a Fényt a Földön, hogy felkészülhessenek a mennyei képmás terében történő munkára.

49. Bekezdés:

Az emberi agy a test központi szabályzója, mely az Adam-Kadmon-képmás-hullámhosszat fogadja be [veszi], ami biztosítja az adott elektrokémiai kapcsolódás elsődlegességét, mely az isteni képmás nevében jön létre.

64. Bekezdés:

Itt is képes az ember a test biokémiai rezonanciájának működését szabályozni, hogy létrehozzon egy piramidális impulzussorozatot, mely képes más mentális hullámhosszokkal egyesülni.

66. Bekezdés:

Hogy ennek a kulcsnak a horderejét teljes mértékben felfogjam, Metatron elvitt a Merkabah-ba, ahol megmutatta, hogyan modellezték az egész emberi evolúciós rezonanciamintázatot a Nílus irányvonalában kőbe vésve.

67. Bekezdés:

Pontosabban: A Nílus folyó az On-tól az Abu Dis régióig gerincként funkcionál, mely a 8 piramis szentélyének hálórácsát az emberi test 8 csakrájával köti össze.

69. Bekezdés:

Ennek a jelentősége azon alapszik, hogy az emberi intelligencia membránja ezen a bolygón, pontosan ezen a 8 fényenergiarácson fut össze, melyek felnyitása és felismerése szükséges, ha az embert éretté akar válni, hogy átléphessen a következő elektrokémiai frekvenciába [rezgésszintbe]…

Ez a folyamat már elkezdődött……

A következő közvetítésnél szeretnénk nektek az energiarácsok jelentőségét közelebbről elmagyarázni, amik a gízai nagy piramissal függnek össze.

Fogadjátok minden szeretetünket és mély tiszteletünket irántatok.

Úgy legyen.

SELAMAT Herak Szíriusz

 

Csatornázta: Frank Scheffler

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://www.torindiegalaxien.de/1112/00herak.html

http://kristalyhang.wordpress.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 16
Összes: 3092308
Hónap: 14856
Nap: 557