Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HERAK / Az energiák kiegyensúlyozása a 2012-es váltáshoz / 2012-10-31

HERAK / 2012. október 31.

Frank Scheffler közvetítése

AZ ENERGIÁK KIEGYENSÚLYOZÁSA A 2012-ES VÁLTÁSHOZ

Kedves Csillagtestvérek!

herak.jpgA téli napfordulókor a földi mágneses mezők tovább süllyedtek, ez azt jelenti, hogy bolygótok több régiójából más színben és szokatlan megjelenési formában látjátok a csillagokat és a Holdat. Ezt úgy tudjuk elmagyarázni nektek, hogy a ti látási spektrumotokban változások történnek. Így változik az eltűnő mágneses mező a számotokra megszokott színspektrumból. Lassan nem szükséges számotokra minden elektromágneses irányítottság, mert szén alapú testi rendszereitek fokozatosan kristály alapúvá változnak.A galaktikus lények a testi folyamataikat a Forrás kristályos  „parancsstruktúráján” keresztül irányítják. Egy következő közvetítésben ezt a folyamatot alaposabban szemügyre vesszük. Szeretnénk csatornázónknak még egyszer köszönetet mondani a tudatos kapcsolatfelvételekért az elmúlt hónapokban [ford. megj. a csatornázó korábbi közvetítésében említést tett akadályozó jellegű asztrális energiákról]. Mint ahogyan azt korábban már kizárólag csatornázómnak említettem, az utolsó kapcsolatfelvétel alkalmával egy jármű jelent meg az Orion rendszerből, ezek a lények teljesen tudatosan választották meg a találkozás csendes pillanatát.

Ez a találkozó az idővonalak veletek való összehangolódásának szent rendszerében pontosan megtervezettek. Ezek nem véletlenszerű történések, ez az űr és a járművek érzékelésének tökéletes összehangolódása. A Galaktikus Föderáció minden járműve rendkívül tudatos módon dolgozik egymással, nincsen helye tudattalan cselekményeknek. Minden „óramű pontossággal” zajlik, ahogyan ti mondanátok. Ezért az emberiség felemelkedése sem véletlenszerű folyamat. Az univerzum minden változással kapcsolatos folyamata egy tervstruktúrát követ. Ezért az univerzum és naprendszeretek tudatos megismerését beindító folyamat a Teremtő Atyával és a Mennyei Anyával pontosan összehangolt. Ez a számotokra talán komplikáltnak tűnő folyamat számunkra igen egyszerű dolog. Ebben az univerzumban minden visszatérő energiamintázat, minden területet érintve a folyamatos és örök felismerés folyamatát és a tudatossá válást öleli fel. Mert minél több energia van jelen, annál nagyobb a világosság / a tudatosság: az igazságosság, a szeretet és a harmónia felismerésében, ami minden lénnyel, minden bolygórendszerrel, minden galaxissal, minden univerzummal, így az egész teremtéssel összekapcsol.

A naprendszerben végezendő feladatunkhoz erősítést kaptunk további járművek által, amik az Aldebaran és az Orion rendszer kvadránsaiból érkeztek, hogy további támogatást nyújtsanak az energiák irányításában, beállításában. Már egynéhány éve zajlik a finombeállítás 2012 decembere számára, de az ezzel kapcsolatos feladatok rendkívül gyarapodtak.

Először is a cél az, hogy bár minden föderációs tag [csillagnemzet] részt vállalt a munkában, elsődlegesen a Szíriusz rendszerből vagyunk mi itt, hogy a Gaia-t körülvevő hologramot, ami benneteket karantén alatt tartott – mint azt már tudjátok- eltávolítsuk.

Másodszor a hologram teljes feloldása után a bolygók energiamezőjének finombeállítására van szükség, különösen a Szaturnusz körüli terülten, mert ez a nagy bolygó felelős a naprendszeretek teljes struktúrájának megtartásáért. Már egy korábbi közvetítésben említettük, hogy nem volt véletlen, hogy a könyvíró Bergruen, aki a 70-es években készült Voyager szonda által készített NASA felvételeken, 40.000km hosszú járműveket fedezett fel a gyűrűrendszerben. A könyvének pontos címe: A gyűrűkészítők [The Ringmakers]. Ez volt és most is ez a feladatunk, hogy ezeket a gyűrűket plazmával erősítve, a naprendszer stabilitását elősegítsük. Ez volt az én egyik fő feladatom, amikor a Szíriusz rendszerből hozzátok jöttem, hogy „felügyeljem” a Szaturnusz gyűrű állapotának kiegyensúlyozását. A feladatokkal számomra is egyre nőtt a felelősség, így ebben a pillanatban már az aszteroidagyűrűtök energetikai kiegyensúlyozásának „felügyeletéért” is felelek, ami az általatok Marsnak és Jupiternek nevezett bolygók között helyezkedik el. Utóbbi, korábban a sötét erők által jött létre, hogy a naprendszerben egy további kiegyensúlyozatlan állapotot alakítsanak ki.

A már korábbi közvetítésben említésre került „hiányzó akkord” a kvantum mezőben összességében jelentős zavarokat eredményezett, amiket most harmonizálhatunk. A kiegyenlítődés úgy zajlik, hogy a morfogenetikus mező energiaellátását megemeljük a Szaturnusz gyűrűje fölött és az aszteroidagyűrűt magasabb sugárzásnak tesszük ki. Mivel a bolygó már nem létezik [ford. megj. bolygóból megmaradt aszteroidadarabokra utal], ezért segíthetünk a hiányzó anyag részét kiegyenlíteni. Nagy segítségünkre van természetesen a 26.000 éves ciklus, mert nagyon kedvező sugárázás jön „Alcyon-ból”, a központi galaxis napjából.

Ez egy kis betekintés volt a teendőinkből. Más csatornázók további változásokról számolnak be a Gaia-n zajló folyamatos változásokról.

Legszívélyesebb üdvözletünk a kozmikus családotoktól, a tisztító ibolya fényt küldjük nektek a tisztulási folyamatokhoz támogatásként.

Úgy legyen.

SELAMAT Herak Szíriusz

 

Csatornázta: Frank Scheffler

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://sternensaaten.de http://kristalyhang.wordpress.com

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Statisztika

Online: 14
Összes: 3027940
Hónap: 15320
Nap: 500